ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Prvé vakcíny proti COVID-19 dorazili na Slovensko

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|   Očkovanie proti Covidu-19 bude mať premiéru už dnes o 19:00 v Nitre.

Zajtra bude pokračovať očkovaním zdravotníkov a zástupcov kritickej infraštruktúry v nemocniciach v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici a v Košiciach.

Je to skvelá správa, v rukách máme od dnešného dňa nový nástroj ako sa vysporiadať s touto pandémiou.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nerozumiem,prečo ten “ Daniel“sa stále ohlasuje,keď je reč o vakcíne.Minule ani nevedel,aký rozdiel je medzi medikamentom a vakcínou a mudruje.Pritom je určite očkovany proti obrne,proti všetkému možnému,už ako dieťa.Pritom to je úplne jednoduché,nedaj sa očkovať a hotovo.Ti,ktorí sa chcú dať zaočkovať,tak sa jednoducho dajú.Ved Ta nikto nenuti,

  2. Jéé, Daniel ožil, kde si bol tak dlho? Koronka ťa skolila? Alebo nejakého príbuzného? Čo ťa trápi očkovanie? Keď nechceš, nechaj tak, ale netlač tie tvoje sračky do hlavy ostatným.

  3. Zaujímalo ma ako dlho potrvá zverejniť prvú najidiotskejšiu antivaxerskú teóriu…. a „En voilà , un imbécile !“ vyhráva „sérum(?) a teraz rýchlo na faixbock nech sme v obraze či si vôbec zaslúžime zdolať Covid … 🙂

  4. Picino, jednoducho neverim, ze vakcina je ucinna. Ak za taky kratky cas dokazali vyrobit a otestivat protilatku, tak je to podla mna, „site horucou ihlou“.
    Neumrelo tolko ludi, kolko predpokladali, tak sa vyrus zmutoval na silnejsi? Z Afriky a GB? Uz je vo Francuzku?
    Nejak mi ten virus nepasuje. Je mi jedno, kto sa zaockuje. Je to jeho rozhodnutie. Ale ked vidim tu fasisticku bosorku, ako vakcinu chvali, mam este vacsiu pochybnost o 100perc produkte „protilatky“. Je to krasna (mortal) tretia svetova. (?)

  5. Nemam problem verejne povedat, ze vyuzijem prvu moznu sancu na zaockovanie sa vakcinou proti COVID-19.

    Neriesim internetovych „odbornikov“ na medicinu, biochemiu a vsetko, co sa tyka koronavirusu.

    Je mi uplne jedno, kto ma aky nazor, kto si co „nacital“ a comu veri.

    Ja si myslim, ze keby obdobne ako vsetci sucasni spochybnovatelia vakcinacie rozmyslali pred 100 rokmi nasi prarodicia, s najvacsou pravdepodobnostou by na svete neboli uz nase babky a dedkovia. Rodicia dost urcite.

    Je zvlastne, ako velmi hlasne niektori ludia spochybnuju nielen opatrenia proti sireniu koronavirusu, ale dokonca aj jeho existenciu.
    Ako pocuvaju pomylenu pravnicku a zufalych „politikov“ schopnych chytit sa akejkolvek lahkej temy pre jednoduchsie zmyslajuce masy ludi prinasajuce im pozornost.

    Ako spochybnuju odbornost epidemiologov, lekarov a inych odbornikov.

    Rad by vedel, ci sa uz len pri operacii slepeho creva obratia na automechanika, vodoinstalatera, alebo ci si vysetrenie napr. zraku nechaju urobit u rusnovodica, ktory sam urcite vidi dobre.

