ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

AKTUÁLNE: – „väzobne stíhaný Milan Lučanský sa pokúsil o samovraždu“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V niektorých médiách bola dnes večer publikovaná správa týkajúca sa bývalého prezidenta PZ SR v ktorej je zverejnený jeho pokus o samovraždu. Hovorca ministerstva spravodlivosti mal poskytnúť toto vyjadrenie:

„Dnes podvečer prišlo v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove k mimoriadnej udalosti, pri ktorej sa väzobne stíhaný Milan Lučanský pokúsil o samovraždu. Stalo sa tak napriek tomu, že bol pravidelne monitorovaný a bolo mu poskytované aj psychologické poradenstvo. Jeho stav je kritický,“ povedal hovorca ministerstva spravodlivosti Peter Bubla.

Informáciu uverejnilo médium 1.pluska.sk

Bližšie informácie zatiaľ známe nie sú.

Foto: (C) Miloš Majko, reporter24.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jeden z mála slušných ľudí vo vedení polície. Oľanovské opice si tu môžu kričať čo chcú, mám vás v pi.. Nebyť Lučanského, v živote sa nespraví poriadok ani v Nake ani v Seredi.

  2. ako mohol taky labilny clovek robit policajneho prezidenta ved tam treba robit psychotesty ktovie ci ich aj robil ci si ho tam len nedali aby zakryval ich spinu a odrazu hranol zmizol do karibiku a ktvie ci sa aj vrati asi sa mu vyhrazali ked nieco prezradi tak jeho rodina to neprezije

  3. Toľko hnusu,toľko klamstvá a toľko lamania práva sa len tak nevidí.Zavreli ľudí na základe výpovediach kajucnikov,prečo ich už neobvinili a nepostavili pred súd,samovazba,to je čisté mučenie,Niektorých držia už skoro rok vo vyšetrovacej väzbe.Tak,keď už teda vedia ako sú vinníci,treba ich postaviť pred súd.Podla mňa nemajú okrem svedectiev z druhej ruky NIC!

  4. pre Anonym 29. decembra 2020, 19:50
    Si na omyle, ja nemusím obhajovať nič. Ale ak si neni načisto vymletý, tak vidíš, že aký taký poriadok v Seredi nenastal, sám od seba a veci sa začali hýbať najmä po dosadení Lučanského. Ale pochopím, ked to znegujete. Voliči Oľano majú zakázané myslieť.

  5. Vlado, skús bez invektív. Samozrejme, že Lučanský urobil kopu dobrých vecí ako policajt. Bez debaty. Ale kladie sa mu za vinu aj čosi nekalé. A to nemôžeš ignorovať.

  6. No a teraz čakajme na vyjadrenie “ najlepšieho “ novinara na svete..pána Miloša..nech sa vyjadri ako to bolo..lebo on ked niečo napíše tak je to pravda..nikto iný nemá pravdu..

  7. Mimochodom len tak som sa vrátil v myšlienkach k tomu prvému zraneniu Lučanského. Či už vtedy to nebolo o tomto. Vtedy sa skonštatovalo, že na cele nenašli nič, čo by mohol Lučanský použiť na to, aby si siahol na život. A dnes už na cele mal čosi, čím by si siahol na život? Dosť prúser. Ďalšia vec čo ma zaráža je to, že po prvom zranení boli prijaté režimové a bezpečnostné opatrenia. Sakra, ak sa niekto zraní vlastnou neopatrnosťou pri cvičení, tak sa zavádzajú režimové a bezpečnostné opatrenia?

  8. K udalostiam okolo osoby Milan Lučanský sa s jemu príznačným pátosom vyjadril na svojom profile aj samotný Igor Matovič. Doporučujem obetovať čas a prečítať si jednotlivé diskusné príspevky občanov k tomuto vyjadreniu.

  9. Vlado ostal si tym,cim ta niekto urobil-kokotom…..kebybol cisty,tak sa o samovrazdu nepokusi…..ale ty si zjavne meciarov a ficov tupy baran…..mozno si ty ten baran,ktoreho mydli blaha…..

  10. Pre Rr 29. decembra 2020, 22:35

    Fajn nečítaj. Doporučujem iné Smelý zajko v Afrike, prípadne v tejto nočnej dobe modlitebnú knižku.

  11. pre smer=ficova zlodejska mafia 29. decembra 2020, 22:43
    A už sme u kokotov. Teba spravili s čím? Jebli ta rovno zo skúmavky? Asi. Toľko sprostosti pokope sa v prírode môže iba vyskytnúť. Presne po vzore vášho trnavského vodcu. Nepokaz mu to.

