ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

„ak by si dotyční policajti skutočne chceli uctiť pamiatku generála Lučanského a nechceli si len spraviť fotku na sociálne siete, salutovali by čelom k jeho fotke a nie k objektívu“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Je veľmi smutné, že tragédia, ktorá sa stala deň pred koncom roka 2020, sa okamžite stala živnou pôdou pre konšpirátorov, kvázi odborníkov a bezpečnostných analytikov (ktorých už väčšina médií k relevantným témam ani neoslovuje), a v neposlednom rade aj pre opozíciu.
Aby som to zhrnul:
Dostal som od včera množstvo správ, či je pravda, že som zakázal príslušníkom PZ uctiť si pamiatku generála Lučanského zapálením sviečky. Nie, nie je to pravda. Žiadny takýto zákaz som nedal. Vo vestibule prezídia bola pre príslušníkov PZ, pri fotografii generála Lučanského, k dispozícii kondolenčná kniha, kde mohli vyjadriť sústrasť. Sviečky rovnako horia pred budovou prezídia, kde vznikla aj fotka salutujúcich policajtov.
K tomu dodám len toľko, že ak by si dotyční policajti skutočne chceli uctiť pamiatku generála Lučanského a nechceli si len spraviť fotku na sociálne siete, salutovali by čelom k jeho fotke a nie k objektívu. To by pre nich nemala byť nová informácia a tiež to, bohužiaľ, o niečom svedčí…
Čo sa týka samotného vyšetrovania, z informácií, ktoré mám priamo od kompetentných, vyšetrovanie trestnej veci, v ktorej bol obvinený aj Milan L., je vykonávané zákonným spôsobom, pod dozorom príslušného prokurátora, preskúmavané aj rozhodovacou činnosťou súdov. Vedené je na základe množstva dôkazov, ktoré sa vyhodnocujú jednotlivo a aj v celku, priebežne sa zabezpečujú ďalšie dôkazy a podklady do spisu. Vyšetrovateľ žiadnym spôsobom neobmedzoval styk obvineného s rodinnými príslušníkmi, príslušná žiadosť o umožnenie návštevy vyšetrovateľovi doteraz doručená nebola.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To už je ozaj VELMI trápne,nemá vôbec cenu komentovať,a hlavne podľa jeho slov ,nikto z jeho blízkych nepodal žiadosť o návštevu.Toto nemá obdoby!!!

  2. Asi si bezny clovek s pamatou dlhsou ako tristvrte roka polozi otazku:

    preco tolko nezmyselnych konspiracii a tak intenzivna snaha spochybnit vysetrovanie a vsetky kroky sucanej vlady?

    Odpoved je jednoducha – ZMENY hlavne v PZ SR su pomale, viceprezidenti, krajski riaditelia PZ a dalsi klucovi riadiaci pracovnici su stale povodni dosadeni SMERom a zaviazani SMERu.

    Ked neboli odstraneni z funkcii oni, maju moznost pracovat na navrate systemu, v ktorom sa citili „doma“. Jediny skutocne ludmi ocakavany, no o to dolezitejsi ciel sucasnej vlady je NASTOLENIE ZASADNYCH ZMIEN v spolocnosti a odstranenie mafie, ktora nam ukradla stat. Cim skor si to vlada uvedomi, tym lepsie.

    Akekolvek otalanie sposobuje nedoveru ludi v ideu, ktoru volili a tym aj ludi vo volbach ideu reprezentujucich.

    A bude horsie…

  3. pre Miloš Majko 2. januára 2021, 13:37
    Miloš, ty vážne veríš tým taľafatkám o otrieskaní si hlavy o posteľ, pádu z vozíka a obesení sa na teplákovej bunde? Preboha Miloš, buďme aspoň trošku realisti. Viem, že si fanúšik tejto vlády, a že ich budeš hájiť ale prosím, zapnime mozgy. Mimochodom, prečo ešte Kolíková voči sebe nevyvodila zodpovednosť? Budem hnusný ale budem. Po Kuciakovi „akože verejnosť a spol.“ žiadali odstúpenie Kaliňáka aj Fica. Odstúpili. Títo čo? Majú už prilepené stoličky k zadkom? Už sa nevyžaduje vyvodenie zodpovednosti? Kde je teraz Matelko s jeho vreskotmi o spravodlivosti? Fakt už necítia ani štipku hanby?

