ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Nový rok začal dramaticky. Nebyť suseda, mladý muž by takmer uhorel.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti zo Šamorína vyšetrujú prípad, z ktorého mrazí.

Na Nový rok, približne o 20.30 h, došlo v obci Zlaté Klasy k požiaru auta. 22 ročný miestny muž nasadol do svojej Škody Octavia. Podľa svedkov došlo počas jazdy asi  po 300 m k výbuchu. Plamene okamžite zasiahli celý interiér auta aj s jeho vodičom. Mladík stihol vozidlo zastaviť, vystúpil a bežal k neďalekej bytovke. Našťastie si ho všimol muž na balkóne a horiaceho mladíka pohotovo polial vodou. Mladý muž, aj napriek rýchlej pomoci, utrpel popáleniny II.-III. stupňa, na 62 % povrchu tela.

Ako prví na mieste zasahovali dobrovoľní hasiči zo Zlatých Klasov, ktorí vozidlo uhasili. Privolaná RZP popáleného muža previezla do ružinovskej nemocnice a podľa slov lekárov, pacienta uviedli  vzhľadom na rozsah popálenín do umelého spánku.

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy, z nedbanlivosti. Na mieste udalosti zasahovali aj experti z Kriminalisticko – expertízneho ústavu, ktorí obhliadkou auta nevedeli  predbežne ani potvrdiť ani vylúčiť cudzie zavinenie.  Bližšie informácie a okolnosti prípadu polícia naďalej preveruje.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto, alebo aj horšie mohol skončiť Majkov malý syn. Br….. a ty čo na to? Ako by si zaspával? Počítam že s tvojim svedomím dobre. Máš šťastie že sa to tak nestalo. Myslím že inak by si ťa Majko našiel.

  2. Pre Br….. 4. januára 2021, 22:05 – objednavatela podpalenia nasho auta si musi najst ZAKON.

    Musi sa zodpovedat za svoje konanie a aj za ostatnu diskriminaciu a nezakonnosti pachane voci nam pocas niekolkych rokov.

    Ano, zial musim potvrtdit, ze dodnes netusime akou nahodou v danom case nase dieta necakalo na manzelku v aute. Totiz po prvy raz isla manzelka najskor domov zobrat nejake veci a nasledne chcela ist pre syna do skoly cestou do studia. Inak viac ako rok to denne robila opacne. A syn sa hral v autosedacke cakajuc na nu.

    Nie sme veriaca rodina, no tu sme sa skutocne zamysleli nad tym, co moze taketo nieco sposobit…

    Cas bezi a zverejnenie mimoriadne zavaznych materialov, ako aj rozhodujuce podania pravnou cestou su na dosah.

    Som rad, ze po rokoch sa ludia zacinaju zamyslat nad zlocinom a mafianskymi praktikami, ktorych sa dopustali ludia vo vysokych funkciach riadenia statu az po niektorych konkretnych primatorov a starostov.

    Ocista spolocnosti musi nastat rychlo a ucinne. A tito ludia MUSIA SKONCIT V BASE.

  3. Nie sme veriaca rodina, no tu sme sa skutocne zamysleli nad tym, co moze taketo nieco sposobit…

    Na to je jednoduchá odpoveď – vaša nebohá veriaca babka

  4. pre Majka 4. januára 2021, 23:15 – je pravdou, ze jedina skutocna pamiatka na nu je kriz, ktory mame zaveseny v studiu pri dverach. U babky bol zaveseny nad dverami snad 50 rokov…
    Ze by na tom fakt nieco bolo?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img