ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„Nech sa príde pánko pozrieť na sídlisko Jesenského a pred školu Komenského ako to tam vyzerá“ – opisuje čitateľ rannú cestu do školy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Do redakčnej pošty sme dnes dostali správu od nášho čitateľa, ktorý ráno cestou do školy odprevadiť syna, opisuje stav chodníka v okolí ZŠ Komenského.

Napísal nám:

„Dneska ráno som odprevadzal syna do školí lebo som sa bál že mi sa mi špatne šmykne na samozrejme zladovatelom chodníku . Nech sa príde pánko pozrieť na sídlisko Jesenského a pred školu Komenského ako to tam vyzerá . Chudáci zdravotníci toho asi nemajú dosť a ,, určite čakajú na ďaľšiu záťaž ,, aby priviezli na urgent človeka s úrazom šmyku na zladovatelom chodníku a potom sa v nemocnici samozrejme nakazý Covidom .“

Je pravda, že v noci klesla teplota na -7 C a podľa informácií od našich čitateľov mesto začalo s posýpaním chodníkov už vo večerných hodinách.

No necháme to na posúdenie čitateľov, ktorí sa pešo po mestských chodníkoch pohybujú. Akú máte skúsenosť vy?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zase si niekto myslí, že akurát pod jeho nohami musí byť odhrnuté. Keby to napísal každý kto ráno vyšiel von… Očakávate nereálne, nie je možné v každom momente zabezpečiť odhrnutie každého chodníka v meste. Nechápem zmysel života niektorých ľudí, len sa sťažovať a poukazovať na všetko.

  2. Aj ja som videl zamestnancov MsU odhŕňať sneh vo večerných hodinách s lopatami (po 22:00). Ak sa niekomu nepáči môže sa k nim pridať ako dobrovoľník!

  3. Včera večer odhrnali aj na Garbiarskej chodník ale keďže je chodník samá katastrofa, tak po chvíli dal radlicu hore lebo mu celé vozitko skakalo od nerovnosti a hrozilo, že poškodí zaparkované autá.

  4. Ja som tiez svedkom ze odhrnal a zaroven posypal cely meander vecer o 8mej a na krizovatke lopatami odhrnali az mi ich luto bolo a nic by sa vam nestalo keby ste si pred cinziakmi trosku poodhrnali nie len kritizovali .

  5. Včera 23:30 posypali chodníky na sídlisku Mlynarska – Novomestská, klobúk dole.
    Ale kto chce, senzáciu si nájde.
    Milá redakcia informovať o tom ako zamestnanci mesta počas noci v celom meste pracovali sa Vám asi nehodí, čo? Ale zverejniť hneď jeden negatívny komentár treba aby ste si mohli kopnúť do vedenia, čo?

  6. 50 rokou žijem na čepenskej 1211 dlhý barak ani jednu zimu tu neposypali co si ja pamätam a pri tom tu žijú starší ľudia odomna

  7. Ci ke lad alebo nie,tie chodniky su jedna velka katastrofa.ides s kociarom a pomaly si dieta z neho vysypes.ides pesi sama diera a hrbol,na korculiach iba po ceste,deti na odrazadlach maju tiez co robit.takze co si nacvicime cez leto mozeme vyuzit v zime 😂

  8. Tu nejde o moje gramatické chyby, už dobrí a múdri človek Lajko Štúr povedal y psylon by nemal biť v slovenskej gramatyke ale ide tu o tie chodníky apropo Vážený spolu zdielači ,, ak BI my strčili do vchodu 10 kg posypovej soli tak ja pri stanem a posypem ,, inak namrznuty sneh sa nedá bez soli odhrnat .!

  9. Pre rodáčku! Vy nechoďte vôbec von, sedte doma! Trepete blbosti, lebo na Čepenskej robili poriadok na chodníkoch a nie raz!!! Či v zime, či v lete!!! Asi dobre nepočujete a ani nevidíte! To len aby ste si mohli rypnut do mesta!

