ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

COVID-19: Oficiálne výsledky testovania v Seredi v dňoch 5. – 7.2.2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Odberné miesta mesta Sereď počas víkendu 30. – 31.1.2021
Počet testovaných Počet pozitívnych Percento pozitívnych
piatok a sobota 3 093 35 1,13
nedeľa 1 885 34 1,80
SPOLU 4 978 69 1,39

 

 

zdroj: sered.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jednu vec mi vysvetli keď teraz sú pozitívny ktorý ostanú údajne v karanténe ako môžu pribudnúť o týždeň ďalší pozitívny ? Nechápem tomu keď už testovanie sa opakuje po niekoľký krát… ozaj a kedy bude ten “lacný” liek k dispozícii na liečbu , stále tu trepete leb o očkovaní

  2. pre
    Dáme si repete 7. februára 2021, 19:49

    O týždeň budú znova nejakí pozitívni a tých dôvodov je viac. Na testovanie nechodia vždy všetci, niektorí absolvovali len prvé kolo, niektorí len druhé, prípadne iná kombinácia. Ďalšia vec je, že nie všetci testovaní sú doma, v prvom kole nemal nič, do druhého kola si doniesol vírus z práce a podobne. Takisto netreba zabúdať, že antigénove testy nie vždy zachytia vírus, falošne negatívni ho tak roznášajú ďalej. Testovanie do nemoty nikdy nezrazí počet negatívnych na nulu.

  3. Keby všetci dodržiavali to čo majú a nie aby boli otvorené pohostinstva a aj iné prevádzky kde sa stretávajú viacero ľudí a polícia sedí v kanceláriach

  4. V iných štátoch nie sú povinné testovania kde sa zgrupuju ľudia a čuduj sa svete tam infikovaných z ubúda. Otvárajú obchody a služby.
    Tu bohužiaľ riadi krajinu plagiator so svojou s.r.o a tak to aj dopadlo…

  5. V ktorých iných krajinách infikovaných ubúda? Myslíš v Indii, kde je 40 stupňov? Otvára sa akurát tak okno v tvojej vyholenej hlave!

  6. Pre vsetkych. Kazdy kazdeho obvinujete, politiku, policiu, zdravotnikov, este Boha ste neobvinili. A na seba zabudate, egoisti dokonali! Vsetci mudri bla, bla,bla. Kazdy nieco urobte preto, aby bolo lepsie, a nie len mudrovat. Zacnite od seba !

  7. Pre Rr a anonym! Dakujem potesilo ma. Neprajem nikomu nic zle , ale akym pravom nezodpovedni jedinci ohrozuju zivot inych. A tu ide naozaj o zivot, ani sa nespamätáme a je po vas. Viem o com hovorim. Budte pokornejsi milší . Covid nikdy neskonci, musime sa s tym naučiť zit. Kazdeho sa to tyka ! Aj ked jeden clovek pochopi ako to myslim, tak to pre mna znamena vela . Dakujem zivot je krásny , zit chceme aj my zodpovedni.

  8. Naozaj , za to môžu ľudia ? A nie neschopná vláda? Ak , by boli robili opatrenia , ako v marci a apríli tak sem tu mohli , žiť skoro normálne . Načo sú hranice otvorené ??? Načo sa testujú zdraví ľudia ? Nie je to nezodpovedné ? Ľudia majú už toho dosť , za ten rok . Nevedia už čo bude zajtra , ale naozaj sa ty zdá (prosím prepáč to tikanie ), že za tím nie je viacej . A nechcú nás obrať o našu slobodu a naše práva. Človek nechce konšpirovať , ale veľa ľudí prišlo o živobytie a tých sa opýtaj ako sa cítia . Treba sa zamyslieť , aj na dôsledkoch toho všetkého. Samozrejme nepopieram covid , ale ostatné choroby idú bokom a to aké to bude mať dôsledky uvidíme po čase …

  9. tak sme nezodpovedny?dnes ma pohreb poslanec,chodte sa pozriet kolko je tam ludi a aut,to uz kasikova nevrieska,ze na pohrebe moze byt max 6 ludi.zase dvojaky meter.

