ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Vstup do Česka bude pre cudzincov od polnoci zakázaný ! Platia však výnimky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Česká republika od polnoci z piatka na sobotu zatvorí hranice pre takmer všetkých cudzincov. Vstúpiť na jej územie budú môcť len v nevyhnutných prípadoch.

VÝNIMKY ZO ZÁKAZU:

✔️Cesta do zamestnania,
✔️Cesta do školy,
✔️Cesta za rodinou,
✔️Cesta za blízkou osobou,
✔️Cesta do zdravotníckeho zariadenia,
✔️Cesta do zariadenia sociálnych služieb,
✔️Svadba,
✔️Pohreb.

Obmedzenie bude v ČR platiť, rovnako ako núdzový stav, najmenej do 14. februára.
Viac info nájdete TU: https://www.mzv.sk/cestovanie_a_konzularne_info/detail/-/asset_publisher/Iw1ppvnScIPx/content/ceska-republika-podmienky-vstupu-a-opatrenia-proti-sireniu-covid-19?p_p_auth=Kx8NHQi3&_101_INSTANCE_Iw1ppvnScIPx_redirect=%2F&fbclid=IwAR0JOTJdtZ6vkOqauCCJtD8B1eTkJcMuXy1nX0qysp_uU-RD5GC8KW8hBSc

UZNESENIE ČESKEJ VLÁDY VRÁTANE VÝNIMIEK TU:
https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/volny-pohyb-0079.pdf

Foto: Policie České republiky

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keď sa kuknem na tie výnimky.., tak fakt zákaz jak hovado..
    A prečo inak by som asi šiel do ČR?
    Nejak tak to funguje aj v SR..
    Všetko môžeš bez testu, len do práce nie.
    A tak chudák, čo sa ešte môže radovať, že má v súčasnosti ešte zamestnanie, môže jak tupá ovca na porážku chodiť minimálne 3 víkendy na testovanie..
    Lebo inak pokuta, ktorá je 2x tak vysoká jak bežný plat alebo rovno vyhadzov zo strany zamestnávateľa.

  2. Je toto doba skurvená,doba TEMNA…Už aby bolo to referendum,tých 350 000 podpisov musia vyzbierať za dva dni,podla priezkumu sa referenda chce zučastniť 58% obyvatelov SLOVENSKA,takže určite bude uspešné…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img