ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Človek náhle skonal na ulici. Správkyňa cintorína a pohrebnej služby telefón nedvíha – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes v predvečerných hodinách sa ozvalo niekoľko vystrašených čitateľov s otázkou k čomu v meste na Cukrovarskej ulici došlo, keďže pri autobusovej zastávke v smere ku svetelnej križovatke stoja dve autá polície a na mieste bola aj RZP a miesto okolo autobusovej zastávky je opáskované policajnou páskou, ktorá zabraňuje prechod po chodníku.

Práve v tomto prípade došlo k potvrdeniu starého výroku, že smrť si nevyberá dňa, hodiny ani miesta, nakoľko došlo k náhlemu úmrtiu obyvateľa mesta Sereď.

Smútok príbuzných nepochybne znásobuje poznanie súčasného stavu, kedy ich príbuzný na chodníku leží neprimerane dlho, čo v žiadnom prípade nie je možné považovať za dôstojné. Dôvodom tohto stavu podľa na mieste získaných informácií od autority je problém s odvezením tela pohrebnou službou. Správca mestského cintorína a pohrebná služba podľa našich informácií nedvíha telefón a iná oslovená pohrebná služba sa vyjadrila, že rieši len okolité dediny.

Opätovne je na mieste otázka – je toto vôbec normálne? Ako je možné, že si správca mestského cintorína dovolí nedvíhať telefón uvedený na pohrebnú službu a mŕtva osoba zostáva ležať na chodníku? Nevyžaduje si súčasná situácia na mestskom cintoríne okamžitý zásah vedenia mesta, pokým aj tento druh činnosti žiaľbohu súvisiaci s každodenným životom obyvateľov mesta skolabuje úplne? Alebo už skolaboval?

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava k zásahu polície:

Polícia prijala okolo 16:30 h oznámenie o osobe ležiacej na ulici v Seredi. Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka. Pri ich príjazde už boli prítomní záchranári z RZP, ktorí sa 63 ročného muža snažili oživiť. Dôchodcovi pravdepodobne zlyhalo srdce, a pri tlačení bicykla náhle odpadol. Policajti vykonávali asistenciu RZP a následne aj RLP, ohradili miesto a usmerňovali okoloidúcich ľudí. Hliadka na mieste zotrvala až do príchodu obhliadajúceho lekára a pohrebnej služby, ktorá si telo nebohého prevzala. Podľa predbežnej správy nešlo o cudzie zavinenie, a preto nebol dôvod aby polícia vo veci ďalej konala.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to tak asi o 16 som isla okolo a človeka oživovali na studenej zemi. A teraz o pol 19 som isla znovu je tam zákrity na zemi igelitom…..

  2. Je to hrozne. By ma zaujímalo či majú vo výbave zdravotné služby defibrilátor a ambuvak… Boli tam dve sanitky a oživovali ho ručne na studenej zemi.

  3. Neoživuje sa defibrilátorom!!! Tým sa upravuje rytmus. Pri zástave srdca sa robí manuálna resuscitácia…. ale zas je niekto odborník…

  4. Presne zahrabavaju bagrom a poškodzuju pomniky mne rozbyli celi svietnik a mam 5 mesiacov novy pomnik hanba treba vymenit spravkynu cintorina lebo co uz sa robi v Seredskom cintorine to je strach

  5. Myslíte že tomu nebožtíkovi na tom záleží či leží na zemi alebo na stole alebo v jame? Myslim si že už má čas a nikam sa nenáhli…

  6. Teraz v novinách na markíze bola reportáž o tom ako v Seredi zahrabavaju neboztikov bagrom.. Tak asi preto radšej ani nedvíhaju😂

  7. Tí čo píšete pod článkom, tak si ho pozorne prečítajte celý! A nepíšte že si mohli vybrať pohrebu službu, ste nečítali čo im ostatné pohrebné služby odpovedali????

  8. Využiješ každú sprostosť, aby si si kopol do mesta… Alebo čohokoľvek s nim spojeným. Síce by ma to už nemuselo zaujímať, lebo v Seredi roky roku e nebývam, ale pekne mi lezie na nervy milý Miloš. Chod a rob to lepšie… Nemudruj tu furt.

