ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Korupcia na žilinskom Krajskom súde : NAKA obvinila dve sudkyne za úplatky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Dnes (20.01.2021) predpoludním v Žiline národná kriminálna agentúra zadržala dve osoby, obvinené z korupcie. Konkrétne na pracovisku Krajského súdu v Žiline sudkyňu Evu K. a v mieste bydliska emeritnú sudkyňu Krajského súdu v Žiline Máriu U.

Obe sú stíhané za zločin prijímania úplatku formou spolupáchateľstva a zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa závažnejším spôsob konania a to porušením dôležitej povinnosti vyplývajúcej zo zamestnania, postavenia alebo funkcie alebo uloženej podľa zákona.

Obvinené mali od februára 2015 do augusta 2019 za peňažné úplatky rozhodovať trestné veci na Krajskom súde v Žiline v prospech trestne stíhaných osôb.

Momentálne so zadržanými obvinenými prebiehajú potrebné procesné úkony. Ďalšie informácie nie je možné zverejniť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. tak, ako pokutu pre Olano, pre porusenie …

    Niektore media napisu len to, co im vyhovuje. Na Olano nemozno ani prstom ukazat?!

  2. to uz je v prdely kazdy len berie uplatky a mi normalni ludia musime makat a to uz nehovorim o pelegrini vy si nemozete nic kupit ani sa ostrihat a on si ide kupit oblek ze ako ze schudol a este aj kavicku si tam dal a potom ze matovic je zly to teda neni najlepsi premier je

  3. nie je mozne zverejnit 20. januára 2021, 18:23 – mozete aspon v naznakoch napisat, coho sa ma Vas prispevok tykat?

    Bez vysvetlenia to vyzera, ako by ste uprostred rozovoru s obsahom nam neznamym, v jeho polovici namiesto verbalnej komunikacie dve vety naklepali do diskusie a pokracovali dalej v hovorenom slove…

    Alebo vysledok zle namiesaneho materialu…

    Tlacova sprava totit hovori o fatalnom zlyhani justicie, dalsich obvinenych sudcoch a dalsich osudoch ludi ci firiem, ktore boli bud hodne poskodene, alebo hodne zvyhodnene. Samozrejme nezakonne.

    Ta sprava je vaznejsia, ako dnes chape drviva vacsina ludi.

  4. takze, to co robi Matovic, tak to je v tom najlepsom poriadku. (?)
    Prepacte, zabudol som, na akej stranke som. Ze vy ste ti „obycajni ludia“.

  5. Aha , takze tak, velmi super reakcia , nechajte pisalka pisat , na Olano z tienom KDH , agentov z Vosky neda dopustit , ako sam pise dockaj casu , padni komu padni atd.atd ….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img