    Pripomina mi to stale aktualny vtip:

    „Mysli si kapitan Danko: Ked sa dostanem do nemocnice a budem potrebovat operaciu, Pan Boh mi pomahaj, aby ma neoperoval lekar, ktory ziskal titul MUDr. tak, ako ja JUDr. …“

  6. Áno pokiaľ si starý cap a máš deti tak očkovanie je možné riešenie.
    Ale pokiaľ si mladý a v budúcnosti chces mať deti tak očkovanie môže zapríčiniť neželané deformácie dieťaťa.
    Tieto možnosti sú stále otvorené keďže táto vajkcína je stále šitá horúcou ihlou a jej dôsledky sú zatiaľ neodhalené.
    Keď sa za pár rokov začnú rodiť postihnuté deti alebo sa u ľudí začne prejavovať napríklad rakovina tak už bude neskoro.
    Osobne rád počkám na výsledky iných pokusných nedočkavých králikov.

    Keď si predstavím že taký doktor ako plagiator Matovič sa podieľal na vývoji vakcíny tak zbohom…

  7. Jedna pokusna laboratorna mys sa pyta druhej: Co hovoris na vakcinu?
    Druha odpoveda: Pockam. Teraz to idu testovat na ludoch.

  8. Miloš,pri tom vtipe o falošných tituloch by si už možno mal zameniť meno Danko na novších falzifikátorov titulov,neschopákov si napísať diplomovku a dať si to za peniaze napísať múdrejším.Treba menovať tvojich obľúbencov ? Asi nie,veď to vie už aj ten najjednoduchší človek,že kto nás vedie k lepším zajtrajškom.

  9. Je zaujímavé že ak si ma človek vybrať medzi študovanymi lekármi, ktorí problematiku študovali, venujú sa jej celý život a svoje názory dokážu verejne prezentovať, tak čast obyvateľstva radšej uverí anonymným – nepodpisanym webom pišucim o cipovani alebo spiknuti Sorosa a Gatesa, prípadne ešte Kotlebam, ktoré odporúčajú Bromhexin s vodkou..

  10. pre Havran
    Nuž dobre vravíš, ale dnes akosi nevadí, že premiér, šéf parlamentu a minister školstva majú rovnaký prúser. Budeme len na Danka spomínať. A to píšem ako volič súčasnej parlamentnej strany, ktorú som volil tretí krát po sebe.

  11. Je to ako u amikov.
    Tam kde nie je problem, tak ten problem vyvolaju, potom sa ponuknu ako zachranna ruka a nakoniec tam zostanu na „udrzanie pokoja a mieru“.
    Aj vakcina bude porovnatelnym prikladom. V 2.sv.vojne nas neporazili, tak nas dostali „uniou“, nasleduje povinne klananie sa „unii“, teda fasistom a budete vsetci zaockovani. Na nieco som zabudol? Ano, medzitym treba pustit virus, aby sme vas drzali v strachu a potom si vas zaockujeme. Vsetci hovoria aka je to vakcina. Ale, ake ma vedlajsie ucinky?
    Ozaj, na Sliaci sa kedy ami ubytuju?

  12. Názor,Ty máš dobré vylizany mozog.Ja ,len nerozumiem,ako môžu vôbec takí ľudia v dnešnej dobe existovať.Vsetko ,čo je si prispôsobia svojej hlavičke,ale to nestačí,ešte sa snažia ovplyvňovať okolie,aby bolo tak hlúpe,ako oni sami.

  13. Keby dnes zil Voltaire a cital niektore nazory, tak by zarucene toto nikdy nepovedal
    „Nesúhlasím s tým, čo hovoríš, ale do poslednej kvapky krvi budem brániť tvoje právo povedať to.

