ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Môžu sa ľudia na cyklotrase cítiť bezpečne ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dolná Streda / Len nedávno,v decembri sme priniesli informáciu, ktorá sa týkala bezpečnosti na cyklotrase. Sú na nej umiestnené betónové kvádre a jeden z nich bol vtedy posunutý do stredu cyklotrasy. Bezpečnosť cyklistov či iných účastníkov cyklotrasy bola tak ohrozená najmä v tme, kedy si mohli kváder aj nevšimnúť a mohlo dôjsť k vážnemu úrazu.

Ale prečo sú vlastne kvádre na cyklotrase umiestnené? Žeby kvôli vodičom, ktorí si pravdepodobne cyklotrasu zmýlili s cestou pre motorové vozidlá ? Dokedy ? Pokým sa stane nešťastie nevinným ?

Za postreh a upozornenie ďakujeme čitateľke Monike, ktorá počas behu po cyklotrase foťákom zaznamenala jedného z nich a napísala:

„Som behala po cyklotrase Dolná streda a samozrejme ľudia nerešpektujú nič. A potom prekvapene píšeme prečo sú tam betónové zatarasy a zrejme ani toto páru neprekážalo. ľudia museli uvoľniť chodník pre toto auto hanba
HC ŠPZ“

 

 

 

O umiestnených zátarasoch na cyklotrase sme priniesli informáciu tu:

Dajte si pozor na cyklotrase !

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vídaval som ho na Jesenského má tu priateľku a 3 deti ,tak preto viem že on sa vozí na tej octavii. Ale je zrejmé že on môže asi všetko,škoda že neplatí pre všetkých rovnaký meter

  2. Už sa preňho voda varí. Teš sa gebula bravčová, tlstá. Čoby dup ti klopú po plešine. Pôjdeš za nami. A nie len ty.

  3. A čo si taká tučná, že si nemohla prejsť? Aj keď tam bolo to auto, netuším koho, ale hneď si to musela nabonzovat! Nech žije udavacstvo!!!

  4. Ake udavacstvo? Ved tu ide o bezpečnosť!!! Tu chodia nielen cyklisti, ale aj mamicky s kocarmi, detičky na bicyklikoch, a teraz sa tam aj deti chodili sánkovať!!!

  5. Bolo by dobre riešiť aj tie mladé hlupane s kočíkmi ! Ani za teho boha nepôjdu inde,len na cyklotrase sa budú prechádzať ! A najlepšie dve vedľa seba. Nedajú sa obísť a jedna si na mňa ešte aj otvorila papuľu že čo tu všetci lietate ako blázni ?
    Drahá pani,reku toto je cyklotrasa a nie kočíkotrasa.
    A ešte poniektoré s tými psami. Ona ide po ľavom kraji trasy a pes po pravom. Je jasné že medzi nimi je natiahnuté vodítko… to je ešte horšie ako ten kus betónu.

  6. Ta hradza je pre vsetkych. Ci pre kociky ci pre psickarov ci pre bezcov ci pre cyklistov ci pre bezcov ty nedonoseny buzerant. Hlavne ze tade sa
    Premavaju skurvenci na 4kolkach ci motorkach a takych nespomenies. Nie hradza je len pre teba ty hovno vydrbane. Za ten tvoj koment by som ta vedel riadne vyfackat ty majitel hradze. Homos pojebany

  7. Cyklistom a chodcom v zásadách zdôrazňujú, že primárnou funkciou hrádze a ďalších vodohospodárskych objektov je zabezpečenie ochrany územia pred povodňami. Pohyb po sprístupnených častiach týchto objektov je na vlastné riziko všetkých cyklistov i chodcov. Tí musia dbať o vlastnú bezpečnosť, ako aj o bezpečnosť iných.“Pri cyklistoch a chodcoch platí pravidlo o pohybe po pravej strane, pričom za chodcov sa považujú aj ľudia pohybujúci sa na korčuliach či skejtborde,“ píše v pravidlách SVP. Zakazujú sa činnosti, ktorými by mohlo dôjsť k znečisťovaniu povrchových a podzemných vôd. Taktiež sa nesmie klásť oheň či poškodzovať objekty a zariadenia patriace k vodohospodárskym objektom.

    „Odpadky patria do koša, nie na zem ani do vody. Pozorovacie sondy a šachty slúžia pre účely monitoringu vodného diela. Ich poškodzovanie, upchatie odpadkami alebo odcudzenie ich častí je trestné,“ upozorňujú vodohospodári. Porušenie predpisov na úseku vodného hospodárstva a životného prostredia bude podľa nich riešené sankčným postihom

  8. Len hlupak moze takto na seba upozornovat ktory predava drogy po celom okoly. Poznam toho chlapca velmi dobre byvam kusok od jeho dodavatela na modrom vw golf.

  9. Pre Daniel,mňa by len zaujímalo,či vôbec poznáš význam slova „Liberalita,alebo liberálny“ keď to bežné používaš ako nadávku.

  10. Určite viem čo znamená liberál. Je to neznášanlivý a netolerantný jedinec mysliaci si že zožral všetku múdrosť sveta a môže všetkým naokolo škaredo nadávať. Pre mňa taký odpad neznamená nič viac ako to,čo ráno spláchnem do záchodovej misy !
    Howgh !

  11. Toho feťáka a predavača pervitýnu som tam stretla celý december a kamoši mi volaju že každú chvíľu ho tam vidia samozrejme a všetko je v poriadku veď. Slovensko – Sereď !

  12. Daniel,zo všetkých prispevkarov tu nadávaš aj Ty,a to nie malo,takže podľa Tvojho slovníka sa liberál.To by bola ale veľká pocta pre Teba.Ty nadávaš na Liberalitu ,čo neznamená v preklade nič iného len ako „Sloboda“

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img