ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

„Šťastné národy nemajú dejiny“ !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Sme hlúpy a nevzdelaný, závistlivý, nesvojprávny a zakomplexovaný národ.
Keby som bol Fico či Pellegríni a desaťtisíce nimi vytvorených zločincov desiaty mesiac stojaci v rade čakateľov na príchod NAKA a presun zo slobody do väzenia, asi by som sa správal rovnako.
Na výročie desiateho dňa, kedy po páde „Železnej opony“ padli hranice Európy, mi prichádza na um belgické príslovie :
„Šťastné národy nemajú dejiny“ !
Pred tridsiatimi rokmi padli hranice, no „Oni“ sú viac ako usilovní. V ťahaní Ostnatých drôtov medzi nimi a nami. Červení a Čierni. Mafia i oligarchia.
Medzi kastou zločincov, ktorým sa zrútil ich všivavý štát a neuveriteľne honosný život na úkor nás, a nami.
Keby som bol „politickým analytikom“, ktorý dnes na Webnovinách „žaluje nás“, lebo ničíme život ich deťom, nesprával by som sa ako „politický analytik“.
Lebo ja, ty, vy, na rozdiel od nich sme nestáli v rade podporovateľov zločincov, ani nám nechodili tučné státisíce za kolaboráciu s Pellegríniho a Ficovým štátom, v ktorom „Dejiny písali“ krvavým atramentom Zločinci a ich prisluhovači.
Dnes premknutí strachom, že kronikárom dejín po voľbách bola ustanovená Spravodlivosť s právom, „žalujú“.
Žalujú, lebo ich taktika a zbrane od roku 1948 sú neraz poznačené úspechom na ceste vtlačenia pečate.
Že sme hlúpy a nevzdelaný, závistlivý, nesvojprávny a zakomplexovaný národ.
Nepopieram, ešte tu žijú ľudia s návykmi „narkomana“, ktorým sa pozdáva „sociálny štát“, kde sa občania odmeňuje chorou mocou za to, že nepracujú.
Nepopieram, iba potvrdzujem, že ich márne úsilie o zvrat v štáte spolu s návratom štátu zločinu a zločincov, je plne legitímne.
Rovnako legitímne, ako naše volajúce po ich zodpovednosti, vine a treste.
Oveľa legitímnejšie, aby sme im dali v dlhoročnom pobyte vo väzení dostatok času na opravu „historického klamu“, ktorí tu osemdesiat rokov podsúvajú.
Že my sme hlúpy a nevzdelaný, závistlivý, nesvojprávny a zakomplexovaný národ.
Aby sme im už nedali priestor ani možnosť znovu začať písať ich podobu belgického príslovia „o šťastnom národe, čo nemá dejiny“.
V špinavých topánkach s krvavými rukami.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. mozno trocha inak, ale nezabudajte, ze ked nas fasisti v 1943 neporazili a nestali sme sa ich otrokmi, tak to „unia“ dokazala bez boja a nas hlupy narod sa este aj tesi, ako sme slobodni. Ze nemame pôdu? No a co? Ze nemame vastne podniky? … Ze cakame na milost (Boziu) z „unie“? Nebojte sa. Ved raz nam povedia. Dostanete hov.no a nie 800 kamionov denne. Tesim sa na tu chvilu, ked unia z nas urobi otrokov. Alebo uz sme? Alebo je ten slovensky narod naozaj tak sprosty, ze si nepotrebuje pamatat dejiny.

  2. Unia z nas otrokov neurobi.

    Vo vztahu k Unii treba len kontrolovat politikov, aby nedovolili uradnikom prilis dokazovat svoju dolezitost a nenahraditelnu potrebu.

    Ak z nas niekto urobi otrokov, tak to budeme my samotni. Nasi politici, ktori dovolia Slovenskym tupym a lenivym vlastnikom pody zdedenej od predkov, tuto pre svoje pohodlie predat krajinam, ktore ju radi skupia.

    A ak neumozni zmrdom predavat najurodnejsiu podu pod logisticke centra a montazne fabriky, ktore opatovne z ludi (a nielen nasich) s nasimi dotaciami robia lacnu pracovnu silu.

