ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Pivničný fantóm Paťo odhalený. Nakradol veci za takmer 3500 Eur

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Senickí kriminalisti obvinili muža z 13 krádeží, z pivníc. Policajti už pár dní po skutkoch zaistili aj väčšinu nakradnutých vecí.

Policajti prijali ako prvý prípad v tomto roku série vykradnutých pivníc v meste Senica. Na prípadoch začali intenzívne pracovať a pri ohliadke miesta činu majitelia nahlásili krádeže bicyklov, pracovných naradí, rybárskych a športových potrieb. Z jednej z pivníc bolo odcudzených aj niekoľko desiatok litrov alkoholu rôznych značiek a dva 10 litrové demižóny slivovice. Podľa vyjadrenia majiteľa mu tak, len na samotnom alkohole, spôsobil škodu vo výške 900 €. Policajti nakoniec zadokumentovali až 13 vykradnutých pivníc a majitelia si celkové škody vyčíslili na takmer 3500 €.

Vyšetrovateľka 25 ročného Patrika obvinila z prečinu porušovania domovej slobody a prečinu krádeže, za ktoré mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov. Obvinený si veci z krádeže postupne vlastnoručne prenášal do garáže na ulici Ružovej. Ako nakoniec vysvitlo, muž vykrádal pivnice v okruhu cca 1 km od svojej „základne“. Niektoré z vecí stihol predať, a tie, ktoré sa policajtom podarilo zaistiť, polícia vráti pôvodným majiteľom.

Polícia ho v posledných dňoch obvinila aj z ďalších skutkov, o ktorých sme už informovali (vykradnutá telocvičňa a prechovávanie marihuany).

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Seredané 28. januára 2021, 22:39 – fakt nechapete dovody, preco niektore zdanlivo s mestom nesuvisiace materialy publikujeme?

    Neskusite sa nad tym aspon zamysliet? Len trochu, aby to nebolelo. Ak na nieco pridete, kludne to napiste do diskusie. K veci sa budem bavit rad.

  2. Ja som nechcel písať zrovna sem. Chcel som reagovať na článok od Ivetky ohľadom sprejera,ale ani za teho oného neviem prísť na to kam to mám vlastne písať. Nie je tam to okienko na písanie a ja sa k tomu neviem nijako dopracovať…

  3. Miloš Majko: Skôr by nás zaujímalo, prečo je diskusia pod článkom o sprayerovi zamknutá, tak ako uvádza Daniel. A príspevok zo Senice voľný???

  4. Prečo??? 29. januára 2021, 1:46 – odpoved musite ziadat od AUTORA clanku. V novinach je prakticky od ich zalozenia zauzivane a doteraz platne pravidlo, ze uroven diskusie urcuje autory clanku, v pripade jeho prevzatia z verejnych zdrojov redakcia.

    Redakcia na 99% nechava clanky pre diskusiu otvorene. Rovnako aj ja osobne.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img