  14. Milý “Fajko “ tvoj názor je tvoj názor …nik ti ho neberie, nezoberie ani ti nenúti názor druhých… otázne je čím je podložený keď si za ním tak stojíš… už x krát sme tu mali veci ktoré boli na 100% bezpečné a všade sa používali a po 50 rokoch ich používania sa zistilo že to je rakovinu spúšťajúce svinstvo. Zoberme si taký azbest, všade sa požíval napr v tesneniach, komínových rúrach,strechách, v oblečení hasičov, atď proste všade , bol to zázračný materiál – odolný teplu, poveternostným podmienkam atď… až sa jedného dňa zistilo že spôsobuje po vdýchnutí vlákien azbestu do pľúc a ich zpichnutí do pľúcných mechúrikov spôsobuje rakovinu… toto sú fakty, nie kto si čo myslí, ja si tiež hoci čo myslím ale nie je to nijak podložené. Tak isto si prajem aby sme mali od covidu pokoj, ale teraz si ja myslím že to tak skoro nebude je nás 8 miliárd potrebujem jesť ,piť a ukladať niekde odpad… žiaľ to ďalek takto nejde a jedneho dňa sa nám to čo dávame vráti

  15. Dade .samozrejme,že s Tebou nebudem diskutovať,o názoroch,lebo to nie je názor,ale zmes nedostatočných poznatkov,je to úplne jednoduché..Zostaň doma,a nedaj sa zaočkovať!!!?.A nepresvedčuj všetkých odborníkov ,že už teda asbest…..

  16. Pane Bože, čo sa to na tom našom Slovensku stalo, že sa tu zrazu vyrojilo toľko konšpirátorov a veriacich takýchto bludov ako šíria dade, daniel, názor a podobní vymetenci. Pravdepodobne za to može naše slabé školstvo a výchova v rodinách.

  17. Skutocne je potrebne nechat volny sled myslienok ludom zamyslajucim sa nad problemom na urovni diskutujucich „Dade, Daniela a aj nazor“. Odniekial svoje nazory ziskali a aspon vidime, co sposobuje moznost sirit nazory komukolvek.

    Skutocne hrozne pre celu populaciu je, ze skutocne komukolvek. Aj tym ludom, ktori inak nezvladnu ani len si bez zaspinenia si prstov vytriet si zadok. Aj ludom zbavenych svojpravnosti. Nekricia prave oni najhlasnejsie, ci si v hlave ulozili ako spasu pre svet?

    Je skutocne zaujimave vidiet, co vsetko dokaze ludsky mozog zomliet dokromady a nalozit do diskusie. Presne, ako gazdinka do fasirky… Jednoducho vsetko, o com si jedinec mysli, ze bude najlapsie chutit. 😉

    Nie, my tu nevyriesime to, co zanedbali rodicia, skola a dnes uz môzeme povedat ze aj policia a prokuratura pocas desatrocia.

    My na tento druh nebezpecenstva mozeme len upozornit. A normalny jedinec ma stale vysoku sancu pochopit suvislosti a zariadit sa logicky.
    Nebojme sa, ludia nakoniec preziju. Vzdy tomu tak bolo a aj to tak zostane…

  18. Óóo, Daniel náš Spasiteľ, Mesiáš a Jehova, teba by mali už teraz vyhlásiť za svatého, tí zlí ľudia ťa nechápu, urobíme im bac bac bac

  19. Takže, ak mám vlastný názor, tak je to zle?
    Priznávam, že ideme do doby, kedy jedinec nebude môct vysloviť vlastný názor a aj myslienka bude trestná.
    Únia nepotrebuje ľudí, potrebuje čísla.
    Je to môj názor a nevnucujem ho nikomu.

    VY – preberáte názory iných a vlastným názorom sa už nezaoberáte. Preberáte čo vám podsúvajú a ani vo svojej vymytej hlave nepripúšťate inú možnosť, či náhodou informácia nie je skreslená, neúplná a či náhodou médiami nie je podsúvaná ako skutočný fakt.

    No a práve takých, čo zožerú všetko čo im nejaký Matelko, jemu podobní a blízki a iní zapredanci posúvajú a žerú, práve takých porebuje nenažraná únia.
    Odbornosť? Sú experti, ale pýtam sa, kde sú? Tí ktorí poznajú pravdu sú odstrčení a tí plagiátori sú NAJ odborníci a experti.

