ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Pietna spomienka na bývalého policajného prezidenta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
MV SR |MM|   V piatok 8. januára v deň poslednej rozlúčky s generálom Milanom Lučanským bude na budovách Ministerstva vnútra SR a Prezídia Policajného zboru vyvesená čierna zástava ako vyjadrenie pietnej spomienky na bývalého prezidenta Policajného zboru.
Rezort vnútra oceňuje snahu ministerstva spravodlivosti transparentne objasniť všetky okolnosti tragickej udalosti. Zároveň je presvedčené, že zodpovedanie všetkých otázok nijakým spôsobom nespochybní prácu policajtov, vyšetrovateľov či príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Politici nakoniec podľahli tlaku občanov. Najprv žiadna čierna zástava, potom už áno. Pietne spomienky, kondolencie. Toto charakterizuje túto vládu, že si za ničím nestoja. A zaklincovala to prezidentka zaslaním kondolenčného listu vdove. Ti sa mi asi len zdá.

  2. Ak by som bol na mieste vdovy p. Lučanskej, tak najbližším možným kuriérom bez najmenšieho zaváhania pošlem tie kytice a listy súčasným predstaviteľom štátu späť. Že ich chrapúňov hanba nebije.

  3. celej vladnej koalicii, od najvyssieho, vykonat psychlogicke vysetrenie.
    Niekedy mam pocit, ze minimalne jeden z nich usiel z psychiatrckeho zariadenia. Keby usiel zo slovenskeho ustavu, vedeli by sme kto to je. Ale ak sa liecil a usiel v zahranicnom..kto vie.
    Jednoznacne, „ich“ rozhodnutia su na praskach.

    Dame si repete?

    Sľúbili sme si lásku, sľúbili vravieť pravdu len,
    Sľúbili sme si vydržať, sľúbili sme si nový deň.

    A bude v nich naša budúcnosť,

    Neviery a strachu už ozaj bolo dosť.

  4. Je naozaj veľmi ale veľmi čudné že nakoniec podľahli tlaku. Ak sa nakoniec ukaže že ak by žil tak by mu odobrali aj hodnosť generála čo je dosť možné tak som zvedavý ako budú vysvetlovať tie vence a zástavy

  5. Ešte nebol odsúdený, a ja na mieste jeho rodiny trvám na tom ,aby sa to vyšetrilo a pravda , nech je akákoľvek vyšla najavo. A myslím si , že čoskoro pustia na slobodu aj generála Gašpara. A ty čo vypovedali proti pánovi Lučanskému prečo , nie sú vo väzbe?

  6. Opytam sa vas. Viete kto je na mieste „cinu“ prvy?
    Nechbto bolo tak ci onak. Keby pan general nechal list na rozlucku, tak iba jeden clovek by o tom vedel.
    A tak sa moze marit vysetrovanie.
    Otazok je vela. Kym nebudu odpovede, mozete si akurat odobrat viete co.
    Mozno list bol, mozno nie. No ak bol, nedozvieme sa. V zaujme vyssej moci, pan Kurbel.
    Cest jeho pamiatke.
    A ked pride rada na vas, tak aj vasej. Nech ste akykolvek.

  7. seredan prosim vas tolko o tom ani okollo martinky a janka boly zavrazdeni dva mlade zivoty tak sa vseci teraz posereme z jednoho lucanskeho

  8. podľa môjho názoru z logiky veci vyplýva že ak som nevinný tak budem bojovať o to aby som dokázal svoju nevinu a nesiahnem si na život. Lebo samovražda skôr poukazuje na vinu ako na nevinu. A pán Lučanský to mal o to ľahšie že on nemusel svoju nevinu dokazovať, lebo náš súdny systém je postavyný tak že obvinenému treba vinu dokázať a to nepriestrelne až potom je ho možné odsúdiť. Toto všetko pan Lučanský ako bývalý skúsený a dlhoročný policajt veľmi dobre vedel. Preto som presvedčený že týmto činom nepriamo priznal svoju vinu. Asi z jeho pohľadu existovali vyššie hodnoty ako vlastný život ktoré chcel týmto činom chrániť. Možno rodina…. Toto je môj osobný názor ktorý nikomu nevnucujem a ktokoľvě môže mať úplne iný. To je osobná vec každého.

