ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

ZUBATEJ SME HODY SPRAVILI

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
ZUBATEJ SME HODY SPRAVILI
Otvorme reštaurácie! Hneď! Robíme veľkú chybu, že my tých infektológov počúvame! Na čo my máme tú krivku znižovať, keď ona znova porastie? K tomu totálna 2-mesačná neschopnosť nakúpiť prepotrebné testy … len kopa výhovoriek … a logický výsledok sa dostavil … ľudia v stovkách umierajú a zdravotníci kolabujú.
Robili sme si z covidu srandu, posmešky, zasadnutia Pandemickej komisie sme pred ľuďmi vyhlasovali za “tliachaniny”. Len preto, aby sme získali politické body. Tie populistické žvásty sa však ľuďom pod kožu dostali. Začali nimi žiť a nimi sa riadiť.
A dostali sme sa do pasce. Masívne množstvo ľudí nebezpečným populistom uverili a opatrenia masívne ignorovali. Testy stále neboli, plošné testovanie sme nezrealizovali … a vymklo sa nám to preto spod kontroly. Prijali sme lockdown, ale čísla dramaticky rastú napriek tomu. Netvor nabral príliš na sile a naša obrana je už príliš slabá – len preto, že si mnohí žijú vo svojom sebectve a nedodržujú nič.
Babky, dedkovia, otcovia a mamy končia v zúfalom stave v nemocniciach, lebo ich prišli deti a vnúčatá navštíviť. Bez testu, bez rúška, veď sme hrdinovia, na covid serieme! Zabíjame si vlastnú rodinu, lebo nás opantal pocit božskosti. Mám mobil, mám klávesnicu, mám teda vlastný názor … šup s ním tam … a som hrdina. Oplzlo, vulgárne, ale účinne.
Zubatej sme hody spravili. Vlastným sebectvom a nulovým EQ. Myslíme na seba a vlastné pôžitky. Čo tam po starých, nech umrú, ušetríme dôchodky! Čo tam po chorých, príroda to sama zariadi a my ušetríme na nich výdavky!
Pandémia sa stala katalyzátorom zla. Hucká v nás zlo, ktoré doba normálna ututlala v nás. Teraz ukazujeme skutočné charaktery a niekedy sa nestačíme čudovať. Zrazu z vľúdneho človeka je klbko nenávisti a dokáže priať smrť. Z introvertky kamarátky je zrazu na fejzbuku Jana z Arcu proti vakcíne … a evidentne jej to imponuje. Čudná to doba. Zlo tancuje.
Spamätajme sa, prosím! Dodržujme nariadenia a čísla pôjdu výrazne dole. Ale, ak si naďalej svoje pôjdeme, peklo na Zemi zažijeme. Máme to v našich rukách a nie je to fráza. Cca každý 20-ty je dnes na Slovensku pozitívny … ísť na Silvestra k známym, môže byť preto rozhodnutie smrteľné.
Rodičom a starkým urobíte najlepšie, ak za nimi nepôjdete, verte. Zavolajte im, píšte im a dokážte im lásku tým. Múdre a láskyplné rozhodnutie do najbližších dní prajem.🤞🇸🇰 #VerímVSiluDobrýchĽudí
ps. VEĽKÉ ĎAKUJEM všetkým Vám, čo vytrvalo dodržujete opatrenia … len na to, aby Vaša snaha nevyšla nazmar, potrebujeme oči otvoriť aj tým ostatným.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ked ti niekto ochorie z rodiny a nevezmu ho do nemocnice potom mozes ist na psychotesty tam maju volne miesto aj pre celu tvoju rodinu

  2. reštaurácie.su zavreté. a furt to stupa. deti maju prázdniny a väčšina ľudí dovolenky, a furt to stúpa. zakažte ludom dýchať nebude sa to prenášať. Ale hlavne nechajte otvorene lyž.strediska. táto vláda robí chaotické rozhodnutia

  3. Matovic dufam ze raz skobcis tam kam patris aj zo Sulikom za tie testy.Na celom svete nikde zase nejsu testy iba tam kde ich Igor kupil od svojho kamarata.Sulik ich teraz kupil od toho isteho a este drahsie vsak preco nie biznis musi pokracovat .Treba zatuchnute kostoly zavret a nie restauracie chory clovek nepojde jest do restiky ked nema na nic chut ale babky dedkovci najrizikovejsia skupina sa budu zhromazdovat jedna radost.Zdravy clovek ma obmedzenia a nakazeny poslanci mozu ist do parlamentu hlasovat za ich vzhody a ksefty som zvedavy kolko by ich tam bolo keby sa hlasovalo napriklad za zvysenie dochodkov ani jeden potkany prasivy daj boh casu ked sa budu tieto svine vesat na namestiach zapredany zidoamerikani

  4. Matovič aj s celou bandou do basy!

    Covid nakazený poslanci v parlamente či cestovať cez celé Slovensko do neho vlakom, autobusom?

