ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

MÔŽE TO BYŤ EŠTE ÚBOHEJŠIE?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
MÔŽE TO BYŤ EŠTE ÚBOHEJŠIE?
V posledných týždňoch sme svedkami toho, ako sa opozícia všemožne snaží vyvolať referendum za nové voľby. Rozumiem, že strach vie byť mimoriadne silnou motiváciou, najmä ak sú mnohí z nich každý deň konfrontovaní realitou v podobe odkrývania bežných praktík politikov, či vysokých funkcionárov pri šafárení s verejnými financiami. Vyšetrovanie ukazuje ako vysoko systém oligarchov a úplatnej policajnej moci siahal. A pre mnohých sa preto ako jediná záchrana javia predčasné voľby. Musím však všetkých neprajníkov sklamať. Vyšetrovatelia majú vytvorené podmienky na to, aby mohli pracovať slobodne.
V poslednom čase sa dokonca ozývajú aj tí, po ktorých sa pred niekoľkými rokmi akoby zľahla zem. Ukážkovým príkladom je pán Draxler, ktorý sa čoraz hlučnejšie ozýva zo smetiska politických dejín. Snaží sa priživiť na situácii, kedy sú ľudia prirodzene unavení z boja s pandémiou. Veľmi jednoduchým, miestami dokonca až primitívnym spôsobom, chce využívať tieto emócie vo svoj prospech. A keď jeho videá o „Dni hnevu“ nefungujú, zrejme si dlhé chvíle doma kráti čítaním životopisov predstaviteľov súčasnej koalície.
Aby som uviedol na pravú mieru jeho pokusy o spochybnenie môjho vzdelania: Po vysokej vojenskej leteckej škole, ktorú som vyštudoval v Košiciach, som v rokoch 1997 až 1998 absolvoval aj postgraduálne štúdium. V rokoch 2009 až 2012 som sa rozhodol rozšíriť svoje vedomosti v odboroch právo, ekonómia a manažment na škole Brno International Business School. V tom čase to bola jednou z najväčších a najkvalitnejších škôl v tejto oblasti.
Pán Draxler, skúste sa venovať dôležitejším veciam. Od nástupu pandémie ste neprišli absolútne s ničím, so žiadnym konkrétnym nápadom, ktorý by študentom, či učiteľom reálne pomohol. Možno preto, že časy vášho riadenia rezortu školstva vyzerali takto…
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Strach vie byt silnou motivaciou posadit v SOPORNI Jozka za lavicu na zbieranie podpisov k referndu ,pre mnohych v Sopornii je jedina zachrana predcasne volby

  2. Základ demokracie je referendum. Hlas občana !
    Táto vláda ktorej bačuje blázon nemá už podporu verejnej mienky. ( Zatiaľ len v prieskumoch ). Prečo sa tak boja občanov ktorí chcú slobodné dať najavo frustráciu z tejto vlády ?
    Opozícia o ničom nerozhoduje čo sa deje v krajine.
    A krajina je dnes v dezolátnom stave a patríme medzi najhorších na svete !

    Koalícia namiesto toho aby riešila že zabíja svojimi rozhodnutiami svojich občanov a navzájom sa obviňujú kto za to môže tak investujú svoj čas na opozíciu ??

    Nastal čas aby si slusní občania zobrali túto krajinu späť a skončilo toto doslova katastroficke riadenie kde doslova umierajú ľudia po stovkách !

  3. Seredan 17. februára 2021, 1:50 – obcanie nie su frustrovani z vlady ako takej. Ta je im v podstate ukradnuta.

    Problemy im robi a este len robit bude korona kriza. Nevyhnutne opatrenia a obmedzenia, ktore by vsak musela robit kazda vlada.

    Ina vlada by ich mozno (urcite) len lepsie obcanom odkomunikovala.

    Opatrenia obcanom skutocne sposobuju frustraciu a problemy. A opatrenia dnes reprezentuje sucasna vlada na cele s premierom Matovicom.

    Uznavam, Matovic komunikuje svojsky a skutocne zle. No nie je on najvacsim problemom v republike. Problemom , tym skutocnym problemom su nasledky vlad minulych, ktore fungovali na principe Vyhraj volby a mozes vsetko.

