ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Odmietam vidieť, ako generál Lučanský (a jemu podobní) končia v hrobe, alebo na invalidnom vozíku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes večer všetkými slušnými ľuďmi otriasla informácia, že exprezident Policajného zboru SR generál Milan Lučanský, sa vo výkone väzby pokúsil o samovraždu. Zatiaľ z dostupných informácií má byť v kritickom stave.

Ide o človeka po dlhé roky pôsobiacom vo vysokých riadiacich funkciách polície s prehľadom o jej práci, o konaní podriadených viceprezidentov, riaditeľov krajských a okresných riaditeľstiev PZ a o človeka nepochybne znalého množstva závažných informácií o korupcii a to nielen tej, ktorej sa podľa obvinenia mal dopustiť on sám.

Lučanský musí mať informácie o nezákonnom konaní nielen policajtov, ale aj prokurátorov, sudcov a samozrejme politikov na všetkých úrovniach riadenia štátu a samospráv, ktoré určite desiatky skorumpovaných jedincov môžu dostať za mreže. Teda tam, kam patria.

Generál Lučanský s najväčšou pravdepodobnosťou je človekom znalým veci na úrovni bývalého generálneho prokurátora Trnku, inak zvaného „nebetyčný kok*t“, ktorý je rovnako obvinený zo závažnej trestnej činnosti. Všetci títo ľudia v minulosti zastávajúci vysoké funkcie v represívnych zložkách štátu určite vedia, kto, koho a na čí príkaz kryl, prečo a aké kauzy politikov neboli vyšetrované a kto bol „ich človek“ požívajúci ochranu a nedotknuteľnosť napriek fatálnemu porušovaniu zákonov a zneužívaniu moci.

Vo väzbe si vyšetrovanie „vychutnáva“ aj Lučanského predchodca a podľa zatiaľ dostupných informácií blízky „kamarát“ mafie okolo nitrianskeho podnikateľa so štátom (inak t.č. rovnako sediaceho vo väzbe), rovnako bývalý policajný prezident  Tibor Gašpar. Pre tých s krátkou pamäťou, aj tento policajný exfunkcionár polície je (zatiaľ) generálom.

Tak rozmýšľam, že my máme skoro celé vrcholové vedenie polície pôsobiace na funkciách počas niekoľkých volebných období strany SMER-SD vo väzbe. Existuje na svete ešte iný štát s takto strašnou bilanciou a podozreniami z napojenia polície na organizovaný zločin?

Zoznam stíhaných sudcov, policajtov a prokurátorov by bol dlhý, no vo všetkých prípadoch je jednoznačne dôležité, aby neskončili / nebolo im umožnené skončiť rovnako či obdobne, ako skončil Lučanský.

Áno opakujem a zdôrazňujem, že odmietam vidieť ako generál Lučanský (a jemu podobní) končia v hrobe, alebo na invalidnom vozíku. Konanie týchto ľudí musí byť riadne vyšetrené a ak sú vinní, musia na hodne dlhú dobu skončiť v base.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neviem,kto napísal tento článok,ale ten kto ho napísal,tak je,no nemám slov.A čo keď je to všetko vymyslené tieto obvinenia,ktoré ešte nikto nedokázal,ktoré sú všetko z druhej ruky.Neustale počúvame,aký kto je korupčný,ako kradli a okrem podozrení nebol ešte nikto usvedčený.Je tu ale aj Kiska,je tu Matovič,ktorého zachránilo len premlčanie činu,je tu Lipšic,Som za to,aby pravda zvíťazila,ale pravda nie ako by chceli pravdu vidieť iní ľudia.Vy odmietate toto a hento? Tak ich postavte pred súd.Zatial len tarate jeden cez druhého.Hnus

  2. hranol sa mu vyhrazal ze ked nanho nieco ma nech drzi jazyk za zubami tak radsej to chcel skoncit mozno prezije len bude uz mlcat

  3. Bol to praví mafián teraz to potvrdil na 1 000 0000 % mlčať až do hrobu ako na SK .Sicílii .🤣Čistá omerta velice veľa čudným pánom pomohol a parádne sa im vydýchlo. ☹️☹️☹️☹️.!