    Kolárove vlaky pootvarane …

    Patríte do Basy!!

  5. Príde nová vláda, rozviaze ruky polícii a Covid nakazený šíritelia corony aj s Matoebovičom aj s kobylou z Arca Capital skončia v base na dlhé roky!

    Tam si Kolár nebude musel dohovárat sukacky s 15 ročným drogovozavyslim dievčaťom či transvestitom.

  6. mam pocit ze mafia posobiaca za predoslej vlady ma neskutocny strach z toho ze terajsia vlada uvolnila ruky organom cinnym v trestnom konani sudim podla mnozstva a itenzity nenavistnych prispevkov na adresu novej vlady ale to sa dalo cakat

  7. Hlas 27% koľko o rok 37%?
    Matovič vo voľbách 26 %, teraz 14%, koľko o rok?
    5% či ešte menej?
    Porušili toľko krát zákon v núdzovom stave, že je to na niekoľko doživoti.

    To radšej mal byť premiérom predseda Jednotného roľníckeho družstva ako tento nekompetentný psychos

  8. K pelemu podľa všetkého preskočili všetci čo majú niečo za ušami, ziga, sako, raso atd., to ho pochová, to bola jeho naivná chyba…

  9. Od noveho roka si pacienti s porazkou priplatia za lieky od 30 eur az do 80 eur mesacne,ked sa chcu vyhnut plateniu,musia prejst na generika..fasisticka ideologia v priamom prenose..

  10. Ak si „pele“ zakladal novu stranu, urcite bral do uvahy aj mozno takuto situaciu, ze niekto mohol mat nieco za usami.
    Neriskoval by. A sam dobre vies, ze by si urobil to iste.

    Dnes, ak je politik skutocne cisty a nic na jeho hlavu nemaju, ani media ani spinavci, tak nieco vymyslia a to len preto, aby ho mohli politicky znicit.
    Osobne, Pellemu drzim palce!

  11. naivna chyba? 1. januára 2021, 12:53 – Pellegriniho (a kazdeho, kto sa do NR SR dostane v jednej strane a nasledne si zalozi stranu druhu do ktorej prestupi) povazujem za vypocitaveho a zakerneho spinavca, ktory takmer cely jeho aktivny zivot tazil zo SMERU (aj spinavosti, tunelov, funkcii) a nasledne ked sa SMER zacal topit v kauzach na seba nalepil vycsinu jemu obdobnych jedincov, ktori chcu v politike prezit za kazdu cenu.

    Pre obdivovatelov SMERU, tych, ktori boli SMEROM ci s jeho podporou dosadeni do funkcii (policajti, prokuratori, sudcovia, starostovia primatori, uradnici a spod., ) ale aj podnikatelia po niekolko volebnych obdobi taziaci z toho, ze SMER je pri moci urobia vsetko preto, aby sa im blizki „politici“ vratili nazad k moci.

    Hovoria si „NASI LUDIA“ a idu podla hesla „Vyhraj volby a mozes vsetko“.

    To hovoria a konaju tak oni, nie ja.
    Prave az dnes sa presne identifikuju ludia, ktori medzi nich patria. Pamatate si, ako pred rokom bolo tako najst cloveky, ktory sa priznal ze je volicom SMERU?
    Dnes ich mame 27 % pekne identifikovanych na socialnych sietach, v rodinach, medzi priatelmi…

    Vysli z poza krikov a kricia, my sme HLAS Pelleho !!

    POZOR !! Aj samotni vplyvni SMERaci (Benova) a dokonca aj Fico hovoria, ze ide o SMER 2.

    Preto vsetky KAUZY SMERu su rovnako KAUZAMI HLASU.
    Ti, co v SMERe zostali, aspon neobracaju kabaty a nie su tak neskutocne zakerni a podli.

    … a oni to vedia podstatne lepsie, ako my…

  12. PAN Majko, budete tak pisat aj po skonceni vlady Matovicam Teraz to nie su „nasi ludia“ ci „zmrdi“?
    Vyhral volby a moze vsetko?
    !!
    Niekedy sa nad vasimi prispevkami zamyslim, ci to naozaj myslite vazne s vasou objektivitou. Ak je to vas nazor, beriem. Ako nazor novinara a je to ako prezleceny kabat!