  9. Ale však to je jasné. Majko vie len poukazovať na chyby, ale niečo dokončiť je u neho veľmi ťažké. Z komára spraví slona, len aby uškodil mestu. Ja sa pani po takejto medializácii toho, že zahrabú neboštíka bagrom ani nedivím, že nedvíha telefón. Takáto medializácia by položila veľa ľudí. Mňa osobne nech zahrabú aj tankom. A keď ma dá rodina spáliť, tak nech ma len rozsypú alebo spláchnu do záchoda. Bude mi to už jedno. Mňa to bolieť nebude.
    Je smutné, že pohrebná služba tel nedvíha, ale vieme kto za to môže.

  10. Dalši dôkaz,že ta ožratá paničenka tam nemá čo robiť. Jej správanie svedči o všetkom.Dúfam,že kompetentný budú konať a správu cintorína prevezme niekto iný.

  11. Neverím vlastným očiam čo čítam. Toľko zloby, urážania, ohovárania a nenávisti voči jednej osobe. A teraz čakáte, že bude reagovať na telefonáty? A čo keď je správkyňa, ktovie či sa nezrútila po tej hroznej kritike aj z minulého príspevku a tých odporným komentárov. Ozaj nestačí, že na ňu pani podala trestne oznámenie? Dnes ešte aj reportáž v TV novinách.Choďte sa sťažovať na mesto a nepíšte také obludnosti na internet. Možno má rodinu, ako sa asi musia cítiť, keď toto čítajú. Otras, otras

  12. Ja osobne by som proti vyhĺbeniu jamy bágrom nemal výhrady, keby sa to urobilo malým bágrom, nie takou ozrutou ktorá zdevastuje aj okolie, hneď ráno, pokiaľ nie sú tam ľudia a hlavne pozostalí a jamu „začistili“ hrobári, hlavne vtedy, keď je zamrznutá zem. Ale jamu zasypať hrobári. Je to pre pozostalých citlivá záležitosť.

  13. Pre LS aj ten Pán čo tam leží aj jeho rodina majú pravo na úctu a dôstojnosť. To do čoho sa Edita zaplietla je im uplne jedno. Ma robotu ktora si vyzaduje určitú profesionalitu a ked chce niekdo ocistit svoje meno nie je nič lepsie ako podctivo a svedomito robiť svoju pracu a hlavne takýto druh práce. Verím že pre jej syna sa to zle číta ale on za jej konania nemože. A netehajte sem jej rodinu jej rodina nie sú spravcami cintorina ale ona. A presne toto jednanie vyčítala svojmu predchodcovy.

  14. Kto zapálil požiar predsa novinár. Zomrel človek a samá nenávisť osočovanie že vraj kresťanské Slovensko hnus. Úprimnú sústrasť rodine neboštika

  15. Som bývalý pracovník pohrebnej služby
    No aj by som poskitol oveľa horšie dôkazy a skutky ktoré sa robia na seredskom cintoríne no ako sa hovorí každá korunka sa zíde.Ked vedel Ibrahim Maiga pýtať za informácie honorár taktiež ked vie Naka spraviť z niekim dohodu a znížiť trest prečo by som ja nemohol dostať nejakú peknú finančnú odmenu.Podotikam že neni sú to výmysli.

  16. pre A . Urcite mate pravdu a Vas prispevok je normalny, nikoho neuraza a voci Vasim argumentom nemam absolutne ziadne vyhrady. Diskutujete sluzne a mate pravdu, tato prace nie je pre kazdeho. Ja pani spravkynu vobec nepoznam, len nechapem, preco sa niektori diskutujuci nestistia pouzivat experesivne, urazlive komentare. Treba napisat staznost na mestsky urad a nie lyncovat cloveka v primitivnych kometnaroch na inernete.
    Jej kompetentnost vykonavat funkciu spravkyne nech posudia ti, co su za to plateni.

