ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Bez vodičáku a bez značiek unikal policajtom. Zastavilo ho až bahno na poľnej ceste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Hlohoveckí policajti mali na Štefana rušné ráno. Prenasledovali vodiča, ktorý im odmietal zastaviť.

Policajná hliadka o 01.30 h dostala tip, že sa po obci Dvorníky premáva tmavý Mercedes bez evidenčných značiek a svojou jazdou ohrozuje ostatných vodičov. Medzi obcami Bojničky a Dvorníky toto auto spozorovali a pokúsili sa ho zastaviť. Vodič na ich výzvy nereagoval a vo vysokej rýchlosti sa pustil na útek. Nakoľko sa rútil smerom k zastavanej oblasti, policajti použili aj dva varovné výstrely. Ani tie ho nepresvedčili, aby zastavil, a ďalej svojou bezohľadnou jazdou ohrozoval všetkých naokolo. Uniknúť sa pokúsil odbočením na poľnú cestu, kam ho prenasledovala aj policajná hliadka.

Nedostal sa však ďaleko a na rozmočenej bahnistej ceste zapadol. Policajti následne vybehli z auta a 28 ročného vodiča pod hrozbou zbrane vyzvali, aby sa už nepokúšal o útek. Muž viac nekládol žiaden odpor a začal s hliadkou spolupracovať.

Lustráciou policajti zistili, že šofér má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlo a jeho auto je v súčasnosti odhlásené z evidencie. Hliadka ho podrobila dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Muža následne obmedzili na osobnej slobode a bol prevezený do cely policajného zaistenia.

Poverený policajt vzniesol voči vodičovi obvinenie za prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kika, vodiča netreba poznať, stačí tento článok a každému je jasné, o akého človeka ide. Vozidlo bez evidenčných čísiel, odhlásené z evidencie, uložený zákaz činnosti, čím si vyslúžil trestné stíhanie. Toto urobí slušný občan, ktorý si ctí zákony? Alebo je celý problém v tom, že ho nepoznám?

  2. A to znamená, že má niekto dovolené alebo ze by malo byt prijateľné priať mu smrť ?? Tiež usudzuješ aký je človek podľa toho, že si si prečítal tento článok. Kľudne by som sa mohla snažiť vyviesť ta z omylu aký je ale nemám nato ani čas ani náladu doťahovať sa, máš svoj názor ja mám svoj a hotovo. Celkovo mi šlo len o to, že kam sme sa to dostali aby ľudia iba tak mohli verejne priať niekomu smrť ešte k tomu aj niekomu kto im osobne nijak neublížil a druhí to brali ako prijateľné len preto, že ako si povedal nectia zákon. Takze toľko k tomu, dovi.

  3. Sledujuc komentare vidim, ze ludia zmenia myslenie vtedy, ked sa pruser zacne tykat ich osobne.

    Okradnu ho o penazenku s mesacnou vyplatou, ukradnu mu auto alebo aspon katalyzator a musi chodit peso, znasilnia mu dceru alebo zenu, sikanuju ho pri vybavovani stavebneho povolenia ci inej veci a pod.

    Dokedy o penazenku s vyplatou, auto ci inak trpi iny clovek, maju ludia tendenciu skor zastat sa zlodeja, zlocinca ci toho, kto korumpuje.

    Ak sa problem zacne dotykat osobne, clovek hned zacne brat inak ignorovane problemy spolocnosti vazne.

    Dlhodobo nielen tu tvrdim, ze problem musime povazovat za problem vzdy, nielen ked sa tyka nas osobne.

    Ak niekto napr. v podmienke toto ignoruje, dalej porusuje zakony, neuposluchne vyzvu policajtov, ohrozuje na zdravi a zivote ich, okolie a seba sameho – rozhodol sa a musi niest PLNU ZODPOVEDNOST. Za vsetky nasledky, ktore sposobi, ale aj su sposobene v suvislosti s eliminaciou jeho nezakonneho konania.

