ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Spolupráca je nevyhnutnosťou, nie voľbou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Úrad vlády SR |MM| Skonštatoval predseda vlády SR Igor Matovič na stretnutí predsedov vlád Vyšehradskej štvorky, ktorá sa uskutočnila dnes v poľskom Krakove pri príležitosti pripomenutia si 30. výročia existencie tohto formátu.

Predsedovia vlád krajín V4 spolu s predsedom Európskej rady Charlesom Michelom diskutovali o mnohých európskych témach, z toho najviac času venovali tej najnaliehavejšej, ktorou je pandémia koronavírusu. Práve tá vyžaduje úzku spoluprácu a veľakrát aj podanie „pomocnej ruky“. Aktuálne je pre všetkých lídrov absolútnou prioritou očkovanie. Neopomenuli ale ani oblasť vonkajších vzťahov a s ňou súvisiacu situáciu za hranicami Únie.

Igor Matovič tiež poďakoval za podporu krajín V4 pri začleňovaní Slovenska do zjednotenej Európy, cesta do ktorej sa pre nás koncom 90. rokov skomplikovala a pripomenul, že našou úlohou je teraz pracovať pre dobro všetkých členských krajín EÚ.

Stretnutie na kráľovskom hrade Wawel v Krakove prinieslo aj inšpirácie v zapájaní sa mladých ľudí do kreatívneho priemyslu v regióne tak, aby práve mladí ľudia vytvárali prostredie, v ktorom budú radi žiť: „Umožnime mladým chlapcom a dievčatám snívať svoje sny,“ uzavrel premiér I. Matovič.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kedy bude článok ako sme najhorší na svete v úmrtnosti ?
    Dnes zas cez 100 ľudí zomrelo- koľko ľudí stratilo mamu , otca , babku, dedka, sestru , brata len preto že vláda ich doslova svojou nekompetentnosťou „zabila“ ?
    Ľudia nie sú ovce !

  2. Ále čo Názor zmenil názor? Ešte donedávna si písal, že tí mŕtvi sů vymyslení. A v tej demonštrácii v novembri PROTI opatreniam, kde si vykrikoval aby sa uvoľnili opatrenia, aj tam si bol? Aj si skandoval Rúška dole? Tí mŕtvi sů dôsledkom správania sa takých ako ty, priznaj si to, hádžeš to všetko na iných, iba svoj obrovský omyl si nepriznáš.

  3. Ty zaostalček aby si vedel tak nick je voliteľný. Si snáď myslíš že tvoj nick anonym je tvoj jediný na tejto stránke ?
    Niekedy mám pocit že teliatka by nemali chodiť na internet

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img