ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

COVID-19: Registrácia na antigénové celoplošné testovanie v Seredi 23. a 24. januára 2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský úrad Sereď /  Zaregistrovať sa môže iba osoba, ktorá má trvalý pobyt v meste Sereď. Na jeden termín len jedna osoba.

Najprv vyberiete čas rezervácie testovania. V ďalšom kroku v rezervácii uvádzajte Meno a Priezvisko (políčka s ikonkou ľudskej hlavy), email na zasielanie potvrdenia rezervácie s možnosťou zrušenia termínu (ikonka obálky), mobilné číslo (ikonka slúchadla) zadajte +421900000000. V poznámke (políčko označené ikonkou ceruzky) poprosíme vyplniť aj ulicu trvalého pobytu bez súpisného alebo orientačného čísla na zbežnú kontrolu pracovníkov Mestského úradu o totožnosti prihláseného obyvateľa mesta. Na konci ešte potvrďte Súhlas s obchodnými podmienkami zaškrtnutím.

Na uvedenú emailovú adresu príde potvrdzovacím email. Prípadne si ho vytlačte a prineste so sebou. !!!Nie je povinné!!!“

Rezervácie sú len na piatich odberných miestach v sobotu a nedeľu budú vyhradené 2 odberné miesta na MsÚ.

V sobotu v čase od 11:30 – 12:30 a 17:00 – 17:50 a v nedeľu 11:30 – 12:30 sa nedá rezervovať.

05 Futbalový štadión (bez registrácie)
06 DC seniorov (bez registrácie)

 

Osoby bez trvalého pobytu v meste Sereď sa testujú na odbernom mieste na Kasárenskej ulici bez registrácie.
Odberné miesto na Kasárenskej ulici je otvorené:
– v pracovné dni od 10,00 – 12,00 12,45 – 18,00 hod
– časy otvorenia odberného miesta počas soboty a nedele budú upresnené neskôr.

 

zdroj: sered.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. podobne ako Marek 19. januára 2021, 14:25, čakám na potvrdzovací mail, už vyše 45 minút… Tak neviem, či ma systém zaregistroval

  2. Dobry vecer. Kde a na akom email alebo tel.cisle sa treba objednat na testovanie? A este otazka. Moj muz ma trv.pobyt inde ale nebyva tam. Byvame tu v Seredi. Potrebuje sa otestovat. Tak teraz ako? Moze ist aj sem ci? Ved toto je chore. Vdaka za info.

  3. Milá papulka,chapem ta čo píšeš,máš pravdu vo všetkom,chápem aj tvoje otázky,len jedinú vec,ktorú nepochopím je to,prečo sa to pýtaš na tejto stránke

  4. Toto je všetko choré. Niekomu jebe. A poriadne. Tu v Seredi máme veľa pracovníkov pochádzajúcich zo SRBSKA, Ukrajiny, ale aj z Česka. To majú všetci ísť stovky km domov aby sa otestovali???? Nech žije ludská debilita, nech zkvétaji idioti, ktorí takúto jebnutosť vymyslia.

  5. Vysvetlil by niekto, keď ešte nebol kovidovič matelko a bolo chripkove obdobie kto sa išiel dať štuchať do mozgu aby zistil či má chrípku❓❓❓plné čakárne u lekára ❓nikto nenosil handru na ustách ❓neuveriteľné ❗❗❗🤮🤮🤮

  6. A v kasárňach sa otestujú teda len neseredania? Keď inde len pre seredanov.
    Myslím že by bolo férové, ked neseredania sa mozu dat testovat len tam, aby to bolo aj len pre neseredanov.

  7. Vidim ze niektorim to pekne hrabe. Mal som to a nic prijemne. A kazdemu primitivovi čo tvrdí že to nič nie je, by som doprial to man ešte horšie jak som mal. A potom by som mu odmietol veskeru lekársku starostlivost, lebo sa k „to nič nie je“
    Ale šak nemôžeme mať všetci IQ viac ako delfin

  8. pre Seredana 19. januára 2021, 20:47 : kecy o tom ako by si odmietal zdravotnu starostlivost a tym potlacal zakladne ludske prava si nechaj pre seba

  9. Seredan, dobre si napísal a práve ernesto, jeden z tých ľudí s vysokým IQ (delfínom by som ich nenazval lebo ten má vysoku inteleg.) musel reagovať..lenže taki ernesto si musel kopnúť. Samozrejme, takí sa ohradzujú ľudskými právami a podobne..