  4. Nie je to jedno.
    Pán Mikulec, koľko tzv. „ústnych nariadení“ sa vydalo?
    Len tak, bez bumážky. Len tak, že „šéf“ povedal a drž hubu, lebo …

    A VY, nemusíte si umyť ruky?
    Skutočne, či to bolo tak či onak, máte jeho krv na svojich rukách!

  5. Vlado 2. januára 2021, 15:30 – vies dobre, ze neriesim nazory hlavne Kotlebovcov, Ficoidov a inych, su Vase a Vy s nimi zijete.

    Hlboko sa ma ale dotyka, ked tu niekto surovu POPRAVU dvoch mladych ludi co i len spomona, nieto este porovnava so samovrazdou cloveka obvineneho z trestnej cinnosti.
    Je to chore a uplne mimo realitu.

  6. Domnievam sa, že je vysoko nepravdepodobné, aby rodina generála po medializácii zranenia a počas vianočných sviatkov nechcela návštevu.
    Podľa informácie z tlače bola pani manželka v Ružomberku, aké pán generál tam už nebol. O Trenčíne nie je ani zmienka.

  7. Miloš.Nechcem obhajovať Lučanskeho. tu ide o to koľko oficiálnych správ sme už videli v TV.ani jedna nekorešponduje zo zraneniami čo mal Lučanský. počkame čo vypotia v pondelok,

  8. Manželka pána generála je momentálne najšťastnejšou osobou v republike, je za vodou finančne a má svatý pokoj. Za chvíľu tu budú niektorí požadovať vymenovať ho chudáčika za armádneho generála, blahoslaveného a svatého mučeníka

  9. pre Miloš Majko 2. januára 2021, 16:53
    Ale ja som sa ťa nepýtal na názory Ficoidov a Kotlebovcov, ale či veríš rozprávke o otrieskaní si hlavy o posteľ, páde z vozíka a potom samovražde na teplákovej bunde. Lebo tomu asi väčšina zdravo uvažujúcich ľudí neverí. No nikomu nič vnucovať nebudem ani ho za iný názor zhadzovať. To prenechám mudrlantom, ktorí všetko vedia najlepšie.

  10. Pan Majko, pokiaľ viem, tak aj Mikulec bol obvinený… Potom bol zbavený obvinenia.

    Prečo by nemohol byť aj Lucansky zbavený?Prečo toľko útokov naňho? Prečo nie až po právoplatnom rozhodnutí súdu?
    Žeby dvojaký meter?

    Je mi na grc z tohto ministra. Nemá ani toľko úcty, aby držal hubu.

  11. Myslím si, že manželka s deťmi sú spokojní, že otec rodiny sa obetoval a zachránil im majetok.Poníženie rodiny z vyšetrovania, odpykávania si trestu už nebude, všetko sa zastaví.
    Určite bol veľmi dôležitým svedkom, výzorom chladným človekom ale rozmýšľajúcim a preto verím, že dobre vedel čo robí. Mrtvi sa nesúdia a majetok zostáva rodine.

  12. Ved viceprezident pz je seredan a ty napises toto?

    “Odpoved je jednoducha – ZMENY hlavne v PZ SR su pomale, viceprezidenti, krajski riaditelia PZ a dalsi klucovi riadiaci pracovnici su stale povodni dosadeni SMERom a zaviazani SMERu.

    Ked neboli odstraneni z funkcii oni, maju moznost pracovat na navrate systemu, v ktorom sa citili “doma”. Jediny skutocne ludmi ocakavany, no o to dolezitejsi ciel sucasnej vlady je NASTOLENIE ZASADNYCH ZMIEN v spolocnosti a odstranenie mafie, ktora nam ukradla stat. Cim skor si to vlada uvedomi, tym lepsie.”

    Nemyslim si ze mal problem byt ko

  13. anonym 2. januára 2021, 17:39,takže podľa Teba si najprv chladnokrvne rozjebal hlavu tak že si vtlačil oko do nosnej dutiny a potom nasledovala 12 hod.operacia.a za niekolko dni sa obesil. Si mysliteľ

  14. seredan boze ake problemi tu preberate ked sa tu neriesi covid tak tohle ked sa obesi normalni clovek tak po nom ani pes nestekne nasa vlada vie co robi a robi to dobre sedte doma a bude pokoj pekny vecer prajem

  15. Vlado 2. januára 2021, 17:19 – ja nikde nepublikujem ZIADNE hoaxy, nezmyselne teorie, ale vysledky vysetrovania.

    Nebol som pri jeho konani a mam svoj nazor na to, ako sa veci mohli udiat. Zdoraznujem – MOHLI.

