ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Kotlebovci, ficovci a pellegríniovci dnes skúsili pokračovať v rozbíjaní našej kampane proti pandémii, a tým aj v rozbíjaní spoločnosti.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Jan Budaj
Dnes sme sa dozvedeli, že včera zomrelo najviac ľudí postihnutých COVID-19. Pandémia sa stupňuje. Našťastie – už je tu vakcína a vďaka tej sa tejto „hnusoby“ konečne začíname zbavovať. Ale ešte predtým chcú kotlebovci, pellegríniovci aj ficovci dostať štát do chaosu. Nerešpektujú, resp. ničia opatrenia NRSR určené na ochranu poslancov pred nákazou. Pri dnešnom mimoriadnom rokovaní NRSR sa takto pokúšajú zmariť rokovanie.
Útekom zo sály zasa skúšajú zmariť uznášania schopnosť NRSR. Cieľom ich deštrukcie je zmarenie predĺženia výnimočného stavu. Vláda by stratila možnosť konať ochranné opatrenia, aké sú nevyhnutné počas pandémie u nás, aj inde vo svete.
Kotlebovci, ficovci a pellegríniovci dnes skúsili pokračovať v rozbíjaní našej kampane proti pandémii, a tým aj v rozbíjaní spoločnosti. Kašľú na životy ohrozených ľudí, nad všetko povýšili svoj politický záujem a strach pred spravodlivosťou, ktorá prichádza čoraz bližšie ku predstaviteľom a politickým nominantom týchto troch politických strán.
Poslanci našej koalície sa ale , našťastie, zišli v takom počte, že snahy kotlebovcov, pellegríniovcov a ficovcov vyšli na prázdno.
Ďakujem , panie poslankyne a páni poslanci. Urobili ste výbornú bodku za parlamentnou prácou tohto ťažkého roku.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán Budaj, som volič strany vládnej koalície. Som však volič, ktorý je kritický. Nebudem sa zaoberať tým čo stvárajú ficovci, pellegriniovci ani kotlebovci. Vôbec mi za to nestoja. Avšak niekedy naozaj nechápem kroky vládnej koalície. Mimochodom tých 106 obetí nie je číslo za včera, ale je to spočítané číslo za sviatočné vianočné dní. Nič to samozrejme nemení na tom, že je to smutné, zvlášť pre pozostalých. Ale nie to som chcel. Dnešné schvaľovanie zákona o núdzovom stave na poslednú chvíľu je vizitka tejto vlády. Nie je žiadnym tajomstvom, že kritika bola aj z radov koaličných partnerov. Myslím, že naozaj sa to dalo urobiť aj skôr a mohli ste sa vyhnúť tej kritike, ktorá sa na vás (na vládu) zniesla. Pretože výnimka hlavného hygienika bola až okato účelová. Nezabúdajte, že ľudia sú na to hákliví a teraz budete ešte dlho počúvať, že je to forma papalášizmu, resp. že zas sú tu rovní a rovnejší. Prosím vyvarujte sa takýchto chýb, ľudia potom oprávnene na to poukazujú. Dnes to bolo zbytočné divadlo na poslednú chvíľu.
    Napriek tomu si prajem, aby táto vláda vydržala celé funkčné obdobie a verím, že po zvládnutí pandémie bude konečne možnosť venovať sa naplno aj iným dôležitým veciam v tejto zdevastovanej republike. Konečne mám po rokoch pocit, že prišla poriadna zmena a verím, že vašu ústavnú väčšinu v NR SR, čo je obrovská moc, využijete v prospech radikálnych zmien v spoločnosti. Nekazte si to však takýmito hlasovaniami, pretože to pôsobí dosť „amatérsky“ a zbytočne tým nahrávate zúfalej opozicii.
    Prajem všetko dobré.

  2. aj komunisti?
    Alebo tato vlada je este pred nimi?
    Ktory rok chcu opakovat?
    Apropo, pan Budaj, proti akej vladnucej garniture ste bojoval?
    Nie je taka ista, len ine mena? Toto ste vybojoval? VPN.
    Viem, ze su v tom same otazniky, otazky. Len nechapem vas obrateny kabat. Ci koryto na stare kolena je lepsie, ako renta kurica?

  3. Miesto toho, aby sa všetci podieľali na odvrátenie tejto pliagy, žerú sa tam ako psi, čo bojujú o koštiaľ. Všetci sa chcú zviditeľňovať a dokazovať svoju pravdu, len aby si zachovali priazeň u svojich voličov. Ale skutočne, komu z nich záleží na ľuďoch. Jeden na druhého ukazujú prstom, ale všetci sú rovnakí -jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať.

  4. Vážení začnite od seba ,nič nerobíte poriadne tak ako sa má, hádate sa ako malé deti na piesku o kýblik a lopatku, porušujete vlastné nariadenia,pozitívni poslanci mali sedieť doma v karanténe a nie na výnimku roznášať vírus po parlamente.Najsmutnejšie je ,že nám zomierajú ľudia ,kolabujú nemocnice a lekári a sestry padajú od únavy. Pozrite sa na seba do zrkadla…

  5. Takže jedna vláda , vymenila druhú , za ešte horšiu . Naozaj nevidíte čo sa tu deje. Jedni môžu všetko , je to naozaj veľmi nebezpečné a dlhodobo neudržateľné . Ja len dúfam , že po novom roku už konečne príde nová vláda a táto pôjde definitívne do zabudnutia.

  6. Najviacej ľudí sere,že ich neschopnosť ,aroganciu a hlúposť ešte zabalia do plastika,že oni sú jediní,čo bojujú proti pandémii,a všetci ,čo majú výhrady,,sa z pandémiu tešia.Aka neskutočná demagógia,arogantnost.

