ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

360 dávok pika našli policajti u 35-ročného muža pri prehliadke auta v Šoporni

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti boli v piatok úspešní. 360 dávok pika našli u 35 ročného muža, a to pri prehliadke auta v Šoporni.

Vodiča zadržali a na rozhodnutie súdu o väzbe čaká v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

 

 

O policajnej akcii sme Vám priniesli informácie v tomto článku:

Úspešná protidrogová akcia galantských kriminalistov v Šoporni – AKTUALIZOVANÉ

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To bol ten tučniak?
    Je to nakazený sukin syn!
    A tak mu to mali povedať aj na cele policajného zaistenia-a pekne z plných pľúc!
    Bodaj by dostal syfáka, choleru, týfus, lepru, mor, aids a svrab!
    A ešte aj parkinsona a alzhaimera!
    Nech 3x SKAPE!!!

  2. Arpadko a ty čo si mu to nepovedal kým bol vonku? Prečo si cakal a-z Na článok na sereď online? Šak toto isté si mu mohol aj v meste povedať nie? A s plných pľúc

  3. A jeho dodavatela ma modrom R Golfe presne povediac potmavsi gec toho preco tiez nezobrali? Ved on bol jeho dodavatel. Zacalo sa mu darit strycka dlheho zobrali a prebral mu ludi.

  4. no fizle, len tak dalej, teraz posunce ciciny do Paty dalec do Vinohhadu. Sak fizle rozmyslajce, chycice dilere, tak budu odmeny legalne a nie len provizia a esce aj na hodnosci pujdete hore.

  5. Boss máš pravdu cigáň zo sintavy torac na toho kedy dôjde mysli si že na neho neni len hrab cerna huba všetko mines na advokátov keď dôjde nakicka pre teba dlhy ti drží miesto

  6. Boss máš recht cerna huba si mysli že nad neho neni ale keď zaklope nakicka secko pôjde na advokátov len hrab ďalej ty dement dlhy už drží miesto v BB

  7. Chlapci veď predávajte aj vy čo mu to závidite? Sak každý z vás má šancu to robiť len treba mat na to odvahu každý nech sa živý ako vie 😁😁

  8. Tieto komenty sú od takých Bosov že keby nanich len pozrel tak by sa pocikali a verejne aj pokakali a isli by rýchlo plakať mamičkám a lízať im p.icu

  9. Veľa áut idúcich z Dolnej Stredy odbočuje v nočných hodinách smerom na niklovku kto vie prečo nesvietia tam svetlá je tam tichučko.

  10. Dopadne tak ako Suchy ,Stibro jeden Sibro 2 co do Paty sa prizenil caka na majetky je agent policjny svojho strika natrel volakedy policajtom

  11. Treba dopriat chalaniskovi, teraz ma sancu na zmenu, moze to brat ako extremnu premenu. Z tlsteho vypatlanca sa moze stat vysportovany chalan.

  12. Pre ťažkých frajerov:
    Tý čo tu píšete,že sa ich volakdo bál,neplacte,ešte sú vonku nejaký šváby,ktorých sa bojíte vy a keď sa vám podarí potiahnuť 5 eur mamke z peňaženky,tak sa cítite ako oni..Týždeň by ste nevydržali v base,mamojeby

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img