    Vo svojom clanku den pred jeho smrtou som napisal, ze nechcem vidiet tachto ludi v hrobe alebo na invalidnom voziku, ale ak su vinni, tak v base.

    Je mi jedno, o aku personu sa jedna – kazdeho pripad musi byt vysetreny. A ver, ze viem, o com hovorim. Uz takmer 5 rokov to citim konkretne a osobne.

  16. Och majko 2. januára 2021, 18:11 – ano, presne viem co som napisal a prave preto, ze poznam veci a ludi OSOBNE, ako aj prepojenia, si to napisat dovolim.

  17. po precitani vyjadrenia usateho zmrda, mam dost toho aby som sa slusne a s uctou vyjadril k vedeniu policie.
    Ty arogantny bastard!
    Myslim, ze viac ani netreba.
    A vy, pani policajti, ktori si este vazite pracu a cest policajnej prace, dobre poucte svojich mladsich kolegov, aby sluzili ludu a nie zmrdom. Nech si dobre precitaju eticky kodex prislusnika PZ, cl.2.
    Pan PPZ, cl.11.

  18. Mikulec, rovnaky zapredanec ako vodca z TT , sluzia zapadu za vsimne. Keby policajti ukazali xicht tak dostanu akurat tak 15/6 , cize pre ludi co nevedia o co sa jedna, je to 15 percent dole z platu na pol roka. Taketo su tu maniere za Matelka. Akonahle poviete krive slovo na tuto vladu , tak mate pokarhania, strhnute z platu , alebo na Vas budu tlacit aby ste isli do civilu. Ci uz general mal nieco mimo zakon , alebo nie, stale plati prezumpcia neviny. Cize sa na neho hladi ako na nevinneho, pokial súd nerozhodne inak. Mala viat cierna vlajka. Ale kedže vodca to neschvalil, tak neveje nic. Ludia treba sa zobudiť, treba predcasne volby. A nech uz bude akakolkvek zostava , ten pan z TT nesmie byt premier. Nici Slovensko. A pre mudrlantov, ze ked som proti vodcovi , tak som za Smer, Hlas, LSNS a podobne. Nove volby rozhodnu o zostaveni vlady, nerobte polarizaciu , že bud Matel alebo peklo. Lebo tak to nieje. Do volieb 2020 kandidovalo 24 politickych subjektov. Hrat tu Matelkove divadlo, že ked nie Matelko tak zlodej fico, Hlas, alebo Kotleba, je len populizmus hodna plagiatora z TT.

  19. Pe toho nadomnou- evidentne si nejaký policajt, ktorý zúfalo túži po návrate starého vedenia a ktorému tečie do topánok. Neboj sa, žiadne predčasné voľby nebudú, ešte treba dokončiť čistky od mafie v štátnych orgánoch. A čierna vlajka na štátnej inštitúcii, akam sa dáva ina keď je štátny smútok? Ani keď zahynie policajt pri akcii, tak sa tam nedáva, prečo by sa mala dať za samovraha- možno bol kedysi dobrý policajt, ale vidina peňazí ho zlákala na korupciu.

  20. pre Vlado ty si presne jeden z tych mudrlantov,co vsetko vie…..zaiste si aj vsade bol,len psi si pred sebou sadaju na rit,aby si im do nej nevliezol….za to,ze poznas zopar ludi,tak nemozes hned napisat,ze vacsina zdravo uvazujucich ludi….

  21. Je zaujimave ako vsetci nieouce vrestia o prezumpcii neviny, ale len pre generala. Mikulec,Nad, Matovic, su aj bez sudu dopredu vrahovia co zeru male deti a cipuju ich rodicov. A po nociach falsuju diplomovky.

  22. Anonym 2. januára 2021, 20:46 – nikdy som politikom neveril a vzdy som preveroval plnenie ich slubov. Tak tomu je aj teraz. Sluby zial neplnia dostatocne razantne – zmena prichadza pomaly a je malo ucinna.

    Na rozdiel od niektorych jedincov, ja pragmaticky hodnotim moznosti. A tych vela nie je.
    Mame demokraciu a system, v ktorom je potrebne respektovat zakony.