  17. Myslím, že je na mieste poukazovať na nesprávne konanie toho, či onoho, ale nie si vymýšľať, len aby som niekomu poškodil. Keď sa tu objaví nejaký článok, okrem komentárov ktoré sa týkajú článku, je tu mnoho takých, ktoré sú od veci, ale plné vulgarizmov .Každý má právo si vyjadriť svoj názor aj keď ostrejšie, ale mali by sme sa vyhýbať vulgarizmom. Tým sa nič nevyrieši.

  18. LS 25. januára 2021, 22:32 – uz zajtra v nasej reportazi bude verejnost, ale aj vedenie mesta mat moznost vidiet, co su expresivne vyrazy, hanlive gesta, urazky na verejnom priestranstve, nadavky konkretnej osobe a vyhrazanie sa konkretnym ludom. Nie, nehovorim o reportazi z leopoldovske vaznice ci z Ilavy, ba dokonca ani z blazninca. Reportaz bude z mestskeho cintorina a hlavnymi aktermi su zamestnanci (aspon to tvrdili) pohrebnej sluzby vedenej pani Kasikovou.

    Za viac ako tridsat rocnu novinarsku prax som videl a zazil vselico. Ale toto fakt len na cintorine Mesta Sered…

  19. Pre Black nechcem tu polemizovať o moralke, ak mate informacie o činoch ktoré diali alebo dejú sa na cintorine myslim si že moralna zodpovednosť je dôležitejšia ako to či niečo budete mat obnos penazi zo svedectva. Tu ide o velmi citlivú záležitosť a ked sa z nebostikmi zaobchadzalo bez nalezitej ucti tak maly by ste zakročiť a pomoct k naprave na cintoríne bohuzial sa ocitneme všetci. Ak clovek chce konat dobro bude ho konat nie preto ze dostane odmenu ale preto ze ho k tomu viaže maralna zodpovednost a ak nechcete konat tak sa len prizerajte je to váš vyber ale prosim zvážte si aspon sam seba a nebudte na predaj

  20. A ako to nakoniec skoncilo?kto zobral telo neboheho ked Seredske pohrebne sluzby a ine v okoli ho odmietli resp. vobec nedvihali telefon?toto je naozaj krute…

  21. Bol by som veľmi zvedavý keby s tých „vystrašených čitaťeľov“ tam ležala vami blízka resp. Niekto s rodiny či by ste boli taký veľmi iniciatívny a fotili by ste si to a posielali do novín vy chudáci. Je to úbohé keď niekto si takúto situáciu fotí a vešá to do novín. Zamyslite sa trocha nad sebou. Typická Sereď “ vystrašený čitatelia“ odfodťe sa ráno na záchode a pošlite to do novín vy blbci blbí možno budete pre niekoho zaujímavý…. Sedťe radšej doma na rity a neriešte tu veci ktoré vás iniciatývnich Sereďanou nemajú čo zaujímať máte očividne strašne nudný život….

  22. A urobil koroner obhliadku mŕtveho?Keďže sa jedná o náhlu smrť bez svedkov,musí byť vykonaná pitva,ktorá určí príčinu smrti.Po obhliadke polícia musí zabezpečiť procesné úkony,potom telo prevezme pohrebná služba,ktorá k tomu potrebuje dokumenty od koronera.Úprimnú sústrasť rodine.

  23. Resustitacia na holej zemi 2 hodiny v tomto pocasi. Uzasne. Údajne dostal infarkt… Ale po 2 hodinách na zemi by aj zdravý človek skapal.nahadzuju srdce a od chladu kolabujú iné organy.na toto nemusím byť lekár aby mi to docvaklo. ..co už tu sa deje, je sila!!!!! Asi to nebol nikto ich známy…

  24. Bol som zamestnancom cintorína v Seredi asi 12 rokov.Viem o tom svoje a nechcem nikoho ohovárať.Mozem sa k tomu vyjadriť,že Pani Kasikova tam nepatrí.Ona dala odtiaľ vyhodiť aj Pána Spojku a Pána Sarkoziho Imra ktorý tam pracoval 36 rokov.Mna bohužiaľ tiež vyhodila ale nebanujem.Aj za našich čias sa jamy kopali bagrom ale to som nezažil aby sa bagrom zakopavala jama.Toto už je veľa aj na mňa.Tolko z mojej strany.

