ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Od zajtra čaká Slovensko tvrdý lockdown. Zakázané sú aj návštevy.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

O nových obmedzeniach nás dnes večer informoval minister zdravotníctva Marek Krajčí a hlavný hygienik Ján Mikas spolu s ďalšími predstaviteľmi vlády.

Od 1.1.2021 od 5.00 hod, sa mení uznesenie vlády o zákaze vychádzania, kde sa rušia viaceré výnimky a odporúča sa hlavnému hygienikovi SR prijať vyhlášku, kde bude zakázané:

  • akékoľvek návštevy
  • prevádzkovanie lyžiarskych stredísk
  • ubytovanie nových hostí v hoteloch a rekreačných zariadeniach
  • otvoriť kostoly pre verejnosť
  • konzumovať jedlá v exteriéri prevádzok, len „vezmi so sebou“ služba
  • pobyt v prírode – len v rámci okresu
  • zamestnanie len formou home office, výnimku majú zamestnanci vzhľadom na povahu ich práce na základe rozhodnutia zamestnávateľa

Zatiaľ tieto opatrenia budú platiť do 24. januára 2021.

Tlačová konferencia po mimoriadnom rokovaní Vlády SR tu:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kto komu teraz bude nadavat do idiotov?
    Zavrel mu lyziarske stredisko.
    Ved to bolo na hanbu sveta. Boj proti Covidu a strediska, hotely a hromadne vylety do prirody povolene? Toto malo byt nonstop zakazane do ukoncenia pandemie. Alebo stat nema eura na odskodnenie tych, ktorym to zakaze?

  2. Idioti, 3 hodiny pred Silvestrom menia pravidlá, čo chrapali?
    Čo ten čo nepozerá tv noviny každé 3 hodiny aby vedel čo môže a čo nie?
    Netransparentne kšefty s firmou čo podľa zákona sa ani nesmela zúčastniť výberového konania.
    Nemá 17 000 na DPH ale má milióny na testy … 😂
    Matovič a ďalší skončíte v base a možno sa v nej zranite pri cvičení …

  3. A o prísnych opatreniach na hraniciach opäť nič..
    Čiže Ukrajinci, Rumuni, Srbi a iná háveď si bude pendlovať jak bude chcieť, voziť nám sem utečencov v kamiónov, zatiaľ čo mňa s najväčšou pravdepodobnosťou bude zelená buzna drbať ráno na okraji okresu, keď pôjdem do práce..
    A nazveme to „prísne“ opatrenia.

  4. Krista už pred sviatkami bolo jasné, že je zle. A v posledný deň v roku večer zmenia pravidlá s účinnosťou od 1.1.2021. Kde boli doteraz? Teraz riaditelia nemocníc môžu ísť silvestrovať do roboty a zmenežovať zmeny v poskytovaní zdravotnej starostlivosti od zajtra. To sa fakt nedalo skôr.

  5. Kašlite nato, buďte doma a buďte zodpovední..uz nehladaj kto čo ako napísal..mňa to tiež nebaví už takto byť ale neustále negovanie toho čo povedia nikam nevedie

  6. Hlavne ze do Skladov a Automobiliek ide 45 ľudí v jednom autobuse…nikto tam neochorie oni sú chudáci nesmrteľný…tých treba nechať doma.. Tak ako na Jar 2020

  7. Odmeny zdravotnikov na oddeleniach Covid na 7 eur na hodinu.
    OK. Zasluzia si, ved sa staraju o zivoty.
    Na druhej strane, je to z penazi z „prazdnej spajze“?
    A co pekari. Potravinari, … Aky chlieb budeme zrat, ked budu vsetci pekari pozitivni. Maso nebude, sunka parky a ziadne party.
    OK. Bude hladomor. Co dalej. Dame si euro do papule a odskodnime vakcinou.
    Pojdem do Svajciarska a napisat letak na dvere.

