ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Špina bola a na mnohých miestach ešte stále je hlboko zažratá. Na vyčistenie treba veľa viery a vytrvalosti, ale pôjde to.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
dnes boli právoplatne odsúdení na 19 ročné tresty dvaja takí, ktorí rátali so štátom, kde sa dajú kúpiť rozsudky, menšie kauzy aj za dámsku kabelku. Ich odsúdenie je rukolapným dôkazom, že štát, kde žili skorumpovaní sudcovia, kde mohol zločinec zotročiť ešte aj generálneho prokurátora a kde si takýto trúfli za nahlas vyslovenú pravdu zabíjať – končí. Začína sa iná, asi by sme ju mali volať „druhá republika“.
Špina bola a na mnohých miestach ešte stále je hlboko zažratá. Na vyčistenie treba veľa viery a vytrvalosti, ale pôjde to.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Budaja na sk podnikat Neblazni stat ta znici …nasej justícii nemozes dôverovať …obycajni ludia na sk zavidia …ked by som mal podnikat tak v rakusku ci nemecku.

  2. Minister životného prostredia,čo keby začali riešiť kanalizáciu na celom Slovensku.To by mu viacej sedelo,ako hrať sa na vyšetrovateľa a sudcu.

  3. Čo mám na myslí,? Ochranu životného prostredia?.Polovička dedín,hlavne na východe nemá kanalizáciu.odpad sa vypúšťa kade,tade,doteraz to nikto nejak zvlášť neriešil,to by bol projekt,ktorý by sa dal určite financovať z EU.

  4. Anonym 13. januára 2021, 10:21 – o kanalizaciu v obci musi zabojovat v prvom rade SAMOSPRAVA. Nesnazte sa obchadzat tych, ktori si z vysky zastavanej funkcie obchadzanie NEzasluzia. Dajte starostom a primatorom sancu ukazat, ze su dobri, vedia manazovat obec a v ramci toho vyriesia aj …. – kanalizaciu.

  5. Obec Soporna je ukazkou bojovnosti za kanalizaciu , pan starosta zacal budovat co nevidiet koncom roka sa dokonci , ako pise p Majko , dajte sancu a v Soporni sa dobre menezuje ked starosta chce a ma chut .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img