  10. Včera v neskorých večerných hodinách som videl na viacerých miestach mesta viacerých pracovníkov mesta odhŕňať, posýpať, odhadzovať lopatami takže klobúk dolu tentokrát to bolo prvý raz čo som ich videl v takomto nasadení v neskorých hodinách pracovať. Len aby bolo všetko ráno OK. To že na niektorých chodníkoch vznikol ľad je pochopiteľné a je nemožné toľko kilometrov chodníkov v jednom okamihu udržať čisté… neviem ako to je zaužívané na sídliskách ale u nás si posýpame aj sami soľou. Vždy sa nájde niekto kto bude komentovať a osočovať namiesto toho aby chytil lopatu a odhrnul pred vlastným vchodom. Na druhej strane je pravda že sa v meste moc toho nerobí no tentokrát zamakali v predstihu.

  11. To, že prejdu len centrum mesta neznamená, že je posypané a odhrnute cele mesto 😉prejdite sa aj v iných kútoch mesta a nie len v centre a potom píšte, či mesto niečo robí pre to aby sa ľudia nedolámali lebo kam sa človek pozrie tam sú chodníky samí ľad 😉 každopádne mesto zlyháva v tomto každý rok 🙂

  12. pre Ľad 11. februára 2021, 11:28, kazdy rok? nesraduj – neklam! ved uz asi 4-5 rokov po sebe nebol ani sneh ani poriadny lad! tak netrapos!

  13. Pre
    Ľad 11. februára 2021, 11:28

    Ak nedokážeš pochopiť, že napriek všetkej snahe nie je možné v jednom okamihu udržať čisté chodníky v celom meste, škoda ti niečo vysvetľovať. Ak si stále myslíš, že práve pod tvojimi nohami musí byť čerstvo odhrnuté, príčinu hľadaj v tvojom detstve.

  14. Ja som videl pracovat este nad ranom a nemozeme cakat ze bude odhrnute vsade a stale, je zima a k tomu to patri, klobuk dole ze robili aj v noci

  15. pre : ľad

    Prestaňte tu písať takéto hlúposti. Musíte byť hrozne sprostý človek. Láskavo vyjdite von a pomôžte . Ak si myslíte , že to večere niekto posype a ráno bude sucho , tak ste na tom veľmi rozumovo zle. Jediné čo platí pri týchto zimných službách v meste alebo aj na dialnici je , že zmierňujú následky zimy. tak je to aj definované vo vyhláške.

  16. To je tak keď niekto očakáva že mu prídu aj na auto okná očistiť od námrazy a sneh z kapoty poometať, veď platí dane tak nech sa starajú, a najlepšie keby aj ľuďom do dvorov prišli poodhŕňať a posypať …

  17. Pre chodníky ,, aj ty budeš mať raz decko a kočík a nepy toľko ! Inak ten chodník nebol posypaný a ani okolitê a môžete ho podjebavat .

  18. Ako preco mam pocit ze vela clankov ktore sa tykaju staznosti od obcanov si pises sam v hlave a potom to na svoje PSEUDOnoviny publikujes ze staznost poslal citatel a akoze citatelovu staznost das na svoju PSEUDOstranku a hnet v tom utok na primatora (brucha). Sam vies co si zac takze dalo by sa tomu aj verit kedze si aj vymazavas komentare ohladom utoku na tvoju prasivu osobu ktoru neznesies.

  19. Pre Pre Majka, ty si sa dnes musel zdr… na tom ľade a dobre si si praštil hlavu. A už sa ukazujú následky toho. Strašne mi ta je ľúto chudáčik

  20. Vážený diskutujúci. Zamestnanci mesta čo robili v noci. Ráno nastupovali zase do práce. Zatiaľ čo vy ste sedeli doma v teple oni mrzli. Tak trocha slušnosti a vďaky od vás by nezaškodilo. A mesto robí všetko čo má robiť. Ale slušnosť sa akosi vytratila. Nemyslíte?