  13. Objektívny? To je čo.Pan Majko,koho Vy považujete za špinavca alebo zmrda,je.nam už všetkým známe.(Apropo,neviem z akého dôvodu sa vždy používajú také slová,a taký pátos.) To ,čo ste Vy napísal,je len z Vášho zaujateho postoja,názor,ktory nemá žiadne opodstatnenie.Je to úplne jednoduché.Ludia okolo Peleho chceli ísť inou cestou,ako Fico,ale určite s charakteristikou sociálnej demokracie.Na Slovenskej politickej scéne sa táto strana upevní,či chcete,alebo nechcete.Tu nejde vôbec o osoby ako také,tu ide,a to v celosvetovom merítku,akú vrstvu ľudí v sociálnom a spoločenskom dianí sa snažia zastupovať.Co je Olano?Je to strana 4 lebo viacej ľudí,ktorá deštruktívne pôsobila za bývalej vlády.Koho zastupuje?Anti Smer,čo bolo za svojej doby dosť dôležité.Teraz svoju úlohu zohrala,a hádam nie hneď,ale určite zapadne do zabudnutia.Socialna demokracia tu bude i naďalej,ako aj bola us sto rokov.Zmena bola potrebná,to áno,ale to nie je zmena,to je čistá politika pomsty politických čistiek,Zmena sa musí urobiť s ľuďmi,ktorí majú vízie,ktorí vedia presvedčiť a strhnúť ľudí so sebou( Napr ako Dubček v 68. roku.Pozatvaraju sa ľudia,tým sa chcú zbaviť opozície,Po voľbách to bude zase naopak,takže nič sa nezmenilo.Akurat sa vymenili ľudia.

  14. Takže ľudia ako Jankovská sú podľa teba chudátenká opozičné, zavreté z pomsty a tú tvoju sociálnu demokraciu plnú oligarchov a mafie si strč do riti.

  15. Dubcek v 68? Nie v 69? Myslel si na obuskovy zakon? Cakal som kedy jeden bolsevik vytiahne druheho – dobreho bolsevika, ktory chcel nasadit dobermanovi ludsku tvar. A Hlas podobny hlasu smeru, zrazu iduci po inej ceste, ale az po prehre vo volbach?

  16. Mas na mysli sucasnu mafiu?
    Tu mafiu, v ktorej niekto bohatne spinavym sposobom z nakupov testov a drzi ludi v nudzovom stave?
    Tu mafiu, ktora slovenskemu ludu nadava do opic? Tu mafiu, ktora vyhrala volby a mysli si ze moze vsetko? Protizakonne drzat podozriveho, alebo obvineneho vo vysterovacej väzbe…bez relevantnych dokazov a nie na zaklade pochybnej jednej vypovede nejakeho zmrda.

  17. Jozef,tomu takzvanému boľševikovi Dubcekovi,nesahas Ty ani po členky.!!!Bol významnou osobnosťou Slovenská,Tvoji priaznivci nie sú zatiaľ NIC.

  18. Anonym 1. januára 2021, 14:11 – drzim palce vzniku socialnej demokracii. Skutocnej.

    Napiste prosim, kto KONKRETNE zo sucasneho HLASu je socialny demokrat. Kto sa tak sprava, kto tak kona a cim je charakterizovany.

    Dakujem za odpoved.

  19. Matovic do žiadnej basy nepojde. Musia vydržať minimálne tieto 4 roky aby celu tu smerohlasnu bandu a ich kumpánov pozatvárali za to čo napáchali.
    Tie úbohé výkriky ich spriznencov, ktorí mali nejake omrvinky z toho keď boli pri moci ma vobec nezaujímajú. Vidím ako vyplakavaju v diskusiách a píšu rôzne báchorky a konšpirácie čo im skrsnu v hlavičke. Ubohe.

  20. 53 ročný šuhajko, ďakujem za kompliment. Aby si bol v obraze, Dubček má svoje zásluhy, je naša významná osobnosť v dejinách, viem o ňom určite viac ako ty, ale s tým zahraničím si to prehnal, tam nemá o ňom nikto ani potuchu, teda okrem Čechov možno. Keď je u teba špinavá demokracia, aká bola za Dubčeka, čistá? Demokracia je demokracia, prečo špinavá, nemáš rád demokraciu? Máš rád totalitu? Tak prečo potom spomínaš Dubčeka, on keby vedel o tvojich názoroch, tak sa v hrobe obráti. Ozaj, vieš na ktorom cintoríne je pochovaný?

