ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Vymočil sa na námestí priamo pri lavičke, kde si možno pár minút po ňom sadla rodinka s malými deťmi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Na námestí v Seredi a jeho okolí, teda v úplnom centre mesta už nikoho z nás pravdepodobne nič neprekvapí. V súvislosti so sociálne nižšími skupinami obyvateľov a bezdomovcami sme priniesli materiály o kríkoch používaných namiesto toalety, fasáde znečistenej výkalmi do výšky 1 metra a papierov znečistených po vykonaní veľkej potreby rozfúkaných po širokom okolí.

Človek by povedal, že netreba extra vysoké IQ, mimoriadne dlhú školskú dochádzku, ani extra ukážkovú výchovu na to, aby dospelý človek vedel, kde sa vykonáva potreba a kde určite nie. Prax ale ukazuje, že sú stále medzi nami ľudia, ktorí sú schopní oprieť sa a vymočiť kdekoľvek a to aj vedľa lavičky a to aj priamo na námestí, bez akéhokoľvek krytia od cesty a čo je najhoršie, hneď vedľa lavičky, na ktorú si bežne sadajú mamičky s malými deťmi, ktorým môže z takto znečisteného prostredia hroziť akurát tak žltačka, prípadne iná vážna choroba s doživotnými následkami.

Fotografie dokumentujúce močiaceho jedinca boli vyfotené dnes krátko popoludní.

Má vôbec pri súčasnosti platných zákonoch a oprávneniach Policajného zboru SR a Mestskej polície táto problematika trápiaca nielen mesto Sereď vôbec šancu na riešenie? Ako sa môže civilizovaná časť spoločnosti legálnou formou brániť proti svojvoľnému konaniu takto primitívnych jedincov?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dúfam, že aspoň pokutu mu policajti udelili…či? Za to že je bezdomovec nemusí platiť pokuty? Keby som to urobila ja tak mi určite naparia pokutu…ale takýto si môže robiť čo chce…na pokutu nemá ale na tablet áno 🤦‍♀️

  2. Len prednedávnom tu bolo uverejnené, že museli robiť veľkú opravu WC na námestí, čo boli zdevastované. Je však pravda, že ľudia na ulici od zimy musia často chodiť. Ale týmto by sa mali zaoberať radní páni, ako to riešiť a určiť im, kam majú chodiť a potom to aj kontrolovať.

  3. Tak podla teba by radní páni mali chodit kontrolovat,kde sa Kapoš vyští?😁😁😁😁😁Tebe to musí dobre jeb..😁😁😁

  4. ale ved je to v nazve nasho mesta a on ho reprezentuje tak preco ho nevyviazat za ocas na tu kovovu konstrukciu v parku mozno by sa aj …. Je to nas clovek nedotknutelny?

  5. Ná veď čo, minule si utiera riť v rohu pri veľkom parku! A potom si pozeral ruku, či ju nemá od💩, utrel si ju do bundy a vytiahol rožok a s tou osratou rukou žral! Ozaj, kde má kamaráta čo sedával pri Lidli a žobral? Či dodržuje zákaz vychádzania? Aj ten je nechutný

  6. V komentári „názor“ sa nespomína, že „ho“ majú kontrolovať, ale „to“, čím sa myslí na nejaký vytvorený záchod. Keď sa to tak zoberie, je v Seredi WC okrem tých na námestí a v Kauflande a na cintoríne? Tak potom si to aj ostatní ľudia riešia po svojom. Že ľudia majú aj takéto potreby, na to sa nemyslí. Ale nie je to len u nás, ale aj v ostatných mestách.

  7. Vycuraj sa tam ty a uvidíš čo ti urobí MsP…alebo si zápal cigu na auto.zastavke!! A dostaneš pokutu. Policajti vidia že je to bezdomovec a ze z neho žiadnu pokutu nedostanú tak sa radšej otocia na druhú stranu…ale keď to urobíš ty, tak prispejes pokutou do mestského pozpočtu a im na výplaty…toto nemá konca. Na grc..cele mesto. Kompetentní to majú v pečku.

  8. Podľa správania a reči Pán nemá všetkých pokope.
    A pre ľudí čo sú natom podobne predsa máme zariadenia.
    Tam je cesta poďľa mňa.

  9. podla mna verejne wc ma byt zriadene mestom na autobusovom namesti za nejaky poplatok, ved normalni ludia ked cakaju na bus tak sa nemaju ani kam ist v….., do toho odporneho senku menom kocka ved to je na grc a dat wc do parku to musela vymysliet ina dementna hlavicka! strasne toto mesto!

  10. Takéto vykonávanie potreby na verejnom priestranstve je problémom odjakživa. Jediné čo viem akceptovať je keď malé detičky cikaju niekde,to asi pochopíme všetci ale takýchto ľudí by som za trest nechala čistiť ulice od vykalov a to prísne pod dohľadom. Potom by si hádam rozmysleli.

  11. Kto vie prečo boli zrušené WC oproti Perlovke? Podľa mňa boli na dobrom mieste, nakoľko aj cestujúci tam mohli ísť bez problémov, nemuseli prechádzať cez veľmi frekventovanú cestu uprostred námestia. Teraz lež sa dostanú na druhú stranu sa zatiaľ môžu po…., alebo im odísť autobus. Určite nemôžeme súhlasiť s tým, aby sa mesto takto znečisťovalo, ale treba vytvoriť podmienky na to, aby sa tomu dalo zabrániť a potom voči znečiťovateľom vyvodzovať dôsledky.