    Slovensko musi podporit drobne rodinne firmy, vyskum a prvovyrobu. Nie tunely ako podporovali SNSkari a SMERaci. A to aj tu v Seredi…

  3. Stačí čo dokázalo OLaNo za tieto mesiace. Ľudia umierajú a prichádzajú o prácu.
    Horšie nikdy nebolo a trojske kone Nad a Matovič naďalej ničia krajinu

  4. Tento článok je jedna veľká propaganda.Uz horšie ani nemôže byť.Slovensko malo pred rokom najmenšiu nezamestnanosť vo svojej histórii,najväčšiu zamestnanosť,najmenší štátny dlh,najväčšie daňové príjmy,zaviedlo sa veľa sociálnych veci,obchody plne,auta neúrekom,ľudia na dovolenkách po celom svete.Samozrejme,že boli aj nudia,ktorí kradli,to boli doteraz v každej vláde.Bolo veľa veci napravovat,aj sa začalo.Teraz chodíNaka a zatyka v plnej zbroji ľudí,podľa mňa polovina z nich,bude sa zase prepustená,takže pomali pán Varga
    .Táto vláda nie je o nič lepšia,ako boli ostatné,ba naopak,začína zavádzať metódy,ktoré nie sú zhodné z demokratickým štátom.Nenavist seje nenávisť,ešte nikdy nebol sociálny a spoločenský mier tak narušený,ako teraz.

  5. Pre Majko,komu Vy neustále nadavate do zmrdov?Čo si vlastné myslíte ,že kto ste.Co Vy chcete koho nútiť,aby nepredával,alebo nerobil so svojím majetkom čo chce,v rámci zákona.To predsa robíte aj Vy.Keby sa mu tá orná pôda vyplácala,tak si ju nechá.

  6. Anonym 23. decembra 2020, 8:29…napíšeš nám aj čo sa napravovalo? Za 10 rokov som len videl že sa prežieral ekonomický rast a za tú dobu konjuktúry sme sa absolútne nepripravili na krízu, ktorá by prišla aj bez korony….zdravotníctvo rozkradnuté, štátne rezervy vytunelované, dovera v právny štát na bode mrazu…vieš mi napísať nejakú Ficovú reformu? Čo vlastne dokázal?…zamestnanosť bola rekordná v celej EU, my sme ju aj tak mali najhoršiu v rámci V4…Fico mal jediné štastie a to že vládol počas ekonomického rastu a vládu odovzdával v dobe začínajúcej pandémie…zviezol sa, on sám neprispel k blahobytu ničím

  7. Ratafak Plachta,keby to bola pravda,čo píšete,tak áno,ale toto papagajovanie o kradnutie,je proste neudržateľné.Kradlo sa za každej vlády,kradne sa všade v Európe,a bude a už sa kradne aj za tejto vlády.Treba aj rozlišovať,lebo nie všetko je kradnutie.Viete,je veľa ľudí ako ja,ktorí sa riadia len faktami,a je im suma fuk,kto je práve pri moci.Dobre aj keď bola bývalá vláda aká bola,to nie je pre novú vládu blanco sek,že si môže robiť čo chce,a to si veru robí.Neschopnost a arogancia moci,to je všetko čo nám priniesla.A keď Varga píše,že sme hlúpy národ,nech píše len za seba.

  8. Miloš ty nežiješ na SK.EU na nutí do vecí ktoré nechceme. euroval sa schvaloval dovtedy pokiaľ nebol schvalený.EU chce stále prerozdeľovať opálených inžinierov.ešte stastie že sem ani tý nechcú isť. a čo sa týka taj pôdy,tiež sa mi to nepači,ale ako vlastník si môžem robiť zo svojim majetkom čo chcem(tvoje slová)aj ubytovať lacnú pracovnú silu z Balkánu a písať aké sú firmy zmrdi že ich zamestnávajú

  9. Anonym 23. decembra 2020, 10:03…možeš mi napísať akými faktami sa riadiš? napríklad index vnímania korupcie sa posledné roku neustále zhoršoval…v roku 2019 sme boli na 59. mieste, v roku 2018 na 57. mieste, v roku 2016 na 54. mieste..akými faktami sa riadiš ty? a prosím buď konkrétny….kde inde sa podarilo za 10 rokov tak ovládnuť prokuratúru, vyšetrovacie orgány a vytvoriť skupinu tzv. naších ľudí tak ako sa to u nás podarilo Smeru?…a prosím zasa o príklad konkrétnej krajiny….a ak potom všetkom si stále Smer a Smer 2 dajú dohromady cez 30%, tak aj s tým Vargom celkom súhlasím…Slovensko potrebuje aj lavicové strany, ale reálne lavicové, nie také, ktoré sa starajú len o „naších ľudí“