    Ak nejake prusery sposobi tato vlada, s najvacsou pravdepodobnostou nasledky budeme pocitovat opozdene a to az v buducom volebnom obdobi.

  4. „Ak nejake prusery sposobi tato vlada, s najvacsou pravdepodobnostou nasledky budeme pocitovat opozdene a to az v buducom volebnom obdobi.“

    prosííím ?? Ľudia tu umierajú denne po stovkách denne a celosvetovo patríme na špicu úmrtí na milión obyvateľov. !!!!
    A premiér obviní z toho ministra hospodárstva !
    Zumreli Kuciak a jeho partnerka a ľudia chceli referendum a odstúpenie vlády dnes už zomrelo cez 5000 ľudí predovšetkým príčinou tejto vlády !
    A každý jeden poslanec ktorý tam tíško sedel v ľavici a držal hubu len preto aby mu na konci mesiaca píplo na účet cca 3500 eur by mal v budúcnosti byť obvinený z napomáhania ………
    Chápem že od Vás sa kritiky OLANO nedočkám to už každému je jasné ale keď prídete raz o osobu na ktorej vám záleží príčinou vládneho nariadenia tak pochopíte …

  5. Seredan a možem vedieť čo od prípadných predčasných volieb očakávaš?…jedny volby nás stoja myslím 12 milionov eur…ok, prebehnú a čo sa stane? Kto reálne má šancu vyhrať?…buď to bude z nejakou obmenou toto čo tu je dnes alebo sa vráti SmeroHlas – to je tá strana, ktorá nám tú za 12 rokov totálne rozkradla zdravotný systém a práve teraz tie peniaze v zdravotníctve chýbajú, namiesto toho aby sa kúpili 3CT tak sa kúpi jedno predražené a takto to bolo skoro s každým nákupom v zdravotníctve, Blaha celé leto vypisoval že pandémia je preč a nabádal k totálnemu rozvolneniu…vieš si predstaviť že táto banda by nám tú vladla znovu? pretože nikto iný zostavovať vládu po prípadných predčasných volbách šancu nemá…tak by som rád vedel že keď už vydáme miliony eur za referendum a volby, čo sa zmení…a hlavne v krajine kde polovica ludí na pandémiu ani neverí a myslí si že nás testovaním/vakcínou chcú očipovať a ovládať židojašteri a vidíš to tu denne aj v diskusiach – tu hladaj problém, ako národ sme v rámci V4 najviac náchylní veriť konšpiračným teoriám, ako myslíš že títo ľudia asi dodržujú stanovené protipandemické opatrenia, keď na pandémiu ani nevieria…

  6. Ratafak Plachta,to nechajte na ľudí,koho si vyberú.Urcite nie Mikulca,Naďa,a už vôbec nie Matovica.Nech ich vymenia a bude po referende.

  7. No keď sme to nechali na ludí, tak si 3x po sebe vybrali Smerohlas, ktorý nám totálne rozbil zdravotníctvo a raz toho Matoviča….tak by som teda rád vedel čo sa zmení po dalšom referende/volbách…pretože mám pocit že absolútne nič, akurát prídeme o dalšie destiatky milionov, ktoré potrebujeme práve v tom zdravotníctve….ak tu niekto dokáže myslieť aspoň 2 kroky dopredu, tak si rád prečítam akú zmenu očakáva po tých predčasných volbách…

  8. Seredan . navrhni poskladaj vladu z doterajsich politikov . mozno ten fico z kalim , prefetovanim pocatkom v rakusku nakupovala zadrzali ho no aj tak ticho zostalo , teplejsim pelem nahlickovim sa rozumeju , tak mozno nepojdu do vezenia .

  9. „Primátor Hlohovca Miroslav Kollár vystupuje z poslaneckého klubu Za ľudí a prestáva byť vládnym poslancom. „Ako poslanec už nemôžem ďalej legitimizovať chaotické a nekompetentné vládnutie Igora Matoviča,“ oznámil.

    No Pán Kollár asi prečítal môj komentár.

