ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Prasknuté vodovodné potrubie môže spôsobiť komplikácie v doprave. Zajtra pravdepodobne bude odstávka vody na Cukrovarskej ul. a okolí !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Iba pred malou chvíľou sme na základe podnetu obyvateľky Cukrovarskej ulice informovali o vode vytekajúcej na chodník a frekventovanú cestu z pravdepodobne z prasknutého potrubia verejného vodovodu.

Na mieste sme sa boli pozrieť osobne, informácia sa zakladá na pravde a skutočne je zatopený nielen chodník, ale aj vozovka. Na mieste nie sú žiadne označenia, upozorňujúce vodičov na zvýšené nebezpečenstvo a nutnosť spomaliť jazdu pred priestorom, ktorý môže v nočných hodinách namŕzať.

Kontaktovali sme Mestskú políciu, ktorá plánuje nad ránom v rámci možností zabezpečiť posyp, no ostatné musí vykonať správca komunikácie a ten koho zariadenie túto situáciu spôsobuje.

Kontaktovali sme aj štátnu políciu na tiesňovej linke 158 so žiadosťou, aby bol vyrozumený správca komunikácie, ktorý by mal vykonať preventívne opatrenia eliminujúce vznik stavu, ktorý by mohol spôsobiť dopravnú nehodu.

Jazdite opatrne !!

Upozornenie pre obyvateľov Cukrovarskej ulice a blízkeho okolia:

Na základe informácie obyvateľky Cukrovarskej ulice vyzývame obyvateľov aj priľahlých činžiakov, aby si zabezpečili vodu na zajtra, nakoľko s najväčšou pravdepodobnosťou od rána havarijná služba odstaví dodávku vody, začne robiť výkop a odstraňovať vzniknutú poruchu.

Obyvateľke Cukrovarskej ulice Michaele ďakujeme za včasné upozornenie na problém a informácie pre ďalších obyvateľov haváriou postihnutej lokality.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tento článok ma nulovú výpovednú hodnotu. Prísť „5 minút“ po prasknutí potrubia a sťažovať sa na to, že tam nie sú značky je také… No, vypovedajúce o hodnote tohoto plátku…

  2. páči sa mi ako vždy začnú somári vypisovať proti,keď pán majko logicky upozorní na nebezpečenstvo čo môže hroziť z vody na ceste keď je pod nulou.asi má niekto strach alebo sa hanbí,že na to myslí majko a nie tí čo sú za to platení.že by brucho alebo brucho junior??????

  3. Zas pôjde týždeň hrdzavá voda….
    Nekonečný príbeh, nočná mora… V Dubaji v púšti vystavajú celé super ultra moderné mesto s infraštruktúrou a v tomto meste nedokážu vymeniť 45 ročné vodovodné potrubia…
    Katastrofa…

  4. Skurvena cukrovarska ulica vždy je tu nejaký problém bud s elektrikou alebo s vodou všetko tu je rozkopane po tých robotníkoch ktorí si odflaki svoju robotu nevedia poriadne ani zasyoat jamu za trafiku, voda nonstop hrdzavá hnusná zajebana ani sa nečudujem ze tu praskol vodovod!

    Ľudia ktorý si chcú na cukrovarskej ul. Kupit alebo prenajať byť nerobte to! Na tejto ulici je každý týždeň nejaký problém zabudol som dodať že aj s osvetlením ulice stále výpadky elektriky ľutujem ze som tu byt kúpil no je mi s toho zle

  5. Pre Martina, vidieť ze tu nebyvas, lebo to začalo vytekat už okolo 18.30 h. Tak nezavádzaj. Ci len si mal potrebu niečo k tomu napísať?

  6. A čo tá firma čo mení momentálne v bytoch stupačky a behajú robotníci z bytu do bytu počas corona krízy a navyše pozrem na špz vozidiel firmy a majú tam NR čo je najviac zapelešený okres… kur*a o čo tu vlastne ide len o prachy, vreckové atď …

  7. Dane z cukrovarskej, no aspoň niekto robí, z niečoho sa žiť musí. Všetci nemôžu sedieť doma a pozerať von oknom. Peniaze za nami neprídu a neviem, žeby v NR rozdávali.

  8. Veď pusti si ty domov cudzich ľudí čo chodia z bytu do bytu… hlavne že nemôžme hento alebo tamto a podobne… možno by ťa mládenci aj obšťastnili … (vírus)

  9. pre Martina 18. januára 2021, 22:32
    Nevadí, ale budeme mať nový štadión. Všetky dediny z okolia nám ho budú závidieť. Čo tam po čistej vode, kanalizácii a opravených chodníkoch.