    Vy ste sa zapredali presne tak, ako si to „západ“ praje.
    Ozaj, kedy budú amíci na východnej hranici?
    Bránili sme sa západu a kapitalistickému vykorisťovaniu a ich spoločenstvu a teraz im pomáhame dobiť východ… „v záujme zachovania mieru a bezpečnosti“.
    Fakt neviem kam spejeme, hlavne keď si prečítam pár riadkov ústavy SR.

  20. Názor,jednoducho trepeš,tu sa jedná o vakcínu,a ty tu riešiš spoločenské poriadku,ale to je typické,vždy všetko kompletné,aj Únia ,aj USA.a kapitalistický systém.Chore!

  21. Obyvatel 27. decembra 2020, 15:35 – vlozil si link na web, ktory NEMA ZNAMEHO VYDAVATELA a dokonca ani AUTORA CLANKU !!

    Sam WEB o sebe, tvorbe clankov, ich autorstve a obsahu pise toto:

    „Příspěvky uveřejněné na webu Arfa.cz jsou kolektivním dílem různých autorů, většinou z okruhu členů a spolupracovníků Asociace nezávislých médií. Tyto příspěvky mohou obsahovat prvky nadsázky, satiry a mohou být uměleckým dílem.“

    Taketo kktiny siris a nasledne sa cudujeme, ze labilnejsie individua maju v hlavach zmatok?

    Uz v podtitule webu maju napisane: „Co nevime my, nevi nikto“ a v logu maju „ARGUMENTY A FAKTA“.

    V kombinacii s tym priznanim o autorstve mi to hlava neberie. Nie preto, ze vela rozmyslam, ale preto, lebo uz 14 rokov viem o com je tvorba media a ako narocne je zachovat medium bez clankov ako tieto:

    – Slovenský dermatológ: touto jednoduchou metódou odstránite vrásky
    – Brucho a faldy zmiznú počas 7 dní! Stačí tento jednoduchý trik
    – To posilňuje cievy a odstraňuje až 98 % kŕčových žíl
    – Cukrovka sa ho bojí. Úroveň cukru klesá na 4
    – Ak nosíte toto každý deň, budete plávať v peniazoch
    – Pridajte si to k raňajkám a schudnite 23 kg za 3 týždne!
    – 1 šálka z toho pred spaním a schudnúť 20 kg bez diéty
    – Omladzuje kolenné kĺby o 15 rokov! Stačí používať dva dni
    – 1 trik vás zbaví erektilnej dysfunkcie: Lekári sú bez slov!

    – – –

    Nielen pri takychto clankoch su lekari bez slov… A to vsetko najdes uplne slobodne na tomto webe.
    No radost citat pre chudaka cukrovkara, ktory bez inzulinu neprezije ani den. Nech to skusi a nech nasledne nahana toho panacika, co mal webu PREPOZICAT domenu.

    Ludia, neblaznite, vzdy si najskor precitajte vydavatela, zistite ci je kontakt na neho a sledujte AUTORA clanku. Ak pri publikovani zavaznych informacii nepochadzajucich priamo od podpisaneho autora nie je uvedeny ZDROJ informacii, ani necitajte a vymazte z pamate! Ak nieco z uvedeneho na webe a pri clanku absentuje, je na to vazny dovod. Znamena to zaroven, ze za zverene informacie NIKTO NENESIE ZODPOVEDNOST. Co su to za informacie, si asi normalne rozmyslajuci clovek domysli…

  22. Obyvateľ tu dáva už dávno takéto bludy,pamätám si ako blaznil ľudí napr.Ze Vojská už pochodujú na Slovensko,a podobne vyplody,to už robí roky,je to jednoducho choroba,hľadať takéto bludy na internete,ten už tu toho nataral,to by jeden neveril.Samozrejme nič sa z toho neudialo,no ale však čo.

