ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Kontroly v Galantskom okrese pokračujú – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| V okrese Galanta policajti vykonali od 3.2.2021 celkovo 712 kontrol osôb a prevádzok, z toho v 75 prípadoch zistili porušenie prijatých opatrení.

Osoby sa dopustili priestupkov a to:

➡️ 44 porušení zákazu vychádzania
➡️ 26 porušení povinnosti nenosenia rúška
➡️ 5 porušení stanovenej karantény

Všetkých priestupcov policajti vyriešili na mieste dohovorom alebo uložením blokovej pokuty.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ľudia by mali konečne pochopiť, že čím viac sa snažia s opatreniami vybabrať, tým dlhšie budú nariadenia platiť. Práve kvôli nezodpovednej menšine obyvateľstva, trpí väčšina, pretože sme sa z toho mohli dávno dostať. Tak len ďalej vymýšlajte dôvody, ako sa dostať do krčmy, na oslavy atď. Vďaka vám budeme všetci sedieť doma donekonečna 😠😡

  2. anonymny , chodte sa pozriet do nemocnic GA , TT , BA , pobudnite tam hodinku, ak nemate odumrete mozgove bunky a nie ste slepi pochopite o com to teraz je

  3. Juro, laci, súhlasím s vašim komentárom. A udivuje ma komentár od Anonym, že nebude na výplaty. V jednom má pravdu, že nebude ani na ich výplaty. Určite by bolo ideálne, keby sa ľudia naozaj už začali zodpovedne chovať a aby sa nemuseli robiť kontroly. Keď nebude mať kto robiť, pretože budú plné nemocnice zomierajúcich, potom na výplaty naozaj nebude.

  4. Ja si myslím že toto vyhovuje najviac policajtom..kontrolovat rúška a modré papiere…nenarobá sa.. nemusia rozmýslat..nikoho nehladajú ..nikoho nenahanaju…svata robota

  5. Tak to tu mame totalitu, a to len preto, lebo Ficono kradol a vuzil toho ten hnus z TT na svoje polulisticke keci. Terorizuje cele Slovensko a nochsledi z PZ poctivo pracuju a buzeruju. Slovensko je na druhom mieste v porovnani s umrtim na milion ludi a to dementovic tu zavadza tzv jeho atomove bombardovanie v podobe dobrovolne-nasilu testovania, ktore sa nikde neujalo, len v tej jeho chorej hlave. Ktovie, mozno prave to testovanie to sposobuje. To uz nech porovnaju statisti, kedze prebehlo viac kol dobrovolne-nasilu testovania. Takze ten kto sa este dnes ide bit za toho dementa z TT do prs, si zasluzi ist tiez na psychologicke vysetrenie. Toto chce nove volby. Dementi od Dementovica nepiste ze ked nie ten vas dement z TT tak Fico, lebo fico a Hlas su uz minulost, ten kto im da hlas je rovnaky kus kkt ako Dementovic z TT.

  6. pre 123 – v rakúsku potrebuješ na všetko 48-hodinový alebo 7-dňový negat.test, bez neho sa tam ani nepohneš. To nie je celoplošné testovanie „dobrovoľné“? Ani u nás sa nemusíš testovať, keď nechceš. Stačí sedieť doma na riti, tak ako v Rakúsku a inde, tak skľudni hormón a daj si spraviť psychologické vyšetrenie ty, potrebuješ to.

  7. pre Anonym 10. februára 2021, 7:37 , ty idiot , ty ani nevies kde AT je , nepotrebujes tam ziadny 48 hodinovy , alebo 7 dnovy test , ty debil. Testy su dobrovolne , kto chce si spraví , kto nie tak nie. Nie je to podmienene , ze ked ho nemas tak nejdes do prace. Ty kus hnoja, tam si radsej pichni dobrotku do tej tvojej fetackej hlavy a nepis tu blbosti ty matovicov semenik pojebany

  8. Prepáčte som debil, chcel som byť za múdreho, ale mate pravdu , som Matovičov semenik. A len som chcel aspoň nachvílu zažiariť, ako moj vzor Igor Matovič, je to moja láska.

  9. Anonym, fuj ty geno , uz si dnes potahal teho tvojho vodcu, treba vas vykopnut na gronsko, tam sa spolu ohrievajte, fasisti hnusny

  10. Anonym , ty zastanca debila, chod von , najdi tehlu a poriadne si nou prasti o hlavu, ty si uz beznadejny debil, teba skoda nebude , ked sa poberies.