  4. Ty si hovorca hranola, alebo si bol pritom, ze to tak tvrdis.
    Mysli. Ak by toto „hranol“ povedal, kto by este o tom vedel? Ty urcite nie. A ak niekto iny, uz by to novinari pisali palcovymi titilkami. Ty dement!

  5. Moja otázka znie…

    Sedel vo väzbe preto, že mal niečo spraviť, alebo preto, že ho chceli väzbou prinútiť svedčiť?

    Teraz je jedno, či niečo vedel alebo nie, no z článku mi vyplýva, že jeho autor schvaľuje väzbu ako nástroj na mučenie, aby človek začal svedčiť…

  6. Jozef,tá otázka bola od Emma,úplne oprávnená,už veľa priestoru aroganciu Ti nezostáva,som zvedavý,koho budeš potom zosmiešňovať,Ty arogantný H…..el

  7. Už 31 rokov nám vládnu banditi toto je ta demokracia. Stranu smer treba zrušiť a hlavne kotlebovu. Potom nové voľby bez plagiatorov ako Matovič atď.

  8. Niektoré príspevky sú amorálne a vôbec debilne ako ich pisatelia.
    Len na objasnenie :
    1/ pred nedávnom Lučanského operovali údajne spadol a tu je otázka :
    – odkiaľ s postele ktorá je v cele cca 50 cm od zeme
    – žiadna iná vyvýšenina v cele nie je, aby si mohol tak sám ublížiť aby bola
    nutná operácia.
    určite NARAZIL na nejakú PäSŤ, alebo OBUŠOK nejakého dobráka

    2/ samovražda obesením ??????
    – v cele nie je žiaden hák alebo iná možnosť zavesiť slučku
    – po umiestnení do cely odoberú všetko , opasok a pod.
    – cela bola stále pod kamerami monitorovaná
    – na monitoring dohliadal 24 hod. BACHAR !!!!!!!

    A tu je záhada prečo by sa mal sám vešať ? aj keď nemal kde a načo, ale ide o pokračovanie najprv zbijeme potom ho uškrtíme a oznámime že sa obesil. ALE PREČO ????? vládna moc sa bojí, lebo ako policajný prezident vedel o množstve prešľapov súčasných darmožráčov pri koryte.
    Bol uverejnený oznam na int. že Lučanský je veľmi dôležitý svedok, tak že pri spolupráci a odhaľovaní vládnej moci by mu to veľmi pomohlo, tak, že vešanie a rôzne pády sú púhy výmysel vládnej moci.

    Opozícia nemá možnosť dať niekoho zbiť, alebo uškrtiť v väzení , nakoľko všetci funkcionári Nápravnej výchovy sú svine pochádzajúceho z jedného chlieva ako koaličníci.

  9. Má autor tohto propagandistického textu vôbec poňatie o tom, na základe čoho je „strašný mafiózo Lučanský“ vo väzbe? Lebo je tam kvôli tvrdeniu osoby, ktorú onehdy sám poslal za mreže, čo je svedok dôveryhodný ako nikto iný. Keď sa chcem pomstiť vyšetrovateľovi za to, že ma dostal do basy, tak by ma ani iný spôsob pomsty spoza mreží nenapadol.

  10. Džono 30. decembra 2020, 12:47 – autor textu ma vedomost, preco je Lucansky vo vazbe.

    Vazba na neho bola uvalena na zaklade OBVINENIA, ktore musel vychadzajuc z dokazov predlozenych vysetrovatelom odobrit dozorujuci prokurator a vazbu potvrdit sud.

  11. Anonym 30. decembra 2020, 13:54 – nie je podstatne, comu verim ja. Dolezite je, aby vysetrovatel, prokurator a sudca VZDY a voci kazdemu postupoval ZAKONNE a na zaklade vysledkov vysetrovania a dokazov.

    – – –
    Zdaleka nie vzdy tomu tak bolo…

    Mam dokazy, ze pocas posobenia Lucanskeho predchodcu gen. Gaspara, policia, prokuratura a justicia NEPOSTUPOVALA v sulade s trestnym zakonom.
    A mam dokazy, ze aj za vedenia PZ prave gen. Lucanskym, veci neboli vysetrovane tak, aby doslo k objasneniu zavaznej trestnej cinnosti.

