ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Exminister Peter Žiga je obvinený zo závažnej trestnej činnosti – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalším vplyvným politikom, ktorý po dlhé roky významne ovplyvňoval životy a podnikanie miliónov občanov žijúcich na Slovensku, je bývalý SMERák a súčasný Pellegriniho HLAS Peter Žiga.

Práve o tomto dnes poslancovi NR SR, teda tvorcovi zákonov pre nás všetkých je známe, intenzívne podnikal v „drevospracujúcom priemysle“, inak povedané mal zbohatnúť  na obchodovaní s drevom. Keby v čase jeho dosahu na firmy obchodujúce s drevom nebol aj ministrom Vlády SR a nemal by teda informácie a možnosti podstatne sa odlišujúce od iných podnikateľov, možno by sa ani nič tak zvláštne nestalo.

A ešte drobnosť – keby o jeho praktikách nevypovedali ľudia po obvinení zo závažnej trestnej činnosti už ubytovaní vo vyšetrovacej väzbe a svojimi výpoveďami odhaľujúci vážne zlyhania štátu a jeho predstaviteľov hlavne za vlády SMER-SD.

NAKA má teda voľné ruky. Kto bude ďalší?

O prípade ešte budeme informovať.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Prezídia PZ SR

Vo štvrtok 17. decembra vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie za prečin podplácania (podľa § 333 odsek 1, odsek 2 písm. b) Trestného zákona) poslancovi Národnej rady Slovenskej republiky, Ing. P. Ž.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Udržme vládu Igora Matoviča čo najdlhšie, nenechajme sa vyrušovať volaním oligarchie po zmene, dobre spravovaná demokracia sú aj nezhody predstaviteľov vlády. To je normálne, je OK že sa hádajú, tých predtým spájali peniaze, zločin, boli na všetkom dohodnutý, hovorili tomu stabilita. Nie sme úplne zvyknutý na reálnu demokraciu, ale takto je to dobre. Držím palce Igorovi Matovičovi a je mi veľmi ľúto, že prišla korona a musí vybíjať silu na riešenie problémov COVID-19. Veľká vďaka Andrejovi Kiskovi, že udržal Ústavný súd a nevymenoval managera oligarchického podsvetia za sudcu, dnes by bol predsedom. Ďakujeme.

  2. dochodca 17. decembra 2020, 10:10 plne suhlasim, som tu rad ze po dlhej dobe vidim podobny nazor ako je ten moj bez roznych urazok a utoceni na IM

  3. Rozbehla sa mašinéria obviňovaní jeden druhého. Ale nech nám ukážu aspoň jedného, dvoch nemusia, ktorý sa nezaplietol do nejakých nekalých praktík a z nich neprofitoval, ktorý žil, alebo žije len z jeho platu! Odkiaľ nadobudli také obrovské majetky? To je len hra na nás. Že nás okrádajú ma to hnevá, ale ešte viac, že z nás robia idiotov, že si nevieme spočítať koľko je jedna a jedna, alebo že do toho nevidíme? Je to nekonečný kolobeh a či sa to raz skončí?

  4. „Aká sme my zločinecká organizácia?“ pýta sa Fico na tlačovke 20.2.2019. Čo viac k tomu dodať? snáď len to že buď má takú zlú roku pre výber ľudí okolo seba a je maximálne slepý a hluchý voči tomu čo sa okolo neho deje/dialo….alebo o tom tiež musel niečo vedieť….ak by to bolo zlyhanie jednotlivca dá sa to asi pochopiť, to tam u nich zlyháva asi každý druhý….

  5. Asi p. Fico má veľmi krátku pamäť na to, čo robil. Teraz keď to robí druhý, vykrikuje, robí sa múdrim. Doteraz bol ako zmoknuté kura, ale keď vidí, čo sa deje vo vláde, ožili mu mušky a naberá druhý dych. Zabudol, že bol diktátorom, tak ako teraz koalícia nedáva priestor opozícii, to robil aj on sám. Zmietol zo stola všetky dobré návrhy od opozície a potom ich on ako osoba predostrel. Dožijeme sa aj normálnych časov, aby sme dookola museli pozerať a počúvať tieto ich osočovania. Drahé divadlo. Keď už tak veľmi chcú nejaké zmeny v ústave, tak nech nezabudnú tam dať, zákaz financovať politické strany zo štátneho rozpočtu. Nech žijú zo svojho.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img