  11. ten anonym 8:58 je provokatér, nie je to ten (teda ja) čo písal o tom Rakúsku. Najprv si naštudujte súčasné opatrenia v Rakúsku (je to na webe) a potom si tu vylievajte oplzlosti. Vaše vyjadrovanie o niečom svedčí, dajte si rýchlo dávku, tá predtým prestáva účinkovať…

  12. Anonym , čo klames, konečne si sa priznal, Uz som si o tebe začal myslieť , že aj volič idiota sa može zmeniť, ale kedže teraz zas dementujes svoje priznanie. Tak je jasné , že si stale chrapúň, čiže hnusná Matoovca , čo dudluje dementa z TT. Choď sa dať ty aj ta tvoja láska liečiť.

  13. Uboziaci , je mi vas luto ked tu pisete take nezmysly. Urcite ste uz prekonali covid , treba to este vylezat, alebo vyhladat odbornu pomoc. Pre anonym z 9. 2. 21 . Ty urcite strasne makas, chudacik, ked su zavisle platy polisov od tvojich daní!

  14. Hej Rebeka, nebud drza !!! Si platena z nasich dani, mne beres z platu, tak ako kazdemu poctivo pracujucemu a ty z toho zijes. Tak radsej chod nahanat fetakov, ludi co kradnu, zneuzivaju pravomoc a nie kontrolovat ludi co maju nejaky test, co nariadil chory kkt z TT. Ak si kontrolovala co i len jedneho slusneho obcana ci ma papier , tak si hanba a len karieristka co jej ide o to aby rychlo dostala hodnost.

  15. Pre
    Anonym 10. februára 2021, 10:26

    Naozaj si taký sprostučký? Teba je trt do toho či robia policajti. Ty si kto, že rozhoduješ o tom čo by mali policajti robiť? Kto si ty? Kto ti dal právo hovoriť o tom čo majú robiť? Zakomplexovanec.

  16. … A všetko toto zlo robí skupina ľudí, ktorí si neuvedomujú, čo je vlastne okolo nás…maju problém vnímať slovo ZODPOVEDNOSŤ…pokial sa to úzko nedotkne ich najbližších, nepochopia to…mne v priebehu 2 týždňov zomreli 3 kamoši…mali rodiny, rodičov, deti…ale aj v tejto situácii aká je momentálne platia Murphyho zákony… Ti co na to jebu, sa im nič nestane..a tí, ktorí sa snažia, skončia za mostom…

  17. pre Anonym 10. februára 2021, 7:37 – toto je Matovicov clovek. Zjavne nevie po NJ ani tuk. Cerpa len informacie od Matelka. V AT sa otvara, test treba len pokial idete ku kozmeticke, kadernicke, pedikuru, masaz. Tam kde mate priamy osobny kontakt. Restauracie , obchody, … netreba test, akurat treba mat masku FFP2. Poprosim overujte si informacie , ludia ako Anonym , co su nastrceny niktosi od Matelka vsade strasia, chcu byt najmudrejsi a idu aj cez mrtvoli.

  18. Anonym 10. februára 2021, 10:45 som obcan co plati dane, cize aj teba ty ritopich. Tak uz ked si sa dostal do zboru ty hajtrak, tak nahanaj zlodejov a nie buzerovat slusnich ludi co sa ti skladaju na vyplatu, ty kus hnoja, ako sa ty mozes do zrkadla pozriet, ked nechas zlodeja kradnut, ale ides buzerovat pokutovat slusneho cloveka ci ti prispieva na vyplaty, ty kus hnusu, to ti nevadi ? Buzerova a mlatit je tvoje motto. Kiez by ste mali rok co rok preskusanie aj na detektore, tak by ste palili do psej p..e, vsetci zmrdi co su tam len pre to aby buzerovali slusneho obcana. Ale skor ci neskor taketo hnusne obludy natrafia na dvere kde bude fetak s nozom a potom vam to spocita a to len preto, ze ste ho skor nezatvorili, ked ste mohli, ale nechali ste ho tak a radsej buzerovali slusneho obcana.

  19. Simon ten test treba 48 hodinový. Reštaurácie sú tam do konca februára zatvorené a v polovici februára sa to bude prehodnocovať. Test netreba akurát do múzea a knižnice (tam treba FFP2). Tak prosím ťa nezavádzaj a neklam. Si obyčajný niktoš ako si sa sám nazval.