    Vzdy je vhodne zamysliet sa nad vecou napr. predstavenim si situacie, ako by som konal ja, keby sa ma to bytostne dotykalo.

    A zpravidla sa vsetky humanne riesenia velmi rychlo minu…

    … jasne, len tam, kde nie je prirodzena predpojatost.

  4. Pán majko vy sa radšej ani nevyjadrujte.. ja si nezastávam jeho porušovanie zákona ale príde Vám to normálne, že zato mu ľudia popraju aby zomrel?? Lebo mne to nepríde v pohode v ŽIADNEJ situácii a ľudí ktorí to tu písali ich sa to nijak osobne netýka. Ale čo už dnešná spoločnosť je proste zlá a keď už tak by asi malo vymriet celé ľudstvo nik nieje bez chýb !!!

  5. Ja si myslím že za to čo spravil bol aj potrestaný ! Samozrejme že to neni správne!! Ale vy Pán Majko ste nikdy chybu nespravil ? Spravil ! A myslím si že Vám by tiež nebolo prijemne aby Vám niekto prial smrť. Či ? Ani jeden nemáme právo súdiť druhého človeka. Nato sú iný !

  6. Kika 30. decembra 2020, 19:49 – uz v clanku o Lucanskom som jasne a zrozumitelne napisal, ze nechcem vidiet nikoho v hrobe a ani na invalidnom voziku. Dokonca ani objednavatela zastrasovania mojej osoby podpalenim auta.

    Ludi pachajucich trestnu cinnost chcem vidiet spravodlivo potrestanych. Tych, ktori nevedia kde je ciara za ktoru sa jednoducho nechodi a tych, ktori okrem ucty k zakonu stratili aj pud sebazachovy, rad uvidim v base.

    Tak prosim ma nespajajte s anonymom, nech mu zela cokolvek, aj vsetko najlepsie k narodeninam.

  7. Ten chalan nemal jazdiť to je všetko , ja neviem či bol zfetovaný alebo pil nemal jazdiť .to je všetko a nemučte ho už toľko .

  8. Ten co tu napisal ze ho mali zastrelit nech račej sam seba odjebe si davaj bacha čo vipuštaš z ust na niekoho koho vôbec osobne nepoznaš co on koho ohrozuje prečo bi mal niekoho zražať ja ti k tomu len tolko povim že ten chlapec poprve any nejazdil po cestach gde bi sa vobec niekto nachadzal nato aby niekoho mohol zražat jasne a dalšia vec ten chlapec hoc je bez vodičaku a ma len jednu ruku ale ti garantujem že nikto nejazdy lepšie ako to zvladol on a odomna si tento chalanisko v tomto urobil hrozne obrovsky obďiv lebo stou jednou rukou jazdil no a zvladal to a popri zajde robil este dalse dve činosti takže ti tu drž hubu laskavo ta žiadam vopred dakujem za tvoje pochopenie ….

  9. šikovný to chlapčisko, s jednou rukou stihal soferovat, balit dávky a honiť kamaratovi, ja ho tiez obdivujem, mal by ist skusit jazdit F1, takych talentov je málo na svete:D

  10. Môže si za to(že ho chytili :)) sám a on to dobre vie. Nikde nevidím info o tom koľko krát už ho naháňali po bažinách a koľko áut pri tom rozbili. To by ma zo zvedavosti celkom zaujímalo. Tie reči že ho mali zastreliť a že mal umrieť … nielen pri tomto článku, svedčia naozaj o úbohosti a plytkosti dnešnej verejnosti…
    Prečo sme sa naučili všetko prijímat takto plocho a rovnako plocho reagovat?

  11. Dnes v noci už asi dojazdil… na Huláckej stojí toto auto na vozovke rozbité po čelnom náraze a výstražný trojuholník pred ním… asi tou jednou rukou popri šoférovaní robil ďalšie dve činnosti ako píše NIKUŠATKO vyššie 😀 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img