ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Došlo v Šoporni popri dnešnom testovaní na COVID-19 k porušeniu zákona ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šoporňa / Dnešný testovací deň nebol len v znamení bezproblémového vykonania AG  testov u desiatok tisíc ľudí v krajine, ale aj o konfliktných situáciách a s najväčšou pravdepodobnosťou vážnom porušovaní platnej legislatívy, nariadení vlády SR a krízového štábu.

Hliadka polície bola obyvateľmi obce Šoporňa privolaná na odberové miesto, ktorým boli priestory miestnej Základnej školy. Z testov odchádzajúcich občanov prekvapila osoba sediaca na stoličke za stolíkom, na ktorom boli umiestnené podpisové hárky s najväčšou pravdepodobnosťou obsahujúce petíciu za referendum, o ktorom už dlhšiu dobu hovoria predstavitelia strany Hlas, teda reinkarnovaní dlhoročný členovia strany Smer – SD, ktorých postupne na vypočúvanie v súvislosti s podozreniami zo závažnej trestnej činnosti predvolávajú orgány činné v trestnom konaní.

K tejto téme nám do redakcie rozhorčení občania zaslali nielen podnety, ale aj fotografie staršieho pána (inak oficiálne zaradeného do rizikovej skupiny) a schovaných podpisových hárkov s najväčšou pravdepodobnosťou pred príchodom policajnej hliadky. Občania podľa našich informácií telefonicky na tiesňovú linku ohlásili aj Policajný zbor Slovenskej republiky, ktorý na miesto vyslal hliadku OO PZ.

Pozorní občania, ktorí situáciu pri odberovom mieste monitorovali sa len tak ľahko nechceli zmieriť s výsledkom preverenia situácie hliadkou, ktorá na prvý krát nemala zistiť prítomnosť takejto osoby v priestoroch neďaleko odberového miesta a kontaktovali nás po druhý krát s rozhorčením, ako je možné, že tomu tak je.

Z logiky veci vyplýva, že polícia buď nekonala tak ako konať mala, alebo bol jej príchod na miesto konkrétnou osobou prezradený a na fotografii zachytený pán podpisové hárky pravdepodobne schoval.

V každom prípade takýmto konaním potvrdil skutočnosť, že o protiprávnosti jeho zdržovania sa v priestore odberového miesta za účelom zberania podpisov je uzrozumený, teda koná cielene a vedome.

Je potrebné pripomenúť, že budova Základnej školy je obecnou nehnuteľnosťou a tak je na mieste otázka, či o takomto konaní vie starosta obce Mgr. Adrián Macho.

K predmetnému prípadu prebieha zaujímavá diskusia aj vo verejnej facebookovej skupine Šoporňa kde žiaľ väčšina diskutujúcich nerieši skutočný problém, ktorým nie je demokracia a možnosť vykonať petičnú akciu a vyjadriť tak svoj politický názor, ale miesto a čas, kde zbieranie podpisov na petičné hárky prebieha.

Z telefonátov rozčúlených ľudí vyplynula úvaha, aké opodstatnenie má polícia, ktorá na pokyn operačného strediska dva krát vykonala previerku priamo na mieste a na rozdiel samotných občanov, ktorí bez právomocí polície zabezpečili nielen svedectvá, ale aj fotodokumentáciu a hliadka OO PZ nebola schopná zabezpečiť vôbec nič.

K veci uverejňujeme druhé doplnené stanovisko, ktoré nám zaslala hovorkyňa KR PZ v Trnave Zlatica Antalová:

„Polícia prijala oznámenie o osobe, ktorá sa mala nachádzať na odbernom mieste v obci Šoporňa a zbierať podpisy na petíciu. Policajná hliadka krátko po 14:00 hodine podnet preverila. Pri príchode na miesto policajti prítomnosť takejto osoby nepotvrdili.
Okolo 16:00 h bola policajná hliadka odberné miesto opätovne preveriť. Zber podpisov policajti ani v tomto prípade nepotvrdili“.

 

Na sociálnej sieti sú uverejnené aj fotografie, ako bolo zariadenie používané na zbieranie podpisov počas prítomnosti  hliadky  OO PZ odsunuté a bez podpisových hárkov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. sudiac podla fotografii od poskytovatela je jasne, ze sa „fotograf“ na odberove miesto vratil, aby vykonal vlastnu previerku a fotografie.
    To uz moze? Neohrozil seba a inych, ked vchadzal opatovne na odberove miesto?
    Uplne postaci, ze fotografie dodal Nahacky. Ma pan novinar suhlas fotografovanej osoby na jej zverejnenie?

    Olano a niektori novinari sa musia strasne obavat, ze by volebny rok skoncil do vianoc. Inak, bol by to pekny darcek pre slovensky narod.

  2. pre nazor
    starosta sa nám už posral?vyzerá to že teraz budú mať priekak policajti a tak je im treba!!!!!!!!nech začnú rozmýšľať !!!!!!!!ak vedia

  3. podávajú ľudia trestné oznámenie lebo sa mohli nakaziť od pera papiera alebo stola alebo už len preto že sa vnútri zdržiavalo viac ľudí.aj ja mám teraz strach aj keď teraz som bol negatívny.policajti sa môžu pripraviť na inšpekciu

  4. Tymto cinom pan starosta upozornil na svoju osobu ze nekale veci v Soporni sa deju nadalej dlhodobo , treba upozornit na vytvaranie org. skupiny zavanajucou pouzitim tichym kritim vyzsej moci , posledne riesenie bola bytka na hodovej zabave Gumou ktora sa tiez neako utiahla do ustrania vypovede svedkov sa zrazu pomenili , dufajme ze nie koli obedom ktore Pohoda poskytuje vyzsej moci .