  20. Anonym ked si slusny clovek tak ja som sam anjel! Vies len obvinovat, sudit nadavat, urazat … Ty si ako plnis pracovne povinnosti, ty si kto ? Akym pravom odsudzujes pracu nas ostatnych. Cudujem sa , ze nie si ten SPINOS POLIS! Preco neurazaz dobrovolne nezamestnanych , darebakov , zlodejov , vrahov atd. Aj na tych odvadzas dane. Si jeden zly netvor, ktory sa omylom vyskytol medzi nami ludmi. Si obycajny zufalec .Je mi ta luto.PREPAC !

  21. A este odkaz pre ICM. Konecne k veci.Tesim sa ze poznam dalsieho cloveka. Lebo dokial tu budu taki zufalci ako ANONYM , dovtedy budu zomierat zodpoveni ludia. A nepomoze nam nikto, ani Matovicove nariadenia. Zacnime byt k sebe milsi , ohladuplnejsi a hlavne si pomahajme . Covid sa tyka aj teba ANONYM!!! A MODLI sa , ked budes slovne osocovat inych, aby si nezhltol ten virus, lebo je mozne ze sa uz nenadychnes. Je mi uprimne ľúto vsetkych, ktori tomu podlahli.!

  22. Anonym, ty matovicov pofajc , si dement a fajcis dementa, tak sprosteho kkt sam uz dlho nevidel. takeho ako ty zvykneme mlatit, dufam ze na teba natrafim, aby si vedel kam patris ty hnoj

  23. Rebeka, ty odpad, ty si sa natlacila do PZ, tak mas zatocit s ludmi co kradnu, a nie buzerovat slusneho obcana co sa ti sklada na plat. ty vies len obvinovat, aby si sa vyvinila z toho ze si tak na nic fizelka, ze sa zmozes len na buzerovanie slusneho obcana, lebo keby mas riesit skutocne veci co pomozu tak by si sa dosrala , dostala. Toto je ta dnesna generacia policajtov a hlavne fizliciek ko si ty, mas 50kg aj s kanadami od blata a co ty chces robit ? Radsej si daj ziadost do civilu a uvolni miesto niekomu kto tam ide pre vseobecne dobro a nie ako ty len zasit sa

  24. Som príslušníčka mám 65kg a budem kontrolovať ludí. Pretože aj dôchodza má mať test. Ja som toho názoru, že všetci sa musia testovať povinne. Minimálne 1x za týždeň. A budem trestať každého kto mi nepreukáže papier o testovaní. Lebo to je správne. A komu sa to nepáči, tak pôjdete do basy, nahlásim Vás !

  25. Ja volím Matoviča, Matovič povedal, že Rakúsko bude testovať povinne, tak to tam presadí. Matovič vie čo je dobré pre ľudí. Všetci čo mu neveríte, tak budete doma v karanténe. Naša laska Matovič to zariadi, už som ho oboznámil o vas

  26. Rebeka, bravo tlieskam ti. Matovic bude pišný na taku prislušnicku , co ide davat ludi do basy, lebo nemaju test. Nevadi ze ludia nemaju co zrat, hlavne aby bol test

  27. Pre ANONYM 12:28. Presne som vedela co napises. Ale neznizim sa na tvoju uroven, tym, ze ta budem osocovat. Zi si svoj ubohy zivot ako uznas za vhodne.Pride aj na teba , karma je zdarma! Az vobec rozumies co to slovo znamena. Som Rebeka, ale nie som policajt .

  28. Bez testu nepojdete len do basy, ale tazit uran !!! Hnusne svine beztestove, ste horsi ako mor . A za to že nadeavate na nasho pana premiera, vas dobehne karma, je to najlepsi premier , mohol by robit prezidenta SVETA !!!

  29. Este stale niektori nepochopili/ a uz nikdy nepochopia/, ze tu nejde a Matovica , policajtov , fetakov, zufalcov.! Tu ide o zivoty nas vsetkych! Bohuzial! Ak sa nemýlim, vsetko sa deje, preto ze tu je choroba, ktoru hocikto z nas nemusi prezit. Ale zufalec ANONYM je nesmrtelny. Drzim ty palce!

  30. …pokial ste nikto z vas neboli na JIS-kach, alebo pomahat v nemocniciach, tak si laskavo zavrite huby. Kecate o niecom, o com nemate ani sajn. Sebci, vdaka ktorym sedime doma na zadku ste vy, ale nie policia. Niekto to kontrolovat proste musi a verim, ze kontrolovat to budu castejsie a prisnejsie. Ze sa vam to nepaci? Je to vas problem. Vela z vas nato kasle a preto sme doma… A nejakych par mesiacov zrejme budeme. Mysliet si, ze toto nic nie je, je vase pravo. V tom pripade skuste ist na tyzden do jednej z nemocnic robit minimalne sanitara. Lenze vacsina z vas nato ani nema odvahu. Len bla bla bla na nete. Ono ine asi ani neviete….

