ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Vyjadrenie Ministerstva zdravotníctva k uprednostňovaniu osôb na očkovanie mimo oficiálnych zoznamov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Zásadne odmietame uprednostňovanie osôb mimo oficiálnych zoznamov a priorít očkovacej stratégie. Považujeme to za absolútnu neúctu voči všetkým zdravotníkom, ktorí už mesiace bojujú v prvej línii. Opakovane vyzývame všetky nemocnice, ktorým boli zabezpečené vakcíny proti COVID-19, aby dodržiavali určené postupy a pravidlá očkovania.

Nemocnice dostali niekoľko dokumentov, v ktorých je jasne definovaný nielen postup pri evidencii, skladovaní a podávaní vakcín, ale aj presnejšie stanovuje okruh osôb, ktoré majú byť v tejto fáze očkované ako prvé, a to bez výnimiek. S nemocnicami budeme preverovať, či nedošlo alebo nedochádza k ďalším porušeniam postupov a pravidiel očkovania. Ak zistíme pochybenia, budeme žiadať vyvodenie zodpovednosti, vrátane finančných sankcií pre manažment nemocnice.

V prípade neoprávneného očkovania v Univerzitnej nemocnici v Bratislave išlo o individuálne zlyhanie, ako dnes uviedla Univerzitná nemocnica Bratislava Kramáre. Vedenie nemocnice rozhodlo, že pracovník, ktorý do oficiálnych zoznamov zdravotníkov doplnil osoby mimo poradia, už nebude pracovať vo vakcinačnom centre, ani sa nijakým spôsobom nebude podieľať na vakcinácii.

Vítame, že sa pani Cibulková dodatočne vyjadrila, že chce pomôcť v osvetovej kampani. V tejto chvíli by najlepšou formou kampane bola dobrovoľná práca v nemocniciach a následné informovanie o vážnosti ochorenia COVID-19 a dôležitosti očkovania.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To čo urobila Dominika Cibulková s manželom je absolútna hanba a neúcta voči všetkým zdravotníkom. Totálne chrapúňstvo. Môj názor.

  2. No chudák zdravotník čo ju očkoval, toho preradili,,,,a čo s námestníkom nemocnice ktorý Cibulkovú s manželom na očkovanie priviedol?

  3. vyvalia na vás smutné oči psa a ľudia – žerte nám to.
    Vedia vôbec čo robia? Jed hot a druhý čihy, individuálne zlyhanie…
    Nechce sa mi veriť, že toľko individuálnych zlyhaní bolo počas volieb.

  4. Tá pizda už ukázala svoj charakter, keď nezniesla kritiku za jej kožuch. Nie len že nazvala slovenský národ sprostým, ale vzápätí sa ukázala v ešte drahšom kožuchu z peria ešte vzácnejšieho vtáka..
    Tak aj teraz sa chuderka asi musela zaočkovať, aby zajtra mohla na safari do Afriky zastreliť posledného nosorožca.
    Potrebuje prášok z rohu, aby sa jej lepšie postavilo ego..

  5. Ona si ešte stále myslí, že jej celý národ bude ležať pri nohách. Svoju úbohosť zakrýva drahými šperkami, kožuchmi a prepychom. Myslí si, že si môže dovoliť čokoľvek. Teraz ona je spokojná, ale čo ten zdravotník, asi ju posiela do horúcich pekiel. Tak ako sa Monika pýta: čo s námestníkom, ten prejde bez ujmy? Mali by voči nemu tiež vyvodiť následky!

  6. Okrem cibule skúste ešte pouvažovať kto jej k tomu dopomohol. To nebolo len o tom kto ju doplnil mimo poradia a kto ju zaočkoval. Niekto o tom rozhodol…

  7. Práve o to ide. Ale keby nebola sa o to zaujímala, nikto by ju tam nasilu netlačil. Len si musela zase niečo dokazovať, že niečo viac.

  8. Takže už aj zdravie sa dá kúpiť za peniaze. To sme dospeli. Dominika klesla v očiach fanúšikov na úplne dno. Mimochodom aj tu druhu vakcínu si pôjde dat pichnúť akože omylom???

  9. Ty tupaňa zdravie si nekúpiš za nič na svete.Čo si myslíš,že ked si dala pichnút do seba ten bordel,že už bude zdravá?

  10. V našej spoločnosti, v našom štáte je to tak, že na všetko doplácajú tí, čo na tom nesú najmenej viny. Myslím si, že ten zdravotník to musel dostať príkazom, sám by si to nedovolil. Len ten, čo dal príkaz : ja nič, ja muzikant.

  11. Co tu placete ovce, nebojte sa ked chcete bordel do tela ujde sa Vam . Pokial plachtovina a Majko si nenechaju do hlav aspon 20 davok pichnut , lebo oni tam maju len foto matelka ako ho dudluju.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img