  5. Neco na tom starostovi bude ked som bol svedkom , zastavil sa pri danom dome objekte chcel ukoncit stavbu lebo nemala stavebne povolenie , cudne , po pocuti jedneho rozhovoru som pocul od neznamej osoby ze starosta je tlaceny ovladany osobou ktora danu budovu chcela kupit z tohto dovodu majitelovi ztazuje prerabku

  6. Starosta jeho nochsledy, rosipany, gumovity ,potrebuju referndum , by neskoncili na NAKE !!!! tato vlada im nevyhovuje . zlucili obecne do sukromnenho sektoru chyba velka to je

  7. Starostovi sa da neako uskodit ? Sebadestrukcia je jeho vlastnost , referndum na kritie zlocincov byvalej vlady podporuje iba zdielajuc nazorove vyznanie FIcka Peleho !!

  8. Policia nebudte smiesna . staci pana Jozka vypocut , preverit telefone cisla ktore mu volali na dostavenie sa do prace . Ci treba inspeciu MV PZ alebo rovno UOU ??

  9. Jasné, zaistenie dôkazov musí byť založené na komunikácí, ale nie iba Jozef B. Otazka je, či o tom vedel starosta, alebo starosta použil iný telefón z domácnosti, alebo, či sa nevolalo dcérke J.B. tiež, či sa nevolalo z PZ a nezabudne sa ani na hliadku 😉
    Teraz to prepálili viacerí.
    Nebojte sa, na druhej strane nie je niekto s IQ5 😉

  10. Je to nehoráznosť a drzosť od Pellegriniho, že si dovolil počas testovania poslať človeka, aby zbieral podpisy na predčasné voľby. Prečo vlastne chce predčasné voľby? Chce využiť tento čas na získanie zase naspäť svoju predchádzajúcu pozíciu? Teraz poukazuje na nedostatky tejto vlády. Naozaj za nič nestojí. Ale čo by on robil, lebo tento vírus nie je výsledkom neschopnosti Matoviča, ale je to záležitosť celosvetová. Nič svetoborné neurobil keď bol premiérom? A Fico? Jeden diktátor. Doteraz bol ako zmoknuté kura, ale teraz mu tento čas do kariet nahráva. Už vystrkuje rožky. Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Keby aj boli predčasné voľby, koho voliť? Sú tam stále tí istí a tí samí. Zbytočne utrácať obrovské peniaze. Však oni to platiť nebudú. Zaplatíme to my.

  11. Pre Voľby.
    Prosím odkiaľ viete že ho tam poslal Pellegriny ? Mohol tam byť sám z vlastnej vôle keby Pellegriny posiela ľudí zbierať podpisy na odberné miesta tak nepošle dôchodcu a už vôbec nie do malej Šoporne, či varí ste videli ešte nejaké články že sa aj v Ba a väčších mestách takto zbierajú podpisy.? Nie.
    Covid je záležitosť celosvetová ale Slovensko okrem covidu musí riešiť aj pána Kráľa korunovaneho všade som bol všetko som videl a ostatní ste múdrosráči.A mimochodom keď vám nevadí že platíte tieto absurdné testovania. Jedno referendum prežijete.

  12. K tejto vláde neexistuje alternatíva a bola demokraticky zvolená na 4 roky.
    Takze všetci čo chcú návrat mafie – slovami vášho šéfa “môžte sa posrat”

  13. Pána JB, tam niekto podľa vyjadrenia jemu blízkej osoby, niekto poslal na výpomoc, aby zbieral podpisy 😉
    Mne je jasné, ze Pellegrini to nebol 🙂

  14. Pan premier Matovic, drzim Vam palce v tomto nelahkom boji. Ti co maju strach ze pojdu do basy, kvikaju najviac. Pelleho a Fikovi poddani. Dufam ze vydrzite 2x volebne obdobie lebo tolko hnoja a spiny vycistit potrva dlho.

  15. Dedko tam strávil pol dňa kým získal pár podpisov ktoré mu budú aj tak na nič🤔 Pellerino musí počkať kým skončí riadne volebné obdobie a potom nech sa ukáže. Ak teda ešte nebude v base.

  16. Anonym tvoj diktátor nech zmizne čím skôr ľudia ho doslova milujú preto chodí v opancierovanej limuzíne…jedine Referendum je záchrana Slovenska na pandémii Ivermectin…a tu sa len testuje zakazuje,testuje prikazuje,test lockd výnimočný stav,test a atómová bomba nám prináša ďalšie a ďalšie obete dokedy???vedome zabili tisíce ľudí namiesto liečenia ich zavru do karantény a do nemocnice sa dostávajú neskoro…som znechutený z tejto vlády arogantných fasistov jedine svetielko na konci tunela je referendum

  17. Neni som nikoho fanusik,to na zaciatok,lebo aky kolvek kritik tychto amaterov,je hned fasista smerak atd…
    Je vskutku zaujimave,ako sa koalicia boji referenda.Az tak,ze majstri z dielne byvaleho prezidenta sa vyjadrili,ze aj keby bolo uspresne,zanho nezahlasuju.Ze by preto,ze ich preferencie sa uz nemeraju v percentach,ale v promile?
    rgumenty typu,korona je vsade a vsade je to vazne,neobstija.Poznate stat,kde premier nadava ludom do stekajucich psov,mudrosracov atd atd? Poznate stat,kde premier nadava svojmu ministrovi do idiotov a vrahov 4000ludi? Poznate stat,kde maju ministri v stredu tlacovku,o tom,ze vsetko je dohodnute a este v piatok vecer nikto nic nevie?
    Je neuveritelne,ze na podporu ludi v tejto zufalej dobe davame takmer o 50% HDP menej ako Cesi,ale peniaze na nakup radarov sa najdu.Toto ludi vytaca do nepricetna.Ano je pekne,ze sa zavieraju zlodeji,ci je vsetko ciste,je otazne,ale jednoznacne treba ich vsetkych hodit do basy,ked sa im dokaze vina,o to pokoj.Ale to ludom netaci,v tejto dobe,ked xy tisic ludi zivori,ked im hrozia exekucie,ich to vobec nezaujima,ludi zaujima z coho maju zit,z coho platit hypoteky,nie,ze fero jozo alewbo gejza su base…
    Na zaver len tolko,tato vlada dokazala to,co este ziadna,spolarizovala narod tak,ako sa to nikomu nepodarilo.