  23. 😀 chodte dnes sluziť, dnes sa v statnom aparate zavidi aj pekne pocasie mrtvemu na pohrebe. Keby viete co robi Nad v OSSR, tak ho napichnete na vidli. Uvedomte si ze odpocuvaci system z Izraelu maju aj OSSR, uz za cias Galka to fungovalo cudne, teraz je tam Nad a Galko je jeho prava ruka. Len si spomente ako sa vyhrazal Nad, ked ho mala NAKA riesit, za to že Balciara nezakonne preveroval. Pani pri valove zakony mozu porusovat ? Cela tato zapredana vlada sluzi zapadu. Sme pokusne zajace pre zapad, Preberte sa. Ludia co volili vodcu, to su neludia – bezmozgovci.

  24. Sme my to hlupáci,že nechceme veriť,čo sa stalo,a to prosím pekne ani nie behom týždňa.Generala odvezú do Ružomberskej nemocnice,lebo sa chudák zraní pri cvičení,no šak ,keď je taký nešikovne.Potom spadne aj z vozíkom náznak a udrie si hlavu.To musel ale dlho trénovať.Potom sa obesi na teplakovej bunde,Skoro 2metrovy chlap a to behom 9.minNo tak sa pýtam,čo je na tom divného?Potom Nad(Nagy) chráni statočne jeho osobné práva,a to až do jeho smrti.No ,a Lúčanská zabudol požiadať ,aby mu dovolili návštevu manželky.Zabudol som niečo?.Ja neviem,čo vlastne všetci chcete.Jasne jak facka nie?Samovražda.

  25. ludia s Majkom sa neda diskutovat rozumne. Je to strata casu. Vsetci co nezdielaju jeho nazor su kotlebovci, ficovci, pripadne fasisti. Len on je letadlo. Nenicte si peknu nedelu. Majko sa vie porozpravat len s volicom OlaNO, lebo maju spolocne nazory a pohlad na svet. A ked som videl status byvaleho stb-aka Budaja, Majkovho vzoru tak som si povedal a staci, taketo sracky citat uz nebudem.

  26. Seredan a toto co si ty vyplodil je podla teba diskusia? Iba zmes primitivnych urazok, najrozumnejsia cast tvojho prispevku su posledne 3 slova.

  27. seredan 3. januára 2021, 12:39 – skus fakty, nie vseobecne nezmysly – keby som mal obavyn ze sa ma anonym dotkne, nedal by som Ti moznost napisat tu ani slovo.

  28. Ja nedavam riesenia a NIKOMU NENUTIM ZIADNE nazory a vysvetlenia nicoho, co neviem preukazat. A cudujem sa kazdemu, kto to robi a este ani nepripusta nic ine, len svoje vysvetlenia vsetkeho, co sa deje a to este aj z toho, co si nacita na nete.

    V pripade smrti Lucanskeho nik zatial 100% pravdu nevie, lebo nik s nim na cele nebol. Tak hovori sprava.

    Jedine vysetrovanie niekolkych odbornikov z roznych odborov dokaze dat odpovede na otazky takyjuce sa jeho smrti.

    Kazdy z nas moze len predpokladat, ako to bolo, co ho mohlo dohnat k samovrazde, ci kto by mal pripadne osoh z jeho pripadne vrazdy – poviem to inak, jeho smrti.

    Uz aj niektori politici volaju po nezmysloch, ako je napr. videozaznamy z basy a pod.

    Co sa tyka zverejnenia kamerovych zaznamov z basy – to uz ludia fakt nerozmyslaju? Ani mestska policia verejnosti / dokonca ani poskodenemu NESMIE vydat zaznam z ukradnutia kolies na jeho aute. Vydat ho moze len organom cinnym v trestnom konani a tie mozu rozhodnut, ci pre vysetrovanie ma zmysel zaznam zverejnovat.

    Ked uz idu Ficoidi a konspiratori uplne a vo vsetkom za ciaru, co keby zacali pytat zverejnenie rozlozenia straznych stanovisk, bezpecnostnych opatreni vo vaznici a rozpisu kto, kedy a kde sluzi?

    Ludia, fakt si neuvedomujete, alebo nechcete pripustit, ze gen. Lucansky bol NIE doma v obyvacke, ale v ustave na vykon vazby po obvineni zo zavaznej trestnej cinnosti, ktoru mal pachat v pozicii verejneho cinitela?

