ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Sledovanie novinárov je neprípustné a nepatrí do civilizovanej a demokratickej spoločnosti!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Sledovanie novinárov je neprípustné a nepatrí do civilizovanej a demokratickej spoločnosti!
Novinári a slobodné médiá majú v demokratickej spoločnosti nezastupiteľné miesto. Ten, kto útočí na novinárov tým útoči aj na samotné princípy demokratického a právneho štátu.
👎 Počas vlády Fica, či Pellegriniho bolo sledovanie (nielen) novinárov systematické a zabezpečovali ho Kočner, či Bödör. Obaja sú dnes vo väzbe.
👎 Fico ani Blaha so svojimi maniermi ale stále neprestali. Pod tlakom strachu šíria nenávisť a hlásajú, ako budú konkrétni novinári pykať.
✅ My chceme naopak novinárom zabezpečiť čo najlepšie podmienky na prácu a slobodný výkon povolania. Minister vnútra už požiadal orgány činné v trestnom konaní, aby prípad Moniky Tódovej preverili.
✅ Zároveň spolu s ministerstvom kultúry pripravujeme právne ukotvenie ochrany novinárov do mediálneho zákona, napríklad aj vo verejnoprávnej RTVS.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nerobte paniku.
    Vsetci sme sledovani. Staci mat MT 🤔🤫
    Novinari mozu sledovat Kazdeho. Senzacie musia byt. Ved od toho su plateni.
    Kazdy nemoze sledovat nikoho, lebo ochrana osobnosti.
    Rozmyslam nad tou demokraciou…

  2. Prečo sa táto novinárka cíti sledovaná,? Panebože,už neplatí žiaden zdravý rozum,hnus,aká atmosféra panuje na Slovensku,aké klamstvá,aké vymysly ako sa skrti pravda,existuje vôbec nejaká,ľudia chcú len stále niekoho trestať,nadávajú si osocuju jeden druhého,k tomu ešte táto pandémia.Ako v zlom sne.

  3. Ten Fiko je dobre prikrmovany. Dovolenecky s mladými kurv… ehm Dievčatami v dominikánskej, plávanie v zámockoch u oligarchov. Keď to takto bude pokračovať tak umre na obezitu.
    A len konšpiruje aby rozostval ľudí.
    Veď vravel že v politike už nebude, lenže ma imunitu to je jediný dôvod prečo stále je.

  4. Toto už čo je tu za článok.tak chúďatko liberálne blavácke je sledované.ale čo za grc tato lúza píše a ako tými klamstvami rozoštváva ludí to tu už pán redaktor nenapíše.

  5. Naparuje sa tam ako taký moriak. Má veľmi krátku pamäť, čo robil on. Všetko sa mu muselo podriadiť. Opozícii nedal ani dýchať, nie aby sa mohli k niečomu vyjadriť a keď, hneď to zmietnuté zo stola. Už sa zase vidí v premiérskom kresle, nemôže sa dočkať?

  6. A špehovanie politikov na každom kroku je prípustné,normálne a morálne ? Keď Fico mal tlačovku o neschopnosti tejto vlády,tak tú super novinárku zaujímalo iba to,že kam si chodí zaplávať a kto mu zaplatil dovolenku za 1100 eur,čo je asi jeho jedna štvrtina mesačného príjmu.Pripomeňme si smrť Diany,keď ju naháňali asi takí istí investigatívni novinári ako je ona.

  7. Ano spehovanie politikov je normalne. Su plateni z nasich dani a hospodaria s nasimi peniazmi, tak musia byt pod drobnohladom. Ak sa im to nepaci – nech sa neseru do politiky!!!!

  8. Havran ty si riadny saso, este obhajovat toho skrachovaneho zevraj „docenta“ Fica, co je docent akurat tak z SBSky a nie z prava..
    Tie jeho tlacovky su len konspiracie a tlachaniny. Ze im este aj niekto veri, jedine asi taky skrachovanci ako on.

  9. Nech si každý verí , čomu chce. Ale Fico tu za sebou nezanechal takú spúšť , ako Matovič za pár mesiacov. A hlavne , nikomu nenadáva ako Pán premiér.

  10. pre diskutujúci : Ja vôbec neobhajujem Fica,ten toho má asi tiež dosť za ušami,tak ako má Matovič,Kollár a podobní tzv.politici.Do politiky podľa mňa ide len človek bez škrupúl bažiaci po ďalších majetkoch s krásnymi rečami keď je ešte v opozícii,a keď sa dostane ku korytu,tak otočí svoje názory o 180 stupňov,čo teraz krásne vidíme na väčšine vládnych politikoch.Keď si Tódová myslí,že ju niekto sleduje,tak asi vie prečo,lebo vynášať z prokuratúry a súdov ešte nezverejnené skutočnosti asi svedčí o stálej korupcii na všetkých úrovniach.

  11. Keď je ževraj docent Fico,tak skús pomenovať tituly ževraj Matoviča,Kollára a Grohlinga.A to sú predseda jednoliatej vlády,druhý velí v NR stádu cvičených opíc čakajúcich na palec,a tretí,, titulovaný“ je dokonca ministrom školstva.No jednoducho je to,, nádherné“ sledovať,ako na seba kydajú a nevedia sa dohodnúť,zatiaľ čo tu denne zomierajú stovky ľudí.

  12. Slovenskí novinári, najmä takí ako Tódová a spol, by si mali naštudovať 2 veci – základy novinárskej etiky a čo znamená pojem „Objektívnosť.“ Bo tá bohužiaľ mnohým perohryzom chýba.

  13. Ja teda Fica nemusím,ale videl som tu tlačovú besedu.Tak tá pani novinárka,to čo malo byť?Neskutočne trápna a zákerná pani.

  14. Politik je verejný činiteľ a ma jednoznačne a transparentne dokázať svoje príjmy,kedze pobera nemalé platy z našich a teda aj Vašich daní, to si uvedomte všetci, ktorým vadí, keď sa novinár pýta na majetkové pomery politika. Nedávno tu zabili novinára po tom, čo sa pýtal na majetkové pomery vplyvných a následne bol sledovaný.

  15. Celá odpoveď na túto tému je v nadpise- v civilizovanej a demokratickej.
    Domnievam sa, že mnoho ráz nie sme ani civilizovaní ani demokratickí…

  16. Pre Anonym 13.11,videl ste tu tlačovku,ja áno,tak nezavadzajte,vôbec sa ho nepýtala na majetkové pomery,ona rečníka a on sem tam odpovedal.Ja by som ju bol poslal dávno do riti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img