  18. Presne, ako reci jedneho z TT, ktoremu vravia premier. Komenty na prasky.
    Majko ma zasa bombovu senzaciu a jeho hopslik somarik dodinko skace presne podla prsta.
    Jeden pocul ci druhy zacul, dva zdroje fotiek, ..ale sopornania dobre vedia, komu o co ide.
    Ci nie?
    A referendum? To uz malo byt davno. Lebo tito zmrdi urobili viac zla ako osohu.

  19. Pocuj Viliam, ten tvoj “zazracny” ivermectin funguje asi tak, ze sme mali v nemocnici nakazeny manzelsky par, jeden tento zazracny liek dostal a druhy nie. Jeden z nich zomrel, hadaj ktory. Po nakazeni je to vsetko o imunite cloveka, ziadny liek nepomaha.

  20. Ten panko to je iny level, keby stal pred obchodom ako jehovista, nic nepoviem, ale na takomto mieste, to je chore (smajlik nepochopitelne krutiaci hlavou)

  21. Ten clovek tam bol, aj ma vyzval na podpis, aj som mu vynadal, co tam robi a ci sa neboji, ze tam nieco chyti. Aj harky mal, aj pero, dezinfekciu ziadnu. A to okolo 8:30.

  22. Ja som ráda že som to mohla podpísať či už to pomôže alebo nie a ÁNO som za referendum ,,neschopnejšia vláda tu ešte nebola,,a nebojím sa že by som sa nakazila na pošte je tiež len jedno pero a v obchodoch tie iste koše nákupné celu coronu … A ďakujem Valm páne že ste tam bol …

  23. Vážení, ide o čistú ale nepodarenú fotomontáž !!!!!!!! Pozrite si npr. : pravá noha je veľmi čudne vybočená a nejasná avšak jej dĺžka oproti telu je zrejmé že je dlhšia ako celé ostatné telo od pása hore. ľavá noha je naproti tomu t.j. oproti pravej veľmi malá.
    Ten pán by mal podať na fotografa trestné oznámenie a uspel by !!!!

  24. Čítam komentáre a nechápem vaše slobodné rozhodovanie.
    Vy ste ovce?
    Ak zbieral podpisy k čomukoľvek, veď kto chcel, tak sa podpísal. Niekto vás nútil k podpisu? Že oslovil niekoho? No a? Len dement na oslovenie zareaguje nadávkou. Ak ma niekto osloví na podpis k nejakej podpisovej akcie, tak sa opýtam čo to je a ak je rozumný tak sa sám rozhodne podpísať alebo nepodpísať.
    Ale hulvát zareaguje typickým jeho známym, presne ako jeho líder ma tlačovkách. Isté je, že jednej politickej strane sa trasie riťka, že by referendum bolo vyhlásené a skončil by s testami.
    Osobne som za čo najrýchlejšie referendum.

  25. ako inac sa chcete zbavit toho trnavskeho psychopta co vsade robi hanbu a zmatok, u toho macrona to bol jeden z vrcholov demencie tohto blba!!! SASO n-tú!!! jedine referendum!

  26. Veľa informácii je typu JPP. Jeden počul, ako druhý povedal že to počul,.. No čistá katastrofa. Vážení, niekedy je lepšie mlčať ak niečo neviete, ako robiť zo seba debila. Nechoďte príkladom Vášho vantajma – „ja nevým čo mam povedat“. Potom je z toho svetový hit vantajm nextajm, avšak na hanbu celého slovenska.
    Pre 09.00. Nie je to fotomontáž. Treba sa opýtať na rovinu kto tohto pána odfotil. Reči sa vravia.. ja to už viem.

  27. Tí pozorní občania, ktorí tam celý deň sliedili a opakovane navštívili vysokoinfekčné miesto aby ho niekoľkokrát odfotili, tí sa správali zodpovedne? Nechytili tam nič ? Mali súhlas na fotenie? Nemali zákaz vychádzania ?

  28. Pata ma rozumneho starostu , nedovolil by taketo fiasko ako v Soporni , nprenajimal by kulturny dom financovyny rekonstruovany za obecne peniaze sukromnej firme , akoze obcan Soporne si prenajme kulturny dom , ketering urobi Pohoda , zisk ide sukromnej firme Pohoda

  29. IP 7. februára 2021, 10:44

    Zisky súkromnej firme?
    Skús to vysvetliť o aké zisky ide.

    Takéto informácie sú vždy dôležité, aby ludia vedeli čo sa v obci deje.
    Inak je to informácia ako JH povedal. Daj mu lopatu a kameru od M.M. a urobí ti reportáž akú si nevieš predstaviť.

  30. Aka HYENA moze zneuzit JOZKA ktory nic nema tazky zivot ma , na takyto skutok , prajem mu aby skoncil ako vazeny predtavitelia byvalej vlady vo vezbe

  31. Pre ZIsk -MM, presne ako sa tam pise , pocul som ze obcan Soporne si prenajme kulturny dom – ticha dohoda na ketering, Pohoda ho urobi , zisk ide Pohoda , pan boh vie iba kolko stoji najom prikl. svadba cca 150 ludi cca 40 euro osoba cena 6000 euro zisk cca 4000 ide sukromnej firme , nepoznam obec v okoli ktora zafinancuje zo svojich zdrojov kuchynu prenajima ju obcanovi Soporne ketering urobi sukromna firma ,kritie je super akoze obcan si vyberie stale Pohodu ……..

  32. „…s najväčšou pravdepodobnosťou vážnom porušovaní platnej legislatívy, nariadení vlády SR a krízového štábu“.

    „…podpisové hárky s najväčšou pravdepodobnosťou obsahujúce petíciu za referendum…“

    „…a schovaných podpisových hárkov s najväčšou pravdepodobnosťou pred príchodom policajnej hliadky…“

    „…na fotografii zachytený pán podpisové hárky pravdepodobne schoval.“.