  10. A do tretice pre nezodpovedných. Ked nahodou ochoriete , alebo vaši blizky, spomente si na mna, a aspon v duchu mi dajte za pravdu. Lebo verim tomu,ze realita vas preberie. Ked budete kazdu minutu cakat, ci sa nadychnete, ci klesne horucka a este ovela horsie, ba najstrasnejsie veci. Ci dozijete dalsi aj ked slabucki nadych. Nenahanam nikomu strach, to treba prezit, aby uveril.

  11. Ano mozeme si zato my ludia. Ked nebudeme k sebe ohladuplni, kto vam pomoze vlada. Všetci chcete slobodu , uzivat si, ale nedokážete zit sami so sebou. Zatvoria vas na tyzden do bytu, a neviete co robit. Zabudli ste na prirodu, rodinu. Volny cas travite v hypermarketoch. To je zivot!!! Pre väčšinu. Ale bohuzial velka dan za takyto zivot pre vsetkych. A pomoc necakajte od nikoho, kazdemu ide len o peniaze . Biznis leti svetom! Ubohe!!!

  12. Tony aj ti na pohrebe su nezodpovedni.Tam mali byt ti najblizsi. Nie je dolezite ist na pohreb, ale na cloveka, ktory nas opustil s laskou spominat. A zas niekoho obvinovat , ze ich tam pustil? Ved toto je ta nezodpovednsot, ked svojpravni ludia sa spravaju ako nesvojpravni. Kto je na vine Matovic, policajt , správca cintorina, starosta? Mohla bych menovat dalej. Kazdy je na vine ! Ked kazdy zacne od seba bude dobre.

  13. V Rakúsku sa otvárajú aj služby kaderníctvo kozmetika a podobne trepes ty a to neustále… V Rakúsku sú na tom lepšie lebo nezenu ľudí na na nezmyselné testovania

  14. Na nikoho neutocim. Ved ked, pisem ludia , myslim tym aj seba. Je mi luto, ked si to zobral/a osobne. Ja sa spravam tak, ako najlepsie viem, ale sama neznamenam nic, preto píšem v mnoznom cisle. Nikomu nic nevnucujem, prepac ak sa ta to dotklo.

  15. Rakusko nema tisice ciganov, gastarbeiterov a pendlerov, ktori nam sem navlacili britsku mutaciu. Kto vyhnal tie desattisice slovakov pracovat do zahranicia a teraz sa nam sem tlacia naspat, ked je zle. Aj Rakusko testuje ako besne, tam si bez testu ani neprdnes

  16. Este raz pre anonym. Nerob zo seba obet!!!Vsetci mame nezaplatene ucty mnohorocne hypoteky, vela nas je bez prace , kazdemu z nas nieco chyba. Ale k tomu vsetkemu potrebujeme ZDRAVIE. Ked si este neochorel/a moze coskoro byt. Potom ty nepomozu ani peniaze, ani praca, vobec nic . Ani Matovicove opatrenia.

  17. Prečo stále niekto dokáže presviedčať, že len na Slovensku sa testuje, len na Slovensku sú opatrenia, len na Slovensku čosi… Choďte do hociktorej krajiny v Európe a skúste nedodržiavať opatrenia. Tam sa s vami nikto babrať nebude a ešte budete radi, že na Slovensku je to relatívne uvoľnené.

  18. Pre anonym.Vies co, asi za to vsetko mozem ja! Pojdem sa prihlásiť , nech ma zato obesia a uz sa tu vsetci budete mat ako v Rakusku! SPOKOJNY? A ja ze trepem! Ja o zdravi a ty o politike. Radsej nekomentuj!

  19. Keby zavreli hranice , a každý , by išiel do karantény ako na jar tak nič z tohoto , by tu nebolo. Koľko to bolo kriku a že my ostatný tu trpíme už skoro rok je dobre? Naozaj mám pocit , že to tu niekomu vyhovuje…

  20. Rebeka o čom točíš, čo si taká vzťahovačná, to bola reakcia na toho anonyma nad tebou, nie na teba, čítaj s porozumením…

  21. Očakávať že pravidelným testovaním sa zníži počet nakazených je ako očakávať že znížim svoju váhu pravidelným vážením.
    Testovanie je nezmysel ! Otestujú vás,vyjdete z testovacej miestnosti a hneď na chodbe to môžete chytiť od niekoho kto tam čaká na test. A roznášate to ďalej.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img