ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Univerzitná nemocnica sv. Michala dnes spúšťa registráciu na vakcináciu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR |MM|  Od pondelka 25.01.2021 majú občania možnosť registrovať sa na vakcináciu v Univerzitnej nemocnici – Nemocnici svätého Michala, a.s. v Bratislave. Košická rezortná nemocnica bude túto možnosť poskytovať od pondelka 01.02.2021.

Univerzitná nemocnica – Nemocnica svätého Michala, a.s. je rezortnou nemocnicou, ktorá zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre útvary rezortov vnútra a obrany. Zároveň pri vakcinácii postupuje v zmysle platnej vyhlášky Ministerstva zdravotníctva SR č. 10/2021 Z. z., resp. jej prílohy.

Vedenie nemocnice a jej zamestnanci sa rozhodli pomôcť pri vakcinácii proti ochoreniu COVID-19 a to nielen očkovaním zamestnancov rezortov, ale aj širokej verejnosti. Po dohode Ministerstva vnútra a Ministerstva zdravotníctva, Nemocnica svätého Michala oslovila Národné centrum zdravotníckych informácií so žiadosťou o zaradenie do zoznamu zdravotníckych zariadení na zabezpečovanie vakcinácie.

„Veľmi ma teší, že naša rezortná nemocnica, ktorá sa prioritne stará o zamestnancov rezortov vnútra a obrany pomôže pri vakcinácii obyvateľov Slovenska v dvoch najväčších mestách. Verím, že aj tento krok urýchli boj proti pandémii a pomôže nám vrátiť sa do normálneho života,“ povedal minister vnútra, Roman Mikulec.

Vďaka rýchlej reakcii nemocnice sa môžu občania od dnešného dňa registrovať prostredníctvom stránky www.korona.gov.sk a získať termín očkovania v Bratislave. Od pondelka 01.02.2021, budú môcť túto službu rezortnej nemocnice využiť aj záujemcovia v Košiciach.

„Som rád, že rokovania so všetkými zainteresovanými subjektami boli veľmi konštruktívne a rýchle. V súčasnej situácii nie je priestor na váhanie a zdĺhavé debaty. Naše nemocnice môžu začať s vakcináciou verejnosti takmer okamžite,“ vyhlásil generálny riaditeľ nemocnice Branislav Delej.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to prafda CoVID zabija aj sportofce. Dnes rano nas opustil nas kamarad , volal sa Ooto , bol to sportovec, plavaniu sa venoval dlhe roky. Dnes rano nas opustil, bol to ryba a skapal na covid, veterinar povedal, nemozme ho ani vidiet, je v cernom vreci. Chudak Ootto. Davajce si pozor, dnes to zabija sadze a seckych, Tam kde neroba celoplosne testy , su uz cele staty mrtve, media len klamu, ze ne, ale ano, Sade uz vykapali ludza , kde nebolo nasilne tesotvani. Chudak otto

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img