    Aký hodnotu má článok, kde sa často vyskytuje slovné spojenie „s najväčšou pravdepodobnosťou“ alebo „pravdepodobne“?

  33. Ako je mozne z obce Soporna unikaju informacie o zdravotnom stave obcanoch nasledne niekto urobi Facebookovu stranku podanonym IP adresov , opise zdravotny stav pozitivnej osoby koli diskreditacie ? policia nasledne kona navstevou osoby na pokyn obce zrazu su obydve institutie super zohrane. Na koho pokyn sa takto kona ?

  34. Myslíš čiernu stavbu Lev ? Tá ktorá je čiernou stavbou kvôli Tebe Luboško a práve v tejto dobe už niekoľko dni v nej prebieha neoprávnene podnikanie bez potrebných povolení ? To je na reportáž veru veru tak urobiť si z Lkovek budovy Štvorcovú len tak dostavat lebo Ty môžeš len tak ? A vidieť moc ta trápi že si chcel Pohodu moc čo ? A zháňal si kupca aj si zohnal len sa ti nedali chlapci odjebat čo ? Našiel si si koníkov na Lev a teraz tu vyštekuješ bludy z hlavičky ? Cela pravda o tvojich xy článkoch tu útokoch na sopornu ,starostu, pohodu a td …. si chudák !

  35. Ak je menenie kritiny, skridli , vymena okien , zburanie starej priecky a nanovo postavenej do 25 m stvorcovich cierna stavba tak potom nerozumies stavebnemu zakonu a posielas starostu stavebny dozor na kontrolu, Pohodu kupilo silne ego vygumovaneho za cenu 250 000 euri co Lubosko by nedal akurat tak neku to provizicku od predajcu ,Najhorsia kupa v storoci ale Karma je zdarma , zadlzit v tomto obdobi spolocnika Sevika natiahnut ho do podnikania potom ho este usvedcit pred zenou rodicmi z nevery je cin chorej osoby

  36. Nebol si to práve Ty čo si chodil potajme nahovárať ľudí z úradu na korupciu aby brali percenta bokom za akcie v kulturáku a td. ? A nebolo to tak že Ťa vysmiali a poslali tam kam pátríš ? Tiež na reportáž ?

  37. „Vyhraj voľby a môžeš všetko.“ „Padni, komu padni“. Známe citáty. SmeroHlas musí rýchlo konať, čas napreduje a „naši ľudia“ končia v nemocniciach na psychiatriách, držia hladovky, zbavujú sa majetkov a čo je najdôležitejšie, začínajú spievať. Chápem, načo sú Ti milióny na účtoch, keď obývaš celu 2x3m??? Hrá sa o čas, jackpot je vysoký a niekto môže zaspievať aj pesničku o „predsedovi“ a jeho komplicoch.

  38. Veď máj rob vybav si rob si len tu netrep kokotiny a úplne výmysli a podobne a neukazuj prstom zrovna Ty 😉veď sa kukni na seba a aj za seba potom si tu vymýšľaj keď sa kukneš na seba a aj okolo seba 😇 😉 😄 Ty si reporatáž sám o sebe 😂😂😂😂

  39. HA HA prosim ta a kto by pustil Luboska na obecny urad ? Ved starosta povedal ze ho to mrzi ale je tlaceny druhou stranou aby konal ….

  40. Lubos nedaj sa tym smradom , neznasaju ta koli ich neschopnosti , dalsi z tvojej rodiny ta udava na policiu ten co sa prizenil zo Seredi

  41. Vážna silná káva, ten tvoj komentár.
    Ty vieš čo povedal starosta?
    Hráte sa na inteligentov a mudrcov so zaručebými informáciami a pritom zo seba robíte úplnych dementov. Čítate po sebe čo napíšete? Asi ťažko. Vygumovaná prefetovaná hlava levová je dutá ako rúra.
    Výborne ukazujete svoje IQ. Biele kone 🙂

  42. Vazne silna kava , toto je obraz Soporni znizit sa na refrendum, zneuzit osobu zamestanu na obecnom urade , robia si z ludi bile kone , NAKAby mala zasiahnut rozbit takuto skupinu

  43. V lekárňach došiel Lexaurin je to silno cítiť na tvojich komentároch.Uvoľni sa nádych výdych rozmasíruj si ušné laloky.

  44. starý chujo si zarobil na pokute,macholíno nespal lebo sa bojí dalsieho trestného stíhania,šoporňa má znovu celonárodnú hanbu a už to šíria aj v národnej rade.macholíno presedlal z ficolína na pelegrína asi mu aj hulí len aby sa nedostal do basy.to je šoporňa jak to bolo raz na tabuli pred dedinou že mafia

  45. Treba ist do lekarne kupit xanaxik pre svoju zenu ktoru dal na tieto tabletky po tom co ju vyhnal z igelitku z domu do Paty na bytovecku ,

  46. Zneuzili stareho Jozka ktory je zavisli na obecne , prosim zakonodarcov konat aj v pripade uniku informacii neznamej osobe nasledne vytvorenie falosneho profili na facebooku z diskreditovat infikovanu osobu verejne .

  47. Výborne šopornania , len sa udavajte vsade možne. Ukazujte aky ste blbí. A nakoniec Ved ste mali dobrého učuiteľa Lenon má z vás radosť.

  48. Nas udava jeden pochybny obcan s kupenym titulom, ktoremu „rozumy“ dava nemenovane medium.
    A ako viete, staci jedno individum a to nas zviditelnuje. Alebo nas zviditelnuje medium, ktore ma na sopornu „spadene“?

  49. pre my sa neudávame
    šak netunelujte dedinu a starý nech prdí doma do plénék a né nahána macholínovi pre pelerína podpisy.šak ked jeden prúser za druhým máte.macholíno už si odsúdený alebo ešte čakáš????a čo tatko za šmejdenie v čechách????to máte celá rodina len odrbávať a tunelúvat????