  23. Chlapci ale no tak. Vam uz nacisto hrabe? Ved ja som sem dal len link na slobodny nazor ci slobodnu informaciu nazoru. Slusneho nazoru. Preco hned cenzura? Cenzura je zaciatok konca mojho prispievania na sol. Milos neprezentuj tu reklamu ako informacne gro stranky. Milos ked sa tak ohanas zodpovednostou, tak koho zoberes na zodpovednost ked daju tu neotestovanu vakcinu tvojmu synovi a skolabuje alebo bude mat nasledky ktore zatial nikto nevie akeho rozsahu môžu byť? Preto ze nikto nevie co sposobi modifikovanie RNA? Miloš koho budes brat na zodpovednosť.

  24. To ze si to da do seba Krcmeri ktory svojou zivotospravou je v takom stave akom je ze do 5rokov bude na pravde bozej nieje dokaz aby sa cenzurovali informacie ineho nazoru alebo alebo alebo som si to dal do tela mojho alebo mojich deti. Hlavne ked je v klauzule vyrobcu informácia ze nenesie ziadnu zodpovednost trestnopravnu.

  25. Obyvatel 27. decembra 2020, 17:28 – ako som Ti povedal v telefone – proti podpisanemu nazoru nemam nic. Proti nezmyslom zverejnenym ANONYMNE na ANONYMNOM webe ktory sam o sebe pise ze co oni neviedia, nevie nik a nasledny to sam popiera, sa postavim vzdy a razne.

    Ked chce niekto verejne sirit materialy o tak vaznych veciach, ako je zdravie, ma moznost aj tu na SOL, no v podpisanych clankoch. Nie ANONYMNE. Odmietam byt spoluzodpovedny za ublizenie niekomu na zdravi. Nevystupujem proti samotnemu webu – je mi jedno co siri, ake ma na to dovody, motivaciu a ani to, kto mu veri. Nemienim mu ale v sireni nezmyslov pomahat.

    A rovnako ako v telefone: odmietam akceptovat vydavanie cielenej lzi za alternativnu pravdu !!

    Co sa tyka vykciny – verim vystudovanym odbornikom ktori svoje tvrdenia maju podlozene desiatkami rokov vedeckych vyskumov. NEverim anonymom, ktori anonymne na anonymnych weboch siria nezmysly.

    Tolko moj pohlad.

  26. OBYVATEL, asi pred 8 rokmi som musel absolvovat operaciu oboch oci – mam implantovane umele sosovky. Svojmu lekarovi sopm veril na 100% a to napriek tomu, ze mi skalpelom rozrezal obe oci.

    Pred operaciou som podpisoval asi 15 stranovu zmluvu, v ktorej som podpisal, ze idem na vlastnu zodpovednost. Podpisal som v podstate to, ze ked si oci vynesiem v krabicke od kinder vajca, nemam narok na odskodne od lekara ani kliniky.

    Napriek tomu som podpisal a isiel… Ak by som to barl tak, ako Ty, tak uz 8 rokov by som bol slepy. Volil som spravne…

  27. Milos v tomto pripade veris odbornikom ktori o tom zatial vedia malo a len tapaju a skusaju lebo je to nove a nepreskumane. Zatial bojuju s vlastnou nevedomostou o tomto viruse. O zodpovednosti niet akej. A nemiesaj tvoju vieru a zodpovednost za vakcinu. Ale neodpovedal si na moju otazku o zodpovednosti nasledkov ak budu. A teraz sem dam link napr. tejto istej stránky ktora je podla vas konspiracna a zverejnila prejav usa prezidenta s prekladom. Je to katastrofa ked prezident da taketo vyjadrenia o stave sveta a jeho vlastnej krajiny ktora je lidrom sveta, v akom marazme sa nachadza tento system. Milos toto si urcite nevidel. Nie je to konspiracia a zverejnil to prave aj tento web ktorý je podla teba konspiracny
    Preco to nezverejnili sj weby ci média ktore su podla teba super a nekonspiracne?

    https://www.**************o-vanocni-poselstvi-video-s-titulky-je-to-nejvetsi-podvod-v-dejinach-usa-vyuzili-virus-ke-kradezi-voleb-nas-lid-se-musi-postavit-tomuto-zlu-sokujici-dosud-nezname-video-z-havarie-v/#.X-i5JJAi00M

