ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„ktorýkoľvek z nich vymenil za očkovanie, ktoré je v tomto prípade jediný spôsob ako sa nenakaziť koronou“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ďakujem Vám za povzbudenie aj za mnohé rady, ako zvládať chorobu lepšie (bromhexin ani vodka medzi nimi našťastie neboli). Zároveň čítam aj diskusie o tom, že členovia vlády predstierajú chorobu, aby sa vyhli očkovaniu. Som s mojimi kolegami v pravidelnom kontakte, byť sám v karanténe počas sviatkov, v niektorých prípadoch s pomerne ťažkým priebehom choroby to nie je niečo, čo by ktorýkoľvek z nich vymenil za očkovanie, ktoré je v tomto prípade jediný spôsob ako sa nenakaziť koronou. Zároveň chcem všetkých uistiť, že sa pôjdem zaočkovať len čo to bude po chorobe z lekárskeho hľadiska možné, aj kvôli tomu, aby som vyvrátila akékoľvek dezinformácie. Zatiaľ mám príznaky len v nábehovej forme, bolesť hlavy a pľúc, kašeľ. Kolegovia v práci boli veľmi starostliví a na sviatky ma vybavili stovkami strán materiálov, ktoré chystáme do budúceho roku, tak ich s prestávkami, keď sa cítim lepšie, postupne čítam. Ďakujem ešte raz za podporu, dávajte si pozor a chráňte sa, nech máte bezproblémové Vianoce. Veľká vďaka našim zdravotníkom, ktorí slúžia nám všetkým.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V dnešnom svete, ked klesá IQ, sa ukázalo, že je celkom zaujímavým a pohodlným zdrojom príjmov vytvorenie a chov dezinformačného webu. Jednoduchšie mysliaci ľudia sa chytajú a posielajú im peniaze na činnosť 🙂 Pán z Aeronet si spokojne hovie v byte v Trenčíne, kedže dosiahol úspech a presadil sa, predpokladá sa, že už je aj serioznym partnerom ruských služieb.

  2. Nečítam konšpiračné weby, ani ich nepoznám. Ale obhajovať mainstreamové médiá chce tiež dávku blbosti. Ak si niekto myslí, že oligarchovia vlastnia médiá na to, aby nám hovorili pravdu, tak je tiež trocha mimo.

  3. Dochodca uz mate asi aj dost rokov ked ste dochodca ale to neznamena ze mate aj dosť rozumu. Kludne si aj nadalej uzivajte maestrimu

  4. Mám 39. Viete je také mainstreamové považovať dôchodcu automatický za starého človeka.
    Áno veľmi veľa medií vlastní oligarchia, ktorá sponzoruje politické strany.
    Ale viete, keď v tých mainstreamových mediach sa vyjadruje Krčmery, potom Sabaka, potom Dobiaš a všetci hovoria to isté, tak by ste mali rozmyšlať, že to asi bude pravda. Na druhej strane, keď v konšpiračnom webe o ktorom viete že hu priamo financujú ruské služby, tvrdia nie čo šokujúce, fascinujúce, sci-fi alebo niečo podobné hororu, mali by ste zvážiť, či budete ďalej šíriť tieto bludy, ktorých overiteľnosť vyžaduje aktivitu na úrovni žiaka základnej školy prvého stupňa.

  5. dochodca 22. decembra 2020, 12:30 – na 100% suhlasim.

    Bol by som zvedavy, ci si niektory z pochybovacov o nebezpecnosti koronavirusu lahne pod noz takemu odbornikovi, ktory sa vyjadruje v konspiracnych mediach, tomu, kto spochybnuje ockovanie, ci hovori o cipovani ludi cez vatove vyterove tycinky.

  6. urcite ziadny sudny clovek ockovanie nespochybnuje ale tu ide o obavu kontaminacie vakcin roznymi aditivami, ci uz zamernu alebo nezamernu.