  21. Majko ty spinavy potkan preco verejne neukazes aky ludia ti davaju peniaze a co si za buzeranta ty skurveny odpad. Za co cestujes a kupujes si majetok. Za to pseudopodnukanie,? Ty skurveny stbak a podvodnik neboj ja stale zhromazdujem informacie aj svedkov. Nezabudol som uz sa to zhromazduje ty potkan cigansky. Ty ukazujes na druhych ale teba caka karma ty stbacky potkan. Uvidime reakciu ludi z mesta. Na danovom mas vsetko v poriadku? Pockaj ty ty hovno zachvilu pojde vsetko von vydrz este

  22. Ani hrádza nie je poriadne ochrnutá smerom na kaskády. Žiadna soľ len ľad.
    Ako sa môžu obyčajní slušní ľudia potom korčuľovať na kolieskových korčuliach ?
    Nemám slov čo sa deje v tomto meste
    #dobreBude

  23. ja uz nemam slov na ludi dnesnej doby. Vsetko len kritizovat, stazovat sa a v poslednej dobe hlavne udavat vsetko a vsetkych. Dnesna spolocnost je totalne chora. Keby dneska existovalo STB malo by radost, tolko nadejnych spolupracovnikov by malo, ze by sa cudovali, kolko ludi je ochotnych udavat. Svet speje do peknej ….. Ludia namiesto neustaleho osocovania, urazania, udavania sa pozrite na seba do zrkadla a povedzte si ci vam neni zle z toho co tam vidite. Hlavne udavaci co vidia niekoho ist sa dat ostrihat, alebo niekde na kavu a hned si idu ruky polamat aby to nahlasili. Z tohoto mate radost? Neni vam z vas samych na grcanie? Lebo mne z Vas je.

  24. Každý má svoju robotu a nikto nečaká medailu… Ale keď v meste platíš dane a všetky poplatky načas tak čakáš aj služby. Služba mesta je že sa stará o čo sa má a to sú aj chodníky. Proste aj firma keď nestíha tak zamestná ľudí aby stíhala.. Vám chodí niekto pomáhať v z mesta keď nestíhate v práci? Mesto nech je rado že si ľudia aspoň pred domami odhrnú a spravia chodníky.. Druhá vec môžu mať o pár tisíc menšie odmeny a zamestnat ľudí aby stíhali….. Ďakujem zamestnancom čo večer makali ale odkážte šéfom že ste nestíhali a ľudia nadávali 😉

  25. pre seredan
    Nie len že hrádza nie je odhrnutá ale ani rovné strecha na činžiakoch nie sú odhrnuté. Ako sa tam má človek prechádzať.

  26. pre Osobu ty si naozaj chorý človek.Príspevkom ktorý si napísal si ma utvrdil v názore že pán Majko naozaj stúpa špinavsom ako si ty na krk.Nemusel som pána Majka vždy ale toto je moc a vidím že pán Majko si úctu ľudí zaslúži.Si horší ako feťák.

  27. 23:30 posýpal traktor parkovisko pred Billou. Stravil tam cca 20 minut. Mám video aj fotky.
    Mesto Sereď, ohŕňa súkromné parkovisko Billou pravideľne?? Jedná sa o meststký traktor?

  28. Clovek by to aj chapel,a le preco dotycny nezobral trosku soli, lopatu a nepomohol? Ja si pamatam, ze kedysi si ludia odhrabavali sneh sami a nemali potrebu o tom hned kvakat… Ti pracovnici nie su stroje a nie je ich 1000, aby vsetko hned stihali. Chce to trosku respektu a nie hned hejtu. Ale sak Sered….

  29. nejde o hejtovanie. Niekto hore napisal:
    Ale keď v meste platíš dane a všetky poplatky načas tak čakáš aj služby. Služba mesta je že sa stará o čo sa má a to sú aj chodníky.
    a o tom to je. Prijmy mesta su len na daniach kolko? 10, 12 mega?
    A za to by sa cakalo uz nejake sluzby, ci nie?