    Takymto praktikam MUSI BYT KONIEC a skutocne musi platit „padni komu padni“ a uz nesmu existovat „nasi ludia“ a ti druhi.

    Je nevyhnutne do statu vratit zakon a spravodlivost. A nasledne sa pokusit o navrat moralky a respektovania zakladnych etickych principov a aj nepisanych pravidiel, ktorymi sa kazda standardny spolosnost riadi.

  12. A čo si myslíte, kto sú tí bachari a šéf bacharov, čo ich tam dosadila súčasná vláda? Nie, veď to sú všetko ľudia bývalej vlády, aj Lučanského. Veľmi veľa ľuďom sa uľavilo, že nemože rozprávať, hlavne Deniske a jej šéfovi.

  13. Pán Majko to čo ste napísali, napíše len neskutočný pisálek. Vám prezumpcia neviny nič. Nehovorí. Aké Vy môžete mať dôkazy. Ak ich máte a neposkytli ste ich orgánom v trestnom konaní, sám sa dopúšťate trestného činu

  14. Miloš. 👍 Máš pravdu. Niektoré veci zametal pod koberec. A udal ho Mako lebo ho odrbali, a aby si zachránil riť. Mako natrel koho mohol a je vysmiaty vonku. Možno aj bez trestu

  15. Trnka, Makó, majú sedieť ako je možné že novinári prinášajú správy z vyšetrovacích spisov kto to poskytuje novinárom? Takéto vyšetrovanie nemôže byť fér.

  16. nn 30. decembra 2020, 16:53 – dokazem zit s tym, co si myslite a pisete bez najmensieho poznania veci. Bez opytania sa, bez jedinej relevantnej informacie.

    Ste presnym obrazom sucasnej doby – ktokolvek anonymne napise cokolvek, hlavne ze nestoji rec… Keby ste pisal pod svojim menom, bud by ste pred odoslanim prispevku do diskusie rozmyslal, alebo by si z Vas najblizsie desatrocie robili srandu aj v krcme.

    Je smutne, ze spolu s demokraciou a slobodou slova nedosla aj zodpovednost a rozum tym, ktori maju zaujem vyjadrovat sa verejne.

  17. Anonym 30. decembra 2020, 17:48 – keby nebolo novinarov, dnes by bol Fico znovu premierom, Kalinak ministrom, Gaspar by sedel na prezidiu a nie v base a Bodor by jemu a vsetkym ostatnym poskokom v policajnych uniformach rozdaval prikazy, za ktorych plnenie by im stale platil.

    Nebetycny kok*t Trnka by si uzival dochodok o ktorom sa nesniva celym rodinam dochodcov dohromady, Kocner by dirigoval svoju opicku za kabelky a Zsuzova by si kludne nechala do usi sepkat neznostky od kapitana Danka, a maznaka Glvaca. A jasne ze by spriadala dalsie vrazdy.

    Mozno by uz nezil sucasny GP Zilinka, Lipsic a mozno by v base sedel namiesto zmrda Kovacika cestny specialny prokurator Vasil Spirko.

    Basternak by z Bonaparte tuneloval rozpocet SR a za neopravnene vratky DPH by skupoval dalsie lukrativne pozemky a staval dalsie nehnutelnosti pre skorumpovanych politikov, prokuratorov a sudcov.

    Kicura by mal v trezore o niekolko kil zlatych tehliciek viac, jeho sto rocny tatko by dalej prijimal stovky tisic Eur na ucet a jeho synacik by mal dalsie byty, chaty a domy z nasich penazi.

    A to sa nechcem vracat k zazracnym maserom, tetam Ankam a vsetkym tym srackam, ktore nam SMERaci za dekadu ovladania krajiny priniesli ako darcek za MLCANIE VACSINY.