  8. P.F. 2021 všetkým ľuďom dobrej vôle aj Sereďanom.

    Vážení začína nový rok a problém starého roka stále pretrváva ide hlavne o :
    „Pod priame riadenie primátora podlieha aj mestská polícia“.
    Prosím Vás , videl niekto členov polície (ktorých je neviem presne, ale údajne 25 kusov ) chodiť po meste a vykonávať službu v zmysle nariadenia vlády ?, asi nikto, lebo títo darmožráči sedia ako vši v kožuchu na služobni , sú hermetický uzatvorení a to preto aby ich asi nezastihla táto pandémia.
    Po meste chodia ľudia, dovolím si povedať viac ako 60% takýchto debilov chodí bez ochrany ich smradľavej huby a raťafáka.
    Kde je mestská polícia ??????? prečo nekontrolujú porušenia vládneho nariadenia ???????? prečo takýmto idiotom nedávajú pokuty ??????? to je čistá nečinnosť od polície , ktorí sú veľmi dobre platení z našich daní. Ale pes je zakopaný zrejme inde : Čo primátor ktorý má familiárny názov „veľké brucho“ je hluchý ?, slepý ?? alebo nedajbože hlúpy ????, keď takéto nariadenie pre tých jeho darmožráčov čo sedia len v budove nevydá aby takto svojou preventívnou a represívnou činnosťou zabránili šíreniu pandémie.
    Asi “ veľké brucho “ pozabudol, alebo mu niekto zabudol povedať, že samosprávy zabezpečujú plnenie vládnych nariadení.

    Je na Vás všetkých či predmetnú skutočnosť prejdete mlčky, alebo sa pridáte k tým čo tento neduh veľkého brucha a jeho verných darmožráčov budete odsudzovať a verejne pranierovať. Budú aj taký ktorý ho budú voliť, lebo šijú spolu do jedného vreca.

    Bolo by dobré, keď, že začína nový rok, začať aj s čistením “ tohto Audiášovho chlieva“ , veď ide aj o Vaše zdravie a Vaše životy.

  9. odmeny – ty prašivý závistlivý zdegenerovaný všivavý pes. Pekárovi zomierajú ľudia pod rukami? Ty máš páru, čo tie sestričky zažívajú? To nie je sem-tam mŕtvy raz za čas ako doteraz, zomierajú im v posledných dňoch desiatky pacientov. Nie sú na to psychicky pripravené, nikto nie je. Smrť udusením je strašná smrť. Sú vyčerpané, na dne a do toho na silvestra telefonát, že sú ďalšie kolegyne pozitívne, že v nočnej ich bude ešte menej na viac pacientov. Choď si to vyskúšať aspoň na 5 minút, zoberú aj pekára za sanitára alebo upratovača, všetci sú vítaní. Ale lepšie ti je sedieť doma v teple na riti a závidieť im tých pár eur. Bože takto sa rozčúliť hneď na nový rok

  10. auDiasov chliev?? vazne?? nepouzivaj vyrazy, ktore si len niekde zapocul, nerozumies ich vyznamu a ani ich nevies spravne napisat. 😀

  11. „veľké brucho“
    má určite mnoho nahrabané za tie roky, ale zdravie si nekúpi a pandémia môže zasiahnuť aj jeho a jeho rodinu, keď s prepáčením sere na preventívne opatrenia a nenariadi aby mestský darmožráči – rozumej – policajti, nesedeli na stanici ako idioti ale vykonávali službu a tých čo rúšky nenosia nesankcionovali a keď nie pokutou tak dôrazným upozornením a zaznamenaním jeho osobných údajov.

  12. Ak si labilny, daj si prasky.
    Ako mozes normalne zit, ked ta rozculi moj nazor? Utri su hubu a nepen. Nemocnice su plne a s besnotou musis k veterinarovi. Aj ovce mozu dostat besnotu? Nastudujem, napisem ti.

  13. To Rebel – automobilka v najväčšej dedine má teraz voľno ale v decembri museli ubrať z merania teplôt na vrátnici, lebo by nevedeli postaviť smeny. Boli prípady, keď museli rozpustiť smenu lebo pri preventivnom testovaní mali polsmeny pozitívne. Teraz sme doma na dovolenke, tak im to vyhovuje lebo ak budú ďalší pozitívny tak im vyzdravie skoro celá fabrika a v januári môžu robiť ďalšie kusy

  14. Pre Lola príspevok 1.1.2021 o 12.11 hod.

    Ty si zrejme ďalší ryťovlez “ veľkého brucha “ ale to je tvoja vec a úbohosť.
    Len pre Teba na vysvetlenie: pisárska chyba to nie je nič, veď význam slova sa nezmenil a celý národ to pochopil len Ty s tvojim IQ máš problém. Ale rád ti to ozrejmím.
    Augiašovský chliev – vo význame neporiadok.
    Augiašov chliev – v dnešnej podobe vyjadruje pomenovanie pre prostredie plne špiny, chaosu a neporiadku. Na miestach o ktorých sa takto hovorí vládne nečistota a vyčistiť ho znamená likvidáciu neporiadku tam, kde je to potrebné.
    No a teraz mudruj Ty macher.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img