  25. Kasikova bola volana 3krat ani raz nezdvihla,pan jankovsky povedal ze on nemoze ze na len okolite dediny.potom jeden policajt pomohol vybavit pohrebnu sluzbu zo sale.3 a pol hodiny tam lezal.bola som tam,bolo to hrozne,hlavne pre neboztikove sestry.a na pano kasikovu mam aj ja svoj nazor,len to tu nebudem komentontovat ,zbytocne si privediem 200 tlak.tiez mi pochovavala otca……

  26. Včera to vystihol jeden na sociálnej sieti.
    Prečo by nemohli zahrabávať bagrom keď premiér je plagiátor a karavána jede dál.

  27. Vyštudovaný?novinár ešte také nadávky nezažil,ale keď jeho protežovaný predseda vlády nazve svojho podpredsedu a predsedu koaličnej strany idiotom a vrahom tisícov ľudí,tak to už zažil ?
    Veď také dačo sa nestávalo ani za prvého slovenského štátu,keď bol Tiso Masarykom.

  28. Majko pises ze za 30 rocnu novinarsku prax. Odkedy si ty novinar? Mas vystudovanu zurnalistiku? To ze si zalozis internetovu stranku a povacsinu kopirujes clanky tym sa netituluj novinarom ty pisalek. A dalsia vec je to ze pises hlavne o meste Sered a len podradne clanky a poukazujes len na zlo. Ale o dobrych veciach tu vidim malokedy alebo co sa tu vybudovalo skraslilo a podobne. Ty len behas po meste a fotis kde je co dodrbane. Si klasicky zakomplexovany clovek. Drz sa

  29. pre Couz práve na to dodrbane je treba ukazovať!!! Keď nebude nič dodrbané tak Majko nebude mať o čom písať!!!! Ale v meste je veľa vecí dodrbaných a tak má stále o čom písať. Majko témy vidí hodené na ulici.Sú to témy nás ľudí ktorých tie dodrbané veci otravujú a likvidujú.Majka poznám od sociku a je dlhšie novinár ako napísal.a noviny založil ako jeden z prvých a myslím si že tam bol aj Veselický. Len Veselický ich zneužil a už keď je pri moci ich ignoruje.O čom má písať keď sa noviny volajú seredonline?Nie si zakomplexovaný ty?

  30. ale vás hnevá že nedokážete kúpiť ani zastrašiť solku od zverejňovania pravdy o meste čo?????Kašíková konečne dostala to o čo si koledovala a tá pani jej to povedala na plnú hubu Konečne

  31. Niekto chce podnikať v pohrebníctve. To je určite práca Štb. Aj súčasná vláda rieši všetko cez noviny, sledovanie poslancov , uverejňovanie blbostí o nepriateľoch, ohováranie, to sú praktiky podradných ,, novinárov“. Rozoštvávanie ľudí, farizejstvo to sú metódy najhoršej spodiny ľudstva. len tak ďalej. Ono sa to raz aj vám vráti.

  32. Z komentárov vidieť, že veľa ľudí nemá nič na práci len bonzovať, ohovárať a špiniť…nie je Vám hanba ľudia, spamätajte sa…úprimnú sústrasť smútiacej rodine

  33. pane boze, tato sered je ale totalna sedlac, kde ste boli do teraz???? pokial ozrata alkoholicka vaclavikova neskriekala na cintorine bolo vsetko ok!!! nemate ani jeden dokaz o zahrabavani neboztika bagrom!!!! tak co tu stale trepete, tupe seredske ovce!!!! a podla vyjadrenia asociacie pohrebnych sluzieb na slovensku vcera na tv joj sa uz standartne vsetko robi bagrom

  34. Pre lelo, asi Vás v škole nič iné nenaučili, iba osočovať a šíriť hnev.,, Podľa seba súdim Teba! “ A asi to tak aj je, že sprepáčením, prispievateľ,, lelo “ je toho presviedčenia, že keď je on naložený v liehu, zákonite musí aj iný holdovať tomuto športu! Na zamyslenie.