  50. Smutné je to že jedine Solka a Majko v tomto skur venom meste dokáže niečím pohnúť.Smutné je že Tomčány má všetko na háku a rieši si len svoje veci a kamošov nechá na pokoji.Smutné je čo robia poslanci,čo sú slepý?????

  51. Tak si sa konečne prebrala? Bolo načase, toľko mesiacov ako potkan byť zalezená 🙂
    Netunelujeme dedinu, vy ste ju dotunelovali a teraz sa nerobí kanalizácia. To sa hladajú tie ukradnuté peniaze, čo ste vy nakradli. Hovoril som aj na vláde, že škoda kopať pol dediny, stačilo zaklopať na dvere.
    No a starý, nenahána podpisy pre macholína, ani pelerína, ale pre VÁS, tupcov, čo ste sa doteraz nespamatali zo šoku, koho ste dostali do vlády. Tebe je to ale jedno, tak zalez a poprdkávaj ďalej 🙂

  52. Ty si koho syn ci dcera akeho dementovica, ked vies ktorym smerom sa ubera obec? To existuje len smer a koalicia zmrdov? Co ak vyhra hoc aj vantajmov idiot a idiot sa nedostane ani po schody?
    Mysli, ak nie si ovca.

  53. Je to hnus ako sa testovanie zneužíva na podpisovanie petičných hárkov. Nepodpísal by som ani keby čo bolo. Smerácka vláda tu bola 12 rokov, nič neurobila pre ľudí, a to ani v čase keď ekonomika šlapala. V jednom roku , teraz neviem ktorý to bol, dvihla mi a teda aj všetkým dôchodcom dôchodok, o 1,90 eura. Keď mali skončiť odsúhlasili vianočný príspevok a aj 13. dôchodok. Prečo to neurobili vo svojom prvom volebnom období. Smer a ani Hlas a taktiež Kotlebu nevolím, aj keď s prezentáciou sa Matoviča tiež nesúhlasím. Ale niektoré postupy terajšej vlády schvaľujem,m len tak ďalej, ešte stále je tu došť oligarchov, DPHčkárov,podvodníkov nalepených na štátny rozpočet.

  54. Takyto cin moze spachat iba osoba cinitel ktora ma strach z novej vlady , sledujuc ako zatvaraju sarze, starostov, primatorov , sudcov, Ucebnicovi priklad ohavny cin, zneuzit ,poslat na chodbu starsiu oosobu na podpisy .Obcania Soporne by sa mali prebudit sledovat nahliadnut do rozpoctu obce faktur za najmi …

  55. 1. Starosta sa bojí basy, preto potrebuje referendum.
    2. Strká sa Hlasu do riti, aby ho dali na kandidátku. Ale to ho nikdy nedajú, aj keď mu to niekto mohol sľúbiť, lebo ak by sa aj na kandidátku dostal, tak sa zverejní asi 100 dokumentov a hneď ho z kandidátky stiahnu. Zažil by hanbu pred celým Slovenskom, ako jeho advokát na vypočúvaní kandidátov na Ústavný súd. 😉

  56. Starosta jeho nochsledovia sa boja NKU Strcit sa do riti Hlasu je najmensi problem , dat ho na kandidatku s jeho minulostou este z cias minuleho zamestnania riesilo MV bude problem Advokat bude poskytovat sluzby iba do casu starostovania a financii z obecneho , po strate mandatu financovanie zo sukromneho bude tazsie

  57. Ale sa bojite toho referenda VY chrapac. Referendum sa rozbieha, vlada padne. Uz dneska som podpisal ja a stovky ludi. Tento Matovicov cirkus musi padnut a s nim padnu aj jeho ovce. Dufam ze potrebny pocet podpisov sa do tyzdna vyzbiera. Drzim palce tomu odvaznemu panovi ako aj dalsim, ktory chodia s harkami a davaju ich podpisovat. Slovac povstane a ovce lahnu. Ludia nebojme sa bonzackych STB-akov, oni sa boja nas preto kopu jak zmyslov zbaveny.

  58. SEREDAN , nakolko pozatvarali vacsinu drogovich bossov zmenili sa dodavatelia opijatov, je to na tvojom prispevku nesmierne znat , prosim skus radsej nieco na znizenie dopaminu prik. jednu tabletu cierne uhlie

  59. Boja sa, chrapac!
    Preto udavaju, presne tak, ako to mala vo zvyku STB. Zial, mnohym ludom praktiky STB zostalo v krvi.

  60. Myslis si, ze to ma za zasluhu tato vlada? Predtym neboli bosovia pozatvarani? Boli, su a aj budu. Len ty, chlapce, si malo pamatas, akych drogovych dilerov v minulosti pozatvarali.

  61. Boli pozatvarany zasluhou Lipsicovho zakonu , starostovia za vrazdy sa zacali zatvarat az teraz , sudcovia generalita sa nam vesia trovia na celach take si nepamatam

  62. Skúsim nahlas rozmýšlať. Pán novinár sliedi po meste a hľadá petície. Dostane nápad kontaktovať svojho tajtrlíka v Šoporni . Ten sa toho ochotne chytí a ide snoriť po dedine. Zistí úspešný výsledok, ihneď dá tuto „radostnú správu“ svojmu „novinárovi“ a spolu alebo jeden z nich to udá aj na políciu. Potom tento tajtrlík ide skontrolovať vysledok polície a keď zistí, že tam už boli, tak sa ide otestovať. Pán novinár nie je vám zo seba zle? Nenahovárali ste svojho naivného a hlúpučkého tajtrlíka na porušovanie zákona ? Tu vám nevadilo ho vedome a úmyselne poslať ho do toho ako to vy nazývate „vysokoinfekčného“ prostredia ? Neporušil aj on zákaz vychádzania keď sa opakovane vracal na miesto testovania a nie za účelom vykonania testu? A vedľaší efekt celého cirkusu je zvýšenie návštevnosti vášho, ako to nazvať , bulváru ? Predpokladám, že ste včera obaja zaspávali s pocitom „dobre vykonanej práce“