    A ku komentu – Je mi jedno či vyhrá HLAS alebo ZA ĽUDÍ. Pokiaľ ich vláda zabráni svojimi rozhodnutiami zbytočným úmrtiam tak to stálo za to. Tu ide predovšetkým o ľudí. O naše životy a životy našich blízkych a zalieva ma studený pot keď o nich rozhoduje psychopat so svojou svorkou vďaka ktorej zomrelo uz viac ako 5000 tisíc našich spoluobčanov .

  10. Ratafak Plachta,vy,a všetci,ktorí nechcú jednoducho vidieť realitu,ste ako chromi bez palice, proste nemôžete existovať,bez bývalej vlády.Lebo,lebo,lebo!!!!

  11. Anonym 17. februára 2021, 9:37…ja práveže dokážem existovať bez minulej vlády,..12 rokov sme ju museli trpeť a prizerať sa ako to tu rozkráda a vytvára obrovskú korupčnú chobotnicu, a ludom to nevadilo pretože ich oslepovali vlaky a obedy zadarmo + karafiat na MDŽ, dneska by chcela vládnuť zase….realita je taká že dnes máme premiera, ktorý nie je kompetentný viesť krajinu v čase pandémie, a tlačí sa nám tam bývalý premiér ktorý tiež nie je kompetentný a zároveň vysoko korupčný, navyše ako národ sme schopní veriť konšpiračným teoriam a ignorovať fakty…takto vidím tu realitu ja,…skús napísať ako ju vidíš ty…díky….PS: ja som slove „lebo“ v príspevkoch nepožil myslím ani raz…

  12. Seredan…ale tak buď konkrétny, aký program má HLAS v prípade víťazstva vo volbách na boj s pandémiou? čo spraví inák? koho tam majú odborníka na zdravotníctvo – Rašiho?….ešte raz – čo si ako slováci kúpime za tých 12 milionov čo budú stáť volby + dalšie náklady na referendu…dvojicu Pele – Raši?….ešte raz sa pozri na výsledky posledných volieb, prípadne aktuálne preferencie – priemier bude buď Pele(riadený Ficom alebo Žigom) alebo Matovič, nikto iný vládu skladať nebude…sme v prde. a v tejto situácií je len na nás aby sme s v tomto čase správali zodpovedne a vačšina národa aj uverila že tu máme pandémiu, niektorí s tým stále majú problém..

  13. Ratafak Plachta,korupcie za posledné roky,bola taká istá,ako bola vždy a ako bude vždy.Teraz sa korupciu nesnažia ani zakryť,plagiátorstvo,neschopnosť ,nekompetentnosť,ukrajovanie z demokracie,jeden neschopnéjsi ako druhý,upravuje sa ústava,podľa potreby,papalasstvo,na čele prokuratúru,odsúdený človek,klamstvá.v priamom prenose,čo chcete od ľudí,aby to rešpektovali,lebo Fico,Pelegrini?

  14. MAJKO, MAJKO pretri si oči a konečne niečo napíš ako NEZÁVISLÝ novinár. Píšeš jednostranne, zobuď sa. Nie je všetko čierne ani všetko biele Aj KUCIAKOV otec dal raz otázku synovi: Janko prečo si zameraný iba na jednu stranu. Synáčik odpovedal, otec ty tomu nerozumieš. Otázka bola dobrá. odpoveď asi taká ako by si odpovedal Ty.

  15. Zabudli sme na Taliansku mafiu tu posobiacu pod kridlami smeru kalim , spojka co fajkala ficka aj mafiu ,Troskova ? zabudli sme PPA pani ministerka podohospodarstva udelovala dotacie na betonove plochy ? Drogovi bosovia vrahovia svojich blizkych boli tienom v statnyvh organoch rozhodovali komu kolko , zabudli sme ako sukromne lietadla prevazali hotovost do emiratov? pod ruskom tajnych sluzieb? utekali informacie sa predavali firmam ? ……atd atd ….
    Majko je piate koleso u voza uvezneny neviem preco v Seredi v meste zlocinu ktory este stale funguje . co nevidiet prepustia kajucnikov bude este veselo

  16. Čo čakám od referenda,?Rozhodnutie Ľudu Slovenská.Lebo Vy to tu prezentujete ,že nemajú inú alternatívu sa ako túto neschopnú vládu.Nech pre mňa za mňa vytvoria vládu úradnícku
    .

