ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Spôsobil v Seredi nehodu, ušiel, nereagoval na výzvy policajtov a odmietol sa podrobiť dychovej skúške

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Nehoda sa stala v piatok doobeda v Seredi. 35 ročný Seredčan narazil so svojou Hondou CR-V do Škody KAMIQ.

Z miesta nehody ušiel smerom na obec Šintava. Policajti opakovane vodiča vyzvali, aby zastavil. Na policajné výzvy nereagoval a auto odstavil až na parkovisku pri obchodnom dome. Tam ho policajná hliadka vyzvala, aby sa podrobil dychovej skúške, resp. lekárskemu vyšetreniu na zistenie návykovej látky v krvi, čo muž odmietol.

V zmysle zákona mu za tento čin hrozí rovnaký trest, ako keby nafúkal viac ako 1 promile alkoholu v dychu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dúfam, že zástupcovi minority zoberú vodičák doživotne. Pochybujem, že to auto má poistku a poškodený od neho peniaze nevymôže.

  2. Ja som tu jeho jazdu videla, strasne nieco,… Nedodrzal ziadnu prednost v jazde, vopchal sa 2x na hlavnu cestu kazdy na neho trubil, smyk, rychla jazda, ziadne pásy, okna dole stiahnute, jak z nejakeho akcneho filmu. Chvala bohu ze nikoho nezrazil debil !!!

  3. Cigáni lietajú po meste a sídliskách ako zmyslov zbavený a polícia nič… pritom sa veľmi dobre poznajú. Ak do vás nabúra taký raklo s angl.značkou a volantom vpravo máte riadny prúser. Poistku isto nemá takže opravu si uhradíte z vlastného a nikto vám to nepreplatí ani vodičáky nemajú a ak ich majú tak by ma zaujímalo ako ich získali. Za 25 rokov co jazdím som v autách žiadnej autoškoly cigána nevidel.

  4. Uz konecne nech polícia začne robiť niečo s týmito „ludmi“. To co som videla v piatok bol nonsens. Havaroval a agresívne opakovane nabúral do auta s dieťatom na kolenách. A potom vybehne z auta a ide mlátiť nevinného?!!!! Toto co sa deje v tomto meste uz presahuje všetky medze. Na co su na križovatke kamery? Kazde desiate auto nedava prednosť pri odbacani vľavo!. Fraška všetky kamery.

  5. V skratke, všetci vieme, že tu robia bordel a všetci vieme aj to, že sa im nič vážne nestane. Prečo? Lebo…..No je aj iná cesta, treba sa začať pýtať, kde , kedy, ako a najmä u koho robili vodičáky.

  6. Tie kamery v meste… skoda reci. Za tie peniaze co za ne dali by mali byt v 4K kvalite nehovoriac o tom ze akonahle sa zotmie nenasnimaju takmer nic a cez den su aj tak otocene opacnym smerom.

  7. To nebol Peter Herak z paty?ved pred dvoma mesiacmi mu zobrali vodicky za alkohol a tersz si v pohode jazdy po Serede , ze by uplatok,,,korupcia

  8. Preco policia nekontroluje pravidelne tieto anglicke auta ktore patria nasim chudacikom spoluobcanom? Ktory z nich ma poistku? Kto od takeho chudaka spoluobcana vymoze nahradu skody?

  9. Sereď. cigáni majú na to abi odplvnili všetko a vy takí chudáci čo sťe v Seredi buďte takí frajeri abi sťe im to povedali do očí. ale mé mate na to aby sťe to povedali len cez anonim jak čo tu píšete a cez telefón je každý dobrý chudák jak vy čo to komentuje té tak si dajte pozor abi sťe si dali borovičku doma a uspokojili svoje ženy buzeranti pojebani

  10. Inteligencia prispevok nadomnou,vidieť že to pisal nejaky romák bez vzdelania ,gramatika 0 bodov.To stou autoškolou je uplna pravda,vodičáky maju zaplatene aby nemuseli mať ani jazdy,cele zle…. príde auto z iného okresu a hneď ho zastavujú..ale cigáni tu v klude jazdia na žltých značkách a nic sa nedeje..ale dame im pokoj nech to nahodou nehodia na rasizmus

  11. Tiež nechápem z akého dôvodu je vymazaná SPZ. Veď to nie je osobný údaj a už vôbec nie údaj toho cigána – boh vie kto je majitel auta… SPZ je AF66MVU. Táto spodina bežne parkuje na zakázaných a platených miestach. Všade s tým verglom iba zavadzia. Aj pred Lidlom bežne blokuje vyhradené miesta pre rodiny s detmi. Niekde sa tu písalo, že pred časom prišiel o vodičák to znamená basu natvrdo! Potom samozrejme testy nanovo a pod dohľadom neskorumpovaného policajta. Keď spravodlivosť tak pre všetkých rovnako bez rozdielu rasy.

  12. Nie je sa čomu čudovať. Dnes keď človek dôjde do osady tak na človeka spustia že ich vajda Matovič ochráni. Aj v Seredi majú fotku Matoviča v rámčeku na okne položenú.

  13. pre Anonym ty skurveny pojebany cigan,potkan,smrad,hajzel….napis mi kedy,kde…rad sa s tebou stretnem zoci-voci,ty spina negerska,uvidime ci budes taky frajer…

  14. Ja bi som iba chcel vedieť páni policajti a aj vy páni negri zdegenerovaný a tučný prasce vykŕmené a odporné živočíchy čiernej odpudzujúcej hnusnej chlpatej kože Čo BI mu nehrozí odpornému urobili policajti v Anglicku ? Tam BI ste videli ako tam opice poslúchali .! Lenže bude neskoro keď zabije nejaké nevinne a krásne decko tá špina čierna sfetovana a zpervitýnovaná ! SMRT ! Každému jednému .!

  15. Absolútne v tomto zlyháva polícia v Seredi…to nech nechcu povedať ze ich nevidia..čo tu stvárajú…moja dovera voči polícii v Seredi je nulová….

  16. aj já som si všimol idiotov lietať po Seredi a policajti sa robia že nič ….. Nedávno odsúdili policajtov za oprávnený zásah v Moldave nad Bodvou a tu je výsledok policajti v Seredi sa zrejme boja kontrolovať našich spoluobčanov, aby sa nedostali do problémov ….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img