  21. Anonym 18.51 to Ty sa mýliš a to veľmi.Dubceka je veľmi známa osoba vo svete,popri Havlovi,jeden najznámejších.Takze,niečo tvrdíš,čo si si dômyselne.Presne Naopak,Štefánika pozná oveľa menej ľudí vo svete.

  22. Vážené dámi a páni…ako hovorí doktor Fico, ktorý od nás odišiel aj s financmajstrom a kamoškou kdesi do medzinárodných vôd medzi Mexiko, Venezuelu, Belize a Dominikánsku republiku, Predpokladám, že išiel pracovne v rámci Panama Papers, a že sa ešte vráti aj napriek tomu, že tu nemá žiadny majetok a naučil sa nosiť rúšku. Dúfam, že mu nebudeme roky písať pozvánku k štedrovečernému stolu z Chorvátskej 5.

    V rámci COVID opatrení, akákoľvek vláda by urobila to isté, nemusíte sa vyrušovať, tak je to aj v iných štátoch sveta.

    Politická strana SMER-SD je priame pokračovanie strany HZDS, sú to tí istí ľudia, majitelia firmy, vznikli keď močiar už nemal výtlak. SNS sú ľudia, ktorý mali tak v p., že aj na močiara to bolo veľa. Strana HLAS-SD je strana SMER-SD, vznikla vtedy keď Fico už nemal výtlak. Sú to tí istí ľudia, majitelia firmy a po voľbách sa transformácia dokončí o ostatných z akciovky SMER. Firmu Sieť založil najväčší trnavský vlado ako regulátor pravicových hlasov. Firma Sieť a firma Vlasť boli divízie firmy SMER-SD, neúspešné projekty.

    Ďalej, nemusíte sa báť povinného celoplošného testovania a nemusíte si ani robiť starosti o cenu Ag testov, pretože najprv bude celoplošne testovať Sebastian, potom Angela a Emanuel, tak za žiadne peniaze sveta sa Vám teraz testy neujdu.

    Ďalej, vaši obľúbení Kvietikovci, Bodorovci a spol. nie sú vo väzby výlučne kvôli výpovediam kajúcnikov. Každá výpoveď musí byť podložená dôkazmi, celé to musí do seba zapadať, ale hlavne dôkazná situácia musí byť taká, že neexistujú žiadne pochybnosti, až potom môže nastať vyšetrovacia väzba.
    Tí, čo si pamätajú viac ako včera a žili nad úrovňou dezolátu v karčme vačšinou vedia, kto sú obžalovaný a ďakujeme exprezidentovi Kiskovi, že ako prvý sa nebál povedať, že slovensko ovláda mafia.

    Vážení dezoláti, nikam neodchádzam, som tu s vami každý deň! Čítame sa opäť zajtra.

  23. Kiska zabudol zaradiť samého seba, povedal pravdu aj o sebe. Pokiaľ vieme Kiskovy bol dokázaný podvod a bol odsúdený právoplatne či nie?

  24. A toto sú tie veci…Kiskovi nebol dokázaný podvod, nebol odsúdení právoplatne ani neprávoplatne. Toto je asi najväčší problém tejto doby = zožrať informácie, ktoré sú dementné, bez overenia zdroja, nevyznanie sa v spravodajstve.

    Ale hybaj teda k obvineniu. U Kisku je problém dokázať úmysel, pretože neuznané náklady boli reálne vynaložené. Preložim ti, aby si v karčme vedel vysvetliť: Išol na pumpu, natankuval, oné bloček si zal a dal onej učtovníčke, tá zaúčtuvala, tí oní daňováci neuznali. Povedali, že podľa nich nesúviselo s podnikaním.

    Všetkých 120 rozsudkov slovenských súdov v paragrafe daňový podvod, z ktorého vinia Kisku, padlo za fiktívne dodávky tovaru či služieb. Neuznané výdavky, čo je prípad KTAG, neboli žalované ani raz od založenia štátu.

    Neuznané výdavky, sú bežná vec, často sa rozchádzajú názory podnikateľa s názormi konateľa.

    Ďalej KTAG neuznané výdavky cca 146 000 eur z toho DPH cca 24333. Tu ale treba napísať, že ju realne zaplatil pri platbe za výdavky!!!To taký Bašternák u ktorého doktor býval, ten si to len tak vytlačil v dobe kešu podľa tohu sauda.

    Dnes už aj dezolát tuší prečo doktor hranol tak urgente pásol po Ústavnom súde, ďakujeme prezidentovi Kiskovi, že tohto aktuálne karibského námorníka a jeho fešákov nevymenoval!!!!!!! Snáď sa nedozvieme, že bol na Belize účty kontrolovať s financmajstrom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img