  63. pre Niečo mi tu smrdí
    macholíno nesmrdí ti náhodu ten šprtanec v trenkách čo sa bojíš následkov za to čo si dovolil počas testovania?????ty pre novinára už nemôžeš spávať a zdá sa mi že ťa má na háku.už mu nestojíš ani za reakciu tu v našej diskusii.odsúdení macholíno teda ty si ale posran

  64. Ľudia, že sa nehambíte udávať sa medzi sebou. Nič nemáte overené, ale píšete konšpirácie. Nemáte dosť svojich starostí? Kto chcel podpísal, kto nnechcel, tak nepodpísal. Prestaňte byť zlí…

  65. TYCH, ktorym preskocilo pri volbach. Lutujem ich, lebo doteraz ich pribrzdeny mozog nepochopil, koho volili.

    Pravdou je, ze vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada.

    Naozaj bolo tolko tupcov?

  66. Pre aj ja lutujem, ano mas pravdu, ako mohol niekto este volit smer a kotlebu, to fakt nechapem, fakt im preskocilo a ich pribrzdeny mozog to doteraz nepochopil

  67. Pri testovaní nemá kto tam iný čo sedieť a otravovať ešte viac ľudí s podpismi. Polícia mala zasiahnuť a deda poslať domov aj s pokutou a petičné hárky zhabať.

  68. Dnes som sa nestastnou udalostou ocitol Fakultenj nemocnici TT , ludia prebudte sa ved v nemocniciach je stav ako po vojne , neaka VYGUMOVANA hlava tu pise statusi ako sme proti starostovi dochodcovi zneuzitehi na referendum , VYGUMOVANA hlava moze vytvorit falosny FACEBOOK pod mneno MARIA STANKO , takymto utokom koli buducej konkurenci sa podielat na diskreditacii zverejnovat sukromne zdravie niekoho je chore , deti za takehoto VYGUMOVANEHO otca sa mozu iba hanbyt ,

  69. Tieto prieťahy si nerobíte na opeknovanie a zavádzanie a diskreditáciu a očierňovanie práve konkurencii úplne samí sebe na oko aby ste tu mohli dookola omieľať niečo vymyslené veď ste sem už 75% príspevkov napísali smiešne .

  70. Útočníci ? Veď to na Pohodu tu útočí NONSTOP už pól roko práve BUBA zakomplexovaná a falošna stačí si to tu prečítať a je jasno 😉

  71. Pekná pracicka aj stratégia opeknovania sa a očierňovania Buba s Luboškom V. na čele 👏👏👏👏👏 potlesk

  72. Nejede mi to do kopi , akoze preco by utocil Lubos? ved Pohoda teda Stevik Jankyn priatel Gumovity tlcik na zeny hlavne svoju ktora utiekla mu zdomu , utocil by pool roka ked pohoda funguje pod tymito uz tri roky ? Ak si pamatam Lubos chodil do Pohody len Gumovity sa postavil za Rozipaneho ktoreho silno fajka , zautocil v Pohode na Lubosa vykrical mu ze zapali .

  73. Guam sa hneva na lubosa lebo mu nepredal Leva , bol potom nuteny kupit Pohodu by ju preplatil Huzevka ktori bol iba finta na Gumoviteho prinutit ho jeho egom ku premrstenej cene kupi , Byvalim majitelom spadol z oblakov taky somarik konik ako je Guma, Super praca LUbiiiiik

  74. Kto krical v Pohode po otvoreni Pize Buba, dava mu 3 mesiace jujujkat budeme iba , GUMA , Kto krical v Pohode ze neaky Sevik jebava Janku ? Guma , Kto vyhodil do kosa topanky sexalne priatelke Guma

  75. Kto sa zoznamoval z dievcatami cez facebook pisal bol otravny az na tolko ze prietel dievcata nasiel spravu nahanal osobu v Soporni ? Guma ,

  76. Ze Šoporne neni nic dobre, ale ze uplne ze nic. A inak Ficko vam posle papieriky na referendum tak nepodpisujte ich v Soporni lebo budu neplatne.

    Neni nahodu aj Ficko zo Soporne ? By sa mi zdalo ze asi hej

  77. Sopornan . nie vsetci sme tu v soporni za starostu , samozrejme ze komentare su roznorode , prid do soporne uvidis ako to vykapalo osprostelo pozri uz len ucast testovanych svedci o vsetkom

  78. A mas k ponuke hned dve diery velke . take ako emental podobajuc sa tvojmu malemu mozecku , ta soprnan najskor jebne svojej nech preleti cez prednu kapotu svojej ciernej fabie v kome jej zasune , druha moznost zavola si svoju brigadnicku umyvat okna domov navrhne je zasun no ked dietu zbada zuteka do Velkeho Zaluzia , zo soku na chlape picku zbadala …. pokracovanie na buduce

  79. Šoporňa má od juho-západu priehradu, od severo-východu dialnicu. Bolo by dobré ešte ostnatý drát, aspoň 2,5m vysoký/tzv. žiletky/, aby z UDH nemohol nik uniknúť.

  80. Skoda ze im nevysiel ten velky uzemny plan , vytvorit na zaciatku obce Soporna lobisticke ci logisticke machovie rosipalove centrum o rozlohe 15 tisic metrov betonovej plochy , trosku dazdu bolo by po Soporne

  81. Lobista asi nevie o čom rozpráva. Rozvirovať niečo o čom nič nevieš, úbohé. No Jožko, Marek, Kamil a im podobný v tom majú jasno a sú nadšení, že „Lobista“.

  82. Jozo vam bol dobry ked strazil spravodlivost voci Vlcekovi. Teraz ked ju strazi voci vam tak je dilino. Predtym bol bojovnik aj s Macholinom.