    Nie, nehovorim, ze dnes je vsetko idealne. Ale Lucansky mal aj inu moznost – hovorit a olutovat, ak sa dopustil nezakonneho konania, alebo taketo konanie kryl.
    Rozhodol sa ukoncit zivot svoj. Ci preto, lebo si uvedomoval co este vysetrovatel nevie a nepochybne raz odhali, alebo mu bola hanba – mat generalov a sefov policie v base nie je zrovna dobra vizitka pre stat – pripadne chcel utajit nieco, co by potopilo inych mocnych, ktori by nasledne mohli byt nasrati aj na 5 pokolenie po nom? Neviem. Mozno to len nezvladol.

    V kazdom pripade tu je otazka – ako mohol takyto clovek sefovat 23 tisicovemu policajnemu zboru?

    General Lucansky ma v PZ a pre potlacenie kriminality (Cernak, kyselinari a pod.) aj pozitivne vysledky a nepochybujem o tom, ze v urcitej dobe bol fajn operativcom, nepochybne odvaznym policajtom a clovekom, ktory sa zapisal do historie PZ.

    Ak ale nemal nic spolocne s obvinenim, ak sa citil byt nevinnym, ak mal pocit, ze mu je krivdene, mal moznost konat zakonne rovnako, ako musi dnes konat a prava sa domahat nasa rodina, rodina popraveneho Jana Kuciaka a jeho snubenice, ci ktokolvek iny, kto odchodom zo sveta napr. nepotrebuje zamiest pod koberec nejake spinavosti.

    Jednoducho mame moznost zvolit si, co chceme. Aj on si zvolil. Nepochybujem o tom, ze vysetrovanie ukaze dovody jeho rozhodnutia – aj Kocner dokazal uz z vazby takmer nemozne. Nechame sa prekvapit?

  18. Zaujímavé názory. Kto s Vás mal osobnú skúsenosť s tým zločincom. Ja áno. To tá obesená sviňa vola náčelníkom Inšpekcie MV SR. Tri roky ten obesený hajzel vedome kryl zločincov z Martina, vedel a falšovaní dôkazov, vedel o tom, že mladí ľudia po správnom poučení policajtmi a ostatnými na svinstvách sa podieľajúcich budú klamať. A on napriek tomu sa nebál spravodlivosti…. Tri roky ten boj trval a to už ako policajný prezident sa mal za nedotknuteľného. Škoda že nemôže vypovedať o jeho a Smeráckych svinstvách. To je jediné ma vskutku mrzí. A SMERÁCKE špiny pozrite sa , ako ten Váš bastard Fico ďakoval daľšej zločineckej svini občianskym menom Monika Jankovská. Toto je celý Smer.

  19. pán Majko veľmi dobre ste to napísal.je to pravda.verím že sa vyšetrí podpálenie vášho auta aj keď tušíme kto to objednal.v meste to je verejným tajomstvom.už aby do basy zobrali aj naše seredské brucho z úradu

  20. Na úrade sa krátko po tom ako zobrali našich drogových dílerov objavila „manželka, družka, či čo mu je“ pána cez ktorého zadávateľ objednávky objednal podpálenie Majkovho auta. Aká náhoda. Skoro ako z príručky o talianskej mafii. Drž hubu my sa ti o rodinu postaráme.

  21. Denis, ked toto vsetko je „na papieri“, v com je problem, ze „brucho“ este sedi na urade a nie niekde inde?
    Ked citam o podpalenom aute, vzdy ma napadnu slova pana Majka, ked napisal, ze v aute este mohol sediet jeho syn. A taky podpalac by mal dostat najprv lopatkou medzi gulky a potom gulku medzi lopatky!

  22. nevinný ľudia bojujú za svoju pravdu , majú cieľ a zmysel . unik hľadajú ľudia pod tlakom argumentov . nemalo sa to stať , pohár horkosti sa mal vypiť do dna . zostalo veľa otázok nezodpovedaných .

