ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

„kto takýto bordel povolil a či ten kto to tam umiestnil platí za prenájom verejného priestranstva“ – pýta sa obyvateľ mesta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Z dnešnej redakčnej pošty vyberáme e-mail obsahom sa dotýkajúci poriadku a úrovne centra mesta. E-mail uverejňujeme bez zmien s rešpektovaním anonymity jeho autora, ktorého identitu redakcia pozná.

Dátum: 07.02.2021 14:33
> Predmet: bordel v meste

P. Majko ,

prosím o zverejnenie týchto foto. ktoré poukazujú na bordel na verejnom priestranstve na nám. Slobody v seredi pred Retro Cafe. Bolo by nutné zistiť kto takýto bordel povolil a či ten kto to tam umiestnil platí za prenájom verejného priestranstva. Ak to povolili konšeli mesta, tak to svedčí o ich kultútrnej vyspelosti a poriadku milovnosti v meste , alebo že, by za nejakú províziu ?????

Bol som svedkom toho keď dvaja muž a jedna žena , osoby českej národnosti sa pozastavil pri uvedenom bordeli a vyjadrili sa , že takéto niečo by v ČR nikto nanašiel a ani nikto nepovolil takto špatiť mesto. V Seredi je ale normálna vec.

   Prosím o nezverejnenie mojich nacionalii , nakoľko prisluhovačom konšeov by stúpol adrenalín a  začali anonýmne hrubé osočovanie.

s úctou  **** ******

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale prosím Vás, už nekydajte jeden na druhého, tekvicky boli krásne, ale znili.. DIEVČATÁ Z RETRO KAFE, prosím upravte to a bude po probléme!

  2. Na takéto prípady máme v SR Odkazprestarostu.sk
    Len škoda, že nie sú do tohto projektu zapojené všetky obce a mestá..
    Krásne to odzrkadľuje komunikáciu a správanie sa samosprávy a občana.

  3. Treba zistiť kto to povolil a koľko zato platí mestu, veď toto trvá cca 2 až 3 mesiace.
    Vieme že je to jedna banda , že Tomčányi, Tanuška a jeho rodina

  4. Pan občan, asi ste zle informovaný, zistíte si skutočnosti, ale pán Tanuška nie je majiteľom Retro caffe a vyprosím si, aby ste tu jeho a jeho rodinu osočovali.

  5. P. Majkovi tam zrejme nechuti kavicka, kedze o retre dava len negativne prispevky a o niektorych podnikoch len pozitiva a pred negativami zavrie ocka

  6. Smutné že občan musel osloviť médium aby tak upozornil majiteľa podniku, ktorý se. e na to ako to vyzerá pred jeho podnikom. To snáď on sám nevidí? Však od helowenu sú 4 mesiace. To mu je jedno ze chodia okolo toho ľudia do jeho podniku? Hanba

  7. Anonym 16.37,okolo toho chodia ludia do jeho podniku?A ty si takto kompletný?Šak je zákaz vychádzaná už nevím kolko😁😁😁😁

  8. Smutné je to že jedine Solka a Majko v tomto skur venom meste dokáže niečím pohnúť.Smutné je že Tomčány má všetko na háku a rieši si len svoje veci a kamošov nechá na pokoji.Smutné je čo robia poslanci,čo sú slepý?????

  9. Pán Majko,ďakujeme,za upozornenie,nečistota bude upratana. V čase zákazu vychádzania do podniku nechodíme, preto prišlo k nedopatreniu.

  10. Nie je to nič hrozne,staci odstranit par veci a je to ok,nerobila by som z toho dramu,pod hradzou oproti kolkarni je hotove smetisko,podla mna to tam vyhadzuje ten kto tam z boku aj v nejakej chatrci byva,stale tam pobehuju deti a to je ozaj hnus

  11. RetroCafe 7. februára 2021, 16:58 – prosim, nesmerujte ospravedlnenie na SOL, alebo na mna – autotom e-mailu je iny obyvatel mesta. Noviny informacie iba zverejnuju. Ak riesim nieco konkretne ja, som pod tym podpisany.