  10. Prajem šťastné a pokojne vianoce. Dokonca aj majitelovi tohto media, ktory si oplzle nadavky neodpusti ani dnes. Krasne, pokojne, este raz

  11. Ratafak Plachta,mňa nezaujíma nejaký „Index chápania korupcie“ a na kolkatom mieste sme na svete
    Mňa zaujima že mám stabilnú prácu,stabilný dochodok,že je stabilná vláda,že sú prijímané rozhodnutia,ktorým rozumiem,a že mám akú takú istotu,a to aj v dobe krízy.Neazaujimaju ma srdcervúce výjavy,neustála propaganda pátos bez konca kraja,neschopnosť,vyhrážky a papalastvo.To je teraz na dennom poriadku.Este že máme normálneho človeka na prezidentskej funkcii.

  12. ok, jasne…v tom prípade sa ale viac orientuješ podľa svojho subjektívneho pocitu, než na základe faktov…tzn. ty si síce ok, darilo sa ti a aj mnohým ďalším, ale sú státisíce možno miliony ľudí, ktorí sa 10 rokov museli prizerať na stagnujúcu krajinu (v porovnaní napríklad s ČR alebo pobaltím) a pre ktorých je naozaj problém že žili v jednej z najskorumpovanejších krajín EU…pre mňa je okrem toho čo si napísal doležité aj to aby som žil v krajine v ktorej je zdravotníctvo na úrovni, kde viem že v prípade problémov sa budem mocť obrátit na nezávislé policajné orgány a budú spravodlivo rozhodovať súdy, aby sa krajina posúvala nejakým smysluplným smerom, robili investičné projekty (ale nie len pre Širokého, Kmotríka a spol) atd….snáď sa toho raz dočkáme..

  13. Keď prišli po komunistov, mlčal som, lebo som nebol komunistom./ Keď prišli po sociálnych demokratov, mlčal som, lebo som nebol sociálnym demokratom./ Keď prišli po odborárov, mlčal som, lebo som nebol odborárom./ Potom prišli po mňa, zrazu nebolo nikoho, kto by sa ma zastal.

  14. V tejto diskusii sa krásne ukazuje, aký je tento národ sprostý. Na jednej strane mudrujete, že si môžete robiť čo chcete, potom plačete, že zahraniční investori skupujú našu pôdu, potom sa sťažujete ako je tu zle, ale volíte stále dokola tých istých podvodníkov… Radosť vládnuť takému tupému stádu.. A ešte tupec sprostý jak bagandža napíše, že tu nikdy nebolo horšie ako za Matoviča.. Ty tela sprosté, ktorá vláda doteraz musela riešiť pandémiu ako je teraz? Tí tvoji červení zlodeji riešili len kde-čo ukradnúť, šak keby nenastúpili matovičovci, tak by sa nezistilo, že v štátnych rezervách nemáme ani hovno a miesto toho má niekto pár bytov v blave a zlaté tehličky v trezore… A truhlíkovi Jozefovi, ako sa ťa zastali komunisti a sociálni demokrati, tam si pozri správy akú sekeru tu nechali tí tvoji sociálni demokrati… Lenže ty si taký sprostý, že im ešte podakuješ a pobozkáš im rite, lebo nevieš pochopiť, že z jedného vačku ti zobrali tisícky eur a potom ti na konci roka dvihli dôchodok o 2 eurá, ale že máš dôchodok 200 eur, nemáš na lieky, na doktorov, na predražený odpad zo zahraničia, ktorému hovoria potraviny, ale tebe dali pivo a guláš a babke dali ružičku na mdž a už si bol nadržaný zo sociálnych demokratov… Kolko vás tupcov „sociálnych demokratov“ by sa ešte aj dnes do krvi bilo za mečiara? Odpovedat nemusíš, na tie vaše sociálno-demokratické sračky nemam naladu… P.S. ked dopiješ pivo a borovičku, nezabudni sa ist prežehnat do kostola, šak vy prezlečení komunisti viete, čo sa patrí.

