ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Dvaja noví poslanci zložia sľub vo štvrtok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Martin Tomčányi – primátor mesta Sereď / 15. februára /

➡Tento štvrtok 18. februára sa koná Mestské zastupiteľstvo, na ktorom budú dvaja noví poslanci skladať svoje poslanecké sľuby. Náhradníčka Marta Némethová nastupuje po Milankovi Buchovi, ktorý nás opustil 2. februára 2021.

➡Marek Tóth nastupuje za Michala Hanusa, ktorý sa nezúčastnil ani jedného rokovania Mestského zastupiteľstva počas jedného roka t.j. 365 dní, čím mu mandát zanikol v zmysle platných zákonov dňa 14. februára 2021. Dôvodom boli hlavne zdravotné problémy.

➡Michalovi Hanusovi som túto skutočnosť oznámil osobne na úrade na krátkom stretnutí, a do budúcna som mu poprial hlavne veľa zdravia. Staronovým poslancom Marte a Marekovi prajem veľa síl a teším sa na spoluprácu

zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To sa nikdo lepší nenašiel. To fakt ze Nemethova.Jedna arogantná žena za úplatky brala ľudí do domu dôchodcov všetci to vedia. A to nehovorím o je správaní k zamestnancom všetci sa tešili keď odišla.Hanba mestu a aj dotyčnej. Čoraz horšie v tomto meste.

  2. Chyba jej príjem. Už nemá honosné plne kabelke co si nosila s domu dôchodcov…… A chudákov starých tam videlola hanba jej. Je to zlá žena. Nič nespravila pre ludi sama od seba len keď s toho bol profit pre ňu.

  3. Viete, že niekto nemá zábran a idú si za svojim, aj keď mali problémy o ktorých ľudia vedia. Drží sa hesla, že : kto sa hanbí, má prázdne gamby. Čas ukáže, čo urobí pre občanov?

  4. ludia darmo tu pindate na Nemethovu. Sami ste si ju zvolili. Keby nema tolko hlasov tak nenastupi. Treba rozmyslat vo volbach komu date hlas. Lebo potom to dopadne tak ako s Matelkom. A pan Majko neflakajte sa dho som tu nevidel Budajov ksicht, dajte daky clanocek :D. A aj daco z OlaNO vodca Vas potrebuje, robte reklamu aky su dobry, ako koronu zvladaju a zachranuju stovky zivotov.

  5. P. Toth si zabezpečil bývanie v Dolnej Strede, p. MUDr. Bucha pri Trnave, z toho dôvodu by už ani nemali byť poslancami v Seredi.

  6. Tie urážky na pani Némethovú nie sú fér. Poznal som ju v podstate len ako kolegyňu v mestskom parlamente. ale vždy sa správala férovo. A tvrdenia o plných kabelách by mohli niekoho veľmi mrzieť, hlavne keď nemá dôkazy. Tak s tým ohováraním opatrne.

  7. Ona je vskutku vyštudovaná doktorka práv ???? To si niekto robí srandu ????? Netušil som, že Právnická fakulta má pobočku aj v Malej Mači, teda presnejšie na poli medzi Mačou a Abrahámom. Hanba, keď nevie počítať to najpodstatnejšie teda lehoty. Hanba. Skutočný JUDr. Irsák mohol z kože vyskočiť. A JUDr. Tóth, ktorý sa mi jeví ako kultivovaný človek sa nebojí spolupráce s takou právnou analfabetkou ??? Čo to mlela za blbosti, že to nemá naštudované. To má mať v hlave !!!!! To Fantoci zvládne v pohode . Pani Červeňová, kde Ste prišla k titulu? Stačí názov. Tipujem : Sorbona Sládkovičovo

  8. poslancom moze byt ktorykolvek obyvatel mesta (aj cudzinec) pokial ma v meste trvaly pobyt. Ak sa vam nepaci sucasne zlozenie mestskeho parlamentu, v oktobri 2022 budu komunalne volby – nech sa paci, kandidujte a ziskajte viac hlasov ako ti, ktori su tam teraz…
    nahradnika nemusi a nema dovod zaujimat dovod zaniku mandatu poslanca ktoreho ma nahradit. jeho psou povinnostou voci volicom je nastupit do mestskeho parlamentu. problem zakonnosti zaniku mandatu predosleho poslanca je vylucne medzi nim a mestom. Vsetky reci mimo toho su prejavom neznalosti. A p. Toth by mal mandat prijat, hoci prave ti vsetci zakona neznali mu asi nebudu priat. Ale ak by to neprijal, na rade je dalsi nahradnik. A spolupraca s pani Cervenovou asi nebude jednoducha pre nikoho 😉

  9. Trvalý pobyt
    § 3
    (1) Trvalý pobyt je pobyt občana spravidla v mieste jeho stáleho bydliska na území Slovenskej republiky. Občan má v tom istom čase iba jeden trvalý pobyt.

    či poslanci majú tie domčeky a bytíky ako chalupy?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img