  12. A slovensko ma noveho svätca.Covidko zober si jeho fotku a vloz si ju do svojej smerackej stanickej knizky.Viacerim Smerakom asi padol kamen zo srdca.

  13. General Luciansky rozbil celi horno NItriansky organizovany zlocin Cernak a spol objasnil vela vrazd , pustil sa do cistiek byvalich ministrov namestnikov uradu tym rozviril mutnu vodu v Seredi rozbil org.zlocin dejiny nepamataju taku invaziu policajtov NAKY Sered nezazila pri jeho posobeni , vdak za to vsetko, linc media , vazba , spisi obvinenia od kajucnikov makoa ktori si chodia po slobode , co robili bachari ? riaditel veznice ? ake opatrenia urobili po prvom pokuse o samovrazdu ? urobili co mali? aaalebo … pozerali sa inde nechali ho a cakali kedy sa zlomi urobi co urobil Mala to byt najstrazenejsia osoba mali byt prizvany psychiatri odbornici predpisat mu opijaty na utlmenie tak ako to bezne robia pri inych veznoch

  14. Zranenie obvineného policajného exprezidenta Milana Lučanského nespôsobila iná osoba.
    Na tlačovom brífingu to uviedol generálny prokurátor Maroš Žilinka na základe výstupov z mimoriadnej previerky. Doplnil, že dozoroví prokurátori dospeli k jednoznačnému záveru, že pri výkone väzby u obvineného nedošlo k porušeniu žiadnych predpisov.

    „Špekulácie, že malo byť toto zranenie spôsobené snáď aj samovražednými sklonmi, sú neprípustným zásahom do práv obvineného. Toto sa vykonanou previerkou vylúčilo,“ spresnil.

  15. Generálny prokurátor sa hneď pri prvej tlačovke jednoducho strápnil,a určite zistil to,čo my všetci vieme už dávno.Proste ho potopili na čele s ministerkou.Zatlkat,zatĺkať,zatĺkať všetko dokiaľ sa dá.Verte mi ,takých diletantov vo vláde Slovensko este nemalo.Dosadia si do legislatívy svojich známych a príbuzných,a to hneď na významné posty ,od vlády sama propaganda ,frázy,ešte všetci sú v predvolebnej nálade.Jeden prúser za druhým.Som zvedavý,kde to skončí.Zatknu v priamom prenose ľudia,držia ich vo väzbe,na základe výpovedi kajucnikov,a niektorých už pridlho,a to bez súdu.Som ozaj zvedavý,ako to dopadne.

  16. Lučanský vyčistil, urobil, vyšetril, dolapil a pod. Toto sú tvrdenia ľudí, ktorí o tom nemajú ani potuchy. Ani o väzbe. Keď brali ľudí za drogy v Seredi, skončili vo väzbe. Neboli odsúdení, boli vo väzbe na základe výpovedí iných, skôr chytených. To nikto neprotestoval, že prečo sú vo väzbe. Podľa komentov niektorých jednotlivcov usudzujem, že je fajn, keď niekto pácha trestnú činnosť vo vysokých funkciách, hlavne že sa pod jeho vedením robí a sú výsledky. No to sme teda dopadli a náš štát a samosprávy sú tam, kde sú.

  17. Akú výpovednú hodnotu má po tom brífingu a vyjadreniach nového generálneho prokurátora na stopercentné zistenie,že pred tým neišlo o pokus samovraždy ?

  18. Keď sa dobrovolne rozhodol ukončiť svoj život tak on sám najlepšie vie prečo a co ho ktomu viedlo.Len ma zaujíma kde je list na rozlúčku.ten samovrahovia obvykle vždy napíšu.čo sa týka jeho väzby tak si myslím že dôvod tam bol viac než dostatočný.mal možnosť dokázať svoju nevinu ale rozhodol sa vziať si život.uvidíme kam sa posunie vyšetrovanie.

  19. Úvahy diskutujúcich:
    Že čo mal v cele keď si mohol siahnuť na život ? No oblečenie, zamota si ho a obesí sa. Či majú byt vezni v celách holý a len medzi 4 múrmi?
    A myslite že každého vazna cely deň stráži bachar a pozerá sa na neho? To sa nedá ustriehnuť.

  20. Anonym 30. decembra 2020, 7:39 – na zaklade akych dokazov verejne tvrdite „Generálny prokurátor sa hneď pri prvej tlačovke jednoducho strápnil,a určite zistil to,čo my všetci vieme už dávno.Proste ho potopili na čele s ministerkou.Zatlkat,zatĺkať,zatĺkať všetko dokiaľ sa dá.“ ?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img