ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Útok extrémistu v NRSR

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Útok extrémistu v NRSR
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je extrémista ? Ja si myslím že nasraný človek… pre liberálne slniečka sú všetci extrémisti ktorí nemajú rovnaké názory ako oni

  2. Daniel 29. januára 2021, 0:22 – Dano, ten clovek ktoremu mali politici a justicia znicit zivot, s najvacsou pravdepodobnostou skonci v base. A kedze do chraneneho objektu vnikol so zbranami a neuposluchol vyzvy ochrany zodpovednej za bezpecnost ustavnych cinitelov, neda sa vylucit sprisneny postih.

    Toto su tie vase riesenia? Ty si myslis, ze je nemam vyzne vyhrady k NEkonaniu policie, NE konaniu prokuratury a NEkonaniu justicie v pripade zastrasovania mojej osoby podpalenim auta? Myslisi si, ze mna neserie ze uz takmer 5 rokov sa domaham vysetrenia pripadu a vyvodenia zodpovednosti voci konkretnej osobe – objednavatelovi tohto zlocinu? A vies si predstavit, ze zoberiem sekeru a noz a potiahnem na parlament?

    Nie, ja chcem vidiet v putach a nasledne pred sudom nielen objednavatela, ale aj vsetkych tych, ktori sa nechali korumpovat, alebo NEkonali vtedy, kedy im zakon PRIKAZOVAL KONAT.

    Vymozenie prava je cesta, nie nasilie !!

  3. Ďakujem ti za vysvetlenie. Tento mladý už asi nemá čo stratiť keď sa k tomu odhodlal. Čisté zúfalstvo. Ale hneď ho nazvať extrémistom sa mi zdá prehnané. Je mi ho ľúto

  4. To nie je ani extrémista,to nie je ani človek,ktorý chce niečo riešiť,to je jednoducho blázon,ktorý chcel byť aspoň jeden deň v živote stredobodom spoločnosti.Takych ľudí bolo v histórii už viacero.To ale neznamená,že sa to má len tak prejsť.A zrejme,mal za vzor nedávne americké dianie v kongrese USA

  5. Šak čo je na tom extrémne ak sa niekto snaží sekerou dostať do NRSR? Daniel, prosím ťa, čítaš to po sebe čo píšeš? Čo podľa teba este musí človek spraviť aby ti to prišlo dostatočne extrémne? Sekera je málo, ale napríklad tank už by bol aj na teba dostatočne extrémny?

  6. Jedného veľmi nebezpečného a šialeného extrémistu poznáte všetci. Šašo z TT.
    Nie je dostatočne extrémny ? Alebo sa vám zdá v poriadku ?

  7. Daniel, ešte raz ti zopakujem otázky: naozaj ti nepríde extrémne ísť riešiť svoje problémy utokom sekerou?…čo viac by musel ten človek spraviť aby bol podľa teba extremista?

  8. Danielovi darmo kladieš otázky, tu kladie otázky iba on. Je bez riešení, bez odpovedí, iba kope a skučí ako zdochýňajúci koň

  9. ako koníka som ešte u neho nevidel – teraz to je prvý krát…vačšinou diskusiu bez slova opustí….každý má iný sposob argumentácie, ale dať to „na koňa“ je naozaj originálne…ale nečakal som nejaké intelektuálne výlevy od niekoho kto útok sekerou nepovažuje za extrémny..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img