  35. Takze všetkých VÁS tu uvediem na realitu ! 3 hodiny sa čakalo kým zdvihne milostivá nemenovaná správkyňa cintorína v Seredi, nereagovala na telefónaty ani od plicajtov( je to jej povinnosť byt nonstop pri tejto situácii!!!!!!) a iné pohrebníctva? Robia len okolité dediny! Policajti nevedeli čo majú robiť že sa s týmto nestretli ešte! Na druhý deň sme prišli za pani správkyňou, ani jedno slovo! Ani prepáčte ani uprimnu sústrasť!! Arogantná hnusná pani ktorá tam nemá čo robiť!!!!! Je mi z nej zle! A čerešnička na torte ešte bola urazená že sme si zavolali pohrebnú službu zo Šale že nevykopu jamu!!!!!!!! , a čo mali robiť milostivá nezdvihala!!!? Čo jedno trestné oznámenie, takto si závarí na ďalšie!

  36. Nieje vám hanba pani správkyňa?Mesiac cca čo ju brali doštanu z papuče,do Mäkka sa môžete navážať,ale vedenie mesta je fakt na h.vno,od primátora až po úradníkov

    Ozrata

  37. A aby toho nebolo malo ,vcera povedala rodine ked prisli vybavit pohreb,ze nech cakaju ze ona ma toho vela ze ho povhova mozno aj xa 10dni.a rozpravala uplne od veci,ze ona tam mala televiziu,ze pochovavala cigana,a nezmyselne veci.vobec nic nevybavili.pohrebna sluzba zo sale caka,kym v seredi vykopu jamu.nechapem ten pristup.dnes to idu znova absolbovat,ale sami nevedia co sa im podari s nou vybavit.pani kasikova musi byt chora,ona ma volaku diagnozu.nema tam co robit!

  38. Je to uz vybavene,boli na mesye,pan Krajcovic bol osobne za Kasikovu,tak v piatok je pohreb,ale omluval ju ze ma toho teraz vela,je z nervami v koncoch.ja si myslim ,ze nech ide odtial do pi….,ked nevie ani v tej najhorsej situacii zdvihnut telefon.

  39. nechapem ten bager. Dneska mate chladiarenske navesy pri cintorinoch pri patologii. vsetci placete ako ste unaveny a co ma hovorit ten co zakopava hroby.

  40. Editkin syn je retard takze jablko nepadlo daleko od stromu poznam ich osobne a staci mi…. Takze jemu je uplne jedno jedno kto so co pise ale na druhej strane ked ma pohotovost tak satak zariadim….

  41. 3 alebo 3,5 hodiny ho tam chudáka nechať ležať … h0v@d@ sprosté.
    Verím že na nich a ich rodinu tiež raz dôjde a rovnako „dôstojne“ ich zasypú.

  42. Pre LS- asi poznáš pani Editku Beličkovú Kašíkovú ty riť úbohá ,ak si chlap určite ju opíchávaš a ak si žena tam si niektorá ďalšia liečená alkoholička z ich alkoholistyckej rodiny ! Veľmi dobre si pamätám na jedno veľké ródeo čo tá prepita beštia porobila v kostole v Dolnej Strede a pred celou dedinou a ešte lepšie si pamätám čo porobila s jej ,,strašne dobrim úplne prvÍm manželom ,, chudacikom dobrakom a inteligentnom vysokoškolsky vzdelaným
    ,ČLOVEKOM ,, tá Hyjena rozmaznaná a arogantná . A potom ako musela ,, emigrovať ,, z Ameriky . Fuj ty riť sa hanby že takúto rakovinu obhajuješ .Vedela ona veľmi dobre prečo nedvíha telefón. A ten jej Bc. BECINKO syn to isté .tiež si myslím že to bol jej syn .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img