ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

„JE ČAS, alebo budeme na ženy matky kašľať tak ako všetky vlády doteraz – od Mečiara po Pellegríniho?“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
AHOJTE, ĽUDIA BOŽÍ😷
Nasledujúce dni Vám tu položím pár otázok … a poprosím Vás o úprimné odpovede, komentár, prípadne návrh, ako by ste problém riešili. Nebudú to otázky pre otázky … ale čo nimi sledujem, Vám zatiaľ prezradiť nemôžem … avšak, tí, čo ma už poznáte, to medzi riadkami vytušíte,)
OTÁZKA č. 1:
Všetci, čo nie sme úmyseľne slepí, vieme, že ženy matky nemajú len jednu prácu, ale v podstate zo zamestnania plynulo prechádzajú do práce druhej – rodinnej. Kým za prvú prácu sú ocenené mzdou, druhú robia z čistej lásky a paradoxne – sú za ňu celoživotne potrestané nižšími mzdami (-20%) voči mužom a nižšími dôchodkami.
To všetko len preto, lebo sa rozhodli byť matkami.
Je to fér? Ja si myslím, že určite nie a osobne to považujem až za nemorálne vydieranie matiek – lebo politici sa doteraz roky matkám zaliečali, ružičky, úsmevy a teplé slová rozdávali … ale v skutočnosti na matky kašľali. Spoliehali sa roky na to, že túžba dať život deťom bude silnejšia ako volanie po ich spravodlivom docenení.
Viem, že teraz mnohí spustia svoje múdrosti, ako je to slobodné rozhodnutie žien a nemám sa do toho čo miešať. O tom, ako všetko trh vyrieši, či o tom, ako zastať sa v tomto matiek je vlastne prejavom ich podceňovania, že sa musia brániť samé a podobne. Úprimne? Sú mi tieto bludy ukradnuté a som hlboko presvedčený, že JE NAJVYŠŠÍ ČAS sa postaviť dôrazne na stranu matiek.
✅ Takže otázka – JE ČAS, alebo budeme na ženy matky kašľať tak ako všetky vlády doteraz – od Mečiara po Pellegríniho?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Matovič , Matovič zdá , že ti preferencie , klesajú , takže sa budeš miešať okrem potratov , aj do tohoto ? V jednom máš pravdu všetci kašlali na matky , ženy aj kašlať , budú a ani ty nebudeš výnimka . Ak chceš naozaj matkám pomôcť , tak už konečne otvor tie školy , aby nemali matky neustáli kolotoč práca, domácnosť , úlohy a potom možno aj uverím , že to myslíš vážne…

  2. No tak skus si bit otec samozivitel… Materska prip. Pridavok na dietq 290€ a scoho sa bude platit prenajom ? Dietq potrebuje aj byvat …a potom kde je strava?? Kde su plienky?? V tomto state je porodit dieta uz trest … Ceny najmov po.ebanych garzoniek je 350€ …(chore) a to pytaju este depozity a najmy vopred.. Ked ziadate o soc.byt tak vas supnyu medzi spinavych ludi lebo tak to na slovensku funguje. Ale kazda normalna matka chce scoje dieta v cistote a medzi normalnimi ludmi a nie medzi zvieratami… Vy dostavate ako poslanci tisice na vyplatu … My 290€ za starostlivost o dieta ktore ked vyrasie bude driet a odvadzat dane vaaaam.. Materske prip. Pridavok na dieta by mal byt 500€ aspon. Lebo toto je smiesne.. A nie kazda matka moze pracovat popri materskej. Na toto chcem odpoved a chcela by som aby si kazdy „mudrucky“ poslancek a skusil vyzit s tych 290€ cely mesiac. 😘

  3. Ale ludia ved si zoberte taku obec PATA, tak starosta nechal otvorit matersku skolku aj pre zeny co su na HOME OFFICE. Skolku maju podla nariadenia navstevovat deti len rodicouv co su v prvej linii. Ale starosta je asi Mateljov brat, kedze on moze robit ako jemu vyhovuje.

  4. Téma o matkách, to by bolo na dlhé rozprávanie. Tieto zákony, čo sa týka matiek sú šité horúcou ihlou. Nie aby sa vychytali chyby, zbierali poznatky, potom zosumarizovali a až potom vydali nejaký zákon, lebo každá je ojedinelý prípad a to sa nedá zaškatuľkovať. Keď rodinné prídavky sú určené pre deti, prečo teda rodičia s vyšším príjmom ich nedostávajú? Keby to tak bolo, potom tieto deti by museli žiť zo vzduchu. Tak isto rodičovský príspevok. Prečo matka, ktorá bola zamestnaná dostane viac, ako tá čo nebola zamestnaná? Či to nie je práca, ktorú obe vykonávajú? Takto selektujú spoločnosť. A je toho omnoho viac. Nech si odpustia tie ich falošné, dojímavé slová! Na záver: však oni si vytvorili na pracovisku pre deti škôlku. Vy hľadajte!