  15. Ako píše anonym stále lebo , Niekto . Prestaňte plakať a začnite riešiť . Vy ste teraz vo vláde , tak sa starajte už ste tam dosť dlho , mňa zaujíma čo bude , nie čo bolo , preto som ani smerákov nevolil , ale našťastie ani Matoviča.

  16. a není teda lepšie – rozumnejšie ak sa už nechcem baviť o Ficovi a Pellem spol., neprispievať k článkom s touto tématikou?…je pochopiteľné že chcete zo spomienok vytesniť nepríjemné zážitky, ale toto je niečo s čím musíme žiť a nejaké obdobie sa to bude čistiť a dávať dohromady….a hlavne v okamihu kedy sa títo páni snažia ku korytám dostať zase…o to tu presne ide – poučiť sa zo svojích chýb, my ako národ sme to zvolili 3x a nehovorte mi prosím že na to máme zabudnúť a dopustiť aby sa tam tá istá banda dostala aj štvrté….vždy, keď sa títo páni ozvú, že by chceli ku korytu je pochopitelné pripomenúť si čo napáchali…

  17. zostanu v koalicii aj za cenu ponizivania…

    Nuz, koryto je koryto!!
    Tak, VIVAT zmrdi!
    S koaliciou na vecne casy a nikdy inak! Zhnije z vnutra. Fuj. Na to musi byt silny zaludok a pritom nemat chrbtovu kost!

  18. Ratafak Plachta,to je Vaša teória,myslíte si čo chcete a Poucte sa z čoho chcete,len nehovorte v množnom čísle.Ja nemám nič proti sociálnej demokracii,(proti pár jednotlivcom áno),takže keď si myslíte,že sme s touto novou vládou vyhrali prvú cenu,to je Vaša vec.Ja si myslím že čas ukáže,kto je kto.

  19. To nebolo pár jednotlivcov, to bola organizovaná mafia, štát v štáte, tisíce ľudí, ktorí mali nejaký osoh z rozkrádania štátu. Teraz najviac kopú, aj tu v diskusii ich je dosť, lebo ešte stále veria ako to zvrátiť, a táto korona im prišla vhod. Ešte to chvíľu potrvá, kým odídu nenávratne do minulosti alebo do basy.

  20. Mne sa páči, že sa tu zjaví nejaký článok v štýle pêle-mêle a diskutujúci sa tu idú medzi sebou pozabíjať. Ako málo stačí Slovákovi, aby sa predviedol.

  21. ja som nikde nepísal že sme vyhrali prvú cenu…písal som jasne že Slovensko potrebuje aj silnú lavicovú stranu…ale nie takú ktorú reprezentujú ľudia ako Fico, Trošková, Počiatek, Jasaň, Jankovská, Gašpar a ich kamarádičkovia ako Kovačik, Trnka, Bodor atď…to naozaj stačí si dať do názvu sociálna demokracia a už mi to ludia zožerú?

  22. najlepsie sa nakradlo za nudzoveho stavu..a to este nie je koniec.
    Noviny za 7,5mil€, . . .
    Testy, ktore nemaju ziaden vyznam. Kolko percent to zachyti? Pan Nad, rano negativ a o par hodin pozitiv? Tie testy ako toaletny. Na hoVn, ale milioniky ich treba. Dobry obchod.
    Kolko Igorovych expertov sa to tam Sam so sebou radi a vysledok ziadny. Skor este horsi. Igor by mal Igorovi povedat, aby to Igor neprehanal a Igorovi by bolo lepsie od Igora odist. Teda, vsetci. Aj Nikolson za Nikolsonom.

  23. Teraz by sme sa mohli pozriet aj na modrych zlodejov pod vedenim krpateho cigana Macifuka a jeho zlodejov. Ako sa volal ten modry reformator nasho zdravotnictva ? Ako sa volal reformator nasich strategickych podnikov? nespominate si? Cerveni zlodeji nastupili po ich vladnuti a postupovali, lepsie povedane kradli podla ich odsuhlasenych zakonov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img