ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

V Seredi sa na skríning budete môcť objednať na konkrétny čas

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský úrad /  Ing. Zuzana Slahučková /   Mesto Sereď pripravuje ďalších sedem odberných miest na testovanie obyvateľov s trvalým pobytom v meste Sereď. Skríning (= celoplošné testovanie na koronavírus) sa uskutoční v sobotu 23. januára v čase od 8.00 – 12.00, potom od 12.45 – 17.30 a následne od 18.15 – 20.30 hod.

Odberné miesta 23. januára budú nasledovné:

1. Dom kultúry
2. ZŠ Fándlyho
3. Mestský úrad
4. ZŠ Komenského
5. Futbalový štadión na Športovej ulici
6. DC seniorov
7. Sokolovňa

Podľa priebehu testovania za sobotu plánuje Krízový štáb mesta nechať v nedeľu 24.januára otvorené jedno odberné miesto na Mestskom úrade v čase od 8.00 – 12. 00 a od 12.45 – 17.30hod.

„Pracujeme na tom, aby sa Seredčania mohli na žltom vyznačených odberných miestach objednať presne na čas odberu. Možnosť objednávania sa by sme radi spustili od utorka 19. januára od 12.00 hod. Objednať sa bude dať 24 hodín pred dátumom odberu. O objednaní Vám príde notifikácia mailom, či SMS správou,“ vysvetlil prednosta seredského úradu Tibor Krajčovič.

Testovanie v Seredi bude prebiehať po vzore testovania z Nitry a podľa oznámení vyplývajúcich z nedeľnej tlačovej konferencie premiéra a dvoch ministrov vlády.
V prípade nových usmernení bude KŠ obyvateľov ihneď informovať a v prípade potreby otvorí aj ďalšie odberné miesta v meste.

Aktuálne sa stále testuje v kasárňach

V Seredi je v súčasnosti zriadené jedno stále odberné miesto na ATG testy na Kasárenskej ulici. Odbery sú vykonávané v pracovné dni v časoch od 10.00 – 12.00 a 12.45 – 18.00 hod.

„V spolupráci s Okresným úradom a veliteľstvom vojska pracujeme na tom, aby toto odberné miesto bolo otvorené aj počas nasledujúceho víkendu (23.-24.január), o čom budeme informovať v krátkej dobe. Predbežne by to nemal byť problém a vojsko je pripravené,“ uzavrel Krajčovič.

Krízový štáb mesta SEREĎ

 

zdroj: sered.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Možnosť objednávania sa by sme radi spustili od utorka 19. januára od 12.00 hod. Objednať sa bude dať 24 hodín pred dátumom odberu.
    ??? Zajtra ci az v piatok???

  2. Štátny systém objednávania nefunguje už druhý deň, celý sa zahltil. Miliardy išli do informatizácii štátnej správy a bum ho…No neviem, neviem aký systém objednávania vymyslia naši šéfovia mesta. Veľa dôvery v nich nemám.

  3. „Objednať sa bude dať najneskôr 24 hodín pred termínom odberu.“ Takto je to na stránke mesta. Tu je to neúplné.

  4. Dúfam, že udené časy odberu budú skutočne dodržané. Na kasárenskej ulici malo byť odberné miesto otvorené do 18.00 hod, ale v piatok 15. 1. už o 17.30 tam nikto nebol a bolo zatvorené

  5. V čase kedy denne zomierajú stovky ľudí, kedy sa denne nakazia tisícky občanov, v čase keď sú zo strany štátu prijaté najprísnejšie opatrenia k zabráneniu šírenia nákazy, keď seniori celé mesiace nevychádzajú z bytov a domov v tomto dementnóm meste Sereď sa Naša domová správa rozhodne vymieňať v jednotlivých bytoch na ul. Garbiarskej vodomery. Sme skutočne tak primitívne sprostý, alebo ide o úmysel.
    Halóóó preberte sa !!!!!!!
    To skutočne nemáte rozum? To skutočne riskujete, že pracovníci navštevujúci jednotlivé byty sa nakazia, resp. nákazu roznesú po sídlisku? Deti nenavštevujú v bytoch celé mesiace rodičov, ale rodičia majú byt sprístupniť cudzím ľudom len preto, lebo niekto tak rozhodol. Pýtam sa: akým spôsobom Naša domová správa zaručí, že nepríde k rozširovaniu nákazy, kto nahradí prípadne spôsobené škody.

  6. Toto si uaslúžime za naše dane… jedna rada vonku tá je v pohode, druhá rada za plotom tú keď zbadáte budete potrebovať lieky na tlak, tretia rada pri čakaní na výsledok…k tomu zima jak v prdeli… toto si zaslúžime my daňový poplatníci… majko nože poď si zastať súčasnú vládu

  7. Asi niekto opäť vykúpil online priestor ako hovorí Danko. Nejaký seres alebo gaťes. Všetky servre sveta boli zahltene, tak sa nedalo objednať.

  8. Super, kto tu má trvalý pobyt a nebýva tu, sa môže objednať, hoci sem na jeden den na testy určite nebude cestovať a kto tu býva sa nemôže objednať, lebo tu nemá trvalý pobyt, hoci tu platí dane. Keby to všade tak urobili, tak sa celé Slovensko rozcestuje do miesta trvalého pobytu. 👏👏👏 Toto určite nie je po vzore Nitry, tam by to bola diskriminácia voči tým, čo tam chodia za prácou.

  9. Všimol si si ŠPZ vozidiel tej firmy ?
    Je tam NR z najviac nainfikovaného okresu, chodia z bytu do bytu, a teoreticky môžu byť roznášači , je to hnus

  10. Mozem poprosit o t.c. alebo email kam sa objednat? Nikde to nevidim. A k tomu este otazka. Moj muz ma trv.pobyt inde ale byvame tu v Seredi. Moze sa dat otestovat aj tu? To je dost chore ze je tu xxx ludi co tu byva aj bez trv.pobytu a mozu ci nemozu alebo maju cestovat do muesta trv.bydliska? Vdaka za info.

  11. Papulka však si otvor článok o registrácii a klikni si kam sa chceš ísť otestovať. Tam sa objednáva, ale len ti co majú trvalý pobyt. Ostatní sa môžu testovať na miestach bez registrácie. Je to jednoduché len čítať treba!

  12. Zdravím hajzlov co otravuju ľudí,23.musim ísť len skrz prácu, keď som prišiel domov bola tu voda ako káva,, riešte to a preberte sa ,,,,dúfam že budete naši poslanci mesta Sereď zomierať v krutých mukach,,,neviete spraviť ani málinko z malinká
    S pozdravom

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img