ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

AKTUÁLNE: Policajti zistili pri nehode na R1 alkohol, vodičovi namerali viac ako 1,5 promile

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Diaľniční policajti boli krátko pred 10.00 h privolaní k hromadnej nehode na ceste R1. Príčinou nehody bol alkohol.

K nehode došlo v 22,000 km, približne 100 m od odbočky Pusté Sady/Pata medzi štyrmi vozidlami, osobnými a nákladnými. Podľa prvotných informácií išiel 39 ročný vodič na aute Kia Ceed v smere na Trnavu. Z rýchleho pruhu prechádzal pravdepodobne bez spomalenia do pravého jazdného pruhu a došlo k zrážke s autom Mercedes Sprinter. Dôsledkom nehody došlo vzápätí k stretu ďalších áut a to nákladného auta Man a kuriérneho vozidla.

Policajti podrobili všetkých vodičov dychovým skúškam na alkohol. Pozitívny výsledok na alkohol mal vodič z auta Kia Ceed. V dychu mu namerali 0,75 mg/l alkoholu. Policajti mu namieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Muž je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Pri nehode sa zranil vodič z kuriérneho auta. S doposiaľ presne nezistenými zraneniami ho záchranári previezli na ošetrenie do trnavskej nemocnice. Škody na vozidlách boli odhadnuté na viac ako 20 tis. eur.

Polícia musela približne na 2 hod uzavrieť oba jazdné pruhy. V úseku nehody sa okamžite začali tvoriť niekoľko kilometrové kolóny. Policajti na mieste usmerňovali dopravu a vodičov odkláňali cez okolité obce.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.
Jazdite bezpečne!

 

Informáciu o dopravnej nehode sme v našom médiu priniesli tu:

https://www.archiv2.seredonline.sk/2021/02/09/prave-teraz-r1-usek-puste-sady-pata-trnava-je-neprejazdny-zrazka-styroch-vozidiel/

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za chlast za volantom: 5 rokov na tvrdo, bez možnosti prepustenia po 2/3 trestu. Škodu ktorú spôsobil všetkým musí zaplatiť. A plus 100 000€ pokutu. Keď nemá, zhabat majetok. Keď nemá majetok a nezaplatí +5 rokov ďalších. Tu nezomrel nikto,nascastie. Ľudia nieže nie sú pouciteľný, ale slabé zákony sú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img