  17. Letecka skola neda plnu zaruku, ze ak poletis z kresla, ze pristanes bezpecne.
    Prispevok vnimam ak zatrasenie riťky pded moznymi predcasnymi volbami.

  18. Tato vlada neustale poukazuje na byvalu vladu a pan Majko este napise, ze predchadzajuca sa robila – vyhraj volby a mozes vsetko.
    Tato vlada je ina? Este horsia, pretoze okrem toho ze vyhrala volby moze este viac. Ma parlamentnu vacsinu. A to je viac nebezpecne a preto si dovoluju robit s narodom cvicisko.
    Ze volby stoja cca 12.mil. eur?
    Ved maju penazi ako nikto predtym. 1miliardu e ktorou mali odskodnit podnikatelov este nevyllatili.
    Vlada je chaoticka a chora. Zial, ak je hlava chora, je chore cele telo a trpi aj rodina. Je tazke mat blazna, psychopata a este ho musiet tolerovat. Nastastie, volby to mozu zmenit. A mozno sa raz dozvieme aj o spravnej diagnoze.

  19. Veď napíšte konkrétne ktoré strany by ste chceli vo vláde a prečo. Písať o referende a o nových voľbách je dosť krátkozraké, ale čo ďalej?

  20. Určite NIE Oľano a tých, ktorí sa k nej hlásia.

    Zariadim sa podľa kandidátky a určite bude z čoho vyberať.
    Verím však, že za posledných 11 mesiacov si národ, ako aj niektorí koaliční politici uvedomili, že mať psychopata vo vedení, je veľmi nebezpečné.

    Krátkozraké mi pripadá uspokojiť sa s tým čo je. Ak je možnosť voľby, treba tento stav napraviť. Čo ďalej? Ak nemáš kameň na krku, ľahšie sa pláva. Ak plávaš s kameňom na krku (alebo vedľa blázna, ktorý si myslí že vie plávať), utopí ťa.
    Ak ti tento stav vyhovuje, si krátkozraký. Opýtaj sa svojich detí, „čo ďalej“. Dajú ti odpoveď. Myslieť si, že „ja to už nejak dožijem“, je nezodpovedné a nebezpečné.

  21. Kedže „demokratická“ časť voličov si myslí, že nové voľby by nič neriešili pre „demokratické“ Slovensko, tak ich „demokraticky“ neumožnia.
    Len neviem, prečo ešte stále trvajú na tom, aby sa to volalo demokratické 🙁

  22. Nevidíte si ďalej od nosa. Referendum aj predčasné voľby sú inštitúty, ktoré naše zákony poznajú, ale buďte realisti. Kto tie predčasné voľby schváli? Opozícia s ich malým počtom hlasov? Kto? Žite v realite.

  23. Prečo by ich demokraticky neumožnili. Vyzbierajte podpisy, bude referendum s účasťou max 30% voličov, teda neplatné, a budeme všetci spokojní. Referendum zatiaľ zmaril iba jeden pán, veľmi podobný fickovi a jeho dieťatu pelemu.

  24. A nová vláda zruší lockdown, pootvára obchody a všetci budete neskonale šťastní a nikto vás nebude obmedzovať. Tak nejako si to predstavuješ?

  25. pre Anonym 17. februára 2021, 14:50 ….nie vobec si to takto nepredstavujem. A asi ani vela dalsich si to tak nepredstavuje. Ale dieta nech sa ide hrat na pieskovisko, alebo nech si objedna inu terapiu a tí, čo ešte uplne neopupeli budú musiet zamakat a zachranit co sa da….ale v prvom rade je nupne, aby mal niekto plán, strategiu a doveru ludi!!!

