ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Takto Mečiar vymieňal nežiadúcich vyšetrovateľov únosu, až kým tam nedosadil poslušného, čo nič nevyšetril.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Zomrel riaditeľ rádia Twist, rádia, ktoré ako prvé prinieslo šokujúci telefonát dvoch vtedajších predstaviteľov moci – šéfa ministerstva vnútra a tajnej služby. Ak si ho vypočujete, nazriete späť, do 90.rokov. Takto žoviálne riadil šéf SIS, Ivan Lexa ministra vnútra, istého Hudeka.
Takto Mečiar vymieňal nežiadúcich vyšetrovateľov únosu, až kým tam nedosadil poslušného, čo nič nevyšetril. Takto smiešne a súčasne desivo jednoducho si predstavoval budovanie svojho “stredoeurópskeho Švajčiarska”.
Tak začínalo fungovanie nášho štátu – pod mocipánmi, čo sa zastrájali, že zavlečú Slovensko -ak ich užívanie moci nebudú akceptovať na Západe – na Východ. Ich tieň leží na Slovensku podnes, hoci tí mladší veria, že to je dávna minulosť…
Ale mýlka : pokým ten únos ostáva nepotrestaný, ich doba neskončila. Rovnako nepotrestané ostalo zmarenie referenda. A rovnako aj vražda Roba Remiáša…
Slovenské “divoké” 90. roky sa nestanú minulosťou, kým ostanú nepotrestané tieto vykričané zločiny štátnej moci.

Zdroj: FB

Poznámka:

Na radio TWIST si spomínam rovnako, ako na Hlas Ameriky, či Slobodnú Európu. Spravodajstvo a relácie mali vo svojej dobe neprekonateľné a svoju historickú úlohu splnili dokonale. Ani netušíme, kde by sme boli, keby týchto odvážnych nositeľov správ nebolo…

Pre pochopenie danej doby dnes, človek ju musel prežiť osobne.

Miloš Majko

Téme únosu prezidentovho syna a vraždy Róberta Remiáša médiá venovali a venujú pomerne veľkú pozornosť. Napísaných bolo niekoľko kníh – najznámejšou nepochybne je Únos prezidentovho syna od Ľuby Lesnej.

Materiály na fotografiách: Archiv Miloš Majko

                  

A kniha Andreja Hryca: Inventúra

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán Majko čítam a žasnem.Až teraz chápem keď píšete to čo sa viacerým ľuďom nepáči.Až teraz vidím ako ďaleko ste a aj výhody ktoré máte oproti nám radovým ľuďom čo ráno musia do práce a do fabriky.Váš archív je dokonalý.Spomínam si na niektoré články a vidím časopisy dvadsať rokov staré.Už som na to aj zabudol.Ďakujem za pripomenutie histórie

  2. meciar bol velky zlodej,ale urobil spravne ked nevysetroval unos spinaveho podvodnika a vlastne mafiana ktory bol s kocnerom vrahom komplic.
    ozaj technopolu uz vratli ten slizky kovac co ich okradol?alebo to sa nevysetruje?

  3. mocar z elektry,s panom bohom idem od vas kokot, je big boss mafie na Slovensku,on je capo,velky on,muffti,nedotknutelna persona,ktorej nikto na Slovensku nic nemoze spravit…hajzel,zlodej,potkan degenerat,vrah…..ale hadam aj prenho uz coskoro pride ta s kosou….

  4. Mečiarov archív zo zložiek bývalej ŠTB je lepší ako dobový archív tlače čo má Majko. Na každého významnejšieho niečo má a nikdy mu nikto neskriví ani len vlas na hlave.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img