    Aj v tomto pripade je vidiet, ze fotografie napovedia vela a te ludia su vsimavy.

    Je ale fajn, ze reagujete. Je to totiz o Vasom podniku a jeho vnimani verejnostou. Prajem prijemny zbytok nedele.

  12. Mozno by bolo na mieste ukazat obyvatelom aj najomne zmluvy na tieto vyarendovane priestory mesta mestskych pozemkov a platenie za ne. Matuška si takto uziva mestske pozemky mesta aj na stadione. Nie len obyvatelom zvysovat dane a poplatky za smeti ale aj ukazat ako mesto efektivne prenajima svoj majetok a pozemky

  13. pre anonymného občana

    Nájom za priestor pred retrom caffe si platím na cely rok a aj tak ho využívam len 5 mesiacov v roku.
    Je to veľká výhoda pre mesto a nie pre mna.
    Poprosim anonymného občana aby ste sa poriadne informovali na meste a potom tu nevypisoval dezinformacie.
    Mrzí má aféra zabudnutej dyne, no isto vsetci vieme, že to práve teraz nie je ten najvážnejší problém ktorý vsetci žijeme.
    Prajem vám veľa zdravia a lásky v tejto ťažkej dobe.

  14. Myslím , že dotyčný , pán , alebo pani , čo sa unúvali písať , do SOL , mohli napísať pánovi majiteľovi , alebo majiteľke a vec , by bola vybavená. Myslím , že nejaké tekvice zhnité nie sú , až taká katastrofa. Ale to je vec názoru , myslím , že ak , by nebol covid , tak si to možno , ani nikto nevšimne. Už niekedy mám pocit , že nie, je do čoho kopnúť , v čase covidu.

  15. Minule Daniela dávala selfie z retrokafečka na FB, takže minimálne ona tam chodí. Čiže nie je na mieste výhovorka, že tam nik nebol…
    Mne nejde o tekvicu ani o táčky, ale o to, že opäť vymyslená výhovorka… Presne tak, ako keď bola v mestskom zastupiteľstve…

  16. Vsetky gastro prevadzky nie len v Seredi, zazivaju tazke casy, vacsinou su uz vyse mesiaca zatvorene. A vypisovat tu o nejakych zasranych dyniach je ubohe a sebecke.Tu ludia nemaju na uver a vyplatu a celkovo na mesacnu reziu. Dotycny udavac by sa mal hanbit…. a nikomu nezelam nic zle ale nech by skusil zit resp. podnikat v gastro segmente…
    Howk 😖😖😖

  17. Keby sa tento článok týkal mňa, na dotyčného by už letelo trestné oznámenie za to, že si dovolil spomenúť „nejakú províziu“.

  18. ĽUDIA BY SA MOHLI KONEČNE SPAMÄTAŤ ČO ROBIA A ŽE RIEŠIA TOTÁLNE BLBOSTI. ASI NEMAJÚ ČO ROBIŤ KEĎ UŽ AJ NEJAKÉ TELVICE MUSIA RIEŠIŤ KTORÉ NIKOMU DOTERAZ NEVADILI, AŽ NA JEDNÉHO PÁNA PODĽA KTORÉHO TO JE BORDEL…

  19. Dobre to tu uz niektorym s tym bezdovodnym udavanim a osocovanim drbe na hlavu…. Keby bola vojna tak co chcete dosiahnut? Aby kazdeho postavili k muru a popravili? Zufalsvo z Vas same vychadza. Udavat, bonzovat chodit po meste a fotit a posielat a vesat na internet. Banalnu vec hnilych tekvíc. Boze ludia fakt ste drbnuty niektory…

  20. Pan Matuška ved zverejníte info a naj. zmluvy co vsetko a zakolko mate prenajate od mesta. Kolko platite napr. na stadione najom, za vodu, za el. za plyn a vykurovanie, ved to hadam nieje tajne. Či? Ano suhlasim vsetci to mame tazke ale niekto vdaka mestu a vyuzivanim jeho majetku menej a niekto viac.