  10. Vážený a milý občania Serede , ano oznámila som redakcii únik vody zo zeme pri chodníku nie preto ,aby ste sa tu navážali do pána Majka. Ale preto, aby ľudia sa nešmykli na chodníku ,pretože my sme mali problém s deťmi prejsť a nieje nič lepšie ako skočiť do dosť väčšej vody v tme a ešte zime. A keby to zamrzne tak hneď by boli urazy.Po ďalsie išlo mi hlavne aby obyvatelia Cukrovarskej ulice boli informovaný ,že dnes nebude voda a ráno aby neboli prekvapený že si nemôžu spraviť kávu či deťom čaj a pod. ‼️Lebo keby nik neinformoval zas by ste tu nadávali ,že nikto neinformoval. A posledná vec kto išiel vo večerných hodinách s autom po Cukrovarskej ulici sám videl že po ceste sa liala voda a nestíhal ten kanál. A ďakujem pekne keď blázni , čo tu v noci letia nabehnú a nabúraju nám tu všetky autá. Prosila som ,aby dal príspevok pre Vás ľudí , aby ste vy nezostali dnes bez vody , aby ste vy si nespôsobili úraz. A posledné čo vám napíšem k tomu je ,že stalo sa to cca o 18:00-18:30 o 19:30 tam boli vodári ktorý stým nič nemohli urobiť ,pretože to chceli nechať do rána a čo myslíte keby pán Majko nezavolal a neriešil to aspoň ich nakopol , keby to až ráno začnú riešiť vodári ,tak myslím že ešte ani teraz by netiekla voda. PS. Nabudúce radšej nebudem informovať o ničom aspoň negatívny ľudia si nebudú cez internet škrabať EGO. Prajem pekný deň .

  11. Seredanka, ďakujem, že si oznámila únik vody a zároveň ďakujem aj všetkým tým, ktorí to opravili. Skutočne som takú rýchlosť nečakala. A pre Dade iba toľko, že vôbec mi nevadí, že to robili cudzí ľudia, ani odkiaľ sú . Ešte raz všetkým vďaka, lebo teraz byť bez vody…
    Vieš Dade je mi jedno či bol v ovzduší vírus, ale bez vody by bolo tých vírusov v baráku oveľa viac :).

  12. Pre Cukrovarska… Sme ľudia a myslím že by sme sa mali informovať ak vieme že naša informácia niekomu pomôže. Alebo uľahčí život…

  13. PRE DADE Z CUKROVARSKEJ
    MAJSTRI CO MENIA ROZVODY VRAJ MAJU VSETCI TESTY. REKONŠTRUKCIA JE OHLÁSENÁ AJ NA URADE VEREJNEHO ZDRAVOTNICTVA V TT CO SOM SA INFORMOVAL CEZ TELEFÓN.
    MAJU TO TAM OŠETRENÉ.
    DOMOVNIK JE TAM HUJO KTORY DLHE ROKY ROBIL PRE URAD VLADY. TAK CO TAM POJDE AKA KONTROLA? ZAUJIMAVE JE ZE AKURAT TEN BARAK DOSTAL VÝNIMKU NA REALIZACIU AJ V TAKEJTO SITUACII.
    ZAUJIMAVE JE AJ TO ZE AKO TAKÁTO OSOBA MOHLA ROBIT PRE STAT TOĽKÉ ROKY KED SESTRE NA SVADBE BOL BOSS KOVÁČ NAVŠTEVUJÚ SA SO SESTROU DANIELA MIKULAŠA STRETÁVAL SA SO ŠVECOM.
    POČUL SOM AJ O PODIVUHODNOM OBCHODE PRE DANIELOVHO ŠVAGRA KDE MU HUJO DOHODIL MERCEDES ZO ŠTÁTNEJ AKCIOVKY ZA 1000EUR. FIRMU NEBUDEM MENOVAT ALE ČUDUJ SA SVET FAKTÚRA NA TENTO PREDAJ JE VEREJNE DOSTUPNÁ A TEDA ČO SA ROZPRÁVA JE PRAVDA.
    A EŠTE JEDNA PIKOŠKA TENTO PAN BÓL PRÍTOMNÝ NA SAMITE BUSCH PUTIN CO ORGANIZOVAL ESTE DZURINDA NASLEDNE V ROKU 2015 SA OBJAVIL PRI NAVSTEVE MARIA DRAGHIHO(PREZIDEN EUROPSKEJ CENTRALNEJ BANKY) V BA. VSETKO TO BOLO AJ V TV NOVINÁCH.
    CIZE ON TO MA OŠETRENE DOBRE A KED MYSLITE ZE TAM BY PRISLA KONTROLA TAK ASI VELICE RYCHLO BY BOLO PO KONTROLE

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img