ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Jaroslav Haščák bol z väzby prepustený na slobodu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Najvyšší súd Slovenskej republiky vyhovel žiadosti advokátov Jaroslava Haščáka a prepustil ho na slobodu z väzby, v ktorej skončil začiatkom decembra na základe rozhodnutia sudkyne  Špecializovaného trestného súdu v Pezinku.

Najvyšší súd rozhodnutie odôvodnil takto:

„Senát 4T Najvyššieho súdu na dnešnom neverejnom zasadnutí, na podklade sťažností obvinených Jaroslava H. a Dany A., zrušil uznesenie Špecializovaného trestného súdu zo 4. decembra 2020 a prepustil oboch obvinených z väzby na slobodu. Senát dospel k záveru, že existencia väzobných dôvodov u obvinených nie je daná“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Spolumajiteľa Penty Jaroslava Haščáka síce dnes senát Najvyššieho súdu prepustil z vyšetrovacej väzby, no do výkonného vedenia skupiny sa nevráti. Naďalej platí rozhodnutie Penty spred vyše mesiaca, ktorým od neho prevzal najvyššie manažérske pozície iný spoluvlastník, Iain Child.
    „Po prepustení z väzby sa síce bude môcť Jaroslav Haščák efektívnejšie brániť voči svojim obvineniam, no na tom, že už nie je súčasťou vrcholového riadenia Penty, sa nič nemení, keďže on sám zostáva naďalej obvinený,“ uviedol pre Denník E komunikačný manažér skupiny Martin Danko.
    P.S.Ešte aj z fotiek ho vymazali…
    Komunisti to proste vedia,takto vymazali z fotky s Gottwaldom aj R.Slánskeho,ostala po ňom iba baranica,ktorú požičal tušim Širokému

  2. História sa opakuje. Budeme zatvárať a prepúšťať. Veď keby to tak nebolo, načo by nám bolo toľko súdov na rôznych úrovniach? Aj oni musia z niečoho žiť.

  3. volic je uplne hovno,nevie vobec nic, motto j.hascaka.a ma velku pravdu kazdy den to plati na 100%.snad nechcu zavriet oligarchu a miliardara.
    demokracia je navzdy pochovana!

  4. Tak a teraz možte vidiet aky je Matel zapredanec. Spominate si ako trepal , ze preco v tedajsi smer nenesie zodpovednost za svoje rozhodnutia. Matel je pri hrante o 3 mesiace rok a stale nepredlozil takyto zakon. Lebo tu by hned narazil ten jeho xicht. Hascak nie je blb, aby mal vo firme nejake kompromitujuce matrerialy na seba. Teraz pekne poda zalobu to vyhra a nase dane poputuju jemu. Pretoze Matel ma len velku hubu , poslal po Hascaka 50 poliucajtov, tam nabehli ako Rambovia a potom cakali na vytah a sa vozili po skupinkach hore. Cele na smiech. Ale nazad k matelkovi, preco este neschvalil zodpovednost za ciny ktore vlada, ministry spravia ??? Fitnescentra budu chciet odskodne, nakolko maju na ne narok, Hascak bude chciet odkodne, preco to ide z dani, ked si to jeden saso vymyslel !!!

  5. Hlavne že bol prepad na nejakých vysypaných puberťákov z nejakého portálu Bádateľ…
    pripadá mi to podla porekadla zabi človeka si vrah a zabi ich milión tak si dobyvateľ…. smutné

  6. Čierna kocka není čierna kocka, ale biela guľa! 😄to úplne trafil, a niekto ako Kuciak sa obetoval, aby sme pochopili odstupom času, že čierna kocka je predsa len čierna kocka, len to potrebujeme počuť z úst najvyššieho 🙏

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img