ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Zamyslenie od Ibrahima Maigu na nedeľu (1.)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Na znepokojenie spoločnosti a vytvárania napätie nie je nutné písať a šíriť prvoplánované dezinformácie. Stačí opatrným spôsobom vnášať neistotu, nahlas spochybňovať, kláš si otázky, ktoré boli už zodpovedané a ide o rovnakú úroveň, ako pri jednoznačnejších konšpiračných zdrojoch.

Rozoberme si ho takmer veta po vete:

„Ja sa čudujem že sa niekto da ockovat, keďže prvych ockovanych sú len pokusne králiky“ – Je to veľká škoda, že nevaroval lekárske elity, ktoré sa dali očkovať medzi prvými… Niečo nám tu nevychádza.

„nikto ešte nevie aký dopad to bude mat na naše zdravie“ – Vakcína neprišla na trh v apríli 2020, keďže prebiehal jej vývoj a testovanie, aby si výrobcovia boli istí jej bezpečnosťou. Keďže testovanie neprebiehalo na deťoch a tehotných ženách, tieto skupiny očkované nebudú. Ak by išlo výrobcovi, svetovým elitám a komukoľvek ďalšiemu o chamtivý zisk, očkovanie by bolo povinné pre všetky skupiny obyvateľov. Dnes nie je povinné pre nikoho.

„Ja radšej počkám ak sa da.“ – Budete musieť ešte čakať, pravdepodobne ste v poslednej skupine.

„Média sa toho chytili aj premiér , lebo lepšia reklama nieje aby sa ľudia dali ockovat.“ – Médiá získali informáciu ako prvé a pravdepodobne by sa zaoberali kýmkoľvek, kto by predbehol očkovacie fázy. Politici následne reagovali na vzniknuté skutočnosti.

Zdroj: https://www.facebook.com/ibrahim.maiga

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak ale Ibi ma v Afrike šamana, obetuje barana a je vyliečený …tomu sa to ľahko píše, keď ma takéto eso v rukáve..:-D

  2. Keď ešte nebola korona taká vážna tak som ho pomaly každý 2. Deň stretal v avione na kavickach.
    Rozmýšľal som že čo ten človek robí a z čoho žije keďže už o ňom neni počuť.
    Teraz mi to došlo, vybavuje celebritkam samanov v Afrike.

  3. Má pravdu. Ešte nikto nevie čo z toho bude. Ja si tiež počkám , veď už aj naši vyrobili vakcínu, určite bude lepšia ako tá americká alebo čínska.

  4. Inak odhliadnuc od toho čo Ibrahim narozprával, je mi čudné prečo sa PZ angažuje v rozbore toho čo niekto povie ako keby suploval Jazykovedný ústav. Nech sa zaoberajú tým, či ide o priestupok, trestný čin, správny delikt a nie sarkasticky reagovať na slová niekoho. Ak Ibrahim niečo porušil, v rámci vecnej príslušnosti to vyriešte alebo odstúpte inému príslušnému orgánu, ak nič neporušil, tak takého odkazy cez médiá sú trápne a znižujú už zníženú dôveryhodnosť PZ.

  5. Bože môj ľudia, už sa konečne spamätajte a prestaňte urážať jeden druhého. Keď Maiga sa tak vyjadril tak je to jeho názor a ten vlastný si poviete a napíšete aj vy všetci. Tak najprv každý nech sa pozrie do svojho vnútra a potom osocujte druhých.a to sa dopredu ospravedlňujem, lebo nechcem nikoho uraziť.

  6. Keby bol každý taký vypočítavý potkan ako pán Maiga, nebola by žiadna vakcína. 40 tisíc ľudí riskovalo svoje zdravie aby vakcína presla klinickymi testami.

  7. Slovenský Báča s tebou nesúhlasím lebo tých z hrubá 40 tisíc vakcinovanych sú múdry ľudia a tvoje hoaxi sú dobré tak v sucanoch pri Martine v ústave pre mentálne zaostale choré deti tak aj ty knim patríš? Ci si to počul ;iekde 4 cenovej od pravidelného návštevníka? Ubi m ta za rozumného človeka a mal by si sa biochemikom ktorý boli v prvej línii očkovaný ospravedlniť keď iní musia vedieť zloženie tej vakcíny keď sa ako prvý obetovali ako vzor? Chod a pýtaj si aj ty lebo fakt ti to pomôže!

  8. Z jeho strany ide o vypocitavost. Chce sa dostať na rad v očkovaní a týmto statusom si myslí, že mu dajú ponuku aby to vyskúšal a robil propagandu ako trebárs bývalá tenistka

  9. PZ sa angažuje o čiernu baču. Kedže ukrýval Kosíka v Bamako, na ktorého PZ čakal a pátrali po ňom. Baču budú počúvať a oplatí sa mu aj venovať. Najnovšie zachytili ako chystá chyžu pre slintoša. Potom sa z toho snažil vymotať, že iba vybavoval u šamana obetu baránkovu. Gratulujeme službám, že sa slintošovi nepodarilo vycestovať.

    Tak či onak bača idú na hrane zákona. Jeho dôveryhodnosť je zero a všetko čo tára má svoj účel.

  10. Ibrahyma vyhostili z Afriky za podobné keci a nemôže sa tam vrátiť tak prišiel vodu mùtit na Slovensko ten MLOK . a teraz tu trepe a bude trepať ,lebo Slovensko !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img