  5. Ľudia keď vidia na ulici bilbord OLaNo tak si poriadne odpľujú. A tento tĺk z TT a zakladateľ s.r.o. “ Našich ľudí “ už ide opäť klamať a zavádzať ľudí a ide im rozprávať ako to on mysli so slovenskom dobre.
    Najhoršia vláda aká tu kedy bola podľa prieskumu a najhorší premiér aký tu kedy bol podľa prieskumu.
    Dávať statusy človeka ktorý je usvedčený plagiátor, človeka ktorý zničil ekonomiku svojimi rozhodnutiami….

  6. tony a Názor vy sa dajte liečiť, čo ste napísali k téme článku? Či vy dáte svojej žene (ak nejakú pravda máte) po papuli a je pokoj?
    A ty tam hore jana – čo Matovič ti zavrel školu? A nie si ty náhodou tá, čo tu vykrikovala, keď školy otvorili, že ona tam svoje dieťa nedá, lebo je to nebezpečné v tejto dobe?

  7. Smiešne,minister práce zokrese nezakonne minimálnu mzdu,potom dôjde takýto manipulátor,a napíše takúto úvahu,lebo padá v preferenciách voľným pádom.Moze to byť úprimne?Nič iného,ako taktický ťah to nie je.Tak nech tým ženám tie platy zdvihne,je to jednoduché!

  8. Anonym 8,09,podľa Teba teraz môže ako všetko,lebo Fico,lebo Pelegrini.?Nech tie mzdy dvihne,kto mu v tom bráni?Keď ich dvihne,tak prima,budeme všetci nadšení.

  9. propaganda sa prebudza, SOL nesklamalo, vzdy promtne po boku ich rytiera :D. Ovecky podme, podme nejako sa necinite, je tu viacej komentarov proti, nespite a pomozte predsedovy, takto sa pri moci neudrzi :D. PS: venovane vsetkym, ktory maju rozum a nie su sucast matovicovho stada. Pekny den zelam.

  10. Občan ty ten rozum máš..niečo tu smrdí..😁
    To je také in druhých ponižovať ako sú hlúpi atď..ja si názor nerobím na základe toho kto koho volil, ale ako sa vyjadruje a správa.

  11. Tuším že za toho socializmu to bolo lepšie ako teraz ..každý mal vzdelanie prácu zdravotníctvo auto chatku alebo byť a hlavne výplatu dobre pôžičky ty čo to tu dojebali žili práve v tejto dobe a teraz sú z nich diktátori ale na hovno …..

  12. Ty ha..el co zas skusas…? Celému slovensku je z teba už zle,
    Už konečne vypadni a ne sa tu otrcas.
    Plagiator klamár zlodej sak nemáš kožu na tvári…
    Vypadni už…

  13. Ten už toho nasľuboval. Prečo si myslí, že je lepší? Koho chce zase klamať? A hlavne, nerozumiem, že mu ešte niekto verí. Len vyštucháva problémy a kauzy, ktoré peniaze do štátnej kasy aj tak nevrátia a odpútava tým pozornosť od toho, čo chystá na obyčajných ľudí. Kedysi ľudia s určitým geometrickým tvarom na hrudi nesmeli nikam, dnes sú to ľudia bez modrého papierika. O čo sme na tom teraz teda lepšie?

  14. Anonym 13,34,aki naši mecenáši? Vám niektorým už ozaj harasi.Vy ste už tak zblbli ,že nič iného Vás nenápadne,lebo ,Fico,lebo Pelegrini,skutočne už nemáte vlastny mozok?

  15. Povedzte mi, čo okrem situácie čo sa korony týka (nemyslím tým opatrenia na SVK ktore sú nevyhnutné alebo sú v iných krajinách po celom svete) stihli dodrbat?

  16. Mates – Besny je uz ako fico, aj jemu ked tieklo do backor, tak zrazu pred koncom rychlo prisiel s tym ze dochodci dostanu 13 dochodky, ze dialnicne budu zadarmo. Populisticke kroky. Ani ten zlodej fico sa tak nemusi bat naroda ako ty, takze si este uzivaj opancierovanu limuzinu , kym mozes, lebo ked budes bez nej tak tvoju mrtvolku bude rozureny dav vlacit ulicami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img