ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Rozsudok v kauze zmenky: M. Kočner a P. Rusko sú definitívne vinní

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Najvyšší súd dnes potvrdil rozsudok Špecializovaného trestného súdu a Mariána Kočnera a Pavla Ruska odsúdil za falšovanie zmeniek TV Markíza v hodnote 69 miliónov Eur.

Obaja sú teda vinní. Najvyšší súd zamietol odvolanie oboch obžalovaných aj prokurátora.

Kočner s Ruskom teda idú na 19 rokov za mreže. M. Kočnerovi ostal aj peňažný trest vo výške 10-tisíc eur.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 12. januára 2021, 14:55 – suhlasim !

    Vsetky „brucha“ ktore sa nevedia vpratat do zakonom stanovenych mantinelov musia skoncit rovnako.

  2. Pri ich veku je to v podstate doživotie. A keďže už je to právoplatné, mohli by čosi zaspievať už aj oni. Určite vedia veľa. Takto sa mi to páči.

  3. Majko Majko vzdy si bol potkan ale verejne niekomu nieco priat je skurvysynka vec. Nato je tu organ cinny v trestnom konani a organy nato poverene a ty pisalek mozes maximalne poukazovat a upozornovat na konkretnu vec ci osobu a nie niekomu priat kto je na rade. Typicky hnoj.

  4. Pre Majka o 16.20
    podpíš sa ty hnoj nech vieme čo si ty zač!!!Majko sa hneď postavil za pána poslanca Kurbela a trpí za to odvtedy.Nezľakol sa ani keď mu podpálili auto a bojuje aj za to aby bol ten kto najal podpaľača potrestaný. Brucho sa ho snaží zničiť kde sa dá a ani tak sa nevzdal.Majko tu robí robotu za ktorú raz bude ocenený na vysokých miestach.Ja ho obdivujem a raz vyhrá.Poznám moc poslancov čo sa posrali a sú radčej ticho lebo vedia čo sa tu deje a nechcú trpieť od brucha ako on.Priznaj sa kto si nech posúdime ako sa z mesta nabaľuješ alebo aj tebe ide pravda po krku a čakáš preto že ťa policajti zoberú????

  5. Co chvila sa dozvieme kto to bol , dalsi kajucnik z veznice po 10 rokov prelomil mlcanie , budu tu stare kauzi 15 rokov do zadu , vysoke cisla budu lietat milionoch

  6. …na vysokych miestach.

    Ty si tiez jeden z tych, ktory o „veciach vie skor, ako sa stanu“?
    Kde mas rozum ty realita. Ale musim uznat, vies naaadherne nahravat ..
    Brucho mastit 🙂

  7. Padni komu padni , krok za krokom a Hascak vonku , bavim sa tu , korela je nudim sa sem tam kuknem napisem odpisem a tak …. po 10 rokov komi som sa prebudil stale to iste , idem dalej do komi ,

  8. Aaaaa hrúbka ako hrom, niekomu by sa zišlo občas aj prečítať čo píše:
    M. Kočnerovi ostal aj peňažní trest vo výške 10-tisíc eur.
    A k veci? nikomu neprajem nič zlé ale myslím si, že ak spáchal nejaký trestný čin musí si niesť zodpovednosť každý čo tak urobil alebo urobí.
    A dúfam, že Kočnerom sa to nekončí a nebol hodený národu iba ako kostička, že nech ľudia vidia, že aspoň niečo robíme. Takýchto Kočnerov je tu ešte veľa a ľuďom sa o nich ani len nesníva a sedia aj vo verejných inštitúciách. Pre tých, ktorí nechápu, začal sa riešiť už za minulej vlády.

  9. Presne tak keď dokázali odsúdiť takéto veľké ryby myslím si že veľa ľuďom sa začali už snívať škaredé sny.každopádne je to krok vpred.príjemny pocit keď sa človek v dnešnom svete nadýchne trocha spravodlivosti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img