  21. Žijem momentálne v Seredi, proste vydala som sa sem. Tak hlúpych a závistlivých obyvateľov som už dlho nestretla. Všetko riešite len nie seba, sama závisť a ohováranie. Žiadne pozitívum , všetci ste zamračení…,

  22. Všetci sme neni taký ako píšeš.To len Majko a pár riťolezov a závistlivcov okolo neho.Naštastie ich nie je veĺa.

  23. Prisťahovalec 7. februára 2021, 23:15 – z obsahu Vasho prispevku netusim, koho ste mali na mysli.

    Za kaviaren uznali zlyhanie a ospravedlnili sa. Matuska to iste. Treba viac?

    Ale skusil som to – usmial som sa. Asi nie dostatocne, tak som si zobral zrkadlo a skusil som viac. A na fotografiach od obyvatela mesta stale to iste.

    Mozete prosim napisat co je potrebne spravit, aby sa vizual na foto zmenil? Skusim podla Vasho navodu.
    Dakujem.

  24. Pani, ktorá tento neporiadok videla, upozornila na neho SOL. Pán Majko, na jej požiadanie to uverejnil, na čo zareagoval majiteľ podniku, že to odpratá. Tak načo sa ešte v tom rýpať? Na nedostatky treba upozorniť, ale nie sa v tom vyžívať. Sú omnoho vážnejšie veci, ktoré by bolo treba riešiť. Prečo si zbytočne znepríjemňujeme život takýmto, niekedy nezmyselným vypisovaním?

  25. pre paničku Prisťahovalec
    aká ste teraz šťastná že tu nepíšete pod svojim menom že?????teraz vám pán Majko presne napísal ako ste blbá.článok nie je od neho ale od občana ako ja alebo asi aj vy.takže noviny si splnili len svoju povinnosť ktorú si neplnia tie vedené primátorovým chumajom Veselickým alebo tomčányim juniórom mladým arogantným bruchom.jednoducho na majka nemáte a on sa na vás ako si myslím že sa baví. solu sledujem aspom desať rokov a vidím že len majko tu nemení rétoriku a neprehadzuje kabáty.vždy ide otvorene a priamo proti každému kto okráda nás ľudí

  26. To nie len retro kafe, tak otrasné vyzerá celé mesto. Takže, je to tak, že to vadí už veľa občanom. Tak škaredé mesto, žiadne atrakcie. Mnohé obce v okolí sú o mnoho atraktívnejšie. Smutná realita – a nie zbytočne útočiť na prácu novinára.

  27. Pre prisťahovalec,skúste to tu necitat,máte úplnú pravdu,niekto tu má neustále potrebu ociernovat,rozširovať zlobu a hnev,to už dávno nie je o kritike.Konstruktivna kritika je potrebná.Ale v Seredi žije vatsina ľudí,ktorí sú milí,ústretový a aj statočný.Tu sa tu ale málokedy vyjadrujú.Tak ešte veľa príjemných chvíľ v Seredi.

  28. Touto cestou sa chcem srdečne poďakovať občanovi (čianke ) mesta Sereď za upozornenie aký svinčín sa nachádza pred reto cafe a taktiež redakcii za zverejnenie tohto neduhu.
    Dnes t.j. 08.02.2021 už je to všetko vyčistené, táčky, váhy odstránené svieťa tam len dva bicykle opreté o strom natreté na červeno. Neviem prečo ich tam nechali a komu a načo týmto robia reklamu.
    Teraz keď idete po chodníku tak je to omnoho príjemnejšie ako predtým nakoľko sa tam človek cítil ako na nejakom zabudnutom majere.
    Ešte raz, srdečná vďaka za upozornenie a redakcii.

  29. pises ze si sa pristahovala do seredi a takych hlupich ludi si uz dlho nestretla tak chod do trnavy alebo nitry alebo blavy a tam stretnes takych ako ty este hlupejsich ti odbornicka

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img