  26. Ja ako dlhodobo vidím tie problémy sú dlhodobé a viacmenej zakorenené v spoločnosti…to čo sledujem aj tu…1, Niektorí si nepamatáme ani to čo bolo včera na obed a nie ešte to čo tu vládlo pred rokom a dnes chce robiť referendum a tlačiť sa do vlády..rozumiem ak sa spraví chyba raz, ale tu máme 30% ludí ktorí chcú zase a už po štvrtý do vlády naspat rozkrádačov nášho majetku 2, rozmýšlame pudovo – krátkodobo,..takže musím rýchlo usporiadať referendum a nové voľby, vystúpiť z EU, zobrať si požičku na najnovší iPhone alebo auto, pretože ho má aj sused…to čo bude následovať už je jedno, to bude problém až potom..ak nebude dobre spravíme dalšie volby, aj 4 za rok, aleb zobereme požičku aby sme splatili požičku…3, radi nadávame na všetko, vieme čo je zlé, ale keď máme reálne navrhnuť nejaké riešenie, alebo odpovedať na konkrétnu otázku tak nič…ticho…alebo všeobecné kecy o kameňoch na krku….4. schopní veriť všetkému čo nájdeme na internete a neoverujeme fakty…pandémia neexituje, následne existuje ale spustili ju židojaštery aby nás mohli prostredníctvom čipov v hlave a 5G ovládať…ludia kašlú na opatrenia, stratávajú sa, organizujú sa demonštrácie, niektorí stále žijú v tom že žiadna pandémia není….a následne je vinná vláda za počet nakazených/mŕtvych…

  27. Prosim ta, ako dlhodobo odhadujes, ze budeme musiet cakat, kým sa ukaze, ze premier a spol je ten pravy vodca a zbavi nas rozkradacov a mafianov?
    Zial tato tvoja veta definuje aktualne to, co nam tu vladne: ….ale keď máme reálne navrhnuť nejaké riešenie, alebo odpovedať na konkrétnu otázku tak nič…ticho…alebo všeobecné kecy o kameňoch na krku….

  28. Takze ty si pamatas aj co bolo vcera na obed. Aj to co bolo predtym, aj este predtym. Len si nevies predstavit, ake by to bolo potom. Ocuj, ty si Matovicovo Co?
    Skus priznat, ze takeho dementa sme este za premiera nemali. Dufam, ze uz ani nebude. Co si tu prenho? Lebo ON vlastny narod oznacil, ze slovak je idiot, luza, opica, …
    Ktory politik si toto dovoli? A ktory narod si to necha? Zabudol, ze raz sa jeho volebne obdobie skonci? Ppjde medzi ludi a co potom? Hmm, ON ma Svajciarsko. OK.

  29. Pre ratafaka plachtu.Nie vsetci,co nesuhlasia s touto vladou,su smeraci,fasisti,odmietaci covidu a co ja viem,ake este privlastky ste si osvojili vz,obhajovaci tychto niktosov.V zivote som v ziadnej strane nebol,ziadnej som nedrukoval,kedze nikdy pre mna tiadny politik nic neurobil.Naopak,ja stedro dotujem tento stat danami,odvodmi uz vyse 25 rokov.Vlastne klamem,urobil.Fico zo mna urobil na zaklade prijmu milionara a tak mam kazdy rok v marci o zabavu postarane.
    Dokonca az doteraz isla politika viac menej mimo mna.Ale odkedy nastupili tito umelci sa tomu neda vyhnut.Som absolutne presvedcwny,ze takuto amatersku bandu sme tam este nikdy nemali.
    Len namatkovo,premier nadava ludom do psov,minister obrany sa vyhraza ludom armadou,premier nazve svojho ministra idiotom,masovym vrahom 4000ludi,minister zfravotnictva namiesto relevantnych krokov proti pandemii,asi caka na vnuknutie od anjelov,tito gaspari si menia zakony ci vyhlasky ako ja rano ponozky,namatkovo schodza parlamentu s ucastou infikovanych poslancov,premier nam robi hanbu vsade kde sa pohne Brusel,Pariz,papalasstvo prekvita stylom,ze komunisti sa hanbia,dosiahli historicky uspech,Slovensko je najhorsie na svete v umrtnosti na covid,v ratingu demokracie v krajinach sme sa prepadli o 5 miest,za take vyhlasene demokracie ako je escobarova Kolumbia ci Mexicke kartely, a takto by sa dalo pokracovat do rana.
    Som presvedceny,ze je dokonale jedno kto tam po referende bude,horsie to byt nemoze

  30. Sopornan, prosím ťa prečítaj si túto moju vetu, a myslím že raz nepomôže, tak bude treba viac krát:..“realita je taká že dnes máme premiera, ktorý nie je kompetentný viesť krajinu v čase pandémie, a tlačí sa nám tam bývalý premiér ktorý tiež nie je kompetentný a zároveň vysoko korupčný“…a skús mi aspoň ty napísať jak konkrétne si predstavuješ vládu po voľbách, kto by mal byť premiér a kto minister zdravotníctva, ti súčasní sú nahovno.. a jake riešenia dnes predstavujú, alebo je to naozaj tak že to zaplatíme, odvolime a uvidíme..ak to zase nevýjde tak o pol roku ďalšie voľby?

