ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pre zhoršujúcu sa pandemickú situáciu budú všetky pošty cez víkend zatvorené. Aj v Seredi !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V dôsledku negatívneho vývoja pandemickej situácie budú všetky pobočky Slovenskej pošty počas nastávajúceho víkendu, t.j. sobota 9. januára 2021 a nedeľa 10. januára 2021, zatvorené.

Vzhľadom na mimoriadnu situáciu v okrese Nitra ako aj ďalších okresoch so zhoršujúcou sa pandemickou situáciou, Slovenská pošta tak umožní svojim zamestnancom, aby sa dali otestovať.

Slovenská pošta zároveň v sobotu 9. januára 2021 jednorazovo pozastavuje sobotné doručovanie tlače na celom území Slovenska. Doručenie sobotnej tlače bude zabezpečené v pondelok 11.1.2020.

 

Aktuálne otváracie hodiny Slovenskej pošty v Seredi na Pekárskej ulici:

Po 08:00 – 12:30, 12:45 – 17:30 (dočasná zmena)

Ut 08:00 – 12:30, 12:45 – 17:30 (dočasná zmena)

St 08:00 – 12:30, 12:45 – 17:30 (dočasná zmena)

Št 08:00 – 12:30, 12:45 – 17:30 (dočasná zmena)

Pi 08:00 – 12:30, 12:45 – 17:30 (dočasná zmena)

So Dočasne zatvorené

Ne Zatvorené

 

Aktuálne otváracie hodiny Slovenskej pošty v Seredi na Cukrovarskej ulici (Kaufland):

Po 08:00 – 12:15, 12:30 – 17:30 (dočasná zmena)

Ut 08:00 – 12:15, 12:30 – 17:30 (dočasná zmena)

St 08:00 – 12:15, 12:30 – 17:30 (dočasná zmena)

Št 08:00 – 12:15, 12:30 – 17:30 (dočasná zmena)

Pi 08:00 – 12:15, 12:30 – 17:30 (dočasná zmena)

So Dočasne zatvorené

Ne Zatvorené

 

 

zdroj: posta.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Môžte , byť radi , že nejaká ešte aj funguje, či na pošte zamestnanci ju nemôžu dosať(covid) , všetko vám zatvoria a vy nadávate len na poštu choré…

  2. Slovenská pošta je jedna hnusná štátna inštitúcia, ktorej sa radšej vyhýbam a chodím tam veľmi sporadicky. Pošta modernizuje pobočku a priestory a nechá tam starý inventár. Dlhé rady, pomalé vybavovanie, zaspaté panie pred dovŕšením dôchodkového veku.
    Poštová banka – kapitola sama o sebe. Potreboval som spraviť vklad na účet vedený v PABK, ale poplatok za hotovostný vklad na účet 3€ …

  3. ano, obmedzit dostupnost sluzby aby sa tam koncentrovalo este viac ludi pocas zvysnych otvaracich hodin. To dava logiku. To urcite pomoze v boji proti tejto celosvetovej pandemii. Co by ale realne poste pomohlo, by bolo zrusenie predaja zrebov a ostatnych sprostosti, co s postovymi sluzbami nemaju nic spolocne.

  4. Co tak citat clanok:
    Vzhľadom na mimoriadnu situáciu v okrese Nitra ako aj ďalších okresoch so zhoršujúcou sa pandemickou situáciou, Slovenská pošta tak umožní svojim zamestnancom, aby sa dali otestovať.

  5. Isty pan dostal vynimku na cesty do a z anglicka.
    Ked sa ho pytali nantesty, preco nepovedal okamzitu odpoved, ze mal vynimku?
    Pripada mi to tak, ze „Hej, Mikas, rychlo nieco napis….a nezabudni ze so starym datumom“. Alebo nejak inak, aby sa verejnost ukludnila…
    Vobec na tom nic nie zle, ze su papalasi.
    Vyhraj volby a mozes vsetko?

  6. Precital som si Topky.
    Vyyyborne.
    Uz sa to zacalo. Uz se perou!
    Testy kupene, zrejme tie iste ako predtym, asi z tej istej firmy, asi rovnako draho, asi s rovnakym ziskom, asi…
    A predstavte si, ze su to smejdy!
    Videl som kona smiat sa, tavu cikat, pochopil som princip kvazaru, ale nasa vlada to je iny level!

  7. Jozef, ty si ten kôň. Asi.
    Podla teba citanie inych medii, literatury alebo odbornych knih je nieco, co nevies pochopit? Pre teba len SOL? Aby si neosprostel, asi 😉

  8. Rakúska ministerka odstúpila pre podozrenie z plagiátorstva: Prácu robila na Slovenskej technickej univerzite.

    A co nasi papalasi? Skutok sa nestal!

  9. Tam sme ešte nedospeli. Nám by zatial úplne stačilo, keby naši plagiátori vyčistili políciu, prokuratúru a súdy a pozatvárali tých čo patria do basy. Som presvedčený že v tom prípade by 95 tim percentám nevadili tie opísané diplomovky

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img