  28. Obyvatel 27. decembra 2020, 18:01 – uz chapem, preco prejav NEzverejnili ine media.

    Aj Harabin tvrdi, ze vyhral volby a je prezident…

  29. Desiatkami rokov? Ak dobre rátam covid je vonku niekoľko mesiacov / najviac vyše roka. Za ten čas vznikla vakcína ktorú si máme dať pichnúť do svojho organizmu. Nikto nikomu nič neprikazuje a nezakazuje. Každy Nech si rozhodne sám a “dobrovoľne” . Nikomu nevnucujem svoj názor. Azbest bol len jedným z mnohých príkladov… čas ukáže

  30. Toto medium uz nieje to co bolo. Uz ked sa cenzuruju aj prejavy prezidenta tak to je konecna pre slobodu tlace a nazoru uz aj v tomto mediu.

  31. Obyvatel 27. decembra 2020, 18:56 – ani tvrdenie Harabina ze je vitazom volieb tu nebudem propagovat. Tuto pochybnu ulohu / sluzbu rad prenecham inym…

  32. Miloš prave ze toho Harabina tu propagujes a motas do diskusie ty. Ale mne to je uz fuk. Len skoda ze si sa uz nechal zmanipulivat a zosrotovat skurvenym systémom. A to video prejavu usa prezidenta co tak cenzurujes ma mozno dosah aj na nase volby. Preto som to sem chcel dat aby bolo kazdemu jasne ako to funguje v tomto skurvenom systeme. A mozno ten Harabin ktoreho tu spominas mal aj pravdu. Ale mne to je tu na sol uz jedno lebo tu po takejto cenzure koncim. 🤝 Prajem vsetko dobre.

  33. Obyvatel 27. decembra 2020, 22:09 – Harabinove argumenty su obdobne ako Trumpove. Obaja tvrdia, ze volby vyhrali a obvinuju z manipulacie vsetkych okolo seba.

    Preco Trump takto razantne nevystupoval, ked volby vyhral? Je smiesny rovnako, ako Harabin.

    Vies dobre, ze Harabin zije v tom, ze je prezident. Az na moje vyzvy a publikovanie dokazov ze porusuje zakon, prestal nosit prezidentsku standardu. To je chore.

    Spolocnost klesa hlboko do zumpy. Ludia nerespektuju zakony, pravidla co vsak neznamena, ze sa rovnako zachova SOL.

    Jasne a zrozumitelne som analyzoval a faktami analyzu podlozil, co za web tu zdielas. Nesuhlasim a odmietam akceptovat sirenie nezmyslov na SOL. 14 rokov trvame na dodrziavani pravidiel aj vtedy, ked nase pravidla poskodzuju SOL. Oni su totiz nastavene od zaciatku tak, aby platili obojstranne. Tak to zostane.

    Clanky na SOL musia byt podpisane konkretnym autorom.

    Diskusia moze byt anonymna. Ale zdielat v anonymnej diskusii anonymne clanky z anonymnych webov – treba skusit inde.

  34. Dade 27. decembra 2020, 21:52 – nebol som osloveny, no kedze je prispevok pod mojim, tak zareagujem.

    Keby som netrval na dodrziavani pravidiel, SOL by uz aspon 10 rokov neexistovalo.

    Ak uvedenim nespochybnitelnych a vseobecne znamych faktov zosmiesnujem, tak s tym problem nemam.

  35. Ja som len zvedavý či obyvateľ tak veril Trumpovi aj keď navrhoval liečiť covid vstrekovaním dezinfekcie do tela…podľa toho čo tu zdieľa sa trochu bojím, že aj áno…

  36. Kto je Tramp? To je ten vynálezca trampiek, čo vynašiel a vyrobil tramky bol som chlapec vo veku 6 rokov stali za komuša 8 10 13 korun bola to sportova obuv.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img