    Napriklad kedysi davno v predalekej galaxii (kto chce si dohlada):

    „Chceme docílit toho, aby každá vakcína nebo lék, které přicházejí do České republiky na testování, měly dokumentaci, vyšetření, že nejsou ničím kontaminovány. Nebo jsme si je mohli sami prošetřit v Národní referenční laboratoři. Dosud tomu tak nebylo,“ upozorňuje hlavní hygienik a náměstek ministryně zdravotnictví Michael Vít.

    Výzkumná společnost Biotest z Konárovic na Kolínsku, jež vakcínu testovala na fretkách, musela po týdnu testy ukončit a nakažená zvířata usmrtit. Třináct lidí, kteří pracovali s vakcínou, dostalo okamžitě antivirový lék Tamiflu a stále jsou pod mimořádným dozorem hygieniků.

  7. Ale prave preto sa tie testy robia. Aby sa vylucila pripadna chyba. A nastasie pre Cechov, v Bioteste na tu chybu v 2009 prisli a nikto sa nenakazil.

  8. dochodca : vies o tom ze 100x opakovana lož sa stava pravdou ? ! Zrazu sa tu objavi kovid, uuu bojme sa. Nakazi sa nespocetne vela ludi , mam v rodine 8 pripadov a najtazsi priebe bol, ze 5 dni ich vsetko bolelo , a nic sa im nechcelo tym padom. V mediach zapredanych povedia, len to , že ked na teba covid pozrie , tak skape cele mesto. Je to zavadzanie, kludne si daj vakcinu, no ked budes v 40 r nepolodny a prelezeny zakernou chorobou, tak sa podakuj Krcmerimu, Balazovi a podobne, co su sponzorovany zapadom a Oligarchami. Dnes uz nie je chripka, crevna viroza, aids, rakovina,…. len covid. Treba vypnut telku , necitat koniny. Sme pre vladnuce elity len baterky a už nas nepotrebuju, tak sa rozhodli znizit populaciu. Ci ty si v tom ze taky Rotchild , co mal 7 transplantacii srdca, je ludomil? Tak potom preco on mal 7 srdc a niekto kto potreboval jedno srdce tak ho nedostal? …

  9. Sú mladí, zdraví, nebojácní. A náchylní veriť že covid je sračka. Alebo hračka mocných so slabými. A nepôjdu sa presvedčiť do preplnených nemocníc o skutočnosti. Ak stratia otca či mamu , s ktorými sa tu mohli tešiť ešte roky tak možno pochopia.
    Aj tá mrcha korona nás nechce zabíjať ale s nami žiť. Tak prečo by si vládnuce elity ničili zdroje príjmu likvidáciou ľudí. To nesedí. Marek to ale vidí inak.
    Aj chrípka najskôr zabíjala mnoho a teraz menej. A je tu s nami už dlhé roky.
    Tak vitaj korona medzi nami.
    Ale nebudeš to mať už také ľahké. Teraz vyhrávaš ale človek sa učí. Tiež mutuje a prispôsobuje sa aby prežil. A dokáže vyrobiť zbrane – lieky či vakcíny aby si ho nepremohol.
    Vakcíny sú ťažké zbrane proti ťažkým chorobám. Aj vďaka nim trpíme menej a dožívame sa viac. A konečne sú tu. Možno dokonale nespoznané – ale čo je na svete isté? A čo dokonalé?
    Tak mi ju dajte …teda ak prídem na rad. Ak nás bude dosť čo sa nebojíme tak vírus porazíme. Nie K.O. ale na body pretože tu bude s nami ešte dlho.
    Verím, že leto už bude také aké chceme – bez lockdownov a bez rúšok.
    Prajem všetkým pekné Vianoce.

  10. no aj ten Banáš…aký cynik…ale obetavý aj Adelu s trtkom presvedčil na to svoje divadlo…ale nemusel až tak zosmiešňovať ovce keď nám je úplne jasné že covid ne- e-xi-stu-je.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img