  9. Poslanie venca ci vyvesenie ciernej vlajky nie je vyhlasenie statneho smutku. Takze nepodlahli tlaku. Len prejavili sustrast. Su ludia, ktori su slusni aj voci obvinenym.

  10. myslím že sa mýlite. Ak najprv minister povie že vlajku nevyvesia a potom vyvesia a Matovič povie že žiadny veniec nebude a potom je tak to nie je podľahnutie tlaku ulice? Mohli to ako prejav sústrasti urobiť hneď lebo teraz to skôr ako prejav sústrasti vyzerá že pustili do gatí. A to že to nie je vyhlásenie štátneho smútku je hádam jasné každému

  11. Na záver by som chcel dodať, že vzhľadom na skutočnosť, že nie sú naplnené podmienky vyhlásenia štátneho smútku a s ohľadom na okolnosti prípadu, ministerstvo vnútra nepristúpilo k vyveseniu čiernych zástav na štátnych budovách.

    V piatok 8. januára v deň poslednej rozlúčky s generálom Milanom Lučanským bude na budovách Ministerstva vnútra SR a Prezídia Policajného zboru vyvesená čierna zástava ako vyjadrenie pietnej spomienky na bývalého prezidenta Policajného zboru.

  12. Zial, „nas“ system vysetrovania je postaveny tak, ze vy musite dokazat to, ze co na vas povedali, ze sa nezaklada na pravde.
    Tak nepiste to, ako by to malo fungovat, ale ako to v skutocnosti funguje.
    Keby som napisal o niekom, ze berie uplatky, tak najprv nasi vysetrovatelia si ho predvolaju ci je pravda, ze berie uplatky, dolozite co mate a az potom ich zaujima Kto to udal, ake dokazy k tomu ma. Ale u nas sa musite vyvynit a az potom…potom sa berie zdroj informacii.
    Vy nemate skusenosti?
    Ci vy ste pan Kurbel a viete vsetko najlepsie?
    Keby nebolo keby…
    Z logiky veci vyplyva, pisete..
    ok. Z logiky veci mi vyplyva, ze ak zaciatkom decembra 2020 vypovedal, ze nic nebral a ziada konfrontaciu, preco by spachal samovrazdu?
    Logicky, ak trvam na konfrontacii, tak nemam dovod sa samozavrazdit. Je to dost logicke? Alebo si musite rozbit hlavu, aby to bolo dost jasne?
    Mne je jedno, ci to bol KDH, ci Smerak, alebo vas pokrvny brat Olano.
    Ide o pravdu, clovece.

  13. Pmatate sa na kolony do BA, ked vyhlasili kontroly?
    Zobral celu vinu na seba a usi mu horeli, co nevedel ako ludi odrbat, ze zle pochopil uznesenie vlady..
    Skuste si spomenut na niektore vyjadrenia..
    Myslim si, ze pan Mikulec, urobi a povie…?

  14. spravidla je to tak ako píšete, ale to platí iba pre bežných ľudí. A pan Lučanský nebol bežný človek. Ak by to tak ako píšete platilo abslútne tak aj Kočner by užsedel za vraždu Kuciaka. A ako vidíte napriek obrovskému tlaku médii a celej spoločnosti je podľa rozhodnutia súdu nevinný.

  15. pre bežnych ludi môže platit a asi aj platí to čo napisal prispievatel o15:12 ale pri vysokopostavených či medialne ostro sledovanych prípadoch to urçite neplatí

  16. Počuli ste príhovor pána vikára na cintoríne v Štrbe , súdiť ho nemáme…
    Tiež sa nemôžeme dozvedieť celú pravdu, lebo pán generál už nič nepovie…

  17. Žasnem nad tým ako málo stačí niekomu, aby odobral osobe hodnosť generál. Mne z toho vychádza iba to, že tuná treba niekomu odobrať občiansky preukaz. Kto nevie kedy sa odoberá treba si nájsť na nete. Choré!!!!