  23. A zasa a stale dookola.. Zahod to pero, začni sa zivit pracou a uvidis, ako sa ti ulavi, ty najväčší vyšetrovateľ na zemeguli.
    P. S. Zacni tam, kde sa nezozprava, lebo tvoj slovnik by nahneval aj posledneho zametaca ulic

  24. Vidim to tak, ze sa treba obratit na odbornikov vo svojom odbore.

    Ked si niekedy vodic vymkol kluce v aute, bud bolo treba rozbit najmensie okienko, alebo zavolat nejakeho autickara zo Serede. Ze to je najlacnejsi sposob, ako auto rychlo a bez poskodenia otvorit. Neviem, len sa hovorilo, ze oni to vratane nastartovania akehokolvek auta vedia skor, ako vodic s klucami…

    Dnes hovorime o vazbe, o tom, ako vplyva na obvineneho necakana strata slobody, coho vsetkeho je alebo nie je schopny a pod.

    Preco sa nespytame niekoho, kto si predsa len pobytu za mrezami uzil hodne a vie sa teda k tomu vyjadrit?

    Nie ze by som schvaloval vyjadrenia tychto ludi, no mimoriadna sistuacia si vyzaduje mimoriadne vyjadrenia. Tu je jedno z nich:

    https://www.youtube.com/watch?v=lONyJ6iKusI

  25. Anonym 31. decembra 2020, 14:53 – netusim, kto spis videl, no ja ho mam kompletny a potvrdzujem, ze uz viac ako rok a pol je v nom vypoved svedka, ktory oznacil KONKRETNU OSOBU dovodne podozrivu z OBJEDNAVKY ZASTRASOVANIA PODPALENIM nasho auta. Tuto informaciu za uvedene obdobie mam potvrdenu aj z ineho doveryhodneho zdroja. Osobu uvedenu vo vysetrovacom spise NATERAZ verejne nebudem konkretizovat, stale (este zopar dni, max. tyzdnov) davam sancu policii a prokurature sancu POZAMETAT si spinu u seba doma a konat tak, ako konat mali davno.

    Za generala Gaspara, ale aj Lucanskeho ZIAL POLICIA NEKONALA tak, ako konat mala. A to napriek tomu, ze znalost o veci ma.

    Zial, nemozem zatial napisat viac, no vyhlasenia s overenym podpisom s uvedenim konkretnych mien zodpovednych ludi, s faktami a aj s menami tych funkcionarov, ktori dlhodobo kryju zlocincov a to objednavatela podpalenia auta a sprostredkovatelov (niekolko) su napisane a ulozene na viacerych bezpecnych miestach.

    Ide o kauzu, v ktorej podla spisu figuruje organizovana zlocinecka skupina a skutocne „Kocnerovcov“ mame v mensom meradle viac a tak blizko, az sa ludia budu cudovat.

    Kazda spinavost ma docasne trvanie a rovnako, ako to uz pochopila opicka Jankovska a dalsi zmrdi, urcite dna a hodiny netusi objednavatel zastrasovania mojej osoby objednanim podpalenia auta.

    Na zaver nateraz chcem uviest, ze su aj slusni a cestni policajti, prokuratori a sudcovia. Za ery minulej vlady ale mali zviazane ruky a aj dnes zial este nemozu konat tak, ako by konat chceli. Zmeny na dolezitych postoch v PZ, na nizsich stupnoch prokuratury a sudov este ZIAL nie su dostatocne.

    Ostatne neskor…

  26. pán Majko to je niečo strašné.ako s tým môžte rok a pol žiť?nebojíte sa o seba a rodinu?ak myslíte toho zákeráka na úrade,je schopný všetko spraviť aby prežil.za to je dlhé vezenie aj hanba.niekto tu písal o práci kolotočárskej družky na úrade.tá sprostaňa na úrade?to je držhubné?snáď to nenecháte len tak

  27. nebojte sa keď začnú vyšetrovať pustia si papule na špacírku ľudia na úrade čo majú brucha po zuby.aj tiborko pôjde on je hlavička čo cestičky vymyslela a kamarátov si zavolala.NAKA na úrad!!!!

  28. Makó sa priznal beha po slobode čudné. Člen zločineckej organizácie beha po slobode je to dôležitý svedok aj udavač. Udal Lučanskeho čo ak sa stratí aj Makó vyšetrovanie bude zastavené? Pán Majko čo na to poviete co je to za triler?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img