  10. Zdá sa že pan Matovič potrebuje zlikvidovať tie šuvixove testy. Preto chce tvrdo testovať spasiteľ národa, v lete spala celá vláda.

  11. Super, že mesto zabezpečilo online objednavanie, len zároveň si poskytovateľ aplikácie o Vás zbiera data – meno, priezvisko, telefón a email, čo je zadefinované vo všeobecných podmienkach a môže ich použiť na marketingové účely. Nič nie je zadarmo, ani aplikácia mestám.

  12. Keď už len toto ťa trápi, tak odovzdaj všetky doklady, odhlás sa z trvalého pobytu, z účtov na sociálnych sieťach, prestaň používať mobil a šup do jaskyne. A sťažuj sa na katastri, že tvoje meno, priezvisko, dátum narodenia a bydlisko je verejne prístupné… Čo som ešte zabudol?

  13. Ty brdo, ty mosis byt ina hviezda. A toto vsetko vies z vlastnej hlavy a len tak bez cipu? Len ci ta tvoja informacia nebude nulitna.

  14. Ujko vás liečili? Alebo ste to prekonali s trvalými následkami na sivej kôre? Podľa toho čo píšete lobotómia nebola správne vykonaná a je potrebné túto “lekársku starostlivosť” zopakovať

  15. Tam niekde za horami,bola krajina,kde vládol Igor Zlatoústy..a v tej krajine,testovali,testovali..a stále budú testovať pokiaľ budú živý..

  16. Pre Seredan 20.januara 2021, 17,28..ty si riadny mimon..kazdý den uvádzajú počet vyliečených ľudí,tak sa opýtaj na ministerstve zdravotníctva,ako ich vyliečili..

  17. Doteraz mi unikal dôvod prečo to matelko tak silne pretláča. Už skôr boli informácie, že matelko túto úlohu dostal zo zahraničia a nepriamo to potvrdil keď sa preriekol ako o tom referoval Merkelovej. Ale priamy dôkaz chýbal. Pred pár dňami som zachytil článok, že Krajči a Jarčuška sú spoluautormi jednej štúdie ohľadom celoplošného testovania. No, a dneska som bol na dobrovoľne-nanútenom testovaní a čuduj sa svete museli sme podpísať informovaný súhlas, že sme boli poučení s rizikami antigénového testovania, možnými zdravotnými komplikáciami, že je to medicínsky úkon a čerešnička na torte, že sa toho zúčastňujeme dobrovoľne. Druhá časť toho súhlasu bol súhlas s spracovaním osobných údajov a poskytnutie tretej strane – nejaké centrum medicínskych informácií. Každý zostal prekvapený, lebo toto nečakal nikto. Nebolo zložité si zrátať 2+2. A tu je výsledok – matelko a jeho banda na príkaz zo zahraničia urobili zo Slovenska a to doslova pokusné laboratórium a zo Slovákov pokusné králiky. Už viem prečo zahraničie matelka tak chráni, prečo je matelko taký nervózny a hysterický a prečo tak bojuje s koronou.

  18. Trampa se prostě museli zbavit, pokud chtěli přežít. Po zvolení okamžitě otočili směry toků zdrojů, které před tím Trump přesměroval do reálné ekonomiky, zpět do vlastních kapes, protože bažin začala rychle vysychat. Teď budou „žábu“ vařit zase pozvolna. pokračování COVID hysterie hrozí výbuchem, který by je smetl. Prostě se to pokusí ustát, i když se ukázalo (inaugurace), že za to vítězství zaplatili vysokou cenu. Celý národ je proti nim + odkrytí jejich fašistické podstaty před celým světem. V koloniích to někteří sluhové Matelko tak rychle nepochopí nebo si budou chtít co nejvíc urvat pro sebe z COVID-kšeftu (testování, očkování…), který si z toho mezitím udělali = budou dál hrát COVID kartu. Pár jich pro výstrahu půjde od válu.Uz coskoro take na Slovensku.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img