ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Pendlerka chcela prejsť cez hranice s pozmeneným certifikátom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Polícia vopred avizovala, že bude vykonávať sprísnené intenzívne kontroly. Do týchto úloh zapájame policajtov rôznych zložiek, dopravných, poriadkových, železničných a podľa potreby aj ďalších. Včera sa zapojili aj policajti z Oddelenia hraničnej kontroly Policajného zboru Bratislava Ružinov – letisko. Do vykonávania kontrol velení na bývalom cestnom hraničnom priechode Jarovce – Kittsee.

 

Počas vykonávania kontroly predložila štátna príslušníčka Slovenskej republiky, ako doklady potvrdzujúce, že je pendlerka, doklad totožnosti,  potvrdenie od zamestnávateľa o výkone práce na území Rakúskej republiky a potvrdenie o negatívnom výsledku antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie staršie ako 7 dní.

Na prvý pohľad bolo všetko v poriadku. Keď si však policajti pozreli doklady podrobnejšie, všimli si, že potvrdenie o negatívnom výsledku antigénového testu vykazuje znaky pozmeňovania.

 

Policajti vodičku z dôvodu vecnej a miestnej príslušnosti odovzdali kolegom z Obvodného oddelenia Policajného zboru Rusovce na ďalšie konanie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak chceš aby boli tie hranice strážené alebo nie. S tebou ani z voza ani na voz. Alebo inak: čím horšie, tým lepšie. Takéto pubertálne príspevky si radšej nechaj pre seba, lebo sa iba strápňuješ.

  2. Bohus tak ako chces kontrolovat hranice, navrhni, nie iba kritizovat. Ale nezabudni na tych, ktori maju domy v AT a pracuju u nas a na tie desattisice, ktori od nas dochadzaju za pracou do zahranicia. Pustat ich cez hranice alebo nie? A co u nich kontrolovat? Si notoricky frflos, putinov ritolez a typicky komunista.

  3. Anonym 18. februára 2021, 20:13 počúvaj ty Matovičov analny prieskumník.na vírus zaberie hermetické uzavretie hraním.to znamena že každý jeden čo prejde do štátnej karantény. čo je nereálne. Tie tvoje testy sú len hovno zabalené v celofáne. Nezachytia ani pozitívnych s horúčkami a typickými príznakmi, Pre Teba má Tvoj idol nachystané análne testy.

  4. Fíha ale si mi dal, podľa očakávania žiadny návrh, dal si jeden, ktorý si si následne aj vyvrátil ako nerealizovateľný. Nasledovali vulgárne útoky, čo je také typické pre takých ako ty. Je mi ťa ľůto, fakt, máš asi ťažký život alebo ho majů ťažký všetci okolo teba, iba ty nie. Takto to býva u psychiatrických pacientov.

  5. Nie sú vakcíny,Covidovým pacientom sa podáva Colchicum-Dispert..liek proti dne a predražený neúčinny liek Remdesivir..potencionálne účinny liek Ivermectin..povolenie dostala Jarčušková skupina..dovoz z Indie,5000 balení,je trestuhodne,že keby o tomto lieku nezačali hovoriť lekári,tak vláda by doteraz na to prcala,vôbec ich nezaújímajú zvýšené počta úmrtí a minister zdravotníctva,náboženský fanatik osvietený duchom svätým,len prezentuje nezmyselné grafy,ako vidieť Matovičová atomová zbraň..testovanie stále zaberá,dokazuje to každodenný počet zomrelých..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img