    Bol obvineny zo zlocinov a jedine vlastnou smrtou sa mohol vyhnut vysetrovaniu skutkov davanych mu za vinu, prepadnutiu majetku a jedine tak mohol uzatvorit svoj zivotny pribeh tam, kde sa v danom momente nachadzal.

    A nechcete si uvedomit, ze tam nezabludil len tak, ale na zaklade dokazov predlozenych prokuratorovi vysetrovatelmi a na zaklade ulozenia vazby sudom?

    Ved vy tu popierate samotnu podstatu fungovania statu a to len preto, ze chcete / vyhovuje vam spochybnit Matovica a je vym evidentne jedno, akym sposobom sa k tomu dopracujete.

    Gen. Lucansky bol vo vazbe, kde bol POVINNY respektovat poriadok, predpisy a posluchat prikazy aj tych najnizsich prislusnikov ZVJS. Bol na urovni kazdeho ineho obvineneho, nemal narok na ziadne vyhody a jeho hodnost a zvyky rozkazovat inym, mu v danom momente boli na pritaz. Ked nie pre nic ine tak preto, lebo kazdemu po cely zivot rozkazovat zvyknutemu cloveku musi byt skutocne tazke preorientovat sa na stav, kedy rozkazy, obmedzenia a aj urcitu formu ponizenia musi zrazu znasat on sam. A v pripade uznania viny a odsudenia uz do smrti…

    Matovica je mozne kritizovat skutocne za vselico, no ze by snad sucasna vlada mala nejaky prospech zo smrti Lucanskeho, je naivne co i len mysliet si, nie to este tym argumentovat.

    Jedine ludia ktori boli za jeho prezidentovania PZ (aj jeho predchodcu) kryti, neboli vysetrovani, alebo ho korumpovali – jedine tymto ludom moze vyhovovat jeho smrt. Pre stazene (nie nerealne) vysetrovanie kauz a tym potrestanie ludi, o skutkoch ktorych pravdepodobne ani len netusime. A on o nich minimalne z pozicie svojej funkcie vediet musel az velmi dobre.

  29. V dnešnej dobe sa dá monitorovať všetko, stačí nato jedna kamera zvlášť keď už jeden pokus o samovraždu mal. Tak že niekto mal záujem aby mlčal. Naveky.

  30. Majko ty si bud 5x studoval psychologiu cloveka, alebo si len rozpravkar. Lebo to co pises to si psycholog nedovoli napisat po 5 sedeniach o pacientovi. A ty hned z rukavu povies o zatial len obvinenom, cize stale plati prezumpcia neviny, že nieco neuniesol a spachal suicidne konanie. Dalsia vec , stale pises o Ficoidoch, Hlasoch, Fasistoch, predstav si , že ja som nevolil ani jednu tuto stranu, ale zastavam nazor , že Matovič nepatri na post premiera a ani strana OLANO do parlamentu , nie to este do vlady SR. Ked už si taky zdatny psycholog, tak by si mal rovnaky posudok spravit aj na Matelka, pretože tam je očividne , či je v poriadku alebo nie, kedze sa nam na verejnosti ukazuje už cez desatročie.

  31. Pre Miloš Majko 3. januára 2021, 20:46

    Súhlasím so všetkým čo ste napísali, taktiež si myslím, že to bola bilančná samovražda, racionálne zhodnotil v akej je pozícií a čo ho čaká. Len mám dojem, že si v niečom sám odporujete.

    Vy ste v diskusii pod iným článkom napísali „…jasne ze nedam ZIADNE vysvetlenie ziadneho jeho konania. A cudujem sa kazdemu, kto ho dava a este ani nepripusta nic ine, len svoje vysvetlenie.“.

    A v tomto článku uvádzate „Bol obvineny zo zlocinov a jedine vlastnou smrtou sa mohol vyhnut vysetrovaniu skutkov davanych mu za vinu, prepadnutiu majetku a jedine tak mohol uzatvorit svoj zivotny pribeh tam, kde sa v danom momente nachadzal.“.

    Nemám to považovať za Vaše vysvetlenie?

  32. Obesil sa, lebo sa obesiť chcel, zrejme mu už všetko došlo ….mal obrovský plat, obrovské odstupné a stále mal málo …..vedel, že po dokázaní viny by mu bol zobratý všetok majetok, hodnosť, …..ostala by mu iba hamba ..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img