  18. seredan mam kamaratku ktora bola vcera na pohrebe svagrine podotikam v seredi na cintorine porodila sest deti a na pohreb mohli jit siesty tak mi kto vysvetli ze na vcerejsi pohreb mohlo prijit 500ludi to kde zijeme

  19. V prípade nevyhnutnej potreby presiahnuť počet šesť osôb je nutné splniť podmienku, že v dobe začiatku výkonu obradu budú mať všetci účastníci negatívny výsledok RT-PCR alebo antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starší ako 12 hodín, a zároveň musí byť obrad ohlásený na miestne príslušnom regionálnom úrade verejného zdravotníctva, a to najneskôr 48 hodín pred jeho začiatkom, s presným určením času a miesta jeho konania.

  20. pre Anonym 9. januára 2021, 13:39
    Pán anonym, máte pravdu. Ono je to možno aj tým, že Milan Lučanský začal v zbore čistky, na ktoré nikto pred ním nemal odvahu. Výsledok môžeme cítiť aj my. Kedy by sme si povedali, že väčšina seredských nedotknuteľných skončí v lapáku a viacerý z neho 15-20 rokov nevylezú? Takže áno, zaslúži si omnoho viacej pozornosti ako vami spomínaný Janko s Martinkou.

  21. čistky štýlom teba zavrem, ale teba nie, lebo ty si mi zaplatil, resp. zaplatil mojmu sefovi bodorovi s ficom (ich podrztasku teplosa neratam, ten bol rad ze bol)

  22. Poukazovať na to dobré a ignorovať to zlé, to je také „objektívne“. Ja tvrdím jedno – mohol urobiť tisíc dobrých vecí, ale urobil jednu zlú a to ho diskvalifikovalo. Bodka.
    Mimochodom takých záchrancov v PZ bolo viac, ktorí bojovali proti mafii. Len škoda, že iba proti niektorým skupinám a tie zvyšné zostali nepovšimnuté. Prečo to tak bolo, na to si odpovedzte každý sám.

  23. Samozvaný ,odborníci , sa tu už pustili , do boja. To, čo spravil , je fakt a to ostatné nech sa vyšetrí. Ja na mieste rodiny na tom trvám , aby sa kadejaký odborníci na policajný zbor nemohli vyjadrovať. A za seba môžem povedať , že ma zaujíma pravda , ako to bolo a nejaké , reči jedna babka povedala. Alebo niekto na mňa povedal , ja v base a on na slobode.

  24. Skúste mi prosím vysvetliť, podľa čoho sa posudzuje nehnuteľnosť ako barak, dom, vila či rezidencia.
    Vy tu spomínate vilu na Floride za 70 – 90tis.
    Neviem kto je debil, ale za 90tis. si na Floride kúpite domček.
    Má niekto link na spomínanú „vilu“?

  25. Vila,alebo vila,bohužiaľ vôbec nechápem,a nerozumiem o čo Vám ide.Link? Nájdite si sám!Dva razy som tu cenu počul a to na tlačovej besede.Kto to povedal,nájdite si sám.

  26. Byt na Floride kúpil za 92500 USD za záhadných okolností cez sprostredkovateľov, hovorí sa tomu pranie špinavých peňazí. Dva roky na to ho predal synovi za 75000 a ten ho hneď nato predal za 125000. Ďalej vila pri Martone za 350000 eur, byt v Bratislave a pri poslednom obvinení posielanie úplatkov 35000 eur mesačne na jeho konto, spolu 500000 eur…

  27. takže, ak si cez nejakú agentúru kúpim v amerike auto a potom ho výhodnejšie predám, tak je to pranie špinavých peňazí?
    Myslím si, že nemal na výplate minimálnu mzdu a plat generála určite nie je 1.000 eur.
    Pár (cca 90) darmožráčov má mesačný plat min. 4.000 eur, takže za pár rokov má celkom slušné konto, pri minimálnych výdavkoch. Alebo aj tých 90 má pračku?

  28. Byt v Bratislave , je policajný byt a mohol si ho odkúpi a potom ho predal späť , je to na jeho facebooku treba si to pozrieť, tam to vysvetľuje z tým bytom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img