  31. Ja som není politik aby som riešil,kto má byť minister zdravotníctva alebo premiér. Som obyčajný občan,ktorý očakáva od vlády,že nenechá denne zomrieť 100+ ľudí. A k tomu plateniu. Platíme kdeco,takže riešiť 12 milionov je absurdné,keď ide o vôľu ľudí,teda tých,ktorí tam tých 12 milionov davaju

  32. Sopornan , zabudli sme ako sa ludia hrnuli do ochodnyvh centier pocas vian.sviatkov . nadavali na uzatvorenie hranic ,matelko musel mat pred domom ochranku lebo par psychopatov ho islo napadnut , tak ze zacnime od seba ,

  33. Seredan, ludia neumieraju kvoli vlade, ale kvoli tomu ze ignoruju nariadenia. A ignoruje ich kazdy, aj ty, aj ja. Rozdiel je len v tom ze ti viac obmedzeni su neni uprimni sami k sebe a vinu hadzu na premiera, na vladu.. najprv nechceme opatrenia lebo nikto nebude obmedzovat nase prava, ked je zle, tak vo vlada je na vine lebo nezaviedli opatrenia skor.
    Co sa tyka referenda, historicky kolko bolo ich uspesnych?? Nedali by sa peniaze na referendum a predcasne volby radsej investovat do zdravotnictva, aby nezomierali ludia ktorymi tu tak argumentujes??
    12 rokov si aj ty nechal rozkradat stat, preco vtedy si tu nevypisoval o referende a predcasnych volbach? A teraz ani nie rok po volbach, mame mat znovu volby, lebo za par jednotlivcami place basa? Chod vratit € z brigady na Sumracnu, lebo velmi nezmyselne tu argumentujes

  34. Ratafak ma pravdu, ze si nepamatas co bolo na obed. Tvoj milovany jamkaty prihriaty Pele zatvoril vsetko ked sme mali nula mrtvych a chorych len desiatky. Vtedy sme tak dobre na tom boli preto lebo ludia sa bali a viac dodrziavali opatrenia. V druhej vlne uz zistili, ze mozu opatrenia osr.at, hura na lyzovacky, hura za rodinkami na Vianoce, hura na nakupy a ty tu vyplakavas nad mrtvymi blizkymi. A to nehovorim o reciach o papalasoch, ze ked oni to nedodrziavaju nebudem ani ja. V tomto sa vam to hodi, ale ked si to papalas Lucansky hodil, nikto ho z vas nenasledoval.

  35. Seredan, sledujes politiku aj inak ako len citanim nadpisov clankov? Nedavno Kovacic v relacii Na telo sa pytal Pelegrinyho, ci si nepamata ako vycital vlade zatvorene prevadzky, odcitoval mu datum kedy tvrdil ze treba vsetko otvorit a ci to neni v rozpore s tym co tvrdi teraz ze vlada prijala nedostatocne opatrenia. Pele sa nezmohol na ziadny argument, iba ze je to vytrhnute s kontextu.
    Opozicia ti hovori co chces pocut ale ziadne riesenie ti neponuka a to si uvedom.

  36. Anonym a spol. neometajte stále to isté dokola , lebo Fico, lebo Pele, Lučanský , už je to naozaj trápne . Keď tu bola prvá vlna , naozaj sa všetci báli a bolo to iné aj opatrenia tomu zodpovedali. Teraz tu máme druhú či tretiu vlnu a stále robíme tie isté opatrenia . Naozaj sme sa za ten rok nič nenaučili? Nepoučili , či takto to bude celé 4 roky? Naozaj je núdzový stav nutný ? Či len niekomu vyhovuje. Začnime používať konečne svoj rozum.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img