  7. Okatejšie ukážky papalášizmu aké dáva táto diletantská banda už ani snaď nemôžu byť. Vodu kážeme ale tvrdé slopeme. Chápem, potrebujú do nemoty predlžovať výnimočný stav, lebo inak by ich ľudia už nakopali do riti. Takto si presadia každú ko..tinu, čo im padne vhod. A Budaj? Ten je schopný akurát tak nechať si robiť pekné fotečky na kope luženca a pod. lokalitách. Lebo ako minister stojí za hovno. Teda, nie žeby bol premiér lepší. Väčšieho kreténa ste zvoliť nemohli. Kedy už Slováci začnú premýšlať s mozgami? A nie s tým, čo majú používať na iné….činnosti.

  8. Ale no no no. Bývalá partia čo tu fakt dokonale skorumpovala súdnictvo a rozkradla Slovensko vykrikuje teraz o papalášoch. Jak úsmevné – žeby zlodej kričí chyťte zlodeja?.
    Chodťe sa pozrieť do nemocníc alebo si aspoň prečítajte: Lekár z nitrianskej nemocnice: Doteraz zdraví ľudia sa dusia

    Čítajte viac: https://mynitra.sme.sk/c/22563337/lekar-z-nitrianskej-nemocnice-doteraz-zdravi-ludia-prichadzaju-a-dusia-sa.html?ref=njct

    …a možno ten papalášizmus aj Vlado pochopí.

  9. Terajšia vláda stále vykrikuje, ale aj niektorí voliči tejto vlády, že bývalá vláda rozkradla slovensko.
    Ak je to taká pravda, koľko teda rozkradli a koľko rozsudkov bolo právoplatných za nejaký trestný čin rozkradnutého slovenska?
    Myslím si, že táto vláda kradne viac…

  10. ak byvala vlada kradla, kde su potom peniaze z roku 2020?
    Nemalo byt „usetrenych“ niekolko milionov ci miliarda eur?
    Zato nakup testov, ..pre niekoho pekny zisk.

  11. pre Anonym 29. decembra 2020, 18:43
    Väčšinou to býva tak, že kto získa najviac hlasov, vedie vládu. A keďže ľudia zase miesto mozgov použili médiá a počúvali trnavského vola a odbavovali sa pri jeho videjkách a trapných kecoch, tak ho tu máme. Mimochodom kde je jeho rozhorčenie nad jednorazovým zvýšením platov poslancov? Opice, čo vy nato? Prečo mu to teraz nepripomínate? Teraz držíte huby a krok, že? Voliči Oľano, na budúce nechlastať a nefetovať pred voľbami.

  12. pre Jozef 29. decembra 2020, 19:55
    😀 Prečo? Lebo som si povedal názor? Lebo sa ti nepáči? Lebo….Jozef poviem to v skratke, i polib mi prdel.

  13. Pre Anonym 29. decembra 2020, 20:36
    Pre dementa, každý dement. Chápem, že pre olanákov a spol.bude každý zlý. Že najmä vďaka tupcom prišli k moci najväčši diletanti a odrbávači akí tu kedy boli, nevidíte, resp.nechcete vidieť. Pre mňa osobne sú najväčší dementi voliči Olano. A inak mám vaše názory hlboko ale hodne hlboko u riti. Ale jedno sa ukázalo pekne, že aj toto médium stratilo svoj šmrnc a tzv.nezávislosť. Takže prenechávam priestor fanúškom pseudokoalície. A Miloš, pozdravuj Budaja a nech konečne začne dačo aj pre ochranu nár.parkov robiť. Nie len o tom kecať. Kecov už bolo dosť.

  14. To Vlado – na tvojom mieste by som tak nevyskakoval, lebo ten tvoj vocca a spolok vyholenych magorov čo niektorý nevedia používať PC sa vyznamenali, keď robili protesty bez rúšok. Takže by si nemal dávať taklko bromexinu s vodkou. Mimochodom, kto mal podľa teba vyhrať a bol by lepšie zvládol boj s touto chrípôčkou 🤔

  15. pre Karol 29. decembra 2020, 21:54
    A dúfam, že v protestoch budú pokračovať. Len tak pre info, protesty neboli o kotlebovcoch, ale o nasratých ľuďoch, čo majú plné zuby amatérčiny tejto neschopnej bandy. Ale to vy nikdy nepriznáte, lebo nato by ste museli vytiahnuť hlavy z Oľanovských rití. Možno sú tam magori, čo nevedia používať PC ale aspoň žiadny z nich nekopíroval diplomovky a nehrá sa na mudrlanta. Voľby mal vyhrať niekto svojprávny, kto vie čo je zodpovednosť. To Matovič nevie. On vedel len 10 rokov jak pridrbaný hulákať z lavice na vládu. Keď mu to teraz oplácajú, tak to chudáčik psychicky nezvláda a musí vyplakávať na facebooku 😀 Ale nevadí, nech mu len naložia zmrdovi a poriadne. Hecujte sa tu a klopkajte sa po pleci jeden druhého akú super vládu tu máme. Teším sa na voľby o 4 roky. Pôjdete svinským krokom do pi.. Ľudia vás už majú plné zuby.
    A končím debatu, nebudem si kaziť koniec roka, ktorý je už dodrbaný ako sa dá ale čo už, aký pán, taký krám.

  16. pre Jozef 29. decembra 2020, 23:17
    Preto prenechávam miesto najmúdrejším na svete, ktorí všade boli, všetko vedia, všetko čítali, videli, ovládajú, proste elita zo SOLka 😀 Svet by bol bez vás stratený. Do svidanija.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img