ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Aktuálna epidemiologická situácia a nový variant B117 na Slovensku. Najhoršia situácia je v Trnavskom kraji

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ÚVZ SR |MM|  V priloženej prezentácii nájdete výsledky pretestovania pozitívnych vzoriek vírusu SARS-CoV-2 na tzv. britský variant.

Do testovania sa zapojili laboratóriá Úradu verejného zdravotníctva SR, regionálnych úradov verejného zdravotníctva, ako aj ďalšie štátne a súkromné laboratóriá. Spolu vyšetrili 1962 vzoriek z 3. februára. Britská mutácia sa potvrdila v 74%.

V prezentácii sú zverejnené aj informácie o priebehu vakcinácie na území SR.

Epidemiologicka_situacia_210205

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto su take kraviny. Strasia so zhorsovanim situacie a pritom ked si pozriete graf tak je pokles pripadov za posleny mesiac o vyse 30 tisic pripadov. Na sk je ku dnesnemu dnu len 18000 infikovanych teda aktivnych. Co je cca 0.35% populacie….vsetky staty okolo otvaraju skoly a obchody a mi tu budeme lockdownovat do velkej noci

  2. Jednoducho sme národ pštrosi hlavy do zeme a zátky hore, len kopať, kopať a my budeme len držať, pretože pani poslanci berú honosné platy a my máme len veľké záplaty.
    Komu tento problém nalieva do vrecka peniaze, no nám určite nie, veď oni si robia čo chcú politika je jedno veľké svinstvo.

  3. Prepáč ale podľa mňa si uboziak a vrele ti odporúčam navštíviť očného lekára,,alebo si zlos tie ružové okuliare co máš. Ty nemáš ani šajnu co prežívajú onkologický pacienti, zažila som to a ver neprajem to nikomu. Co za 30 rokov sa udialo, len sa kradlo z veselá a teraz co vláda tak každá plače že ma prázdnu špajzu co ty nato mudrc????

  4. Ved prave tymto stavom trpia vsetci ostatny ludia ci uz ekonomicky ale hlavne zdravotne. Ofkladaju sa vsetmy ukony a prehliadky. Lufia zanedbavaju svoj zdravotny stav kedze ich nikto nelieci. A samozrejme…3500 ludi v nemocniciach by nebolo vela keby za posledne dekady nedodrbali a rozkradli tento stat. A teraz je vidiet realny stav a jeho dosledok. Pretoze ba SK mame cca 100 nemocnic +- cize na jednu nemocnicu 35 pacientov…to je akoze vela??

  5. Prestaňme fnukat ved na Slovensku je všetko možné, čo vlastne chceme keď máme vo vláde sám zmetok bez hanby, bez chrbtovej kosti a nám ostanú len a len oči pre plač!!!!!?!?
    Alebo robiť na chrapunov aj do 80 rokov života až do žijete. Tak držím palce oni budu za vodov a my budeme len frflat a nečinne sa prizerať co robia, tak pekný deň.

  6. Ste chudáci!!! Nadavate si namiesto toho, aby ste prosili TOHO, KTORY, JE NAD VSETKYM!!!!!!
    AJ KEBY STE BOLI NEVIEM AKI ATEISTI, VEDZTE ZE BUDE TAK AKO ON CHCE, AJ KED UROBITE KOTRMELEC VPRED AJ VZAD, CIM SKOR TO POCHOPITE ZE LASKA JEDNEHO K DRUHEMU NAPRAVI V- Š – E- T- K – O

  7. Čo už môže byť horšie. Nadopovali nám Lucanskeho aby ho mohli bez zábran obesit a hovoria o samovražde. Radšej ten covid. Z toho sa dá dostať

  8. Covid!!!! Ludia uz sa spamätajte! Nenadavajte na nikoho. To vsetko zle , co nefunguje, tu vzdy bolo , je aj bude. Zacnite si viac vazit seba aj ostatných. Tuzite zit naplno, mat vela penazi, plne brucho, super dovolenka, drahe auto…toto vsetko vas bavi, ked ste zdravi!!! A pride si sem taky“ obycajny covid“a uz ste nestastni. Ale verte tomu, kto to peklo prezil je stastny , ze sa dokaze tak normalne nadychnut. Vela z nich sa uz tak obycajne, normalne nenadychnu. Zelam vam vsetkym neveriacim, aby ste nevdychli ten obycajny vírus, lebo mozete vydýchnuť uz naposledy. A verte, ze viem o com hovorim! Zit a byt stastny sa da aj inak ako ste nauceni. Do hrobu si nikto so sebou nic nezoberie. Covid nas ma nieco naucit! Viem , ze nepochopia vsetci, ale o to mi nejde. To je moj pohlad.

  9. Chodte navstivit nemocnice hlavne urgent operacne sali cervene zony, prejde vas aj pisanie a ak nie navstivte najblizsiu psychiatricku ambilanciu Dakujem

  10. Tu pri tejto vláde, ale aj pri tých ďalších, čo netrpezlivo čakajú na svoju druhú (tretiu) šancu, by bolo treba hlavne rýchlo vyvinúť aplikáciu „Záchráň sa kto môžeš!“.

  11. Zdravim. Prosim neviete mi niekto poradit ako je mozne ze pri testovani vytiahli ten test krvavy? Je to normalne?Mate s tym niekto podobnu skusenost? Dakujem

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img