ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Neznámy páchateľ mal naraziť do dvoch odparkovaných vozidiel na Dolnočepenskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Podľa správy od našej čitateľky, ktorú nám pred malou chvíľou zaslala, mal neznámy páchateľ naraziť do dvoch odparkovaných vozidiel na Dolnočepenskej ulici v Seredi a z miesta nehody mal odísť bez zanechania kontaktu.

Majiteľka jedného z narazených vozidiel vyzýva prostredníctvom nášho média páchateľa tejto kolízie, aby sa jej telefonicky ozval na tel.č. 0908 689 738.

„Dnes ráno niekto rozbil tieto dve odparkovane autá na Dolnocepenskej ulici, bez zanechania kontaktu. Zvažujem, či je vhodné cez Vás zverejniť výzvu, že som ochotná sa mimo polície dohodnúť, ak sa mi do 10tej hodiny ozve. Som majiteľkou naburaneho fiata“.

„Ďakujem za Vašu ochotu a rýchlu reakciu. Môj tf 0908689738. Kamery na tomto úseku nie sú a cez políciu viem, že je tvrdší dopad, ktorého touto výzvou chcem vinníka ušetriť. Šok s nami vie zamavat“.

Ďakujeme.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pani, nerozumiem prečo máte snahu riešiť to takto. Ten kto to spôsobil, má zo zákona povinnosť sa nejako zachovať a aj keby bol v šoku, urobí tak neskôr. Načo toľká ohľaduplnosť z Vašej strany? Riešte to cez PZ, netreba takýmto ľuďom uľahčovať situáciu. Ani on Vám ju nijako neuľahčil.

  2. Skúsila som brať v úvahu šok, ktorým si človek v danej situácii prechádza v konfrontácii s dôsledkami cez §§ v konečnom dôsledku priznávam, že ak po 5tich hodinách vinník nie je schopný vrátiť sa a riešiť dôsledky, vodičak mu do rúk nepatrí

  3. To auto je starý črep akurát tak vhodný do šrotu už je tam od parkovaní najmenej 5 rokov a ináč nič o tom neviete tak tu o tom nekomentuje za ten črep toho plechu si dotyčný vypýtal 400eur

  4. Problém nie je v tom či zdrhol alebo nie. Problém je v tom, že čosi poškodil. A teraz lamentuje, že ho to stálo 400 €. Koho je to chyba? Moja nie.

  5. Fajn, vidím že Barborka si nevzala ponaučenie 😀 Ráno si môže 400€ prísť vziať. Podávam trestné oznámenie. S dokumentáciou Ecv plus výpoveď priameho svedka. Možno ju to vyjde lacnejšie. Stupidne reči o roky nepojazdnom črepe si spolu rozdajte pri pive. Ďakujem za kolektívnu lekciu

  6. Pri všetkej úcte … skôr kým začnem kopať sa pozriem najprv na zadanie príspevku a dám si dokopy časy, ak viem o tejto udalosti relevantné info. Ak neviem nič alebo len časť, tak sa lepšie pozriem … aj slepý vidí a treba si asi ešte raz pozrieť časy zadania príspevku 8.2.2021 9.33 hod a podľa mňa veľmi slušnú výzvu na kontaktovanie … dať si dokopy čas, kedy asi mohlo prísť k dohode, keďže 8.2.2021 o 12.54 sa nik neozval a pozrieť si stupidné komentáre niekoho 9.2.2021 o 19.31 😁 … čiže k ozvaniu sa vinníka mohlo dôjsť kľudne až po viac ako 24 hodinách, čo hovorí samé za seba.
    Úplne chápem poškodenú stranu, že sa nad takým komentom vytočí a namiesto stupidného komentu by si skôr pani zaslúžila ospravedlnenie a poďakovanie, že vinník nedopadol horšie.
    Nehovoriac o tom, že bez váhania by išlo oznámenie na PZ bez snahy uchrániť vinníka v akomkoľvek šoku už v prvom kroku, keby som to ja.
    Dôležité teraz je, že sa nikomu inému nič nestalo a, že sa dve strany dohodli a tretia strana nemá čo hádzať blato.
    Prajem všetko dobré poškodenej strane a vinníkovi prajem v podstate tiež všetko dobré a hlavne, aby jazdil bezpečne. Neviem si predstaviť, keby tam bol iný účastník cestnej premávky, akoby to dopadlo.

  7. Anonym čas 0.42 ty tu nič nekonkretizuj vec bola dávno dohodnutá a keď už tak tak poškodená sama povedala že sa ozve na druhý deň

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img