  83. Jozkovi date 5 euri bude robit sasa vam do rana , zneuzivat moze iba jeho nadriadeny bez charakteru ,Orimo Stano, macholino mafiano , sa nevyadril do teraz k lobingu logistickej vystavby ake by to malo dopady pre Sopornanov . Slabsi dazdik alebo topiaci sa sneh Soporna skonci v Komarne , kde je este dopravna situacia uz teraz dost pretazena … Dakujeme za odpoved Orim .

  84. To znamená, že si normálny. To sa dementi medzi sebou bavia.

    Ozi, mudrosráči, keby tam bolo sídlisko, „slabsi dazdik alebo topiaci sa sneh Soporna skonci v Komarne (?), kde je este dopravna situacia uz teraz dost pretazena… (?) Či to je iné?
    Poviem vám, tie vaše kúpené tituly za svine a eura, aj tie vaše hlavičky dajte pod buchar. …

  85. Ako obyčajný slušní občan určite podpíšem referendum. Vláda a Vodca z TT sama priznala že je zodpovedná za 4000 ľudských životov.
    Vládny predstavitelia porušujú zákony ako sa im to hodí a premiér je obyčajný podvodníček s vysokoškolským titulom.
    Ľudia ktorí volili OLANO veľmi radi podpíšu referendum a ešte sa aj radi úprimne ospravedlnia

  86. Seredan len si to omielaj dokolecka, insie ti ani nezostava, iba to omielanie. Co ti hrozi basa, ked sa tak trasies? Alebo rovno z tej basy pises?

  87. Pre nerozumieš?
    Ak by tam bola domová výstavba, tak určite vieš aký je koeficient zastavanosti. V tomto prípade 70% zelenej plochy a 30% zastavaná plocha. A koeficient v prípade LP je presný opak.

  88. Pre nerozumies?
    Vsimli ste si statusi reakcie obcanov ? Ak sa tu spomenie drogova scena , mafia v Seredi je to prve najsledovanejsie tema , druhe po Seredi vedie Soporna , Machovic , Rozipal
    Preco nie Puste Sady , Zeminske , Pata , ?

  89. ORIM – Stano -ti stavebny zakon nehovori nic ? Zvoleny poslanci Soporna na cele zo Macholino – strana hlas , po doruceni ziadosti vystavby LP ste vyhnali zamestnancov cistit vodne kanali, zmenili uzemny plan , to nie lobizmus ?
    Ci jedno je ze stupne spodna voda
    Ci jedno ze nehnutelnosti klesnu
    Ci jedno je ze doprava zkolabuje
    Ci jedno je ,ved sme Vas volili zastupcov nas obcanov ale tak to nevizera

  90. Mudrosraci, este ma tom kopci nevysipal furik betonu a uz inzinier (za svine) vie ze stupne spodna voda a skolabuje doprava. Jozo, ty si cely dolava. Daj si hlavu do dveri a par krat prudko zatvor dvere. Bud ti to pomoze, alebo zostanes rovnako sprosty ako doteraz. A ci radsej das na radu svojho vodcu on line?

  91. Pre povoden , tento tvoj prispevok svedci o stupni IQ ,v tvojom pripade staci bohuziel iba jednocislie , na tieto lobisticke skupiny este dohliadaju enviraci min.ziv.prostr . hlavne obcania Soporni ktory maju niektory IQ aj trojcislie , cize uvidime ako mAcholino rozipanym zase niekoho posadia za SKOLSKU lavicu

  92. Tvoje IQ je za 20.000eur alebo za svine?
    Maturita a zdravy usudok je niekedy ovela viac logicky ako vase podane udania.
    Pan „ing“, ak nastane zmrtvychvstanie, ospravedln sa svojmu otcovi aku hanbu mu svojim zitim sposobujes.

  93. Neznizim sa k osocovaniu , podane udania je iba kazdeho uhol pohladu ako sa na vec pozerame , moze sa to nazivat aj podanie za obcanov nesuhlas k vystavbe 15 000 metrov betonovej plochy , nasledne po kolaudacii zmenu uzivania ? sledujeme zastupitelstvo kv ktorom sa vytvara opozicia koalicia v nutri zastupitelstva v Soporni , ty ktori nevedia sa pozerat na ciny uz spolupracuju ….
    Dockaj casu ….

  94. sledujete a to je dobre. Len uhol pohľadu máte zahmlený a tak aj prezentujete celý projekt a aj seba.

    Nie, nemám záujem o priemyselný park. Chcem tým naznačiť že vidíte 15 000 m2 betonovej plochy. Ak nechceš byť hlupákom, urob si riadny prehľad o projekte, aby si videl aj iný uhol. Aj uhol pohľadu odvodovej vody. Aby ste nešírili paniku o „potope“, o spodných vodách. Poznám jedného, ktorý neustále vychvaľuje „úžasných a skvelých ľudí, odborníkov“. Jeden skvelý je najmúdrejší a tí čo robili projekt sú hlupáci? To ako by som počúval istého štátnika. (Všetci sú idtioti, len ON je odborník na všetko.)
    Ak máš uhol pohľadu ako píšeš – „sledujeme zastupitelstvo kv ktorom sa vytvara opozicia koalicia v nutri zastupitelstva v Soporni , ty ktori nevedia sa pozerat na ciny uz spolupracuju ….“ – hlavne opozícia koalícia. Hmmm. Musíš mať veľmi vysoké IQ.
    No a osočovanie? Ty si sa znížil dávno, aj bez osočovania. Tvoj tútor takých ako ty nazýva zmrdmi. Žiaľ, len zmrdi nechápu čo to je a myslia si, že je to lichôtka.

  95. Prečo by mali ľudia súhlasiť s výstavou logistického centra?

    Nech premýšľam, jak premýšľam tak negatívnych dopadov je oveľa viac ako pozitívnych.

  96. Len pre info projekt je navrhnuty len orientacne sam investor nevie co tam bude presne. Ale terajsi navrh projektu je velmi spackany co priznal aj sam investor. Nemysli sa tam na vela negativnych dopadov na obyvatelov. A keď si taky mudry preco doposial neboli ziadne info o projekte. Nebol som na zastupitelstve a mimo toho som nepostrehol ziadne informacie. Preco asi? Asi mas informacie len ty sam zo svojim sefom.

