ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Hľadá sa fenka Ria. Nevideli ste ju?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Do redakčnej pošty nám napísala naša čitateľka s prosbou o pomoc pri hľadaní strateného psíka.

„Hľadá sa fenka pitbula. Reaguje na meno RIA.
Utiekla v Hornom Čepeni. Má 7 rokov a trošku slabšie počuje. Prosíme každého, ak ju uvidíte, skúste ju prichytiť, prípadne nám okamžite zavolať. Je krotká a veľmi milá.

KONTAKT NA MAJITEĽOV:
0940262388″

 

Ďakujeme za pomoc aj za každé zdieľanie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To čo je za dementa keď mu utečie pitbul… radosť chodiť po vonku, niečo ako ten smrad čo hrýzol ludí v okolí polikliniky,
    Najlepšie je na tom že reaguje na nejaké meno, snáď si dotyčný nemyslí že niekto bude voľne pobehujúceho pitbula volať k sebe sa láskať …
    yepe načisto

  2. presne tak, pes keď je v strese a pri cudzích ľudoch, čo evidentene je, keď behá po vonku, tak je nevyspytateľný…. cíti sa ohrozený a tak môže biť agresívny… takému majiteľovi treba plyšového psa a nie pitbula !!! Riadne vycvičený pes nemôže utiecť, iba taký čo si robí čo chce a ten určite nie je krotký a milý na cudzích ľudí vonku a sám !!!! Toto treba riadne pokutovať …..

  3. Čitateľka prosí o pomoc, je problém zavolať aspon na políciu ak ho niekto vidí, či radšej sa otočíte, však nech behá po uliciach…
    komentár Polovník-iba toľko, zastreliť psa je tak úbohé, choré, keby jemu niekto zastrelil psa, ale však karma je zdarma-aj tá vie zrátať

  4. Takže keď stretnem niekde tohto 7ročného pitbula mám sa ho pokúsiť prichytiť,aspoň podla majitelky.Milá pani majitelka,urýchlene vyhladajte psychiatrickú liečebňu,pretože ste nebezpečná pre svoje okolie a všetkých normálnych ĺudí.

  5. Dufam sa ze ten stratený pes sa najde a dostane naspet do rodiny..
    No väčšina ludi cotu uplne zbytočne, podrazdene reaguje je stratene beznadejne.

  6. Nechaj si tie frázy a neporovnávaj psa s človekom. Keby na ulici na mňa zaútočil „mierumilovný“ pitbul, najskôr by bez milosti schytal z deviny medzi oči. Čo to má spoločné s ublížením človeku?

  7. Preco hned kazdy „zastrelit“? Nemame porovnavat psa s clovekom, ano je nadradenejsi, pretoze by mal byt ten clovek rozumny/rozumnejsi ale preco hned ten clovek chce vsetko zabit? Ano ked zautoci z neviem akych pricin, je samozrejme ze sa bude clovek branit, aj ked zastrelenim, ale nie len tak nieco zive zabit, ze vidim nieco co je povazovane za nebezpecne! Vobec netusi aky je ten pes, mozno mrzne a nevie najst cestu domov a to ze by niekto, kto tu fenku zbada zavolal na mestku policiu a nahlasil jej pohyb by ho nezabilo!!! Tieto nevrazive a odsudzujuce komentare len preto ze par imbecilov toto plemeno dalo na psie zapasy, vyhuckalo ich na bitky, tyralo len aby boli agresivnejsi a hned sa z nich stali bojove plemena?!kto tu je ten rozumnejsi?!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img