  12. Pre názor,tvoj názor platí pre bežných ľudí,bezdomovci a asociáli sa ti vymocia,je sa im zachce,kľudne vedľa WC,lebo také WC sa nemôže nechať bez dozoru,to znamená,že sa musí zaň platiť.Viete si predstaviť ako by to miesto vyzeralo,keby bolo vo dne v noci otvorené.?

  13. Ten odpudzujúce Penys sa volá Kapoš dobre že si ho odfotil teraz dostane svoje ! No čo ja mi dám chová sa ako čínske prasa !

  14. Určite nebude normálny ani on a jeho kamoši z charity, ani ty, čo tam pracujú, ako personál veril by som tomu, že ste absolvovali pomocnú školu a pracujete na čierno, lebo do normálnej roboty na zmluvu alebo na živnosť vás nezoberú
    a to iste platí aj o úradných pracovníkoch, ako by ste, ani n existovali vy ste podstate neni, ani ľudia vy ste iba loutky postavičky, ktoré nemajú vlastný rozum

  15. Sereďanka a dalsi co tu spominaju pokutu. Vy asi nemate moc rozumu podla vasich vyjadreni. Nechcem vas urazat, ale zadret taku sprostost ze dat bezdomovcovi pokutu moze fakt len clovek, co toho v hlave moc nema. Teda ma tam nieco, ale nechcem byt vulgarny. Aby som vam tu vasu sprostost ozrejmil tak z coho asi zaplati bezdak pokutu? Daju ho na exekuciu? A co mu vezmu karton na ktorom spava? Ved ludia trochu rozmyslajte kym daco napisete. Toto nie je len problem Serede, ale kazdeho mesta ci statu. Toto iste som videl v Prahe na Vaclavaku. Bohuzial, na takychto ludi nie su zakonne paky. Im je jedno aj keby dostali stovky pokut, vedia ze nic sa nestane. Tu chyba systemove riesenie.

  16. Ja sa čudujem ľuďom čo si sadnú na lavičky pred veľkú Jednotu… Keď som videla ako pán ktorý bol úplne na mol a nevládal sa zdvihnúť len vystrčil svoje prirodzenie a vymočil sa schoval a spinkala ďalej mala som dosť…. A jeho partnerka to má v lete premyslené vymočí sa a posunie sa ďalej aby bola nenápadná … Myslím si že to je ešte viac nechutnejšie ako močiť pri strome….

  17. Tomuto národu už nič nepomôže. Ja chodím po vonku a nikam sa nedívam, nič nevidím, lebo by sa mi obrátil žalúdok. To je len obranný reflex. Smeti, PET fľaše, papiere, plasty, poletuje to kde-kade – všade – či v meste, či na moste, v parku …nemá kto upratať – verejno-prospešné práce asi už neexistujú – novoomietnuté domy posprejované . To je kultúra národa. Jména hloupých na všech sloupích ( ako hovoria Česi). Či by ste si toto mohli dovoliť v Singapúre. Ale to je iný svet.

  18. Co?! To naozaj sa niekto vystal vonku pri strome? Ako to, ze to este nebolo na BBC? Chvalabohu, ze mame seredonline. A este mi aj kvoli tomu hrozi vazna choroba s dozivotnymi nasledkami? Radsej uz v zivote nepojdem von. Dakujem za cenne informacie.
    PS: Ja by som sa asi citil ako uchyl, keby som si fotil vonku niekoho ako sti. Ale kazdy je iny…

  19. Pred 10 minútami som ho stretol pred Lidlom špatne som mu ponadával a on mi povedal že : ja si robím takto ,, reklamu ,, ty špina hnusná špinavá som mu vynadal .

  20. Kapoš chodí a ostáva všade všetko a je mu jedno kde vykoná aj veľkú potrebu ….nie jeden krát som mala tú česť to vidieť 🤮🤮🤮

  21. Obsah clanku s nizkou urovnou textu opisuje pomateneho chlapa, co nema jasnu mysel a nie to vlastny zachod a navyse ilustruje fotkami jeho potreby pri strome na namesti. Navyse brnka na city ohrkanym klise o rodinke a detoch…autor asi nevystrcil nos fo vacsieho mesta ako je Sered

  22. Tieto neprisposobive zbitočne žijúce biomasi opíc treba stiahnuť z obehu zobrať na opustené miesto tam mu pichnúť smrtiacu inekciu a rovno ho zahrabat do pripravenej jamy. Sú to ľudia z ktorých už aj tak nikdy nič nebude.!.! Odpratať túto špinu z našich miest…!.! Ale na to musíme zmeniť zákony a mať politickú garnitúru „čo to presadí v parlamente..! S pozdravom Seredania..! 🧐

  23. Bezdomovci sú všade vo svete… Ci v Seredi, v New Yorku, Singapure atď… A všade vo svete nie sú na nich páky. Pokuty sú nevymozitelne a jedine co mu môžeš zobrať je len jeho život.Ma len ten. No a nato aby mu ho niekto zobral, nemá nikto právo.
    Bezdaci vždy boli, sú a budú…a nikto s tým nič neurobí. Škoda sa rozčuľovať.

  24. Ty si asi ešte príliš mladý,keď si myslíš,že bezdáci tu boli vždy.Títo bezďáci sú vizitka tohto kapotalizmu,čiže tzv.demokracie v ktorej teraz bohužial žijeme.

  25. Som mladý, mam len 55…a pokiaľ mi pamäť saha, pamätám si bezdomovcov od r. 1990. Odvtedy si nemusel povinné pracovat…a už to išlo. Dovtedy zato komunisti ľudí stíhali, za prizivnictvo… Takže 30 rokov bezdomovcov je dosť… A súhlasím aj ja s Tebou že zato môže systém…ja som len skonštatoval, že boli, sú a aj budú… Veľmi dlho a čoraz viac.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img