  97. Priemyselny park Soporna este nevie ani investor co tam bude , po kolaudacie zmeni ucel vystavby ….
    1. Kde sa strati odtecie naprsana voda , roztapajuci sneh?
    2 .Ako moc klesnu nehnutelnosti siahajuce k danej oblasti ?
    3. Ako sa vyriesi doprava?
    4. Enviro MZP , aky ma postoj ?
    5. Ake studie a kto ich prevedie ?

  98. Po vystavbe v GA Vendo parku stupla hladina vody tak ze vyplavuje okolite nehnutelsnisti pivnice v rozlohe cca 1 KM , pokila slaby dazd da sa , no ak pride lejak mame sracky este aj v kupelni ak mate spatnu klapku zostava to pred domom , Tak ze neaky zmrdi co Vas chulikaju ze ziadne vody nebudu tak budu

  99. 1. Problem s dazdovou vodou,
    2. Znizenie ceny nehnutelnosti,
    3. Znizenie kvality zivota v okoli LC,
    4. Svetelný smog,
    5. Hlučnosť,
    6. Prašnosť,
    7. Zvýšený tranzit nákladnej dopravy cez obec (už teraz je dosť vysoký),
    8. Zvýšenie počtu pracovníci cudzej národnosti, ktorí by sa nasťahovali do obce = nárast kriminality, dobre vieme, že so Srbmi a Rumunmi sú dosť veľké problémy,
    9. Keďže využitie LC ešte nieje ani poriadne naplánované, je možné že by sa rozostavaná stavba nedokončila a nám tu zostane len rozostavaná opacha.

    Vážne tu toto chceme?

    Myslím si, že by bolo oveľa rozumnejšie využiť danú oblasť na výstavbu rodinných domov, dopyt po pozemkoch je vysoký, ponuka skoro žiadna, za posledné roky sa stavali domy len v záhradách. Tu by mohla vyrásť krásna nová štvrť + nejaký multifunkčný objekt, potraviny a drobné prevádzky.

    Bojujme za lepšiu budúcnosť spoluobčania, pre nás a naše deti. Z LC bude mať profit možno len pár vyvolených a my ostatní budeme trpieť! Dúfam, že si to plne uvedomú aj poslanci, ktorých sme si zvolili aby hájili záujmy nás občanov.

  100. Nova stvrt.

    Tam uz nebudu cesty?
    Strechy? Doprava? Ani hlucnost? Budu tam po tme, aby nebol svetelny smog?

    Vy si tak protirecite, az je to chore.
    Ano. Byty ci domy by boli prijatelnejsie, ale tie dopady su rovnake.

    Tak sa vyzivajte dalej.

  101. Pre úvaha.
    To myslíte úplne vážne, alebo si z ľudí robíte totálnych debilov?
    Porovnávať zastavanú súvislú plochu LP so zastavanostou pri domovej výstavbe, kde platí zákon 70% zelenej plochy? Hluk kamiónov s hlukom osobných áut?
    Nepretržitá prevádzka, teda pípanie vysokozdvižných vozíkov aj v noci pri nakladaní? Svetlo pouličnej lampy s reflektormi, ktoré svietia pri logis. parkoch?
    To nehovorím o skladbe ľudí pri LP a domovej výstavbe.
    Ste bud blbý, alebo zámerne zavádzate ľudí s nejakým zámerom

  102. pre : pre uvaha 14. februára 2021, 6:55

    Vašim príspevkom si určite robíte srandu a nemôžete ho myslieť vážne!

    Ake protirečenie?

    Vy porovnávate neporovnateľné:
    a, niekolko hektárov betónovej plochy s cestami a chodnikmi,
    b, osobné autá s 26 a viac tonovými kamiónmi, ktoré budú jazdiť nonstop,
    c, nonstop hluk od nakladania a vykladania návesov s hlukom od rodinných domov (stabebný ruch, hlasnejšia hudba max. do 22:00, viac mi nič nenapadá),
    d, osvetlenie ulice s osvetlením LC, LC v Gáni je vysvietené ako Las Vegas, v noci viditelné na niekoľko kilometrov.

    Ľudia žijúci v blízkosti LC sa budú môct rozlúčiť s kľudným spánkom.

    Dopady rovnaké? Určite nie 🙂

  103. Pre uvaha , vy ste bud tupi alebo pri porode ste padli z porodneho stola nechalo to na Vas celozivotne nasledky , alebo ste jeden z tych zbohatlikov Fickovich zbohatlikov co ste obchadzali zakony napr. prac. agenturay….. po vasej vystavbe zacnemigracia , kriminalita ako vo vsetkych statoch mestach porovnat vystavbu rod. domov z vystabou LP alebo PP. je inde . prosim skuste navstivit odbornu pomoc . Dakujem za vedsinu obcanov Soporna

  104. Uz teraz sa podnikaju kroky k znovu otvoreniu tejto temy, pripravy k vystavbe a ked pride co k comu tak potom Adko povie ze on o nicom nevie. Prozaicke.

  105. Ako ste si určite viacerí všimli, na pozemku už prebiehal výrub drevín bez platného povolenia. Niečo sa deje a kompetentní držia bobríka mlčanlivosti, asi dostali štedro do vačku. Zopár ludí ma určite vidinu biznisu a vôbec ich nezaujíma dopad na životy nás ostatních!

  106. Fotky z katastralnej mapy skor nasvedcuju tomu ze to rozparcelovali na ulice ale kym to nestoji moze to byt aj snehuliak, haha.

  107. takto je to rozparcelovane od cias Kisa, vtedy ked sa zatvaralo, teraz robia ojeby zasa, treba sa oboznamit s historiou. Stare krivdy sa snazili napravit a nove krivdy vznikaju. Dufam, ze za tento stav niekto ponesie zodpovednost.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img