  31. Veru bla bla bla. Chudak ANONYM tak tazko maka na platy policajtov, ze moze cele dni komentovat. Nevedela som , ze komentovanie prace inych je praca . Kvoli takemuto som v karantene a dalsi bojuju o zivot chori doma, alebo v nemocnici . Tebe ANONYM doprajem tu JIS nech vies co je bojovat o zivot! Ked to nezvladnes , nevadi , budem na teba spominat s laskou❤💋

  32. A vlastne každému doprajem, budete sa testovať 24 hodin stale, a pokiľ nie, tak Vás budem udávať. Pretože ste sebci a pokazili ste mi to. Každého z Vás tu hneď nahlasujem ! Sebci

  33. Niektorí dementi nepochopili, že je tu dement, ktorý píše v mene iných diskutujúcich. Napr. Rebeky sú tu dve, jedna normálna a jeden dement, ktorý sa za ňu vydáva. Rovnako píše aj v mene iných anonymov. A niektorí súdiac podľa ich príspevkov, mu na to skočili. Aj to svedčí o vašej mozgovej kapacite.

  34. Sam si padnutý, po teba si už pan premier Matovič ide, a pride aj s NAKA, teš sa , dostanes analne testy, ty cela rodina a aj cely panelak !!! Nech sa ti podakuju. Nas pan premier vie čo je dobre a vsetci zvysny drzte papule !!! ❤💋

  35. Rozhodla som sa s Igorom , že hodime na Sered atomovu bombu , a rovno 3x do tyzdna. Takze sa tešte, a nebude to klasicka atomovka, ze sosiky Vam presparame, ale objednala som analne testy, takze pridete vsetci o panenstvo !!! Konecne dostanete co si zasluzite. Lebo nevolite Igiho !! haved ste a budete❤💋

  36. Zodpovednosť … Premiér na svadbe bez rúška, Kollár počas zákazu vychádzania so spoločníčkou v aute, vip hostia v nemocnici v jeho izbičke, nakazení poslanci hlasujúci v parlamente a VIP človek si cestuje do Veľkej Británie týždeň čo týždeň bez testovania….
    A potom táto čvarga ide niečo mleť o zodpovednosti.
    Ľudia nie sú slepí !!!

  37. Pre Seredana… Čvarga si ty, keď poukazuje na iných. Ja som nikoho neurazal, tak si vyprosim aby si ma nazýval cvargou. Predpokladám, že každe ráno absolvujú „pani“ testy, takže by som sa moc o nich nestaral.. Mal by si sa starať skôr sám o seba a svoju rodinu…a to je ta zodpovednosť. Co ma po druhých, starám sa o svoje zdravie. Ale ako som napísal, pokiaľ sa to ľudí nedotkne osobne, budú tie názory také, aké sú. Prajem veľa zdravia.

  38. si čvarga hnusna, že opani kkti sa testuju. TO možem aj ja tvrdiť, tak budem mocť robit to čo oni, lebo akože sa každe rano testujem, Ty Matelova rit a vajco hnusné.

  39. Najdite si cas sa pozriet do nemocnic , operacne sali funguju 24 hodin , ventilacie zvazuju komu daju skorej , rzhodnutie je na doktoroch , skuste ho urobit vy mudrlanti co tu vypisujete skuste potom zaspavat z pocitom ci ste sa dobre spravne rozhodli .

  40. bla bla bla asi takto, o Nitre kecali, ze tam skapes hned na chodbe lebo nie je miesto nic, a ked som tam bol a rozpraval sa so znamim doktorom , tak hovori, ze naplnenost bola na 77% , ale v mediach len smrt tu smrt tam , drzia stranu kktovi z TT lebo im slubil 10 mega, tak musia mu hladkat vajca a strasit verejnost

  41. Pre KA tiez mam ten pocit ze vsetkych zvazaju do nitry a galanty aby mohli ukazovat pozrite sa….v mojej rodine uz to malo 8ludi a nikto mrtvy a vsetci ok.Niekto mal horsi priebeh niekto slabsi.Nespochybnujem ze tu je pandemia ale tieto opatrenia stoja za pi.u…mala sa uz pred rokom zavriet cela eu.Mali sa strazit hranice sengenu aby sem nemohli fesaci chodit ako na promenade a bol by davno pokoj.A ekonomicky by to bolo urcite lepsie ako tieto komedie co kazda krajina predvadza

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img