  30. ten co pisal o Bille, nesplietaj dokopy veci o ktorych nevies. Billa aj Kaufland maju svojich ludi na odhrnanie, nerobi to mesto. Takze mozes byt pokojny. A ludia trosku treba uvazovat realne, nie je mozne vsetko dokonale ocistit aj keby bolo vonku 1000 pracovnikov mesta. Tak ako aj cestari nemozu odhrnut vsetky cesty ked snezi nie je mozne ani vsetky chodniky odhrnut ked snezi. Proste je to nerealne.

  31. Vážení diskutujúci chcel by som sa vám poďakovať za milé a povzbudzujúce slová, ktoré nás veľmi potešili aj zároveň povzbudili. Snažili sme sa čo najlepšie zabezpečiť mesto pred nepriaznivým počasím, ktoré sa očakávalo. Začínali sme večer o 19,00hod so všetkým čo malo ruky, nohy a kolesá. Končili sme ráno o 03,30hod. Žiaľ sme nestihli všetko lebo už aj soľ zamrzla. Pokračovali sme ráno od 7 do 12,00hod keď sme si povedali, že stačí a pokračujeme ďalší deň ráno. Samozrejme, že sa určite nájdu ešte miesta preto vás prosím berte ohľad aj na nás aj my sme len ľudia a vieme, že sme tu pre vás. Ešte raz ďakujem aj v mene mojich chlapov za povzbudivé slová.

  32. Vážení spoluobčania nie som človek, ktorý reaguje na všetky negatívne alebo pozitívne príspevky, doteraz som to nerobil lebo mám na to svoj názor. Teraz mám pocit, že môžem vyjadriť aj moje skúsenosti. Ako bývalý záchranár s humanitárny pracovník som navštívil niekoľko krajín. Zúčastnil som sa niekoľkých školení v zahraničí Švédsko, Dánsko, Rakúsko, humanitárna pomoc Bulharsko, Rumunsko, Irán po silnom zemetrasení a viem si porovnať úroveň ako sa ľudia starajú o svoje príbytky, rodinné domy, predzáhradky a podobne. Nie som znalcom daňových a sociálnych zákonov v uvedených krajoch ale som videl ako sa ľudia starajú o svoje majetky a hlavne ma veľmi milo prekvapilo ako sa starali na dedinách s v malých mestách ako je naše, krásne upravené predzáhradky upratané vo dvore a pred domom a keď som sa pýtal domácich, že ako to robia odpoveď bol, ten kto má bordel a neporiadok tak sa hanbí a snaží sa aby to mal podobne až nie krajšie. Ja si myslím, že je to všetko v ľuďoch v ich prístupe ku všetkému, žiaľ my sme ešte nedospeli k ich mysleniu, vidím to na niektorých príspevkoch a vonku v meste nakoľko denno denne prejdem mesto niekoľkokrát. Prepáčte za môj názor ja to vidím takto.🤗🤔🤭

  33. Vždy sa nájdu ľudia, ktorí svoju frustráciu prenášajú na všetko navôkol. Pánko, čo písal do redakcie, by si mal skôr precvičovať pravopis, ako chrliť okolo seba negativitu.
    Miesto zbytočne investovaného času na napísanie do redakcie, mohol investovať do vrecka soli a cestou do školy ho rozsypať po chodníku. Lenže to by si možno nikto ráno nevšimol, narozdiel od tejto hlúpej správy do redakcie.

  34. Anonym 13. februára 2021, 10:16 – Z vaseho prispevku vyplyva, ze problem teda nie je v stave chodnikov, ale vo vysokych daniach? To potom placete aj s autorom na nespravnom hrobe, skuste MsU. Prosim pokial chcete diskutovat, tak skuste pouzit aj argumenty a nie vyhovorky typu preco by mal… tak sa nikam nedostaneme, lebo podobne mozem aj ja odpovedat: preco by si zamestnanci mesta, po narocnej sichte, za mizernu mzdu mali citat taketo prispevky, ktori mimochodom tiez asi budu obyvatelmi mesta a tiez platia dane? (Nie som zamestnanec, ani rodinny prislusnik, len mam empatiu). Vam by sa tiez nepacilo, keby kritizovali vasu pracu.

    Sereďan 14. februára 2021, 10:21 – tak to pankovi gratulujem 👍

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img