ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Sereď plánuje kultúrne podujatia. Čakajú nás Fragile, Báthory aj WEST SIDE STORY

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aj napriek tomu, že na Slovensku stále platí zákaz konania kultúrnych a spoločenských podujatí, mestá a obce musia myslieť už teraz na niekoľko mesiacov dopredu. Ak sa situuácia okolo koronavírusu výrazne polepší a nastane uvoľnenie opatrení, mnohí si budú chcieť opäť užívať kiná, divadlá aj koncerty.

Azda prvým veľkým podujatím v Seredi bude koncert skupiny Fragile. Ich vianočný koncert v našom meste prekazila pandémia a tak je druhý pokus konania koncert naplánovaný na pondelok 17. mája 2021 o 19:00 hodine. Cena vstupenky je 15,- eur a zakúpiť si ich môžete na  tomto linku Ticketportál

V máji ožije aj amfiteáter. V utorok 25. mája 2021 o 20:30 hodine si budete môcť vychutnať muzikál Alžbeta Báthory -príbeh grófky, ktorá sa stala legendou. Ide o originálne a jedinečné spojenie legendárneho príbehu , sugestívnej pôvodnej hudby a temperamentu podmanivého slovenského folklóru so skvelým hereckým a hviezdnym obsadením .

Lístky môžete kúpiť v predpredaji : február – marec : 14,90 eur, apríl – máj : 22,- eur na mieste : 30,- eur  na tomto linku Báthory

V prípade zrušenia podujatia, organizátori garantujú vrátenie peňazí za vstupenky.

Pozývame Vás aj na koncert rockovej kapely Creedence Clearwater Revived, ktorí ešte aj dnes po tridsiatich rokoch koncertovania, dokážu priniesť zvuky a atmosféru 70-tych rokov, kedy zažívala kapela časy najväčšej slávy a na vrchole kariéry sa aj v pôvodnej zostave rozpadla. Fanúšikovia jednej z najväčších rockových kapiel si museli počkať takmer dvadsať rokov na jej znovuzrodenie na začiatku 90-tych rokov.

Miestom konania bude amfiteáter a to v piatok  25. júna. 2021 o 21.00 hod.
Predpredaj listkov je v cene február – marec : 14,90,- eur,  apríl – jún : 16,90 eur a na mieste 24,- eur na tomto linku CCR

V prípade zrušenia podujatia, organizátori garantujú vrátenie peňazí za vstupenky.

Príbeh lásky, nenávisti, žiarlivosti, stretu dvoch kultúr  WEST SIDE STORY  ožije na mestskom amfiteátri v sobotu 26. júna 2021 o 21:00 hodine.

Lístky na muzikál budú v predpredaji  február – marec  za 14,90 eur , apríl – jún  za  22,- eur a  na mieste : 30,- eur na tomto linku WEST SIDE STORY

V prípade zrušenia podujatia, organizátori garantujú vrátenie peňazí za vstupenky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img