ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Obsahuje aj takýto spôsob zimnej údržby plán v meste Sereď ? – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Mesto Sereď len prednedávnom zverejnilo Plán zimnej údržby. Materiál sme publikovali aj u nás v médiu. Dnes nás ohlásil čitateľ novín s postrehom, ako taká zimná údržba podľa predstáv mesta Sereď vyzerá.

Čitateľ nám zaslal aj videozáznam, na ktorom je úplne zreteľne vidieť kedy a v akom stave je chodník posýpaný.

Čitateľ poslal nasledujúci text:

„Zdravím, prečo sa posypaju chodníky keď sú suché.
Nevedia kam dávať € …

Budem rad ak sa to zverejní, že kam idú zbytočne vyhodené peniaze.

14.1. Čas 14:00, Mlynárska ulica“

 

O tom, či je takéto jazdenie traktora a takto aplikovaný posyp zmysluplný, nech si urobí každý obyvateľ mesta, ktorý všetku činnosť v meste (teda aj tento posyp a odmeňovanie pracovníka ako aj jeho nadriadených) financuje zo svojich daní.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A kedy majú posypať? Keď to bude zamrznuté? Teraz v noci chodník nezamrzne a nebude sa ráno šmýkať. Keď budú posýpávať ľad tak zasa bude ľuďom vadiť, že to robia neskoro. Ľuďom sa nezavďačíš.

  2. Tak ale niekde tú soľ musí minuť nie… ruku na srdce, keby vy sedíte v tom tragači snáď nebudete behať po celom meste a hladať kde je sneh, šikovno to rosypete a fajront 😂

  3. takto to robia aj rakúsku. Svieti slnko suchá cesta a +5 stupňov. a posýpač soli cestu.za 30 minút idem napäť a už ho ládovalo,vločky jak hovado.žačal fukať vetrisko teplota klesla.a snech sa na tej posolenej ceste roztápal.až potom som pochopil načo sypali tú sol

  4. Ano Bohus, ma to zmysel pokial hrozi o pol dna sneh a mraz do -5, ale nie dnes a tu. Teraz vecer som bol vonku, chodniky v meste si predstav zladovatele.

  5. Panko natočil ako posypalo ten suchý. Auto posypalo všetky. Chodníky sú teraz mokré, ale nie je tam ľad. Tam kde neposypal je klzisko. Nehľadajte kauzu tam kde nie je.

  6. 0dvtedy co mesto odobralo zimnu udrzbu firme TEKOM zápasia z nedostatkom dobrej techniky a aj zimna udrzba je taka Stroje pripminaju hracky pre deti. TEKOM mal profi stroje no dopadla zimna udtzba tak ako opadla dobre ze zima je taka milostiva!!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img